canım bu gün seni aradım nerdeydin bakim sizin çocuk doktoruyla ilgili bişeyler sorucaktım sanaCanım başın sağolsun...baban yattıkça allah sizlere uzun ömür versin...
Canım karma ve rota vurulurken Batuş verem kalmamıştı s.ocağında bugün vuruldu mecburenn...teşekkürler teyzesi..
Canım sorma şok oldum sen küvette yıkarken .. saol canım
en iyisini yapıyorsun canım biz sevgiyle büyüsün diye öptürdükte noldu . ben agladım işteHAVVA cım bende kımseye opturmuyorum sadece ben ve esım opuyoruz cnım ben kıskanırım opturemem bebegımı sositososito
ahhh sıhatler olsun yarasın bebegine canımHavvacım, morboncuk, Ecemcim a.s.
çok sağolun canlarım, nasıl ağlıyordu biraz önce sizin dediğiniz gibi küveti doldurdum nasıl hoşuna gitti, gülücükler çığlıklar maşallah kuzuma, emzirdim uyudu şimdi
havvacım duşa nasıl sokuyorsun kulağına falan kaçar gözüne gelir :1shok:
leo hoşgeldin evine canım.
kızlar sizin bebişlerin gündüz uykuları nasıl, benim kızımın uykusu iyice azaldı vr hafifleşti.onca uğraşıp ayağımda sallayıp uyutuyorum, daha indirirken uyanıyo yaa, uyanıkken de en fazla yarım saaat oyalanıyo, sonra sıkılıp sapıtıyo, aşlıyo ağlamaya mafoldumben
merhaba kızlar...
nasılsınız bakalım.biz aşılarımızı olduk geldik.dra da göründük.dilimizdeki beyazlık pamukçukmuş.bi aydır karbonatlı su kullandıgım halde geçmediğini söyledim.ilaç kullanma karbonatlı suya ve hijyene daha da dikkat et dedi.ıslak mendil kullanma dedi.altını artık mecbur hep yıkıcam.pamuklu suyla sılıyodu oda fayda etmedi.pişik yine de oluyodu.ama geceleri nası yıkacam popoyu uykusu açılır???
hay allah pişik olmuş demek bebişin, gece silersin yine, gündüzleri yıkarsın..
bu arada aynı gün doğmuş bizim bebişlerimiz.
inşallah hemen iyileşir bebişin canım..
merhaba kızlar...
nasılsınız bakalım.biz aşılarımızı olduk geldik.dra da göründük.dilimizdeki beyazlık pamukçukmuş.bi aydır karbonatlı su kullandıgım halde geçmediğini söyledim.ilaç kullanma karbonatlı suya ve hijyene daha da dikkat et dedi.ıslak mendil kullanma dedi.altını artık mecbur hep yıkıcam.pamuklu suyla sılıyodu oda fayda etmedi.pişik yine de oluyodu.ama geceleri nası yıkacam popoyu uykusu açılır???
canım benim oglum bi gün güzel uyuyorsa öbürgün hiç uyumuyor dün 11 saat uyanık kaldı dündüz toplasan 2 saat uyumuşlugu yok yani oda 4 parça halinde yarım saatlik uyumalarleo hoşgeldin evine canım.
kızlar sizin bebişlerin gündüz uykuları nasıl, benim kızımın uykusu iyice azaldı vr hafifleşti.onca uğraşıp ayağımda sallayıp uyutuyorum, daha indirirken uyanıyo yaa, uyanıkken de en fazla yarım saaat oyalanıyo, sonra sıkılıp sapıtıyo, aşlıyo ağlamaya mafoldumben
iyiyim canım ben semoşu dün aradım ben ama telefona cevap vermedişimdi cevap verdi ama kayın valdesi varmış girememiş o yüzden şimdide erzurumdan kocasının ögrencisi gelmiş ailesiyle o yüzden giremiyormuşbakalım inşallah hayırlısıyla yakında gelir bu arada çagatay beyde faliyetteymiş hala . anasını parmagında oynatıyo keretamerhaba güzel annişler nasılsınız bebişler nasıl yaa narenle semoş ortalıktan kayboldu kızlar haberi olan varmı bayadan beri görünmüyolar merak ettim valla rüyamdada nareni gördüm konuşuyoduk hayırdır inşallah
merhaba kızlar...
cnm ben zıbınla çıkarıyorummm hava sıcak old müddetçeçok sağol saadetcim.demek bu beyaz dil normal bişey.çünkü benim kızda huysuzlanmıyo.pamukçuk olunca emmek istemezmiş öyle bi durumda da yok.zaten yarın dr kontrolumuz var.onada göstercem.silmyince baya beyazlaşıyo.tortular oluyo.dra silmeden gidicem bi görsün bakalım neymiş.
ateşide hep 37 yada 37.5 baya bi soydum artık.evde cıtcıtlı zıbınla tutyorum.
ama dışarı çıkarkende zıbınla çıksa olurmu?
çok sağol saadetcim
bende tüylenme olmadı cnmslm kızlar nasılsınız
ya hamilelikte aşırı tüylenen varmı nasıl eskiye döneceğiz ya
canım benim oglum bi gün güzel uyuyorsa öbürgün hiç uyumuyor dün 11 saat uyanık kaldı dündüz toplasan 2 saat uyumuşlugu yok yani oda 4 parça halinde yarım saatlik uyumalar
iyiyim canım ben semoşu dün aradım ben ama telefona cevap vermedişimdi cevap verdi ama kayın valdesi varmış girememiş o yüzden şimdide erzurumdan kocasının ögrencisi gelmiş ailesiyle o yüzden giremiyormuşbakalım inşallah hayırlısıyla yakında gelir bu arada çagatay beyde faliyetteymiş hala . anasını parmagında oynatıyo kereta
geçmiş olsun canım . televizyon olayınıda dikkate alıcam bizimkide gözünü ayırmıyo valla
selamlaarr. herkese kolay gelsinn..
benim tosbaamında uyuyası yoksa dünya yıkılsa uyumuyoooo:)) onun için uyutmak için zorlamıyorum hiç..
emircim meme emdikten sonra gazını çıkartırken omuzumda uyumaya bayılıyo, saatlerce kalabilir orda yani, bende yüzükoyun yatırıyorum, dikiyo popoyu havaya öyle uyuyoo:)))
herkesin keyfi yerindedir inşallah, dün2. ay için kontrolumuze gittik aşılarımızı olduk, oğlum ateşlenmedi allah'a şükür.. 6 kilo olmuş bir ayda 2 kilo almış tosbik, herşey yolunda şimdilik..
Allah hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?