2009 Haziran Anneleri!!

selam kızlar canım arkadaşın dediği gibi buzdolabında 24saat kalıyor

bişey sorucamya
kızlar mamayı olduğundan daha sulu hazırlasam ne olur

mesela 90ccye 3ölçekya
110ccye 3ölçek hazırlasam ne gibi zararları olurki bebeğe

bana bir zararı olmaz gibi geliyor

ama daha sulu hazırlamayın yazıyor kabında

bılmıyorum ama nacızane fıkrımı solıyım.
bence bebegın su içmiş olur , doymaz gıbıme gelıyor.
he doyar ama sadece suyla ama bılemıyorum laelaelaelaelae

eğer bebeğin kabızsa canım yapabilirsin bana doktor söylemişti 90cc suya 2,5 kaşık koyuyodum bendezemuszemus

sedacım, kabızlık problemi varsa daha sulu öneriyolar.
bi de kilo alımı iyiyse soru olmaz.
bizde de kabızlık oluyo o yüzden ben bir de keçi sütü bazlı mama denemeyi düşünüyorum.bu mamalar hakkında bilgisi olan var mı?

öyle taş gibi değil

ama kakasını kendi yapmıyor ya

bende sulu hazırlarsam belki daha rahat çıkardedim

bebek neden su içsinki içinde yine mama olacak sadece suyunu çok az arttırıcam

yani çorba düşünün biraz sulu yaptığınızda çorbadaki besin değerleri kaybolmuyorki

merhaba kızlar ya bebeğin normal gelişimi için ayda kaç kilo alması lazım ya doktorlarınız ne diyor.

Teşekkür ederim canım.Bebeğin kabızlığı en kısa sürede atlatır inşallah

kızlar ben bebeğime acd vitamini veriorum günde 10 damla.
ama çoğu insan okuduğum kadarıyla dewvit3 3damla werio...
devit sadece d vitaminiymişş.
benim werdiğim acd..
siz ne weriorusunuzzz..?*

slm benimde sütüm yetmiyo bide göğüslerim yara oldu bebişim 44günlük ama hala geçmedi bende mama veriyorum bebişim kabız oldu dr götürdüm mamaya daha fazla su kat dedi ve fitil verdi yani dr su kat dediğine göre bence zararı olmaz sonuçta içinde mama var inş. bebişlerimiz sağlıkla büyürler

canım bende acd3 veriyorum.Doktor onu verdi.Bence sadece d vitamini içermemesi daha iyi

seacım biz de conformil kullanıyoruz, günde 3 kere 2 şer ölçekle yaklaşık 80 cc falan hazırlıyorum ben.conformil kullanırken kabız oldu benim bebiş o yüzden, keçi sütü bazlı bi mama var onu denemeyi düşünyorum, gaza da iyi geliyormuş.faydası olursa size de söyleriz.
inş. bi an önce kendileri yapmayı başarır minişlerimiz.
seninki kendisi yapabiliyor mu, ben hiç 2 günden fazla beklemedim, dereceyle yaptırdım ama bu sefer bekliyoruz, olmazsa fitil koyucaz bakalım (

offf valla şu ana kadar en fazla 3gün bekledim yapmadımafoldumben
zaten bende 1gün bekliyorum 2.gün yaptırıyorum içim el vermiyor

offf kafama çok takıyorum bende gliserinli bi fitil var 2günde bir onunla yaptırıyorum

sen şu keçi sütünden yapılan mamayı kullan işe yararsa bizde kullanırız

kızlar direk keçi sütüde veriliyormuş bebişler geçen gün haberlerde gördüm siz ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…