Kızlar biz çok fenayız... aşıdan sonra oğlum mahfoldu benide mahfetti ... ağlama krizi...içini çeke çeke ağlama,huzursuzluk...oturdum ağladım en sonunda...biraz önce uyudu uykusunda içini çekiyor...
nazancım hayırlısı olsun ben de vazgectim bak beni düşün o kadar güzel yerlerde büyüdüm ankara gibi ama doğunun ücra yerlerinde calışıyoruz ve kaç tane daha doğu görcem su an adana da da en güzel yerindeyiz yarın ne olcagımız belli değil herseyin hayırlısı canım üzülme allah güzel yerlerde ii insanlarla calışmayı nasip etsin de yeter
emel naber kuzu yusuf kayra nasıl canım sen iyi misin ya msn im bozuk benm acamıyorum keşke orada görüşebilsek
senin eşin de askerdi dimi canım
haklısın sağlık olsun yeterki
herkese merhabalarrr...
biz çok kötü bi gece geçirdik.akşam 7 gibi kızımı yıkamıştık.sonra uyudu bi baktımki ter içinde kalmış.üstünü değiştirdim ama öksürmeye başladı.öksürürkende hep balgam çıkarır gibi tıkanıyo.2 defa istifra etti balgam çıkardı.gece boyu uykusuz kaldı.uyku gözünden akıyo ama öksürünce kalkıyo.bogazına bişey kaçmış gibi oluyodu.bende hiç uyuyamadım.gece boyu hep terledi.şükür ki ateşi çıkmadı.
sabah hemen hastaneye gittik.dr fazla bişeyi yok dedi.burun spreyi ve öksürük şurubu verdi.gerektikce kullan dedi.
bu arada kilomuzda hala alt sınırlarda.yine bi ayda 500gr almış.iltihap için 10gün ilaç kullanmıştık.şimdi tekrar idrara testi verdik.inşllh geçmiştir ya.küçüçük kuzum o kadar halsiz düştüki.içim yanıyo vallaaa
bizden haberler böyle.umarım herkes ii dir
merhaba hanımlar bün akşam cok zor geçti bizimde uykusu var
ama uyumamak için direniyor anlamıyorum neden böyle yaparlar ki
acaba agrısımı var diye ilç içirirken kustu
ne yatak kaldı ne yorgan ondan sonra uyudu gecemiz rahattı allah a şükür
kuzum bi iyileşseydi
inşallah bu günümüz iyi geçer hepimizinde:Saruboceq:
slm anneler hepinize 3. aymızı 26 sında doldurduk bizde.
ama benim işe başlamam kızımın kırkının çıkmasıyla başladıı ve şu anda işteyim küçük meleğim de benimle beraber işe geliyor emzirip arabasına yatağına koyuyorum ve bende bu şekilde çalışıyorum.
allah çalışan bütün annelerin yardımcısı olsun:)
Allahtan meleğim huzursuz bir bebek değilde bu şekilde büyütebiliyorummm.
bu arada aşıdan sonra bebeklerde ki huzursuzluk ağrı ve ateş için yarım fitil vermeniz gayet etkili oluyo bilmiyorum denedinizmi siteyi çok iyi takip edemiyorum çünki ama dediğim gibi yarım fitil güzel uyumasına yardımcı oluyor anneler.
canım yatırdığında başının altını yükselt daha kolay nefes alır, tıkanmaz doktor söyledi bizede
geçmiş olsun çok zor inşallah çabucak iyileşir
ıhlamur ver yusuf kayraya çok iyi geldi ılık ve şekersiz
arxzucum geçmiş olsun canım inşallah intihap geçmiştir benim miniğimde hasta öksürüyor burnu tıkalı dr. götürdük 3 gün önce ilaçlar iyi geldi 2 3 güne iyicene iyileşir heralde bayramda önüne gelen şapur şupur öptüler ee el kadar bebek hemen kaptı mikrobu ya ben anlamıyorum öpmeyin daha çok ufak hasta oluır diyorum amannn bu kadar üstüne düşme diyorlar görmemişşin bi çocuğu olmuş falan filan ah işte düşüncesiz insanlar yüzünden minnacık bebeklar hastalanıyorlar sonra hem bebek yıpranıyo hem bizler o şapur şupur öpenlerde oh rahatlar
nazancım hayırlısı olsun ben de vazgectim bak beni düşün o kadar güzel yerlerde büyüdüm ankara gibi ama doğunun ücra yerlerinde calışıyoruz ve kaç tane daha doğu görcem su an adana da da en güzel yerindeyiz yarın ne olcagımız belli değil herseyin hayırlısı canım üzülme allah güzel yerlerde ii insanlarla calışmayı nasip etsin de yeter
ben medicalparka götürüyorum 10 tl alıyorlar, zaten parası önemli değil doktor iyi ilgilensin de
ismin ne canım senin?
