Amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla büyüsün inşallah..anladım canım yarasın batusumuza.
iyi geceler
sabahın ilk annesine ve herkese günaydın şimdidena.s.
Canımmm seni ve İloşu çok özledim...Sabahin ilk annesinden de sizlere günaydin ...Iyi pazarlar..
Tatlım evet sürekli bir action var evde,dışarda tam giriyorum kk ya bişey oluyo yazamadan çıkıyorum..bizde sizi öptük...gnydn fıstık annelerrr...
nasılsınız bakalımmm
pınoşummm nasılsınnn
görüşemedk ne zamndır batuşu öptkkk
Saol canım .. yeni çözüm buldumy cut biberonla veriyorum bugün yoğurdu nasıl yiycek bakalımgünaydın tüm tatlı annişleree, iyi haftasonları,
tüm hasta bebişlerimiz hemen iyileişr inşallah,
pınarcım ek gıdalarınız hayırlı olsun :)), inşallah bi an önce alışır batuş, biberona alışık olunca haliyle yetinemiyolar kaşıkla ama bi şekilde alışıcaklar işte,
29ekim geçmiş olsun canım, ne çabuk çıkmış dişi kuzunun öyle,
benim kızın da burnu biraz tıkalı bugün, sürekli ağzının suyu akıyo, dişetleri de kaşınıyo sanırım gripten, eli sürekli ağzında, ağzının suyu yüzünden sürekli önlük takıyoruz artık, inşallah toparlar artık bugün, tatilimiz de evde geçiyo böylece, cumaya istanbula soğuklara dönücez(
Maşallah Armine canım...nasıl geçti istanbul??gunaydin hepinize...
artik armin her gun sabah 8de uyaniyor..beni uyandirip ugrastirip 10 da tekrar yatiyor..boylece benim icinde gun baslamis oluyor...
armin sukurler olsun ki aksam 9 da yatip sabah 8e kadar uyuyor...gunduzleride 5 saat uyuyor..yaklasik iki aydir boyle..
asinin etkisiyle mizmizligi uzerinde..
iki gun onceki kontrolumuzde yani 2ay 24 gunlukken 6 kilo 65cmdi...kilosu az ama boydan uzuyor diye uzulmuyoruz..saglik olsun dedik..
bizden boyle arkadaslar..bebisleri coook opuyorum..
gunaydin hepinize...
artik armin her gun sabah 8de uyaniyor..beni uyandirip ugrastirip 10 da tekrar yatiyor..boylece benim icinde gun baslamis oluyor...
armin sukurler olsun ki aksam 9 da yatip sabah 8e kadar uyuyor...gunduzleride 5 saat uyuyor..yaklasik iki aydir boyle..
iki gun onceki kontrolumuzde yani 2ay 24 gunlukken 6 kilo 65cmdi...kilosu az ama boydan uzuyor diye uzulmuyoruz..saglik olsun dedik..
Amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla büyüsün inşallah..
Canımmm seni ve İloşu çok özledim...
Tatlım evet sürekli bir action var evde,dışarda tam giriyorum kk ya bişey oluyo yazamadan çıkıyorum..bizde sizi öptük...
Saol canım .. yeni çözüm buldumy cut biberonla veriyorum bugün yoğurdu nasıl yiycek bakalım
Maşallah Armine canım...nasıl geçti istanbul??
ben 3 saatte 1 yanina gidip iciriyorum mamasini canim o uyurken .. 3 numarali biberon emzigi kullandigim icin 5 dkda 130 cc iciyor,altinida degistiriyorum o uyurken..günaydın özlemcimmm...
maşallah cnm akşam yatıp sabaha kadar hiç uynamıyor muu
mama tok tutuyo ondan mı kiii..
irem akşam 6 7 gibi yatıp sabaha kadar 2 3 yada 4 saatte bir süte uyanıyorda...
maş. arminin boyunu posunada.. Şeniz
batusada masallah canm..istanbul iyi gecti aslinda ama ben ordayken bi sel olayi oldu duymussunuzdur..
oyuzden yazliga gidemedim cunku selimpasada selin oldugu yerdeydi..
15 gun kaldim zaten nasil gectigini anlamadan geri dondumm
batusumuza masallah ek gidalara baslamis
ben 3 saatte 1 yanina gidip iciriyorum mamasini canim o uyurken .. 3 numarali biberon emzigi kullandigim icin 5 dkda 130 cc iciyor,altinida degistiriyorum o uyurken..
boylece hic uyanmadan uyuyo..gitmedigim zaman 5 saat olunca mizmizlanmaya elini emmeye basliyor..babyfoondan gorunce kalkiyorum hemen..
iremimede masallah....canim..tum bebeklerimize masallah
hmm anladım cnmm bende o kadar saat ne gzl uyuyo diye maşallah demiştim içimdennn
bendekide kafa hiç uyanmaz mıı
işte ne blm mama kullanmadığımız için herhalde mama açıktırmıyo diye düşündüm :))
ah cnm bnm irem pek bi nazik 2 numaralıyla içioo
ona bile zor alıştı 1 nodan sonra ..
braz daha büyüsün 3 noya bende başlıycam
özlemcim ara verme
hep gözlerim seni arıyo
repdede yazmıştım hatta gördüysen opuyorumnanaktan
canim arminde ilk bir ay oyleydi cok zorlanmistim bende..allah yardimcin olsun..ins duzelira.s.masallah kızlar bebişlerinize..ne güzel uyku düzenleri..benimki gece 11.30--12.00 gibi uyuyor..gece de 2 saatte bir uyanıyor..gündüz desen hiç uyumuyor..yani kendime ayıracak 1 dk bile yok...
