2009 Haziran Anneleri!!

Kızlar biz çok fenayız... aşıdan sonra oğlum mahfoldu benide mahfetti ... ağlama krizi...içini çeke çeke ağlama,huzursuzluk...oturdum ağladım en sonunda...biraz önce uyudu uykusunda içini çekiyor...

Canim cokkk gecmis olsun .bizim de sali günü haftaya asimiz...Korkuyorum acikcasi, ilk asidan sonra da feci olmustu cocugum...
Bu arada biz de sizi özledik....cokkkkopuyorumnanaktan

Günaydin hepinizeeee anneler ve bebisleri kaydirigubbakcemile3

nazancım hayırlısı olsun ben de vazgectim bak beni düşün o kadar güzel yerlerde büyüdüm ankara gibi ama doğunun ücra yerlerinde calışıyoruz ve kaç tane daha doğu görcem su an adana da da en güzel yerindeyiz yarın ne olcagımız belli değil herseyin hayırlısı canım üzülme allah güzel yerlerde ii insanlarla calışmayı nasip etsin de yeter

merhaba hanımlar bün akşam cok zor geçti bizimde uykusu var
ama uyumamak için direniyor anlamıyorum neden böyle yaparlar ki
acaba agrısımı var diye ilç içirirken kustu
ne yatak kaldı ne yorgan ondan sonra uyudu gecemiz rahattı allah a şükür
kuzum bi iyileşseydi
inşallah bu günümüz iyi geçer hepimizinde:Saruboceq:

katılıyorum narencim sana ne yapalım hayat neresi olursa olsun sevdiklerimiz de yanımızda ya şükür

[haziran bebeklerinin hepsi güzel
eeeeeeeeeee annelerine çekmişler tabi güzel olucaklar
valla babaların iş var allah yardımcıları olsun

gene geldım,demın mamasını içerken uyudu bebeğim,önden de yıkamıştım zaten mayıştı yazık.beşiğe değilde kendı yatağına koydum.bi kaç gundur öğlenleri karyolasına yatırıyorum alışsın dıye.siz naptınız geçirdiniz mi yataklarına?ablam dun yatağına yatır dedı ama ben kıyamıyorum daha ayrı yatırmaya.
gıyındım hazırlandım beklıyorum şimdi uyansın anneme gıdıcez,bugun de orda vakıt geçer biraz:)

emel naber kuzu yusuf kayra nasıl canım sen iyi misin ya msn im bozuk benm acamıyorum keşke orada görüşebilsek

iyiyiz canım sen nasılsın defne hanım nasıl? arayamadım seni canım senin numaranı başka isimle kaydetmişim doğum kaza o sıralarda pınar verdi bir ara o yazdığım kağıdıda kaybettim bana özelden yazsana numaranı canım konuşuruz ara sıra
aşı günümüz bugün huysuz biraz yusuf kayra

slm anneler hepinize 3. aymızı 26 sında doldurduk bizde.
ama benim işe başlamam kızımın kırkının çıkmasıyla başladıı ve şu anda işteyim küçük meleğim de benimle beraber işe geliyor emzirip arabasına yatağına koyuyorum ve bende bu şekilde çalışıyorum.
allah çalışan bütün annelerin yardımcısı olsun:)
Allahtan meleğim huzursuz bir bebek değilde bu şekilde büyütebiliyorummm.

bu arada aşıdan sonra bebeklerde ki huzursuzluk ağrı ve ateş için yarım fitil vermeniz gayet etkili oluyo bilmiyorum denedinizmi siteyi çok iyi takip edemiyorum çünki ama dediğim gibi yarım fitil güzel uyumasına yardımcı oluyor anneler.

herkese merhabalarrr...
biz çok kötü bi gece geçirdik.akşam 7 gibi kızımı yıkamıştık.sonra uyudu bi baktımki ter içinde kalmış.üstünü değiştirdim ama öksürmeye başladı.öksürürkende hep balgam çıkarır gibi tıkanıyo.2 defa istifra etti balgam çıkardı.gece boyu uykusuz kaldı.uyku gözünden akıyo ama öksürünce kalkıyo.bogazına bişey kaçmış gibi oluyodu.bende hiç uyuyamadım.gece boyu hep terledi.şükür ki ateşi çıkmadı.
sabah hemen hastaneye gittik.dr fazla bişeyi yok dedi.burun spreyi ve öksürük şurubu verdi.gerektikce kullan dedi.
bu arada kilomuzda hala alt sınırlarda.yine bi ayda 500gr almış.iltihap için 10gün ilaç kullanmıştık.şimdi tekrar idrara testi verdik.inşllh geçmiştir ya.küçüçük kuzum o kadar halsiz düştüki.içim yanıyo vallaaa
bizden haberler böyle.umarım herkes ii dir

canım yatırdığında başının altını yükselt daha kolay nefes alır, tıkanmaz doktor söyledi bizede
geçmiş olsun çok zor inşallah çabucak iyileşir
ıhlamur ver yusuf kayraya çok iyi geldi ılık ve şekersiz

yavrucuk çabucak iyileşir inşallah , havalar soğuduya bebişler hastalanıyor mafoldumben

