2009 Haziran Anneleri!!

canım bu gün seni aradım nerdeydin bakim sizin çocuk doktoruyla ilgili bişeyler sorucaktım sana
HAVVA cım bende kımseye opturmuyorum sadece ben ve esım opuyoruz cnım ben kıskanırım opturemem bebegımı sositososito
en iyisini yapıyorsun canım biz sevgiyle büyüsün diye öptürdükte noldu . ben agladım işte
ahhh sıhatler olsun yarasın bebegine canım
havvacım duşa nasıl sokuyorsun kulağına falan kaçar gözüne gelir :1shok:

valla ben bebegi tuttum akgünde duşu tuttu . altını degiştirirken üstüne işemişti neredeyse tamamen yıkayacaktı kendini çişle bende öyle yaptıgı zaman yıkamak zorunda kalıyorum

nazcım başın sağolsun.acını çok iyi anlayabiliyorum.bende geçen yaz babamı kaybettim.annemde babamda vefat etti.ama rabbim o kadar büyükki acıyı verirken sabrınıda veriyo.sanada sabır için oglunu göndermiş.bende babamın ölümünden bi ay sonra hamile kalmıştım.kendimi üzmemek için kızım bana sebep olmuştu.mekanını cennet olsun.rabim evlat acısını yaşatmasın.

herkeslere günaydın..15 gündür izmirde annemdeydimm.evimize geldik artık..benim ve kızım için çok iyi oldu izmirr..1 ay sonra tekrar gidicem gerçi ama alışmıştım annemleree:gitme:
geçmişi okuyamadım.sizlerde ne var ne yok umarım herkesin bebişi sağlıklı mutlu huzurludur..
bizim bugün kırkımız çıkıo teyzelerii.
hepinizi öpüoruzz...

leo hoşgeldin evine canım.
kızlar sizin bebişlerin gündüz uykuları nasıl, benim kızımın uykusu iyice azaldı vr hafifleşti.onca uğraşıp ayağımda sallayıp uyutuyorum, daha indirirken uyanıyo yaa, uyanıkken de en fazla yarım saaat oyalanıyo, sonra sıkılıp sapıtıyo, aşlıyo ağlamaya mafoldumben

adrenal canım aynı beni anlatmışın benim kısda uyumuyo saatlerce ugrasıp uyutuyorum yarım saat geçmeden vıyaklıyooo ben geçicidr die düşünüyorum inş düzelir..

canım benim kızımda öyle ama ben artık kucağımda felan uyutmuyorum çünkü yerine koyunca gözleri hemen açılıyo bida uyut bida bida insanın sinirleri bozuluyo o yüzden ben artık beşiğinde uyutuyorum sallayarak güzelde uyuyo maşallah bebeklerin uykuları çok hafif

merhaba güzel annişler nasılsınız bebişler nasıl yaa narenle semoş ortalıktan kayboldu kızlar haberi olan varmı bayadan beri görünmüyolar merak ettim valla rüyamdada nareni gördüm konuşuyoduk hayırdır inşallah

selamlaarr. herkese kolay gelsinn..
benim tosbaamında uyuyası yoksa dünya yıkılsa uyumuyoooo:)) onun için uyutmak için zorlamıyorum hiç..
emircim meme emdikten sonra gazını çıkartırken omuzumda uyumaya bayılıyo, saatlerce kalabilir orda yani, bende yüzükoyun yatırıyorum, dikiyo popoyu havaya öyle uyuyoo:)))
herkesin keyfi yerindedir inşallah, dün2. ay için kontrolumuze gittik aşılarımızı olduk, oğlum ateşlenmedi allah'a şükür.. 6 kilo olmuş bir ayda 2 kilo almış tosbik, herşey yolunda şimdilik..
Allah hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin inşallah..

