bütün bebeklerde işe yarayan yöntemler bizimkinde aksi tesir yapıyor..banyo yaptırıyorum uyusun diye..daha da bir canlanıyor..arabayla hava güzel oldukça çıkıyoruz..uyumak bir yana gözleri fincan gibi açılıyor bakına bakına geziyor..eve geldiğimizde de yine aynı..yani masaj,cimnastik herşeyi denedim yok yok..galiba buna alışmam lazım..benimki de böyle yapacak birsey yok..yine uyumuyordu ama önceden daha sakindi ..şimdi huysuzluk da eklendi..kucakta gezmeyince huysuzluk yapıyor..bir babası bir ben paslaşarak gezdiriyoruz..
kızlar benim kızım yastıkta yatmayı çok sewiyo.düz yerde yatmıyo sadece geceleri.
gündüz düz yerde yatırıyım diorum hemen uyanıyo.yastığa koyuyorum uyuyoo..
acaba zararı warmıki dr sorayım yarınn..
birde aventin 3 6 ay silikon emziklerinden kullanıorummm.
siz kullanıyomuusun emzikk?*
Kızlar çıldırmama az kaldı...annem bende hazır Batuhanla ilgileniyo diye mutfak dolaplarımı,yaşam ünitesinin dolaplarını indirdim,temizledim....sonrada süpürdüm ortalığı bide vileda yapayım dedim yapmaz olaydım...mutfağı sildim suyu değiştirip salonu sileyim dedim...ayağım takıldı kova elimden uçtu sabunlu sular mutfak,koridor heryere yayıldı saatlerdir suları toparladım..ağlamak istiyorum.........
geçmiş olsun bebişine..,selam kızlar nasılsınız?
bu ay hiç kilo almamıştı ya kızım dün dr.a götürdük tahlil yapıldı meğer idrar yolları iltihaplanmış o yüzden emmek istemiyormuş 3 tane iğne verdi bugün 2.sini vurdurduk.sonra şurupla devam edicez.ya o kadar dikkat ediyorum yine de oldu anlamıyorum.
parmağını ağzından hiç çıkarmıyor dr. damak ve diş yapısı bozuk olur dedi bakalım nasıl vazgeçircez
iyi akşamlar kızlar
sanırım kızım nezle oluyor burnu akmaya başladı
hergün bu saatlerde dalgın uyurken bu gün mızmızlanıo
ne yapıcan bilmiyorum:sinifsinif:
hayır canım mızlamaya başlayınca kakıp hemen yapıyorumgünaydın herkesee,
keyifler iyidir umarım,
sibelcim, bebiş gece mama hazırlıyana kadar uyanmıyo mu, bizimki gece emiyo şimdilik, mama gerekirse uykusu dağılır diye korkuyorum
ben çorbayı falanda tattırırken metal tatlı kaşığıyla veriyorum ,
yanlış mı yapıyorum kızlar ??(
Canım merhaba, kızının kabızlık problemi çözüldümü, benim kızın çözüldü artık hergün kendi kendine yapıyo, ben milupa aptamil veriyordum değiştirdik SMA S-26 kullanıyoruz
evet canım 1 yaş dolana kadar kullanılıyorarkadaşlar d vitaminini kullanıyormusunuz hala
canım allah yardımcısı olsunkızlar yarın eşimin sınavı varfisfisfis
ve hala ders çalışıyo ne olur dua edin iyi geçsin...
hakkında hayırlı ise kazansına.s.
bu arada sabahın en şeker annesine şimdiden günaydın
yogurt dun cok sevdı sutas babymıx yedırdım ama bugun agzına surmedı cocuk valla bu bebısler yanar doner bıgunlerı bıgunun tutmuyor bugun bız 4 .ayı bıtırdık 5 e gırdık ve 5670 kg yuz dr toparlar dedı ama ben yınede uzuldum bıraz
Kızlar çıldırmama az kaldı...annem bende hazır Batuhanla ilgileniyo diye mutfak dolaplarımı,yaşam ünitesinin dolaplarını indirdim,temizledim....sonrada süpürdüm ortalığı bide vileda yapayım dedim yapmaz olaydım...mutfağı sildim suyu değiştirip salonu sileyim dedim...ayağım takıldı kova elimden uçtu sabunlu sular mutfak,koridor heryere yayıldı saatlerdir suları toparladım..ağlamak istiyorum.........
bende parmağını emerken çekmemek gerekir diye biliyoum , psikolojik gelişimi bozulurmuşselam kızlar nasılsınız?
bu ay hiç kilo almamıştı ya kızım dün dr.a götürdük tahlil yapıldı meğer idrar yolları iltihaplanmış o yüzden emmek istemiyormuş 3 tane iğne verdi bugün 2.sini vurdurduk.sonra şurupla devam edicez.ya o kadar dikkat ediyorum yine de oldu anlamıyorum.
parmağını ağzından hiç çıkarmıyor dr. damak ve diş yapısı bozuk olur dedi bakalım nasıl vazgeçircez
Geçmiş olsun canım, şu kucaktan bir vazgeçselerbizim kusmamız geçti çok şükür .ama gaz sancılarımız geri geldi . en sonunda nazarda degdirdim gece uykularına çok düzenliydi ama şimdi malesef saat başı uyanıyor oglum eskiden 10 gibi yatardı şimdi 8 de yatıyor . uyutmazsan kıyametleri koparıyo ben yatana kadar uykusunu alıyo tabi sonrada uyumak yok
sag kolum hiç tutmuyor ve çok agrıyor . bizim oglan küp gibi yerinden kalkmadıgı için kolum iflas etti en sonunda sürekli kucaktada olunca malum son geldi çattı işte...
kızlar ek gıdalarada geçsek rahat etsek demişsiniz ama bence şimdi daha rahatız en azından rendeleme hazırlama derdimiz yok . bende gaz biraz azalır umuduyla ek gıdalara geçecegimiz günü bekliyorum .
sürekli ilgilenirsen arda beyin keyfi yerinde ama uzaklşırsan yanından hemen sıkılıveriyor begfendi.
herkese günaydınnnnnnnnnn..
aşımız var bugünn..kızlar gitmeden calpol wereyim diyorum..ne kadar wericem bilgisi olan varmı?*
günaydın Leo,ne aşınız var ki bugün?bu arada doktora sormadan verme calpol,ateşi çıkarsa ver o da sadece 1 çay kaşığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?