tebrikler nidacım, inşallah eğer istiyorsan diğer bebişin de böyle rahat doğar.
ilaydayı da bizim için de kokla annesi, keşke imkan olsa da tüm haziran bebişlerini yakından görebilsek.
nisan, mayıs anneleri buluşuyo ne güzel, biz de yapabilirmiyiz ki.
İstanbul daki arkadaşlar, bebişler biraz büyüyünce görüşebiliriz bence süper olur
kızlar bir şey sorcam, benim resmi iznim 25 ağustosta bitiyor, ücretsiz izin alıcam 3 ay daha ama verirlermi bilmiyorum işler yoğunmuş arıyorlar arasıra ne zaman başlıcan diye
yani kısacası vermezlerse ücretsiz ben bu ayn sonunda işe dönmek zorundayım(
sütünü sağan varmı aranızda? en iyi süt sağma makinesi hangisi ? birde anne sütü ne kadar duruyor acaba dolapta , ben işte sağsam ertesi gün onu verseler öyle olurmu ? ne dersiniz ?
canım ben de medela nın mini elektrikli makinesini kullanıyorum memnunum şimdilik..10 dk da sağıveriyorum hemen..tek kötü yanı biraz gürültülü çalısıyor..o yüzden gece sağmak istersem sagamıyorum.ben de işe başladıgımda sabah işe gitmeden sağmayı düşünüyorum.hiç dolaba koymadan aynı gün içerisinde verir bakıcımız.off..işe başlamak dedim de içim daraldı..iyiydim böyle..
ben de 3 haftadır ek mamaya geçtim.sütüm var ama benım sorunum da yağlı olmaması,yanı beslemıyomuş kılo aldıran sütün yağıymış.aptemil pre kullanıyoruz.gun de 4 efa 2 si 90 ml ye 3 ölçek diğerleirde 120 ye 4 ölçek.ilk başra çok gücüme gitmişti mama vermek ınsan uzuluyo ben doyuramıyorum bebeğimi dıye.sonra dedım kı şükret hastaneler bebek dolu,dedim derdimiz bu olsun sağlıklı olsunşlar da ha mamayla ha sütle.herkese sevgiler.
havvacım ne zormuş bu işler yaa, sen kakalı bez görmekten bıktın bense temiz bez görmekten( bugün fitil koyduk onunla bile tam yapamadı bebişim[/QUO
haklısın canım ya kaka üstüne ihtisas yapıcam yakındasabakh 10 a kadar 3 bez kirlettik yani düşün bi tanede alt açma örtüsü çöpe gitti.insanlar bez stokla der dururlardıda innanmazdım haklılarmış valla.şu isali çözücem ben kararlıyım .işe yarar bi doktor bulabilirm heralde.doktorumuza diyorum hala sümüksü bu kaka diye kaka tahlili temmizse normal diyo.neresi normalya ... normal kakasnıda biliyorum ben çocugumun sırf sümük yapıyo yavrum.doktorlar.com a üye oldum.5 ytl verdim .dünden beri soru sorup duruyorum tam bi paranoyak olucam valla.allah sonumu hayır etsin
havvacım ne zormuş bu işler yaa, sen kakalı bez görmekten bıktın bense temiz bez görmekten( bugün fitil koyduk onunla bile tam yapamadı bebişim[/QUO
haklısın canım ya kaka üstüne ihtisas yapıcam yakındasabakh 10 a kadar 3 bez kirlettik yani düşün bi tanede alt açma örtüsü çöpe gitti.insanlar bez stokla der dururlardıda innanmazdım haklılarmış valla.şu isali çözücem ben kararlıyım .işe yarar bi doktor bulabilirm heralde.doktorumuza diyorum hala sümüksü bu kaka diye kaka tahlili temmizse normal diyo.neresi normalya ... normal kakasnıda biliyorum ben çocugumun sırf sümük yapıyo yavrum.doktorlar.com a üye oldum.5 ytl verdim .dünden beri soru sorup duruyorum tam bi paranoyak olucam valla.allah sonumu hayır etsin
havacım herkesin bir bünyesi vardır.tahliller normel çıkıyorsa senin kuzunun metabolizması böyledir sıkma canını fazla w.c ye çokıyor demekki benim kızımında kakası öyle su gibi ama allaha şükür bir rahatsızlığı yok pinpiriklenme sonra tersine gidiyor herşey rahat ol arkadaşım yok demiş dr.işte birşey daha ne arayon altında çocuğun:)
Kızlarr selamm... artık ev işi,çocuk bakımı,beslenmesi,yemek pişirme kocaları görcek hal kalmadı yakında boynuzlanan kadınlar topiği açmak zorunda kalmayız inşallahh zamansızlık ve ilgisizliktennn
sselam pınarcım nasılsın.
aynen katılıyorum zeynep uyurken hangi işi yapacagımı şaşırıyorum.yakındır otopiği açmamız.daha hiç bişey yapamadık kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?