merhaba kızlar...
nasılsınız bakalım.biz aşılarımızı olduk geldik.dra da göründük.dilimizdeki beyazlık pamukçukmuş.bi aydır karbonatlı su kullandıgım halde geçmediğini söyledim.ilaç kullanma karbonatlı suya ve hijyene daha da dikkat et dedi.ıslak mendil kullanma dedi.altını artık mecbur hep yıkıcam.pamuklu suyla sılıyodu oda fayda etmedi.pişik yine de oluyodu.ama geceleri nası yıkacam popoyu uykusu açılır???

kızlar bide sizler gerçi biliyosunuzdur ama bebekler için tv çok tehlikeliymiş.kesinlikle tv ye bakmaması gerekiyomuş.IQ larını çok etkiliyomuş.dr çok zararlı dedi.bilmiyen arkadaşlar için hatırlatmak istedim.benim kızın gözü hep tv de oluyo.zor döndürüyorum valla.

hay allah pişik olmuş demek bebişin, gece silersin yine, gündüzleri yıkarsın..
bu arada aynı gün doğmuş bizim bebişlerimiz.
inşallah hemen iyileşir bebişin canım..

hay allah pişik olmuş demek bebişin, gece silersin yine, gündüzleri yıkarsın..
bu arada aynı gün doğmuş bizim bebişlerimiz.
inşallah hemen iyileşir bebişin canım..

evet aynı gün dogmuşlar bizimki sabah 9:30 da dogdu.
2800 dogmuşdu.geçen ayda 1 kilo almışdı bu ayda 1 kilo almış.4800 kilomuz.senin oğluşun maşallah çok iyi.tontiş olmuşşş

benim kızımda da pişik vardı çok fazlaydı hemde ben hep yıkıyodum o bile fayda etmiyodu en son gittimde dr farklı bi krem yazdı aynı gün etki etti şimdi hiç pişik yok gecti çok şükür kremin adı Trosyd

trosyd çok etkili bi krem arkadaşlar..kesinlikle tavsiye ederim pişiğe birebirr..hatta bende kullanıorum..

canım benim oglum bi gün güzel uyuyorsa öbürgün hiç uyumuyor dün 11 saat uyanık kaldı dündüz toplasan 2 saat uyumuşlugu yok yani oda 4 parça halinde yarım saatlik uyumalar
iyiyim canım ben semoşu dün aradım ben ama telefona cevap vermedişimdi cevap verdi ama kayın valdesi varmış girememiş o yüzden şimdide erzurumdan kocasının ögrencisi gelmiş ailesiyle o yüzden giremiyormuşbakalım inşallah hayırlısıyla yakında gelir bu arada çagatay beyde faliyetteymiş hala . anasını parmagında oynatıyo kereta

geçmiş olsun canım . televizyon olayınıda dikkate alıcam bizimkide gözünü ayırmıyo valla

cnm ben zıbınla çıkarıyorummm hava sıcak old müddetçe
slm kızlar nasılsınız

ya hamilelikte aşırı tüylenen varmı nasıl eskiye döneceğiz ya
bende tüylenme olmadı cnm

havvacım arda çok yakışıklı olmuşş maş. onaaaa
nazar değmesinnnn
çok beğendim oğluşunuuuu annesiii zemuszemus

nazcım başınız sağolsunnn canımmm
mekanı cennet olsunn

slm kızlar nasılsınız bakalımmmm
biz iiz iremimlee
yarın bizim için çok büyük günnn....
doğum günüm
aynı zamnada evlilik yıl dönümümüz
aynı zmanda iremim 2 aylık oluyor ve karma aşısı nı olcakkk
inşş sorunsuz atlatırızzzz...

Aylinim maşallah yakışıklı tosbamızaa allahım nazardan korusun onu ve seniii

selam kızlar bugun verem aşısını yaptırdık oğlumun...ateşi çıkmadı şimdilik çok şükür ama çok huzursuzdu sürekli ağladı durdu ama ne ağlama yırttı kendini saatlerce..neyse şimdi uyudu güç bela..bu arada benim kanamam 50. gün kesilmişti.şimdi tekrar başladı..adet kanaması desem öyle yogunda değil damla damla geliyor..neyin nesi şimdi bu..:uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…