2009 Haziran Anneleri!!

o zaman allah yardımcın olsun..kuzenimin de bebeği uyumuyordu bir sene devam etti kız harap oldu uykusuzluktan bir çocuğu daha vardı çok zor oldu tek iyi yönü tüm fazla kilolarını kaybetti.. inşallah senin ki uzun sürmez

kızlar benim bebişde gündüz hiç uyumuyo tam uyudu işlerimi yapayım deken 15dak. sonra uyanıyo ama geceleri düzene girdi galiba akşam 11.30 gibi uyuyo sabah 6da kalkıyo mamasını yediriyorum geri uyuyo sonra 8de kalkıyo bidaha da uyumuyo hep kucak istiyo yada tv izliyo çizgi filme bayılıyo ama zararlı diye fazla baktıramıyorum hımm bide yürümek istiyo ama daha çok küçük kollarının altından tutunca kendisi adımlarını atarak yürümek istiyo yürütmeyince kıyameti koparıyo-tatlicadiarzu-

kızım doğduğundan beri yastıkta yatıyor bi zararını görmedim ben
yastık sevi baby nin ince bşyy normal yastıklardan farklı yani..
bnm kızım yeni emzk tutmaya başladı
damak emzik bizimki

Kızlar çıldırmama az kaldı...annem bende hazır Batuhanla ilgileniyo diye mutfak dolaplarımı,yaşam ünitesinin dolaplarını indirdim,temizledim....sonrada süpürdüm ortalığı bide vileda yapayım dedim yapmaz olaydım...mutfağı sildim suyu değiştirip salonu sileyim dedim...ayağım takıldı kova elimden uçtu sabunlu sular mutfak,koridor heryere yayıldı saatlerdir suları toparladım..ağlamak istiyorum.........

selam kızlar nasılsınız?
bu ay hiç kilo almamıştı ya kızım dün dr.a götürdük tahlil yapıldı meğer idrar yolları iltihaplanmış o yüzden emmek istemiyormuş 3 tane iğne verdi bugün 2.sini vurdurduk.sonra şurupla devam edicez.ya o kadar dikkat ediyorum yine de oldu anlamıyorum.
parmağını ağzından hiç çıkarmıyor dr. damak ve diş yapısı bozuk olur dedi bakalım nasıl vazgeçircez

herkese iyi akşamlar,
geçmiş olsun pınarcım, en nefret ettiğim şeydir böyle lüzumsuz yere ortaya çıkan işler, kolay gelsin
olimpos canım o kadar telaşlanma benim yeğenim ilkokul 5 e gidiyo ve bebkliğinden beri emer parmağını öyle bi sorunu yok, ama tabi ki alışkanlık olursa vazgeçirmesi zor, sanırım benim yeğen üniversitede bile emicek bu gidişle :))
leocum ben de gündüzleri çoğu zaman yastıkla yatırıyorum, gece de alt açmasının 2 santim kalınlığında bi yastığı var onu koyuyorum, ama malesef normalde kullandığımız yastığı gelirken Afyon Özdilekde arabadan düşürüp kaybettik, o kadar da korna çaldılar arkamızdan hiç üstümüze alınmadık, ne güzel kendine göre inceltmişti bebiş yastığını, şimdi istanbula dönünce bi daha alıcam artık :hulya:

ah canım ya geçmiş olsun aman kayıp düşmedin demi allah korusun.

bizim kusmamız geçti çok şükür .ama gaz sancılarımız geri geldi . en sonunda nazarda degdirdim gece uykularına çok düzenliydi ama şimdi malesef saat başı uyanıyor oglum eskiden 10 gibi yatardı şimdi 8 de yatıyor . uyutmazsan kıyametleri koparıyo ben yatana kadar uykusunu alıyo tabi sonrada uyumak yok
sag kolum hiç tutmuyor ve çok agrıyor . bizim oglan küp gibi yerinden kalkmadıgı için kolum iflas etti en sonunda sürekli kucaktada olunca malum son geldi çattı işte...
kızlar ek gıdalarada geçsek rahat etsek demişsiniz ama bence şimdi daha rahatız en azından rendeleme hazırlama derdimiz yok . bende gaz biraz azalır umuduyla ek gıdalara geçecegimiz günü bekliyorum .
sürekli ilgilenirsen arda beyin keyfi yerinde ama uzaklşırsan yanından hemen sıkılıveriyor begfendi.

iyi akşamlar kızlar
sanırım kızım nezle oluyor burnu akmaya başladı
hergün bu saatlerde dalgın uyurken bu gün mızmızlanıo
ne yapıcan bilmiyorum:sinifsinif:

geçmiş olsun bebişine..,
benim kzda parmağını emmeye başladıydı
emzik verdim hemen heppp
öle vere vere emziği tuttu
aklında olsun cnmmm
arad yine parmağını emmeye girişimnde bulunduğunda hemen çekiyorummm
bnde ek olarak parmağı incelir diye duydum emmekten
aman dikkatt..

iyi akşamlar kızlar
sanırım kızım nezle oluyor burnu akmaya başladı
hergün bu saatlerde dalgın uyurken bu gün mızmızlanıo
ne yapıcan bilmiyorum:sinifsinif:

geçmiş olsun cnmmm
ondan mızmızlanıo demek huzursuz yaa
bende çok korkuyorum
hasta olmasından
daha kalorferleride yakmadılarr kesn yakcaklarmı oda belirsiz
burdakiler bi hoş kaloriferli dairde oturuolar yakıt paralarını vermekten acizlerr
daha yönetici geçen senenn yakıt parasını toplamakla uğraşıoo
durum öle oluncaaa
yanması biraz riske giriyor
evimizde soğuduuu
salona taşındık şimdilik burda yatıp kalkıoruzz bura braz daha iii yatak odasına göree..

