2009 Haziran Anneleri!!

bende wee nin aspiratörüyle temizliyorum çok memnunum. bide biz arada serum fizyolojik ile temizliyoruz enjektöre cekiyoruz burun deliklerine birden sıkıp agız asağı çeviriyoruz hemen ve temiz gibi görünen burnundan nasıl cıkıyor çok rahat ediyor Ceylinimm.. tavsiye ederim... ama aç karına yapılması gerekiyo.burun temizline dikkat edin kızlar aman...

evet canım bende üstünü azalttım.bide hergün yıkıyodum.geçen gün farkettim hep yağladıgım halde vücudu kurumuş.artık 2günde bi yaptırcam

evet canım bende üstünü azalttım.bide hergün yıkıyodum.geçen gün farkettim hep yağladıgım halde vücudu kurumuş.artık 2günde bi yaptırcam

hayatım bebegını her gun yıka hatta 2 kere bıle yıkabılırsınız dıyorlar doktorlar...ama bebe yagı surme . bu sıcak havalarda bebek bunalır sen en ıyısı ben ole yapıyorum ısılık onleyıcı krem suruyorum krem cok ferah kokuyor zaten.bebe yagını kısın sur dedı doktorum. gene sen bılırsın tabi . cıldının kuruması belkı cok sampuan - sabun yapıorsan olabılır. ben kafasını sampuanla yıkıyorum kafasındakı kopukle vucudunu yıkıyorum . bazen vucuduna sabun bıle surmuyorum cunku ph degerlerı bozulabılıyor...
bukadar sey yazıyorum cnm cocuk gelısımı mezunuyum kusuruma bakma hanı cok bılmıs gıbı sadece bıldıklerımı oaylasmak ıstedım cnm optum senı ve bebegını

yok canım olurmu öyle şey.ben sordum sende bildiğini yazmışsın.sağolasın.paylaşmak için burdayız zaten.ozaman hergün yıkamaya devam edeyim.vücuduna sabun kullanıyodum onu bırakayım.bide böyle deneyelim bakalım.
ben kızımı tek başıma yıkayamıyorum.akşam mecbur eşimin gelmesini bekliyorum.o yüzden günde sadece bi kez yıkayabiliyoruz

bende canım esımı beklıyorum :)
ama arada sırada kuvetını suyla doldurup sadece onu yuzduruyorum oglen vakıtlerı vucudu dınlenıyor. 3 saat garanti uyuyor :):):) kaydirigubbakcemile2

:)) olsun tatlım..
Efenin A pozitif babasının kan gurubundan
benimkide 0 negatif iremle aynıymışız:))
sanırım yanlış çıkarmmaışız cnm annem 40 için doğduğu günden sayılırn diyordaaa...
nilaycım peki eşinn poz.
senn neg.
hamileyken bi iğne falan yaptırdınız mıı

aynı özlemcim
iremimde gece bi koyuyorum beşiğe ta aşağıı kaymış ve ayakları beşiğe deyinve başlıo vızıklanmayaa
hemen düzeltiyorum bide ayaklarını sürte sürte çorabını çıkartıooo cadı kızımmm

fırsat bulmuşken bi kaç soru daha sorayım.
ben her gün ateşini ölçüyorum bi kaç gündür 37 yada 37.5 oluyo.makattan ölçüyorum yani nerdeyse sınırdayız.sizde durumlar nasıl

canımireminde ağzı beyez hep dili yani
ama artık huysuzlanmıoo
ağrısı yok sanırsam
sütten bulaşık oluo galiba
canım bebeğin normal ısısı o derecelerde olurmuş endişelnme cnmmm
iremde genelde 36.5 36.9 37 oluo bezende 37.5
hemen süt veriorum
düşüoooo ısısı vücudunun
ben doktora sormuştum
vücüt sıvısı azaldığında olurmuş
en az 2 saatte bir süt içmeli demiştii bebekk
doktor bna

bak sen yaramaza.vallabenim oglumda önceleri öyleydi ama şimdilerde yorgun hastalık bayagı hırpaladı canım oglumu
gifrer burun damlası sıkıyorum sonrada cihicconunburun aspiratörüye çekiyorum gayet etkili ama bebekte bi hırıltı var deli ediyo beni doktor tükrük bezleri yapardedi ama ne alaka tükrük bezi hırıltıya sebep olurmu ya
Özlemcim ben ne kadar yan yatirsam da o sirt üstü pozisyonunu kendi aliyor..Bir de iki kollar yanda uyuyor..Saglikli bebekler bu sekil de yatarlarmis diyor annem...
canım kolları tukarımı bakıyo aşagımı.yani hangisi saglıklı oldugunu gösterirmiş
bende canım esımı beklıyorum :)
ama arada sırada kuvetını suyla doldurup sadece onu yuzduruyorum oglen vakıtlerı vucudu dınlenıyor. 3 saat garanti uyuyor :):):) kaydirigubbakcemile2

küvette yzdürme banyosunu bende yaptırıyorum arada sadece kafasını n altından elimle tutuyorum .çok zevli oluyo hem benim için hemde oglum için

gifrer burun damlası sıkıyorum sonrada cihicconunburun aspiratörüye çekiyorum gayet etkili ama bebekte bi hırıltı var deli ediyo beni doktor tükrük bezleri yapardedi ama ne alaka tükrük bezi hırıltıya sebep olurmu ya
Alıntı:

aynen canım benim kızdada var.. dr da burnu tıkanıyorsa ondandır dedi.. ciğerleri temzimiş şükr.

selam kızlar umrım herkes iyidir.. bizde iyiyiz..bebeğim çok kakak yapıyor benim. içime kuşku düşmüştü.. c.tesi dr a götürdük..gaita testi istedi.. iltiha çıktı.. kültür yaptır dedi. dün verdik.. yarın çıkıcak.. inş bişey yoktur.. varsada biran önce tedavi olsun kzum ya.. afedersiniz poposu pişti kaka yapmaktan..(bez yetişmiyor..(

birde sanırsam sütüm yetmiyor bebeğme artık.. yaklaşık 2,5 aylık olucaz.. ama sütüm azaldı gibi ç özelliklede şu son 3 gündür(çok canım skııyorr(

merhaba güzel annişler yeni topik açtım 2009 haziran meleklerinin resimleri diye onlar büyüdükçe biz resimlerini ekleyelim paylaşalım

sanırım yanlış çıkarmmaışız cnm annem 40 için doğduğu günden sayılırn diyordaaa...
nilaycım peki eşinn poz.
senn neg.
hamileyken bi iğne falan yaptırdınız mıı

ben daha önce düşük yaptığımda kan uyuşmazlığı iğnesi yapılmıştı canım..
doğumdan sonrada eğer efenin kanı negatif olsaydı iğne yapılmayacaktı bana ama pozitif olduğu için tekrar kan uyuşmazlığı iğnesi oldum..
ben hastanede sordum canım mantık olarakta bebek doğduğu günün ertesi günü 1 günlük oluyor öyle hesaplanıyor..a.s.

günaydınnnnnnnnnnnnnn kıslarr...
bayadır giemiyorum memlekete geldik ziyaretler bitmiyo
hiç fırsatım olmuyo nerdeyse
burayı hepinizi çok özledimm
herkesin küçük meleklerini kokluyorum

günaydınlaar kandiliniz mübarek olsun, rabbim hepimize mutlu, huzurlu ,bereketli bi sene yazsın sevdiklerimizile inşallah Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…