2009 Haziran Anneleri!!

ben aşı war biliodumm meğer yokmuş ebe öle dedi..
izlem war sadece birde rota virüsü geçen ay yapmamıştık bu ay yapıcaz..
birdahaki ay aşılarımız war sanırımm..
27 haziran demek seninde..maşallah bebişin nasıll ?**

Leo bizim asialrimiz ikinci ayda basladi hatta ilayda ilk asisini 3. ayin basinda oldu...Simdi haftaya 2. asimiz var..Burada almanya da bebeklere hemen asi yapmiyorlar, cok sakincali oldugu söyleniyor...Ve erken asi yaptirmak bebekler de cesitli alerjilere yol aciyormus ...

Hepinize günaydinlar...opuyorumnanaktan

gayet ii canım sağolasın kucağımda şimdi.orda rota aşısını sağlık ocağımı yapıyo,bız özel doktorunda yaptırdık bı de 140 tl aşı.devlet ödemıyo dıye bılıyorum.

kızlar ya benim oram çok kaşınıyosizdede oldumu dr gitsem ilaç felan verirmi acaba hani bebek emiyo ya o yüzden fazla ilaç vermiyolar ama öğlenden sonra gitmeyi düşünüyorum ama utaıyorum:kedi:

kızlar ya benim oram çok kaşınıyosizdede oldumu dr gitsem ilaç felan verirmi acaba hani bebek emiyo ya o yüzden fazla ilaç vermiyolar ama öğlenden sonra gitmeyi düşünüyorum ama utaıyorum:kedi:

Günlük ped kullaniyorsan baska markayi bir dene istersen...Umarim mantar degildir...

anladım cnm saol cvp için.4.ayda yapılacak aşılarımız.bu ay yokmuş..
opuyorumnanaktan

gayet ii canım sağolasın kucağımda şimdi.orda rota aşısını sağlık ocağımı yapıyo,bız özel doktorunda yaptırdık bı de 140 tl aşı.devlet ödemıyo dıye bılıyorum.

cnm ebemiz tanıdık,eczaneden alıp ona yaptırcam zaten ağızdan oluyo sanırımm..
devlet ödemiyo ewt...alıcam..bebeklerimiz için değer..
:1hug:

kızlar bızım ası takvımımız şöle hastane de farklıydı ozel doktora gıdınce farklı oldu.
2 4 ve 6 aylarda beslı karma ve rota.
3 5 ve 7 dede pnmokok.

kızlar yarın sağlık ocağında aşıları var oğlumun, pnömakok ve 5li karma, rota aşısı aynı günmü oluyor , başka günmü yaptırayım
yarın doktordanda randevumuz var olmassa çarşambaya ertelicem ?

Günlük ped kullaniyorsan baska markayi bir dene istersen...Umarim mantar degildir...

canım ped kullanmıyorum ama iç çamaşırımı günde 3kere değiştiriyorum çok kötü yaa otururken bile acımaya başladı:kedi:

merhaba kızlar
semra inşallah mantar değildir kaşıntı mantar belirtisi diye biliyorum.
saadet canım benim cadı almıyo emziği bişeylere batırıp verdik bir sürü emzik denedik yok.
emelcim biz ilk defa ren tıpa nuray hanıma götürdük memnun kaldım.aslında orda özlem han. tavsiye etmişlerdi ama o yoktu hem de 40 tl.
bugün 10 gün rapor aldım 10 gün daha kuzumun yanındayım bugün son iğnemizi olucaz bakalım iştahı inşallah artar

canım ped kullanmıyorum ama iç çamaşırımı günde 3kere değiştiriyorum çok kötü yaa otururken bile acımaya başladı:kedi:

canım geçen hafta ben gittim aynı şikayetlerden aşırı derecede intahaplanma var dedi igne antibiyotik falan verdi ama bebegi bir hafta emziremezsin dedi bende kullanmadım ilaçları inşallah ilerlemez sende ihmal etme git doktora inşallah sennde benim ki gibi degildir
doktora gittik bugün üsütmüş yavrum balgam var gözü sulanıyo öksürüyo ilaç verdi doktor aşımız vardı bugün hasta olunca yapılmazmış.üffff miniklerimiz hasta olmasın biz olalım onların yerine canım yavrum kıyamıyorum öksürürken bi bakışı var içim gidiyor:çok üzgünüm:

slm herkese aşılardan söz etmişsiniz farklı zamanlarda yapılıyor herhalde her bebişin birbirini tutmuyor...
irem,,,
hepatitB yi ilkini doğduğunda 2. sini ise 1 aylıkken
5 li karma,verem ve KPA yı 2 aylıkken
rota rıxin ilk aşamasını da,
2 aylıkken yapıldı...

KKK yıda 7 ekimde yani 4 aylıkken vurulcak
roto rıx in 2. kısmınıda 4 aylık 1 haftalıkken vurulcak ...
bzm aşı takvimimiz böyle...

Günaydın kızlar... bizde aşıya gidiyoruz...karma olucaz .. inşallah ateşlenmez...öptük hepinizi...

ya kızlar karma, pnömokokun 2. kısımlarınımı nı vurulmaya gidiyorsunuz

Günaydın kızlar... bizde aşıya gidiyoruz...karma olucaz .. inşallah ateşlenmez...öptük hepinizi...

walla ben bu aşı işinden bişey anlamadımmm..
bizim 5li karmanın ikinci dozu,birde zatürrenin ikinci dozu 4.ayda yapılacak..
3.ayda aşı yok sanırımm..
senin bebeğin kaç aylık cnm

her doktorun ası kartı farklı oluyor. onlar kendılerını ayarlıyorlar. her bebegın aynı olucak dıye bı sart yok

hiçkimse yokk
yağmur uyudu cnm sıkıldı bakayım dedim ama kiimsecikler yokkk
herkes bebişlerle ilgilenio sanırımm.
neyse bende yatayım bari birazz..
kaçtım bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…