özlemcim maşallah Armine, umarım düzeni hiç bozulmaz,
nur canım, inşallah kısa zamanda düzene girer bebişi, her bebeğin kendine göre huyu var şans şi bunlar galiba, benim bebiş de 8-9gibi uyuyo, bazen 2 bazen 3-4 defa emiyo ve sabah 7 gibi uyanıyo, gündüz uykusu değişiyo çoğuzaman 1 er saat nadiren 2 saat uyuyo, bu halde bile be genellikle çok yoruluyorum çünkü uyanıkken sürekli ilgi istito,
Ama tatil çok yaradı kızıma, maşallah etrafa ilgisi, oyunları, sosyalliği çok arttı, uykusu da düzeldi biraz
yalnız canım sıkıldı bugün, bebişim daha yeni toparlamaya başlamıştı, kayınvalidem antalyaya gelmiş ve grip olmuş, şimdi gelip görme diyemem ama umarım kucağına almama konusunu bari halledebilirim, yoksa kızım iyileşemeden yine hasta olucak((
şekerkız canım sağolasın, petibör bisküvi yemekten kilo aldım zaten, sanırım sıvıyı biraz az alıyorum, onu artırmaya çalışıcam, ıhlamuru da iki gündür uğraşıyorum içiremedim yarın bi daha denicem açken
zeyon canım benim kız rotavirüs aşısından sonra 1 hafta karın ağrısı çekti, sürekli ağladı, umarım sizde daha kısa sürer.
herkese iyi geceler tatlı rüyalar, öptük sizi kızımlaa opuyorumnanaktan
masallah kızlar bebişlerinize..ne güzel uyku düzenleri..benimki gece 11.30--12.00 gibi uyuyor..gece de 2 saatte bir uyanıyor..gündüz desen hiç uyumuyor..yani kendime ayıracak 1 dk bile yok...
özlemcim maşallah Armine, umarım düzeni hiç bozulmaz,
nur canım, inşallah kısa zamanda düzene girer bebişi, her bebeğin kendine göre huyu var şans şi bunlar galiba, benim bebiş de 8-9gibi uyuyo, bazen 2 bazen 3-4 defa emiyo ve sabah 7 gibi uyanıyo, gündüz uykusu değişiyo çoğuzaman 1 er saat nadiren 2 saat uyuyo, bu halde bile be genellikle çok yoruluyorum çünkü uyanıkken sürekli ilgi istito,
Ama tatil çok yaradı kızıma, maşallah etrafa ilgisi, oyunları, sosyalliği çok arttı, uykusu da düzeldi biraz
yalnız canım sıkıldı bugün, bebişim daha yeni toparlamaya başlamıştı, kayınvalidem antalyaya gelmiş ve grip olmuş, şimdi gelip görme diyemem ama umarım kucağına almama konusunu bari halledebilirim, yoksa kızım iyileşemeden yine hasta olucak((
canim arminde ilk bir ay oyleydi cok zorlanmistim bende..allah yardimcin olsun..ins duzelira.s.
tskler canm ins bozulmaz.. gecmis olsun bebisine..
şekerkız canım sağolasın, petibör bisküvi yemekten kilo aldım zaten, sanırım sıvıyı biraz az alıyorum, onu artırmaya çalışıcam, ıhlamuru da iki gündür uğraşıyorum içiremedim yarın bi daha denicem açken
zeyon canım benim kız rotavirüs aşısından sonra 1 hafta karın ağrısı çekti, sürekli ağladı, umarım sizde daha kısa sürer.
herkese iyi geceler tatlı rüyalar, öptük sizi kızımlaa opuyorumnanaktan
merhaba kızlar uzuun zaman oldu girmeyeli yine yazmayalı desek daha doğru girip şöyle bir bakınıyorum ama yazamıyorum küçük erkeğim kucağımda oluyor muhakkak gazıydı kusmuğuydu yoruyor beni iyice bide ortanca kuzum var tabi okula başladıda rahatladık biraz.neyse umarım iyisinizdir bebeklerinizle.Yeni arkadaşlar var konuşmayalı tabi ben oldum nerdeyse yeni :))
kızlar kuzum diş çıkartıyor 2.dişimizde yolda huzursuz iyice bende hastayım nezle onada bulaştı kıyamıyorum salya sümük bi görseniz halini...
Canım saolasın...ateşlenmedi şükür ... Kayram napıo???
Kızlar ek gıdalara başladık...kafayı yicem muhallebiyi yedirmek olay oluyo resmen tükürüyo biberon gibi hızlı hızlı gelsn istio gelmeyince sinirleniyo...ek gıdalara geçenler nasıl yediriosunuz ... yardımmmmm..........
gunaydin hepinize...
kızlar benim kızım yastıkta yatmayı çok sewiyo.düz yerde yatmıyo sadece geceleri.
gündüz düz yerde yatırıyım diorum hemen uyanıyo.yastığa koyuyorum uyuyoo..
acaba zararı warmıki dr sorayım yarınn..
birde aventin 3 6 ay silikon emziklerinden kullanıorummm.
siz kullanıyomuusun emzikk?*
canım bizimde 1.5 buçuk ay böyleydi çok zor allah yardımcın olsun.. ben arabasıyla dısarı çıkartıp orda uyutuyordum ama eve girdiğimiz an uyanıyordu. bizim ki tatilde düzene girdi tüm gün dışarsa olduğu için uyumaya başladı. gündüzleri arabasıyla çıkarsan acık havayı pek seviyorlar belki az da olsa faydasını görürsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?