2009 Haziran Anneleri!!

ben hemen hemen hergün gezdiriyorum defneyi iice gezenti oldu :)) acık havadan sonra gelip evde uyumaya da alıştı şükür

kızlar sizin bebek arabası ne

benmki babymoon 4 teker çift taraflı kullanılandan cok memnunum inanın

zaten park yatakla hem aynı marka hem de aynı renklerde :) tesadüf oldu

yerim ben onun arabasınıda kendinide canım yavrum cok özledim düşününce defnemi aglıyasım geliyor 3 yavruma hasretidim torun hasreti daha başka nediyeyim gurbeti kim cıkardı ya cok acı evlatlara dayanmak özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm
torunumu

:)) kurbanda görüşürüz inşallah canım getircez defneyide bakalım son fotolarını gördünmü getirdimi babam

onla konusuyorum hergün yani bana küsmemiş

hayır getirmedi baba ana küsermi öyle bir şey demedimki neden öyle davrandın özledim torunumu cok özledim başkada yazamayacam

Narencim canım nasılsın... özledim görüşemiyoruz... bu arada benim tüm tel no ları gitti telefonumu değiştirince... bana mesaj ataramısın tel ini

zor bula bildim burayıda zaten nasıl giliyordu beni kullanıca panaline kaydet diyecem ama net kapanacak komşu taşınıyor zaten öptüm yavrum torunum defneyi ve güzel annesini

iyi akşamlarrrrrr,hasta bebişlerin hepsi hemencecik iyileşir inşallah,annelerine de kolaylıklar dılıyorum.
ya gıydırdığınız kıyafetlerı okuyunca incemi acaba dedim.şu an uyuyo kızım ve uzerınde uzun kollu body,ayağında da çorapla patıklı alt var,o kadar.ustune de penye battanıye var o kadar.

üşütmüş kuzum nezle burnumuz akıyo şümüklü olduk
dikkat edin kızlar bu mevsimlere güven olmuyor havalara güvenip gezmeyin fazla
bizde gezmekten hasta olduk sanırım:çok üzgünüm:

pınarcım benm telde kırıldı eski bi tel kullanıyorum beni arayanları kaydedebiliyorum o kadarinan sema sibel hava didem var sadece bende

4.ay aşıları canım, uyudu sonunda inşallah ateşlenmez

canıım biz oğlumla özledik sizi :1hug:

Kızlarrr nasılsınız?? biz bugün Havva,Mine,ben ve bebişler gezdik ... çok güzeldi....bi o kadarda zor...biri susuyo biri ağlıo...kreş gibi dolandık ...

iyi olmuş canım , biz kapalı kaldık burda, ne güzel keşke aynı şehirde olsak
Batuhan iyimi canım, ateşlendi demişsin

pınarcım benm telde kırıldı eski bi tel kullanıyorum beni arayanları kaydedebiliyorum o kadarinan sema sibel hava didem var sadece bende

Bende arıcam seni canım bugün çok yordu beni yusuf kayra , müsait bir zamanda görüşelim
Didem nasılmış, iyileştimi acaba ihsan ?

didemcim ii dikişleri az kalmış iyileşmiş ihsan canım ya allah kimseyi evladıyla sınamasın evladının hastalıgını dahi göstrmesin inşallah

emelcim müsait oldugunda msj at kaydedeyim seni

günaydın
bizim tadilat işi dün bütün gün sürdü ve sabah kalktığımda ne göreyim boru ek yerinden sızdırıyor
usta tekrar geldi çalışıyo bıktım walla bugünde tadilat
yeni aldığım çam mak su akıtıyor klima bozuldu elektrik süpürgem bozuldu
aksilik geldi mi hepsi beraber geliyor
allahtan annem var ama o da pazar günü dönüyor
1 çocuk 1 bebek çok zor oldu
napcam ben o gidince

