Havvacim yüzümüz gecmeye basladi canim sagol...Popoya sürülen cinkolu kremi yüzüne de sürdüm...
Ebe tavsiye etti..bu arada ilaydayi ben hep yan yatiriyorum, yüz üstü ve sirt üstü yatirmak bebek bogulmalarina neden oluyor allah korusun...
canm bizede dr ve ebe artik sirt ustu yatirmaya baslayin dedi..ozellikle cok hiperaktif bebeklerin erken sirt ustu yatirilmasi gerekiyormus...bizde sorduk kusarsa bogulur dedik ama siz sirt ustu yatirin o mutlaka kafasini yana cevirecektir dediler..
gercektende sirt ustu yatiriyoruz 2 haftadir kafasini hep yana ceviriyor..
birde besigin ayak tarafindaki basliga ayaklari degecek sekilde yatirin dediler..
bu sabah bi baktim kendini ite ite basa kadar gitmis(sirt ustu)..:1shok:
pijamasinida cikarmis tepinerek sok oldum resmen...fisfisfis
sesde cikarmamis yoksa duyardim gorurdum babyfoondan..
artik hep gozum uzerinde
canım aynısını benım oglumda yapıyor.
ben ortaya koyuyorum o ayaklarını tepe tepe yukarı cıkıyor .
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
kızlar bıde bebeklerınızın burunlarını nasıl temızlıyorsunuz benım bebegımın burnu dolmus. vakumla cekmeye calısıyorum ama gelmıyor malesef
canm bizede dr ve ebe artik sirt ustu yatirmaya baslayin dedi..ozellikle cok hiperaktif bebeklerin erken sirt ustu yatirilmasi gerekiyormus...bizde sorduk kusarsa bogulur dedik ama siz sirt ustu yatirin o mutlaka kafasini yana cevirecektir dediler..
gercektende sirt ustu yatiriyoruz 2 haftadir kafasini hep yana ceviriyor..
birde besigin ayak tarafindaki basliga ayaklari degecek sekilde yatirin dediler..
bu sabah bi baktim kendini ite ite basa kadar gitmis(sirt ustu)..:1shok:
pijamasinida cikarmis tepinerek sok oldum resmen...fisfisfis
sesde cikarmamis yoksa duyardim gorurdum babyfoondan..
artik hep gozum uzerinde
canım bende kraf tın kiyle yapıorum fakat ucu bıraz kalın tam olarak burnuna gırmıyor. cekıorum bısey gelmıor. anlamadım valla . sol delıgı dolmus aslında kendı parmagını soksa alıcak ama kaydirigubbakcemile3
Wee Silikon Burun Aspiratörü
bak canım bu adrestekinin aynısı çok memnunum burda biraz pahalı heryerde 3 4 milyon arası
ya kızlar bizim pamukçuk geçmiyo.yada banamı öyle geliyoki.sizin bebişlerin agzında da hafif beyazlık varmı?karbonatlı suyla sildim hep ama çok aglıyo artık.gögsümüde siliyorum yanıyo resmen.geçmişmidir acaba hafif beyazlık var normalmı değilmi?
fırsat bulmuşken bi kaç soru daha sorayım.
ben her gün ateşini ölçüyorum bi kaç gündür 37 yada 37.5 oluyo.makattan ölçüyorum yani nerdeyse sınırdayız.sizde durumlar nasıl
merhaba kızlar nasılsınız bİzİ İyİyİz kızımla
arzucum gÖgÜsÜnÜde sİl karbonatlı suyla valla ben yaptın ve her pamukcuk olduĞunda aĞzını sİldİm gÖgÜslerİmİde her emzİrmede karbonatlı suyla sİldİm geÇtİ Çok ŞÜkÜr
merhaba kızlar nasılsınız bİzİ İyİyİz kızımla
arzucum gÖgÜsÜnÜde sİl karbonatlı suyla valla ben yaptın ve her pamukcuk olduĞunda aĞzını sİldİm gÖgÜslerİmİde her emzİrmede karbonatlı suyla sİldİm geÇtİ Çok ŞÜkÜr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?