bende varım.. Sürdüğüm kremlerdenmi bilmiyorum ama göbek bölgemde tüylenme var.. Sinir oluyorum çok.. Inş geçer..slm kızlar nasılsınız
ya hamilelikte aşırı tüylenen varmı nasıl eskiye döneceğiz ya
canım biz 40 ımızı süzgeçim altına bi kap koyduk üstüne 40 kaşık suyu dökdük bebeği banyo yaptıktan sonra en son onu dökdük bide sende 40 kaşık suyla banyo yapıp çıkıyosun kırklanmış oluyosunmerhabalar kızlar.kısmetse yarın 40mız çıkcak bizimde.40 çıktığında neler yapılıyor.ben hiç bilmiyorum.annemlerde duyduk ama pek bilmiyoruz dedi.yardımcı olurmusunuz?:uhm:
geçer canım üzülme dökülür hepsi benimde akıntım çok oluyo hamileykende böyle çok geliyodu şimdide öyleya sırtımda bile var çok moralimi bozuyor
ben bacaklarımı bile7-8 haftada bir alan biriydim
bilmiyorum.. Birazdan gidip test sonucunu laıcm.. Varsada bişi en azında tedavisini olur kuzum. çok zülüyorum yaa.. Yedkleri kakaya yaradı ancakbenim kızımda aynı canım.her bez değiştirmede kaka oluyo.günde 7-8 defa değiştiriyorum.poposuda pişikden kurtulmuyo.bak bende şüphelendim şimdi.yarın bi dra sorayım bende.allah yardımcımız olsun.bu acemilik ne zor şeymiş
uzun zamandır giremedim. Umarım herkes iyidir.
Bu aralar hayatım çok karışık, onun için hiçbirşeye vakit bulamıyorum.
Perşembe günü babamı kaybettim.Bi yanım yanarken bi yandan da annelik iç güdüsü ile sütüm kesilmesin diye dirayetli olmaya çalıştım. Allaha şükür bi sorun olmadı.Ahmetinde düzeni bozuldu tabi tam kırkı çıktı düzelecek derken oğlum kalabalıklara gire çıka başka yerde kalınca yine sapıttı.
Yani benim huysuzum hala huysuz, dün gece 4'e kadar hiç uyumadık sonrada taksit taksit uyuduk:gitme:
Bu arada sol göğsüm çatlamıştı sonra ağrı yapmaya başladı, ağrı sırtıma vuruyodu iki haftadır. Gazını çıkarırken bile kucağıma alamıyodum. Doktora gittik ultrason ve kanda bi şey çıkmadı. Böyle emzirecek demiş,sonuçları almaya eşim gitti de. Sizce ne yapmalıyım???
başın sağolsun canım, Allah size ve evladına ömür versin
göğsüm için ben herşeyi denedim, hala acıyor emzirirken bilmiyorum napıcam
uzun zamandır giremedim. Umarım herkes iyidir.
Bu aralar hayatım çok karışık, onun için hiçbirşeye vakit bulamıyorum.
Perşembe günü babamı kaybettim.Bi yanım yanarken bi yandan da annelik iç güdüsü ile sütüm kesilmesin diye dirayetli olmaya çalıştım. Allaha şükür bi sorun olmadı.Ahmetinde düzeni bozuldu tabi tam kırkı çıktı düzelecek derken oğlum kalabalıklara gire çıka başka yerde kalınca yine sapıttı.
Yani benim huysuzum hala huysuz, dün gece 4'e kadar hiç uyumadık sonrada taksit taksit uyuduk:gitme:
Bu arada sol göğsüm çatlamıştı sonra ağrı yapmaya başladı, ağrı sırtıma vuruyodu iki haftadır. Gazını çıkarırken bile kucağıma alamıyodum. Doktora gittik ultrason ve kanda bi şey çıkmadı. Böyle emzirecek demiş,sonuçları almaya eşim gitti de. Sizce ne yapmalıyım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?