2009 Haziran Anneleri!!

ben onuda kullandım canım.hametanla karıştırıp sürdüm.geçiyo sonra tekrar başlıyo.travacort diye bi krem verdi dr onunda içeriğini okudum mantarda falan kullanıldıgı yazıyo.ama pişik mantar değilki.trosyd mantar için yazıyodu benim kafam karıştıCADIARZU

trosy bende mantar ıcın kullanmıstım havuzdan mantar kapmıstım cunku ((
bebeklerede kullanılıomus ama bılmıorum

kızlar ya bide kızımın cildi çok kuru.dr her banyosunda şampuanlama haftada sadece bi kez şampuan kullan dedi.artık öyle yapıcam.
vücudu için ne kremi kullanıyosunuz? ben chicconun bebe yagını sürüyodum.bi arkadaş ferahlatıcı bi krem sürdüğünü yazmıştı ama kimdi onu hatırlayamadım:kedi:
birde pişik olmasa bile bez değiştirmeden sonra popoya krem sürüyomusunuz

ben yazmıstım canım.
oncelıkle her degıstrmede yanı 2 saatte bır degıstıyorum ben altını bı guzel sılıp pısık onleyıcı kremını suruyorum.
vucuduna ısılık onleyıcı krem suruyorum. krem cok ferah kokuyor ve hemen kuruyor .
yanı bebe yagı gıbı vıcık vıcık degıl cnm .
artı ben bebegımın kafasını her banyoda sampuanlıorum o kopukle vucudunu yapıyorum.
4 gunde bırde vucudunu kendı sabunuyla yıkıyorum zemuszemus

canım iyi tesadüf olmuş burdayken yakalamışım seni.bende şimdi kimbilir nezaman görüpde cevap yazarlar diyodum.peki canım pişik önlemek için ve vücudu için ne kullanıyosun

cnm ben kullanıorum bebeğimede kendimede ..

gayet etkilii bi krem..

pişik içinn..yinede sor istersenn ..

biz daha 61. günümüzde yarın yani karm aşımız vurulcak
sizler verem aşısındanda bahsetmişsimnizzzz
o kaç gnlükken vuruluokiiii anlamadımm ?????????

2.ay dolunca cagirdilar bizi verem asisi icin, o gun karma asi da mi olacagiz acaba?sadece verem dedi hemsire saglik ocaginda

dogum günün kutlu olsun canım şimdiden .evlilik yıldönümünüzde tabi.kızınada nice aylar diliyorum . sorun çıkmaz canım yarın merak etme.iyi düşün iyi olsun :
:)))))))derler ya hep öyle yap sende ben öyle yapıyorum

Kimse yok bu saatte herkes bebişini uyutuyor sanırım, ınşallah tüm bebekler mışıl mışıl uyur bu gece, annelerini hiç üzmez

Saadetçim doğum günün ve evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun
kızlar 2 ayın bitiminde sağlık ocağında üç aşı birden yapıyorlar, verem, karma aşı birde pnömakok ,
birde rota virüsü aşısı var oda özelden yaptırıyorlar 4 oluyo , benim kuzum ilk doğanlar arasında olduğu için atlattık bu aşıları ama iki gün boyunca ateşlendi yavrum

saadetcim, doğum günün ve evlilik yıldönümün kutlu olssun, eşin ve kıızınla birlikte nice mutlu yıllar yaşarsınız umarım a.s.

Herkeslere günaydinlar,

saadetcim kutlaim canim ,nice nice senelere...

Kizlar dün jinekologuma gittim, dogumdan sonra ilk kontroldü...
Hersey yolundaymis ben de...Dogumu anlattirdi bana doktorum, dogumda burada kendi doktorun olmuyor malesef...Hastane de kim varsa...Ilayda`ya bayildilar doktor ve ekibi...kucaklarda gezdi valla oralarda....Kesi vs. olmamasini cok iyi buldu doktor..Kisaca hersey yolunda...

tebrikler nidacım, inşallah eğer istiyorsan diğer bebişin de böyle rahat doğar.
ilaydayı da bizim için de kokla annesi, keşke imkan olsa da tüm haziran bebişlerini yakından görebilsek.
nisan, mayıs anneleri buluşuyo ne güzel, biz de yapabilirmiyiz ki.
ıstanbul daki arkadaşlar, bebişler biraz büyüyünce görüşebiliriz bence süper olur

Canım çok geçmiş olsun.Allah rahmet eylesin.İnşallah sütün kesilmez.Allah yavrunun rızkını verir inşallah.Babanında mekanı cennet olsun

canlarım günaydın, çok zor bir gece geçirdim ben , dün yağmura yakalanmıştım çocuk ıslanmasın diyede battaniyeyi geçirdim arabaya , koştura koştura eve geldim , üşütmüşüm herhalde gece 12 den sonra bir üşümek bir titremek , ateş , eşim gece 4e kadar beklemiş çocuğu ben uyuyayım diye 4 te emzirdim ama çok zor böyle halsizim,
sabaha karşı terlemişim açıldım biraz, duşa gircemde yeni uyuttum kuzumu dalsın biraz derin uykulara da öyle

kızlar bir şey sorcam, benim resmi iznim 25 ağustosta bitiyor, ücretsiz izin alıcam 3 ay daha ama verirlermi bilmiyorum işler yoğunmuş arıyorlar arasıra ne zaman başlıcan diye
yani kısacası vermezlerse ücretsiz ben bu ayn sonunda işe dönmek zorundayım (
sütünü sağan varmı aranızda? en iyi süt sağma makinesi hangisi ? birde anne sütü ne kadar duruyor acaba dolapta , ben işte sağsam ertesi gün onu verseler öyle olurmu ? ne dersiniz ?

şekerkızcım, süt oda ısısında 6 saat, dolapta 24 saat kalıyor.
bende medelanın elektrikli- pilli makinası var bn memnunum.benim sütüm azdı , onun sayesinde sağarak çoğaldı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…