canım zor oluyordur işte ama ne güzel ayrı kalmıyorsun bebişinden , keşke benimde öyle imkanım olsa , 5 dk ayrılazdım ama mecbur işte, bende başlıcam az kaldı

biz rota aşısına gidiyoruz kızlar öptük sizi opuyorumnanaktan

arxzucum geçmiş olsun canım inşallah intihap geçmiştir benim miniğimde hasta öksürüyor burnu tıkalı dr. götürdük 3 gün önce ilaçlar iyi geldi 2 3 güne iyicene iyileşir heralde bayramda önüne gelen şapur şupur öptüler ee el kadar bebek hemen kaptı mikrobu ya ben anlamıyorum öpmeyin daha çok ufak hasta oluır diyorum amannn bu kadar üstüne düşme diyorlar görmemişşin bi çocuğu olmuş falan filan ah işte düşüncesiz insanlar yüzünden minnacık bebeklar hastalanıyorlar sonra hem bebek yıpranıyo hem bizler o şapur şupur öpenlerde oh rahatlar

ben zaten dogudugundan beri yastık kullanıyorum.ama biraz daha yğkseltegim bari.burnu tıkanıyo.genzine bişey kaçmış gibi öksürüyo.
sen ilaç kullanıyomusun.bende ilaçdan nefret ederdim ama el kadar bebege ilaçlara başladık.antibiyotikde kullandı.için gidiyo yaaa
ıhlamuru günde ne kadar veriyosun

inşllah hemen toparlanıp iyileşeirler ya.onlar hasta olunca anne babanında enerjisi düşüyo.ne yemek istiyorum ne uyumak.uyurken tıkancak diye aklım hep kızımda.

ya kızlar bizim ev 21 dereceye düşmüş acaba kombiyi açsammı artık.gerçi akşamları açıyorum.ya bu giydirme işide benim kafamı karıştırıyo.kalınmı giydirdim incemi giydirdim kafayı yicem.
ben içine uzun kollu çıtçıtlı üstünede uzun kolu pijama takımı giydiriyorum.serin olursa yelek giydiriyorum ama ensesi hemen terliyo.vücudu sıcak yüzü soguk oluyo.normal mikiiiii

arkadaşlar bide asya elini emmeye başladıgından beri uykusunda da elini agzına götürüyo diye uyucagı zaman hafif bi kundak yapıyorum.elleriyle oynarken yüzüne gözüne vurup uyanıyo.bende sarıyorum ama sizler nası engel oluyosunuz.uyanıkken emmesine izin veriyorm ama uyurken uykusu dagılıyo

ya bide çamaşır makinemiz bozuldu.ben iyice kafayı yicem

bende uzun çıtçıtlı üzerine pijama takımı şapkalı yelek bu çekilde yatırıyorum kulakları ve kafasından üşümesin diye yanakları vücuduna göre soğuk oluyo ama bu normal bence bizde şikayet yok bu konuda ayrıca evim soğuk ve kombi açmadım henüz çünkü bu ısıya alışmalı ben işe geldiğim için hergün yoldaa ve işte ısı soğuk evde sıcak olursa daha kötü olur . giydirme şeklin güzelll daha fazla giydirmeye alıştırma

haklısın canım ama ne bileyim şu durumda öğretmen olsam daha az üzülürdüm eminim. Öğretmen olunca farklı illere gideceğin ön kabulü oluyo insanın içinde. Ama ben Kamuda uzmanım ve eşimde öyle. Onunda benim de işi Ankara bizi kimse burdan koparamaz diye düşünerek yaşarken birden bu sevda çıktı kocamda:bbo:
Yani ben Ankara olsam başka bi üst kurula geçmeye çalışırdım. Ama taşraya gidince beim işim il merkezinde kocişinki ilçede olacak, hergün kaç saat yol tepip dandik il müdürlüğüne gidicem.Tabi bunlar faraza, kocam sınavı kazanır ise...mülakatı geçer ise...
Ne yapalım olursa da oğlum, eşim yanımda olsun katlanırız analık fedakarlık ister:hulya:

Kuzuşum daha sınavı kazandığı bile belli değil ama kazanma ihtimali çok yüksek, bi yere gitme işine çokkk var ama bencede inşallah o zaman gelince iyi bi yere gideriz:lepi:

off Allah yardımcın olsun, senin ufaklık nerdeyse iş yerinde doğacaktı olmadı, ama erkenden iş hayatına atıldı demekkaydirigubbakcemile3

arzucum çok geçmiş olsun canım..

ben bayramdan beri kalın giydirmeye başladım canım. Bayramda aile büyüklerinden veto yedik. Onlara kalsa şimdiden yün patikle dolaşacak gerçi amadelikafadulden
Üste;İki tane kısa kollu body üzerine uzun kollu body giydiriyorum akşamları yataktan kalkınca yün yelek sabahları penye yelek giydiriyorum.
Alta; iki pijama iki çorap

çok mu diye özgeye sana ve ankarada olan diğer arkadaşlara soracaktım hatta konuyu açtığın iyi olmuşopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…