2009 Haziran Anneleri!!

merhabalar kızlar.kısmetse yarın 40mız çıkcak bizimde.40 çıktığında neler yapılıyor.ben hiç bilmiyorum.annemlerde duyduk ama pek bilmiyoruz dedi.yardımcı olurmusunuz?:uhm:
canım biz 40 ımızı süzgeçim altına bi kap koyduk üstüne 40 kaşık suyu dökdük bebeği banyo yaptıktan sonra en son onu dökdük bide sende 40 kaşık suyla banyo yapıp çıkıyosun kırklanmış oluyosun

ya sırtımda bile var çok moralimi bozuyor
ben bacaklarımı bile7-8 haftada bir alan biriydim
geçer canım üzülme dökülür hepsi benimde akıntım çok oluyo hamileykende böyle çok geliyodu şimdide öyle

havvacım ne bilim ben sana benzettim babasına burnu benziyo gözleri yüz çehresi hep sen

bilmiyorum.. Birazdan gidip test sonucunu laıcm.. Varsada bişi en azında tedavisini olur kuzum. çok zülüyorum yaa.. Yedkleri kakaya yaradı ancak(sen dert etme canım..illa aynı şey olucak diye bşi yok..

HAVVA cım ben öpüyorum yanaklarından hatta bazen dayanamayıp dudagından bıle opuyorum bacak - kol - göbek - koltuk altını hıc saymıorum bıle :)
bızımkı koltuk altından opunce resmen guluo cok hosuna gıdıyooo

oy oy oy cok tatli massallah....

hayirli kandiller kizlar...cok yorgunum uykusuzum halsizim gribim ne olacak benim bu halim bicirigim uyumuyoda kucak istiyo oyle kollarim kopuyo...

slm kizlar..
opusun bakalim bebislerle...
ben opmuyorum yuzunden..
sadece burun buruna gelip biraktigi nefesi icime cekiyorum..
simdilik bunla yetiniyorum..zor tutuyorum kendimi

bende öpüyorum dayanamıyorum ballım kaymaklımı :)
kızlar bişey sorcam biri yazmıştı küvette yüzdürüyorum diye, bebek küvetindemi yüzdürüyorsunuz bişey olmuyormu, ılık suyla nasıl rahatlar bende düşünüyorum da korkuyorum tutamassam diye

uzun zamandır giremedim. Umarım herkes iyidir.
Bu aralar hayatım çok karışık, onun için hiçbirşeye vakit bulamıyorum.
Perşembe günü babamı kaybettim.Bi yanım yanarken bi yandan da annelik iç güdüsü ile sütüm kesilmesin diye dirayetli olmaya çalıştım. Allaha şükür bi sorun olmadı.Ahmetinde düzeni bozuldu tabi tam kırkı çıktı düzelecek derken oğlum kalabalıklara gire çıka başka yerde kalınca yine sapıttı.

Yani benim huysuzum hala huysuz, dün gece 4'e kadar hiç uyumadık sonrada taksit taksit uyuduk:gitme:

Bu arada sol göğsüm çatlamıştı sonra ağrı yapmaya başladı, ağrı sırtıma vuruyodu iki haftadır. Gazını çıkarırken bile kucağıma alamıyodum. Doktora gittik ultrason ve kanda bi şey çıkmadı. Böyle emzirecek demiş,sonuçları almaya eşim gitti de. Sizce ne yapmalıyım???

Geçmiş olsun Batuhana Pınarcım, şimdi ağlıyorlar ama gerekli o aşılar,
bide bize üç aşıyıda aynı gün yaptılar, ertesi günde rota aşısı, 2 gün ateşlendi yavrum, nası halsizdi

başın sağolsun canım, Allah size ve evladına ömür versin
göğsüm için ben herşeyi denedim, hala acıyor emzirirken bilmiyorum napıcam

basin sagolsun...
allah sana ve ailene sabir versin canm..

Nazancim basin sagolsun canim ,cok üzüldüm. allah sabir versin..Seni cok iyi anlarim canim...Allah rahmet eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…