2009 Haziran Anneleri!!

canm bizede dr ve ebe artik sirt ustu yatirmaya baslayin dedi..ozellikle cok hiperaktif bebeklerin erken sirt ustu yatirilmasi gerekiyormus...bizde sorduk kusarsa bogulur dedik ama siz sirt ustu yatirin o mutlaka kafasini yana cevirecektir dediler..
gercektende sirt ustu yatiriyoruz 2 haftadir kafasini hep yana ceviriyor..
birde besigin ayak tarafindaki basliga ayaklari degecek sekilde yatirin dediler..
bu sabah bi baktim kendini ite ite basa kadar gitmis(sirt ustu)..:1shok:
pijamasinida cikarmis tepinerek sok oldum resmen...fisfisfis
sesde cikarmamis yoksa duyardim gorurdum babyfoondan..
artik hep gozum uzerinde

canım aynısını benım oglumda yapıyor.
ben ortaya koyuyorum o ayaklarını tepe tepe yukarı cıkıyor .
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
kızlar bıde bebeklerınızın burunlarını nasıl temızlıyorsunuz benım bebegımın burnu dolmus. vakumla cekmeye calısıyorum ama gelmıyor malesef

Canlarım nasılsınız, ben okadar uykusuzumki
neden uyumuyor bu çocuk ya, sabah 8den beri evin içinde geziyoruz kucağımda , yıkadımda rahatlar uyur diye uyumuyor , şu an anakucağında sallıyorum yanımda,
çok bunaldım bir size bakayım dedim

canım ilk başta burun damlası dök pislikler yumuşuyor sonrda burun aspitörü ile temizlersin

Özlemcim ben ne kadar yan yatirsam da o sirt üstü pozisyonunu kendi aliyor..Bir de iki kollar yanda uyuyor..Saglikli bebekler bu sekil de yatarlarmis diyor annem...

canım bende kraf tın kiyle yapıorum fakat ucu bıraz kalın tam olarak burnuna gırmıyor. cekıorum bısey gelmıor. anlamadım valla . sol delıgı dolmus aslında kendı parmagını soksa alıcak ama kaydirigubbakcemile3

canım ben wee nin burun aspiratörünü kullanıyorum ucu hem çok küçük hemde silikon çok rahat kullanılıyor ayrıca bebeğide rahatsız etmiyor

ya kızlar bizim pamukçuk geçmiyo.yada banamı öyle geliyoki.sizin bebişlerin agzında da hafif beyazlık varmı?karbonatlı suyla sildim hep ama çok aglıyo artık.gögsümüde siliyorum yanıyo resmen.geçmişmidir acaba hafif beyazlık var normalmı değilmi?

bu arada biraz cahil işi gibi ama yakınlarım gösterdi.burnunu firkete yani çetel iğnenin arkasıyla temizliyorum.çok kolay oluyo.bizim kızım burun delikleride büyük zor olmuyo

fırsat bulmuşken bi kaç soru daha sorayım.
ben her gün ateşini ölçüyorum bi kaç gündür 37 yada 37.5 oluyo.makattan ölçüyorum yani nerdeyse sınırdayız.sizde durumlar nasıl

canım benım oglumun dılı beyaz . ben sıldıkce o gene beyazlasıyor sutum bıraz yaglı sanırım. doktorum ole soledı. baskada bı beyazlıgı yok . pamukcuk kucuk kucuk beyaz oluyo herhalde .

merhaba kızlar nasılsınız bızı ıyıyız kızımla

arzucum gÖgÜsÜnÜde sıl karbonatlı suyla valla ben yaptın ve her pamukcuk olduĞunda aĞzını sıldım gÖgÜslerımıde her emzırmede karbonatlı suyla sıldım geÇtı Çok ŞÜkÜr

fırsat bulmuşken bi kaç soru daha sorayım.
ben her gün ateşini ölçüyorum bi kaç gündür 37 yada 37.5 oluyo.makattan ölçüyorum yani nerdeyse sınırdayız.sizde durumlar nasıl

canım bıkacgundur havalar cok sıcak zaten. sadece atlet gıydırıyorum ben uyurkende ustune tülbent örtüyorum arada balkona cıkarıyorum cok gıydırmıyorum belkı senın bebısın bıraz terlemıstır ustundekıler onu sıkmıstır belkı. :ecrin_bebek:

iyiyiz canım bende oglumu uyuttum bakıyım dedim...uyudugu zaman bende mı uyusam , yemek mı yesem , evımı toplasam , valla sasırdım :)
ama en cok dınlenmeyı sevıyorum aman ev ısı kalsın haftada bır yapılır napıyım :sinifsinif:

evet canım bende öyle yapıyorum ama pek dili beyaz.silerken çok aglıyo.benim gögsümde sile sile yanmaya başladı.hala geçmeyince acaba bu beyazlık normal bişeymi dedim.senin pamukçuk dediğin nasıl oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…