pınarcım batan ev olsun cnm sana bşy olmasnda allah korusun düşüp edipp

sekerler naber
ben yarın ankaraya gıdıyorum 20 gunlugune cok mutluyum
bu arada dr a gıttık benım mınık anormal kusuyordu 1 ayda sadece 170 gr almıs ve kg su cok az dr kusma ılacına basladı vede yogurta

yogurt dun cok sevdı sutas babymıx yedırdım ama bugun agzına surmedı cocuk valla bu bebısler yanar doner bıgunlerı bıgunun tutmuyor bugun bız 4 .ayı bıtırdık 5 e gırdık ve 5670 kg yuz dr toparlar dedı ama ben yınede uzuldum bıraz

merhabalar,ay bu yastık mevzusu iyi olmuş ben de soracaktım,ben hiç yastık koymadım daha başının altına,ne yapsamkı?
bu arada ben de almıştım 3numaralı bıberon emzığı ama acayıp çok akıyodu ondan kızımın ağzı sut doldu bır anda genzıne kaçtı falan,kullanmadım ben de bı daha.o 3 no daha çok ek gıdalara geçince kullannmak içinmiş.
demek herkesın bebişi kucak ve tv delısı,aman pek sevındım bunu duyduğuma:) ben de kucakta evı tavaf etmekten ngebrmış durumdayım çünkü.ayrıca Derin de bıraksan butun gun oturur baby tv nın karşısında ama mumkun olduğunca izletmıyorum.

pınarcım geçmiş olsun canım, sana bişey olmamış sevindim. okurken ayağım kaydı falan yazdın sandım korkmuştum..

herkese iyi geceler kızlar, kuzuları öpüyorum.

günaydın herkesee,
keyifler iyidir umarım,
sibelcim, bebiş gece mama hazırlıyana kadar uyanmıyo mu, bizimki gece emiyo şimdilik, mama gerekirse uykusu dağılır diye korkuyorum
hayır canım mızlamaya başlayınca kakıp hemen yapıyorum
uyanmadan emiyo sonra tekrar uyuyor bazen uykusu açılıyor ama nadir

ben çorbayı falanda tattırırken metal tatlı kaşığıyla veriyorum ,
yanlış mı yapıyorum kızlar ?? (

bana alerjik yapılı bir bebeği olan arkadaş tavsiye etti silikon kaşığı
onunla yediriyorum canım
rahat yüzü kızarıyo metalkaşıkla

Canım merhaba, kızının kabızlık problemi çözüldümü, benim kızın çözüldü artık hergün kendi kendine yapıyo, ben milupa aptamil veriyordum değiştirdik SMA S-26 kullanıyoruz

yok geçmedi ama 2 günde bir yapıyor
ek gıdalarda değişir diye düşünüyorun bakalım değişme olursa yazarım

arkadaşlar d vitaminini kullanıyormusunuz hala
evet canım 1 yaş dolana kadar kullanılıyor
ben multitabs kullanıyorum günde 1cc

kızlar yarın eşimin sınavı varfisfisfis
ve hala ders çalışıyo ne olur dua edin iyi geçsin...
hakkında hayırlı ise kazansına.s.

bu arada sabahın en şeker annesine şimdiden günaydın
canım allah yardımcısı olsun
çektiğiniz eziyetlere değsin inşallah

ben de baby mıx verdim ama kendim mayalayacağım sütü bir yerden getirtiyorum klasik sütçü değil ege orman araştırma diye bir yer var burada oradan alıp baby mıx ile yada pınarın homojenize yoğurdu ile mayalayacağım
bir de pınar aptamil ile tarif verdi onu deneyeceğim artık hangisi güzel olursa

herkese günaydınnnnnnnnnn..
aşımız var bugünn..kızlar gitmeden calpol wereyim diyorum..ne kadar wericem bilgisi olan varmı?*

canım arkadaşım, geçmiş olsun, sana bişey olmamışya boşver
seni eklemeye çalıştım olmadı canım, ayarlarda bişey değişmiş olabilir

bende parmağını emerken çekmemek gerekir diye biliyoum , psikolojik gelişimi bozulurmuş
emme içgüdüsü çok fazla bu aylarda ondan yapıyorlarmış
Sen hangi doktora gidiyorsun canım ?
Geçmiş olsun canım, şu kucaktan bir vazgeçseler

herkese günaydınnnnnnnnnn..
aşımız var bugünn..kızlar gitmeden calpol wereyim diyorum..ne kadar wericem bilgisi olan varmı?*

canım ben bir çay kaşığı verdim ateşi yükselmeye başlayınca ama bizim doktor ateşi çıkmadan verme dedi

kızlar nasılsınız , herkes iyidir inşallah
bizimki iyi uyudu maşallah bu gece, bende kocişe kahvaltı hazırladım, doyurdum yolladım işe, biraz takılayım dedim ama hala uykum var, yusuf kayra uyanana kadar yatayım biraz daha :a015:

günaydın Leo,ne aşınız var ki bugün?bu arada doktora sormadan verme calpol,ateşi çıkarsa ver o da sadece 1 çay kaşığı.

hmmm biz en son 27 ağustosta olduk aşı eylül de yoktu bı daha 27 ekımde,unuttum mu ben acaba dedim gidip aşı kartına baktım ekım 27 bı daha geliş tarıhı yazmış hemşire.senınle aynı ya bızım tarıhlerimiz ondan sordum şimdiden geçmiş olsun canım.

kızlar 3.ayda aşı yokmuş biraz önce ebemize sordum.sadece izlem war dedi..
anlamadımmmkafamçokkarıştı
rota virüsü yapıcaz ağızdan sadece..
nette farklı yazıyoo.
siz 3.ayda aşı oldunuzmuıuu?**

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…