hmmm biz en son 27 ağustosta olduk aşı eylül de yoktu bı daha 27 ekımde,unuttum mu ben acaba dedim gidip aşı kartına baktım ekım 27 bı daha geliş tarıhı yazmış hemşire.senınle aynı ya bızım tarıhlerimiz ondan sordum şimdiden geçmiş olsun canım.
kızlar 3.ayda aşı yokmuş biraz önce ebemize sordum.sadece izlem war dedi..
anlamadımmmkafamçokkarıştı
rota virüsü yapıcaz ağızdan sadece..
nette farklı yazıyoo.
siz 3.ayda aşı oldunuzmuıuu?**
kızlar ya benim oram çok kaşınıyosizdede oldumu dr gitsem ilaç felan verirmi acaba hani bebek emiyo ya o yüzden fazla ilaç vermiyolar ama öğlenden sonra gitmeyi düşünüyorum ama utaıyorum:kedi:
Leo bizim asialrimiz ikinci ayda basladi hatta ilayda ilk asisini 3. ayin basinda oldu...Simdi haftaya 2. asimiz var..Burada almanya da bebeklere hemen asi yapmiyorlar, cok sakincali oldugu söyleniyor...Ve erken asi yaptirmak bebekler de cesitli alerjilere yol aciyormus ...
Hepinize günaydinlar...opuyorumnanaktan
gayet ii canım sağolasın kucağımda şimdi.orda rota aşısını sağlık ocağımı yapıyo,bız özel doktorunda yaptırdık bı de 140 tl aşı.devlet ödemıyo dıye bılıyorum.
herkese günaydınnnnnnnnnn..
aşımız var bugünn..kızlar gitmeden calpol wereyim diyorum..ne kadar wericem bilgisi olan varmı?*
Günlük ped kullaniyorsan baska markayi bir dene istersen...Umarim mantar degildir...
canım ped kullanmıyorum ama iç çamaşırımı günde 3kere değiştiriyorum çok kötü yaa otururken bile acımaya başladı:kedi:
Günaydın kızlar... bizde aşıya gidiyoruz...karma olucaz .. inşallah ateşlenmez...öptük hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?