geçmiş olsun canım ya, yorgunluktandır , kilo alsınlar diye uğraşıyoruz, kilo alıncada böyle oluyor :)
hayırlısı olsun canım, inşallah iyi bir yere gidersiniz
canım arkadaşım kıyamam batuşuma, inşallah ateşlenmez,
kayrada çok ağladı bu sabah aşıdan , uyudu şimdi , ama herşey onların sağlığı için , üzme kendini
maşallah canım nazar değmesin, bende bir gün öyle söyledim şimdi kaç kez kalkıyor geceleri mafoldumben
Kızlar bizde aşıdan geldik, ağladı ağladı uyudu yavrum, okadar uykusuzumki ama ev darmadağın ve akşamüstü kayınvalidem gelecek, biraz toparlamam lazım,
öğleden sonrada doktor ablamıza gidicez , rota aşısı olcak,
rota aşısı aynı gün olmaz diye Pınarcım senmi söylemiştin ?
slm anneler hepinize 3. aymızı 26 sında doldurduk bizde.
ama benim işe başlamam kızımın kırkının çıkmasıyla başladıı ve şu anda işteyim küçük meleğim de benimle beraber işe geliyor emzirip arabasına yatağına koyuyorum ve bende bu şekilde çalışıyorum.
allah çalışan bütün annelerin yardımcısı olsun:)
Allahtan meleğim huzursuz bir bebek değilde bu şekilde büyütebiliyorummm.
bu arada aşıdan sonra bebeklerde ki huzursuzluk ağrı ve ateş için yarım fitil vermeniz gayet etkili oluyo bilmiyorum denedinizmi siteyi çok iyi takip edemiyorum çünki ama dediğim gibi yarım fitil güzel uyumasına yardımcı oluyor anneler.
herkese merhabalarrr...
biz çok kötü bi gece geçirdik.akşam 7 gibi kızımı yıkamıştık.sonra uyudu bi baktımki ter içinde kalmış.üstünü değiştirdim ama öksürmeye başladı.öksürürkende hep balgam çıkarır gibi tıkanıyo.2 defa istifra etti balgam çıkardı.gece boyu uykusuz kaldı.uyku gözünden akıyo ama öksürünce kalkıyo.bogazına bişey kaçmış gibi oluyodu.bende hiç uyuyamadım.gece boyu hep terledi.şükür ki ateşi çıkmadı.
sabah hemen hastaneye gittik.dr fazla bişeyi yok dedi.burun spreyi ve öksürük şurubu verdi.gerektikce kullan dedi.
bu arada kilomuzda hala alt sınırlarda.yine bi ayda 500gr almış.iltihap için 10gün ilaç kullanmıştık.şimdi tekrar idrara testi verdik.inşllh geçmiştir ya.küçüçük kuzum o kadar halsiz düştüki.içim yanıyo vallaaa
bizden haberler böyle.umarım herkes ii dir
inşllah hemen toparlanıp iyileşeirler ya.onlar hasta olunca anne babanında enerjisi düşüyo.ne yemek istiyorum ne uyumak.uyurken tıkancak diye aklım hep kızımda.
ya kızlar bizim ev 21 dereceye düşmüş acaba kombiyi açsammı artık.gerçi akşamları açıyorum.ya bu giydirme işide benim kafamı karıştırıyo.kalınmı giydirdim incemi giydirdim kafayı yicem.
ben içine uzun kollu çıtçıtlı üstünede uzun kolu pijama takımı giydiriyorum.serin olursa yelek giydiriyorum ama ensesi hemen terliyo.vücudu sıcak yüzü soguk oluyo.normal mikiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?