- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
canım bilmişlik yapmıyım ama bana doktorumun soyledıgı seyı sana aktarıyım en azından bı fıkır olur .
doktorum bana bebegın yıyecegı seylere demır degdırme dedı yanı cam rendede yap dedı veya plastık robotlar . zemuszemus
gercı ben daha ek gıdalara basladım ama konusurken laf arasında soylemıstı dıger ay belkı baslarmısız sen sımdıden cam rendenı al dedı
herkese merabalar.. umarım herkes iiydir.. ben bu artalar giremiyorum.. kaplama dişlkerimden biri çürümüş.. perşembeden beri beni mahvetti.. diş çeklşidi yeniden yapıclak.. bir sürü iş.. başım dertte.. işede başladım bugün.. bebeğimi ösledim
benimde dizlerimde vardı agrı havvacım doktor hareketsiz kalmışsın kıkırdak erimesi var dedi hamileligim sürekli ıstırahatla geçtigi için hareketsizlikten olmuş egzersiz verdi kalsuyumdan olacagını sanmıyorum en kısa zamanda doktora git geçmiş olsunselam fıstıklar nasılsınız
benim kolumçok agrıyo ya.
kalsiyummu yetersiz acaba hiç süt içmiyorum gaz yapıyo diye
doktoramı gitsem acaba.gerçekten çok sızıyı kolum .sag kolumagrıyo giye sola yüklendim bu gün solda agrımaya başladıya
geçmiş olsun canım bizde de aynı durum allah yardıcımız olsunmerhaba kızlar nasılsınız bizde bugün dr a gittik kızıma baktı grip olmuş tahmin ettiğim gibi şurup verdi öksürüyo hala dün ve ondan önceki gece hiç uyumadık tam dalıyo öksürüyo ve uyanıyo çok huysuzlandı bu yüzden uykusunu alamadığı için şükür bugün iyi uyuyo şimdi bide öksürüyo ayy diyo çok yoruluyo garibim öksürürken kıyamam ben ona bende 2 gün uykusuzum fenayım bide bende hastayım çok zor oluyo geçmişe bakamadım bakıcam şimdi
selam fıstıklar nasılsınız
benim kolumçok agrıyo ya.
kalsiyummu yetersiz acaba hiç süt içmiyorum gaz yapıyo diye
doktoramı gitsem acaba.gerçekten çok sızıyı kolum .sag kolumagrıyo giye sola yüklendim bu gün solda agrımaya başladıya
cemrecim geçmiş olsun...
kızlar eşim muhtemelen şu bahsettiğim sınavı kazandı, sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum:sinifsinif:
daha mülakat var gerçi ama onu da geçerse bana taşra yolları göründükafamçokkarıştı
ben ankarada büyüdüm istanbul ve ankarada çalıştım. Küçük şehirlerde ne yaparım bilmiyorum.
bi de eşimin kariyeri için kendi kariyerimden geçmem gerekecek:a015:
benimde dizlerimde vardı agrı havvacım doktor hareketsiz kalmışsın kıkırdak erimesi var dedi hamileligim sürekli ıstırahatla geçtigi için hareketsizlikten olmuş egzersiz verdi kalsuyumdan olacagını sanmıyorum en kısa zamanda doktora git geçmiş olsun
canım benim de sol dizimde bir ağrı var
oturup kalkarken ağrı var diz kapağımın altında
ben de dr ag itmeyi düşünüyorum bakalım bana ne diyecek
senin ağrın nasıldı
en iyisi doktora gitmek ama hangi doktora gidicem ben şimdi yahavvacım bende bebeklere ınek sutu zararlı dıye ınek sutu ıceren seyler yemıorum malesef.
yoksa bebegımde alerjı yapıor
calsıyum hapı kullabılırsın ama bnde dusunuorum cunku ve benım acaip saclarım dokuluo anlatamam
ben hamileligimde çok hareketliydimcanım ya son ir haftadır başladı bu agrı hatta bütün tanıdıklarım artık otur evinde sokakta doguracaksın diyordubenimde dizlerimde vardı agrı havvacım doktor hareketsiz kalmışsın kıkırdak erimesi var dedi hamileligim sürekli ıstırahatla geçtigi için hareketsizlikten olmuş egzersiz verdi kalsuyumdan olacagını sanmıyorum en kısa zamanda doktora git geçmiş olsun
geçmiş olsun canım bizde de aynı durum allah yardıcımız olsun
inşallah geçer canıım ya gerçekten çok agrıyo bütün kol kemigim boydan boya sızlıyı ardamı alamadım bile kucagıma dogru düzgünhavacım bende aynı durumdayım hem sağ hemde sol bileklerim ağrıyor bebkler durmuyor habire kucağa al gezdir bence ondan dolayı ağrıyor ben kalsuyum almaya başladım suda eriyenler varya bakalım düzelecekmi
canım çok sevindim iyi vakit geçirmene haklısın bütün gün tekbaşına evde olmak zor.yoruldugun zamanda ilgilenmek zorundasın mecburen .gidecek yakınımda çok yer var ama benim gözüme büyüyor iki adımlık yollar bileherkese merhaba,gremedim öğlen hiç.arkadaşım geldı oturmaya,ay ne güzel oldu zaman nasıl gectı anlamadım valla.insan hapıs gibi kapıya bakıyo bırı gelse de iki laflasam dıye,en azından ben öyleyim.akşama kadar kızım bana ben ona bak bak nereye kadar ama di mi:) anca ben konuşuyorum deli gibi yavrum o da bakıp gülüyo akşamı edıyoruz.annemler de döndü artık yazlıktan çok mutluyum,en azından bılıyorum kı bunaldım mı anne ben geldım dıyebilirim,kızı attım mı arabay 10 dk sonra annemdeyim:)
yaslilar kervanina ben de ekleneyim kizlar , benim de ilayda hanimi tasimaktan sag kolum ve sag bilegim agriyor...Bizimki yine büyüme ataklarinda tasiyip duruyoruz kendisini ...:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?