neyse hepiniz için işler yolunda gitsin inşallah

herkese günaydınnn
bizim dün gecemzde berbat geçti.kızım grip yüzünden ateşlendi.makattan bi ölçtüm 39 olmuş.elim ayagım buz kesti.kendimi soguk kanlı sanırdım ama napcamı bilemedim.evde calpol vardı verdim.38e kadar düştü.sabah 5de bi daha calpol verdim.şimdi çok şükür düştü.burun tıkanıklıgımız var.oda uykuda zorluyo.
kızlar bide isim vemek yanlışmı bilmiyorum ama dr bize asist diye bi ilaç verdi.akşam içirdim anında kustu öyle böyle değil baya bi mideyi boşalttı.sabah bi daha verdim yine öyle oldu.dr bu ilaç öksürüryü çogalttır ama biran önce balgamı sokturur dedi.acaba bu kusması balgam söktürmesimi???eim işyerindeki dra sormuş oda bebek belki ilaçı kabul etmiyodur demiş.bebegi grip olan arkadaşlar acaba bu ilaçımı kullandınız bi sorayım dedimmm

ayy allah yardımcın olsun canım.benimde çam mak. bozuk.eşyalar birikti.hala tamir olmadı ana kartımı ne yanmış.bi sürü masraf.yenisini alssk daha ii yanii.elektrik kesilmesinden olmuş.bu akşam inş tamirci gelcek

Canlarım nasılsınız? Benim koçiş bayramdan beri izinliydi giremedim nete. Gez gez Ankara'yı bitiremedik. Gezinti olduk walla. İyi de oldu, Elif'le gezmeye alıştım iyice. Çok çekiniyorum bu konuda eve kapanmıştım tamamen. Tabuları yıktık walla.
Bugün işe başladı koçiş, bende kavuştum size.:teytey: Herkesi ösledim çok. a.s.

Hasta olan bebişler inşallah bir an önce iyileşirler kıyamam ben onlara. Kuzucuklar ya, onlar hasta olmasın biz olalım onların yerine yerimseniben

Canlarım şu giydime konusu benim de kafama çok takılıyor.

Dünür çok giydirmişsen sen damadımı, kışın ne giydircen canımcım. Hem biraz alışsınlar, misafirliğe gidince dışarı çıkınca hemen hasta olurlar Allah korusun.,Gerçi diyene bak Ben de çok giydirmiyorum ama evi sıcak tutmaya çalışıyorum bende ayrı bi cinsim yani. laelaelaelaelae
Ev 23 derece, kombiyi yakmaya başadım en düşükte, gündüz genelde söndürüyorum ama. Altta askılı ya da yarım kol çıtçıtlı, üstüne uzun kol penye ya da pijama üstü. Altına soket çorap ve ayaklı penye alt. Yataktan kalkınca da penye yelek. Bugün ilk defa iki tane alt giydirdim. Ev 22 dereceye olmuş da. Eşime kalsa ev çok sıcak 20-21 yapalım diyo da ben yanaşmıyorum. Lahana gibi giydirince bunalıyomuş gibi geliyo ne biliyim. Bende evi sıcak tut üstünü ince giydir politikası yapıyorum.Yatarken de iki tane penye battaniye örtüyorum.

Dünür nereye gidiyosunz canım ya, Allah hayırlısını versin, oğluşunla koçiş yanında olsunlar da. Benim koçişinde müdürlüğü gelince kim bilir nereye gidicez. Başımıza ne geliyosa bu koçişlerden geliyo zaten laelaelaelaelae :roflol: Acaba biz girsek sınava da taşraya gitsek onlar gelirler mi ki kariyerlerini bırakıp? Benim ki hayatta gelmez. Sınava sokmaz zaten en başta. Ahhh ahhh çok fedakarız da kıymet bilen yok. :sinifsinif: Çalışmaya karar verdim diye benim koçiş burnumdan getiriyo ne zamadır. Bi de duygu sömürüsü yapıyo Elif'in kokusunu duymadan bütün gün ne yapacaksın diye? Gıcık şey :umursamaz:

ya kızlar haziran bebişlerinin en zayıfı benim kızımmı acaba.4cü ayımız bitcek dün 5650 grdı.boyuda 60cm. bu ayda 500gr almış.bizim kız baya bi minik olcak galiba.aman minyon olsun o önemli değilde yeterki bi hastalıkdan zayıf olmasın.yine idrar tahlili yaptırdık bakalım geçmişmi diye.sonuç cuma günü çıkcak.inş geçmişdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…