2009 Haziran Anneleri!!

canım ev sıcaklıgın kaç derece.ben fazla sıcagada alıştırmak istemiyorum.seninki biraz çok gibi.havalar dahada sogudugunda ne giydircem bide onu düşün.yavaş yavaş arttırmak daha ii ama.ne biliyim belki ben yanlış yapıyorumdur baksana kızımı hasta ettimmmsenağlama

ben ogluma sadece uzun kol ve uzun ayaklı tulum gıydırıyorum ayagndada corap ızmır hala sıcak dun mesela kısa kol gıyrdırdım

NAZ PITIRCIK cnm bence cok gıydırmıssın yanı 3 tane tsort dıosun 2 tane alt 2 corap.
sankı cok gıbı bence. bıraz azaltabılırsın yanı atlet ustune uzun kol altınada sade alt ve 1 kat corap genede sen bılırsın cnm

30 cc kadar küçücük biberon varya ona dolduruyorum, soğuk havalarda falan gece rahatlatıyor, ıhlamuru hemen kaynadımı kapatıyorum o kendi kendine hem demleniyor ılınınca veriyorum , iyi maşallah bizimki , burnuna serum fizyolojik diye bir damla verdi tuzlu suymuş, açtı burnunu, sekrol şurup verdi 1 haftadan fazla kullanma dedi, 3-4 günde geçti zaten, antibiyotik çok gereklimiymiş küçücük kuzuya

canım geçmiş olsun, çok dikkat etmek lazım bebişler hassas

bende sarıyorum kollarını canım rahat uyuyor ama nasıl beceriyorsa açıyor üstünü akşam uyku tulumu giydirdim

bizim 18- 20 arası ama daha açmadım kombiyi 16 ya düşerse açıcam

şapkalı yelek bende giydireyim canım, hiç düşünmemiştim sağol, aklıma getirdin opuyorumnanaktan

biz de aşımızı olduk okadar çok ağladıki doktora soracaklarımı da unuttum , ooofff mafoldumben

kargomuz geldi ana kucağı iyi oldu yağmur içinn..
oyuncaklı bide yanımda bakıo onlara oyalanıo.
acıktımı yada uykusu geldimi mızmızlanmaya başlıo.
ben yağmura atlet,2 tanede çıtçıtlı badi,alttan eşofman altı ve çorap giydiriorum.
ev ısısı fena değil..geceleri serin oluo..elleri buz gibi bazenn..
kaloriferlerde hemen yanmaz bakalım çok soğuk olursa klima açıcam artık...

Son düzenleme:
öyle uykusuzum ki ama yatamıyorum geçen aşıda iki gün boyunca ateşlenmişti,
bunda nolcak bakalım,
babamız gelsede nöbeti ona devredip yatsam

öyle uykusuzum ki ama yatamıyorum geçen aşıda iki gün boyunca ateşlenmişti,
bunda nolcak bakalım,
babamız gelsede nöbeti ona devredip yatsam

4.ay aşılarımı cnm.bizim şimdiiye kadar olmadı bakalım 4.ayda olcakmı..
bende uyuyamadım geceden uykusuuzum,bende eşimi bekliorum,uyumak için.
yarım saat 1 saat uyusam çok ii gelecekk..
anne olmak hiiiiiiiç kolay deilmiş..bütün gün ewde bebekle haşır neşir..
herşey onlar için napalım..

ben kombiyi yakmaya başladım kızlar..en düşük ayarda çalısıyor ..içerinin sogugunu hafif kırıyor sadece. evim geniş çünkü.ama çok giydirmiyorum yine de.. çıt çıtlı badi.üstüne uzun kollu penye..alta çorap ve patikli pijama..hastalanmadı çok şükür hiç..

arzucum geçmiş olsun canım...bebekler bizlerden güçlü sen merak etme çarçabuk iyileşir...
benimde kızım hep alt sınırda kilo olarak ama Allahtan boyu iyi napalım bende hep zayıf oldum demekki kızımda bana çekecek sağlıklı olsunlarda kilo önemli diil...

kombi için bende düşünüyorum ne yapsam diye ben gece kızımı uyku tulumuyla yatırıyorum çünki çok üztünü açıyo meleğim.

benimki gene sesleniyo ben kaçtım kızlar bu gün doğru dürüst uyumadı nedense....hepinize iyi akşamlar

ben okumamıştım tşkler havvacımm

iyiakşamalar
maşşalh bugn kalabalıkmışsınız
bnm evde soğudu
geceleri ufoyu yakmaya başladık dün itibariyle yatak odamız soğuk çnküü..
iremin üstüne askılı zıbın(atlet yerine), sweet yada pijama üstü,ve yün yelek gydiriyorum
altına da pijama çorap ve penye patik
üstünede penye battaniye örtüyorum

ben de şifayı kapıyorum sanırım grip olma yolunda
eşim sağolsun nane limon ıhlamur yapıp duruyor umarım tam başlamadan geçer
en önemlisi ireme geçmeden..

oyyyyyy bittim kızlar uyumak bilmedi tam bir saat agladı
yeni uyudu sırtım kollarım cok agrıo neden böyle yaptı anlamadım kuzum ya dayanamıyorum böyle agladımı oturup benimde aglayasım geliomafoldumben

selam kızlar kusura bakmayın pek giremiyorun annemin yanındayım ya.
geçmişi okuyamıyorum ama galiba arzucum kuzun hastaymış geçmiş olsun
dünürüm kıyamam damadıma işallah ateşlenmez.bayıldım küvet fotolarına maşallah damadıma
sadetcim dikkat et canım.

hay allah nolduki zeynep defneye kıyamam ona

Kızlarrr nasılsınız?? biz bugün Havva,Mine,ben ve bebişler gezdik ... çok güzeldi....bi o kadarda zor...biri susuyo biri ağlıo...kreş gibi dolandık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…