kızlar göbeğimizdeki iz ne zaman geçicekk bilen varmı?**
benim kızımda da pişik vardı çok fazlaydı hemde ben hep yıkıyodum o bile fayda etmiyodu en son gittimde dr farklı bi krem yazdı aynı gün etki etti şimdi hiç pişik yok gecti çok şükür kremin adı Trosyd
kızlar ya bide kızımın cildi çok kuru.dr her banyosunda şampuanlama haftada sadece bi kez şampuan kullan dedi.artık öyle yapıcam.
vücudu için ne kremi kullanıyosunuz? ben chicconun bebe yagını sürüyodum.bi arkadaş ferahlatıcı bi krem sürdüğünü yazmıştı ama kimdi onu hatırlayamadım:kedi:
birde pişik olmasa bile bez değiştirmeden sonra popoya krem sürüyomusunuz
ben yazmıstım canım.
oncelıkle her degıstrmede yanı 2 saatte bır degıstıyorum ben altını bı guzel sılıp pısık onleyıcı kremını suruyorum.
vucuduna ısılık onleyıcı krem suruyorum. krem cok ferah kokuyor ve hemen kuruyor .
yanı bebe yagı gıbı vıcık vıcık degıl cnm .
artı ben bebegımın kafasını her banyoda sampuanlıorum o kopukle vucudunu yapıyorum.
4 gunde bırde vucudunu kendı sabunuyla yıkıyorum zemuszemus
cnm ben zıbınla çıkarıyorummm hava sıcak old müddetçe
bende tüylenme olmadı cnm
havvacım arda çok yakışıklı olmuşş maş. onaaaa
nazar değmesinnnn
çok beğendim oğluşunuuuu annesiii zemuszemus
evet tatlım gerçekten çok tatlı oldu oglum .bizde kızınızı begenmekteyiz bilmem sonu ne olur tatlım
nazcım başınız sağolsunnn canımmm
mekanı cennet olsunn
slm kızlar nasılsınız bakalımmmm
biz iiz iremimlee
yarın bizim için çok büyük günnn....
doğum günüm
aynı zamnada evlilik yıl dönümümüz
aynı zmanda iremim 2 aylık oluyor ve karma aşısı nı olcakkk
inşş sorunsuz atlatırızzzz...
uzun zamandır giremedim. Umarım herkes iyidir.
Bu aralar hayatım çok karışık, onun için hiçbirşeye vakit bulamıyorum.
Perşembe günü babamı kaybettim.Bi yanım yanarken bi yandan da annelik iç güdüsü ile sütüm kesilmesin diye dirayetli olmaya çalıştım. Allaha şükür bi sorun olmadı.Ahmetinde düzeni bozuldu tabi tam kırkı çıktı düzelecek derken oğlum kalabalıklara gire çıka başka yerde kalınca yine sapıttı.
Yani benim huysuzum hala huysuz, dün gece 4'e kadar hiç uyumadık sonrada taksit taksit uyuduk:gitme:
Bu arada sol göğsüm çatlamıştı sonra ağrı yapmaya başladı, ağrı sırtıma vuruyodu iki haftadır. Gazını çıkarırken bile kucağıma alamıyodum. Doktora gittik ultrason ve kanda bi şey çıkmadı. Böyle emzirecek demiş,sonuçları almaya eşim gitti de. Sizce ne yapmalıyım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?