canım bıkacgundur havalar cok sıcak zaten. sadece atlet gıydırıyorum ben uyurkende ustune tülbent örtüyorum arada balkona cıkarıyorum cok gıydırmıyorum belkı senın bebısın bıraz terlemıstır ustundekıler onu sıkmıstır belkı. :ecrin_bebek:
evet canım bende üstünü azalttım.bide hergün yıkıyodum.geçen gün farkettim hep yağladıgım halde vücudu kurumuş.artık 2günde bi yaptırcam
hayatım bebegını her gun yıka hatta 2 kere bıle yıkabılırsınız dıyorlar doktorlar...ama bebe yagı surme . bu sıcak havalarda bebek bunalır sen en ıyısı ben ole yapıyorum ısılık onleyıcı krem suruyorum krem cok ferah kokuyor zaten.bebe yagını kısın sur dedı doktorum. gene sen bılırsın tabi . cıldının kuruması belkı cok sampuan - sabun yapıorsan olabılır. ben kafasını sampuanla yıkıyorum kafasındakı kopukle vucudunu yıkıyorum . bazen vucuduna sabun bıle surmuyorum cunku ph degerlerı bozulabılıyor...
bukadar sey yazıyorum cnm cocuk gelısımı mezunuyum kusuruma bakma hanı cok bılmıs gıbı sadece bıldıklerımı oaylasmak ıstedım cnm optum senı ve bebegını
yok canım olurmu öyle şey.ben sordum sende bildiğini yazmışsın.sağolasın.paylaşmak için burdayız zaten.ozaman hergün yıkamaya devam edeyim.vücuduna sabun kullanıyodum onu bırakayım.bide böyle deneyelim bakalım.
ben kızımı tek başıma yıkayamıyorum.akşam mecbur eşimin gelmesini bekliyorum.o yüzden günde sadece bi kez yıkayabiliyoruz
sanırım yanlış çıkarmmaışız cnm annem 40 için doğduğu günden sayılırn diyordaaa...:)) olsun tatlım..
Efenin A pozitif babasının kan gurubundan
benimkide 0 negatif iremle aynıymışız:))
aynı özlemcimcanm bizede dr ve ebe artik sirt ustu yatirmaya baslayin dedi..ozellikle cok hiperaktif bebeklerin erken sirt ustu yatirilmasi gerekiyormus...bizde sorduk kusarsa bogulur dedik ama siz sirt ustu yatirin o mutlaka kafasini yana cevirecektir dediler..
gercektende sirt ustu yatiriyoruz 2 haftadir kafasini hep yana ceviriyor..
birde besigin ayak tarafindaki basliga ayaklari degecek sekilde yatirin dediler..
bu sabah bi baktim kendini ite ite basa kadar gitmis(sirt ustu)..:1shok:
pijamasinida cikarmis tepinerek sok oldum resmen...fisfisfis
sesde cikarmamis yoksa duyardim gorurdum babyfoondan..
artik hep gozum uzerinde
fırsat bulmuşken bi kaç soru daha sorayım.
ben her gün ateşini ölçüyorum bi kaç gündür 37 yada 37.5 oluyo.makattan ölçüyorum yani nerdeyse sınırdayız.sizde durumlar nasıl
bak sen yaramaza.vallabenim oglumda önceleri öyleydi ama şimdilerde yorgun hastalık bayagı hırpaladı canım oglumucanm bizede dr ve ebe artik sirt ustu yatirmaya baslayin dedi..ozellikle cok hiperaktif bebeklerin erken sirt ustu yatirilmasi gerekiyormus...bizde sorduk kusarsa bogulur dedik ama siz sirt ustu yatirin o mutlaka kafasini yana cevirecektir dediler..
gercektende sirt ustu yatiriyoruz 2 haftadir kafasini hep yana ceviriyor..
birde besigin ayak tarafindaki basliga ayaklari degecek sekilde yatirin dediler..
bu sabah bi baktim kendini ite ite basa kadar gitmis(sirt ustu)..:1shok:
pijamasinida cikarmis tepinerek sok oldum resmen...fisfisfis
sesde cikarmamis yoksa duyardim gorurdum babyfoondan..
artik hep gozum uzerinde
gifrer burun damlası sıkıyorum sonrada cihicconunburun aspiratörüye çekiyorum gayet etkili ama bebekte bi hırıltı var deli ediyo beni doktor tükrük bezleri yapardedi ama ne alaka tükrük bezi hırıltıya sebep olurmu yacanım aynısını benım oglumda yapıyor.
ben ortaya koyuyorum o ayaklarını tepe tepe yukarı cıkıyor .
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
kızlar bıde bebeklerınızın burunlarını nasıl temızlıyorsunuz benım bebegımın burnu dolmus. vakumla cekmeye calısıyorum ama gelmıyor malesef
canım kolları tukarımı bakıyo aşagımı.yani hangisi saglıklı oldugunu gösterirmişÖzlemcim ben ne kadar yan yatirsam da o sirt üstü pozisyonunu kendi aliyor..Bir de iki kollar yanda uyuyor..Saglikli bebekler bu sekil de yatarlarmis diyor annem...
bende canım esımı beklıyorum :)
ama arada sırada kuvetını suyla doldurup sadece onu yuzduruyorum oglen vakıtlerı vucudu dınlenıyor. 3 saat garanti uyuyor :):):) kaydirigubbakcemile2
sanırım yanlış çıkarmmaışız cnm annem 40 için doğduğu günden sayılırn diyordaaa...
nilaycım peki eşinn poz.
senn neg.
hamileyken bi iğne falan yaptırdınız mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?