2009 Haziran Anneleri!!

özgecim bende aynı senin gibi giydiriyorum.akşamları kombiyi açıyorum.gündüzleri ev 21 derece.akşmda yakınca yine 21dereceyi bulyorum.kış için 21 derece ii canım.çok sıcak yapma bence.
bizim asyanın hasta olma nedeni 2gün önce akşam banyo yaptırdım üşür diye yelek giydirdim.emzirdim uyuya kaldı.üzerinde yelekle uyudu terleyecegini düşündüm ama uykuya daldı diye kıyamadım çıkarmaya.sonra çocuk bi uyandı ter içinde sırılsıklam olmuş.üstünü değiştirmeye başladım ama asya öksürmeye başlamıştı bile:1no2:
buda bana ders oldu artık daha dikkatli olucam.

arzucum benim kızda grip balgam var bizdede ama bzim dr. pedidus ve bricanyl diye şurup verdi ama asist i biliyorum çok iyi bi işlaç gerçekten balgamı çabuk söktürüyor ilk kızımdan biliyorum hatta keşke banada asist verseydi bizim kızın hala balgamı var ve ilaçları yarın kesmaliyim 5 gün kullna dedi çünki kusmasıda sorun değil bebek ya kusarak balgamı atacak yada kakasıyla atacak benim kızda hep kusarak atıyordu valla ben o ilaçtan memnun kaldımıştım 3 4 günde balgamı bitirir tekrar malağine allah acil şifa versin geçmiş olsun

herkese günaydınnn..
bebekler hasta olmuş amann bu havalar aldatıcı kızlar dikkat edin.acil şifalar herkese..
yağmur uyuyoken evi toplayayım biraz görüşrüzz

günaydın haziranın tatlı annişlerii,
bizim de antalyada son günümüz, yarın köye, cuma da istanbula dönücez, biz de kombiyi açarız sanırım, daha bebişim yeni iyilrşti, ama tatil kızıma çok yaradı, kalabalıkta sosyalliğive tavırları çok gelişti, ve dün ilk defa kahkaha attı hem de bayağı uzun süre, babasının kucağındaydı, babası gülüyo sandım önce, çok şaşırdım ama çoookkk tatlıydı bebişim
Ama malesef tatil eşimle bana hiç yaramadı arkadaşlar, iyice papaz olduk eşimle annemlerin yanındayız diye hiç ilgilenmedi bizimle, varsa yoksa gezme deniz, bi de annesigil geldi antalyaya, kıyamıyo annesine hooponların yanına, ben de konuşmuyorum onunla, hatta bazen pataküte dalmak bile geliyo içimden, kesin kararımı verdim, memleket yakınlarına yerleşmek yok, yoksa huzurumuzdan olucaaz klava:
bizde haberler böyle , umarım sizler çok daha iyisinizdir :çok üzgünüm:

canım geçmiş olsun benimde kızım ilk gün çok fena olmuştu onunda ateşi çıkmıştı ben yarım fitil verdim dr um fitil daha etkili olur fitil ver demişti fitil verdim gene düşmedi ılık bi duş aldırdım hemencik giydirdim emzirdim uyuttum düştü ateşi rahat rahat uyudu şuruba gelirsek bizim dr umuz öle bi şurup vermedi pedidus ve bracianyl diye iki şurup verdi bide ceclor diye bi şurup verdi burun tıkanıklığı içinde damla verdi bunları kullanıyorum şimdi ve baya rahatladı kuşum öksürüğüde azaldı bencede kusunca balgamı çıkıyo canım bizimki vermedi keşke verseydi balgamı var gögsü hırıl hırıl ediyo onuı çıkarmak içinde ne kadar çok uğraşıyo yavrum bence sen düzenli olarak kullan kussun bişey olmaz balgamını atar öyle öyle düzelecek

tşk ederim kızlar.demek ii bi ilaçmış size sordugum ii oldu iim rahatladı.günde iki defa kullan dedi dr.bakalım bide akşam vercem.gece baya uykusu bölündüğü için şimdi 2saattir uyuyo yavrucum.baya halsiz düştü.burun spreyinide iki defa kullanıyoruz.ama o az geliyo ırıltılı nefes alıo.acaba okyanus suyumu alsam.dogal oldugu için onu daha sık kullanabilirm galiba

arzu ve hülya geçmiş olsun canlarım kuzularınızaa, inşallah çabuk iyileşirler,
ben hala çook sinirliyim eşime, yine gitti sabah sabah ben de dedim çok istiyosan onlarla git diye, stresten her yerim titriyo, sütüm falan kalmıcak bu gidişle, bebiş de huysuzlaştı iyice, benim stresim ona da geçiyo galibaa (

geçmiş olsun canım aynı problem bizdede var bende asist kullanıyorum
ilaçtan kusmuş olabilecegini sanmıyorum ilacı zor alıyorlar tadıda berbat asistin
ondan kusmuştur
o kusma balgam atması degil midesi kaldırmadıgından kusmuştur karnı doyduktan hemen sonra verme ilacı
geçen gece bende emzirdim antibiyotik var surup onu içireim dedim daha bir yudum aldı kustu hemen
sen bırakma ilacı devam et ama karnı doyduktan bi yarım saat sonra ver ilacını ben öle yapıyorum

canım asisitin tadı çok kötü belki ondan kusmuştur ama balgamı ancak kusarak çıkarabiliyorlar bende 1. kızımdan biliyorum
kusmuğuna bak balgam varsa işe yaramıştır ayrıca dr na da danış kustuğunu belirt belki başka i,laç verebilir

okyanus suyunu bu aylardaki çocuklara kullanılamayacağını iliyorum çünkü onlar sprey şeklinde ya
o yüzden serum fizyolojik harici kullanma dedi bana bizim dr

benim de çamaşır mak bozulunca yenisini aldım ama bu 2. servis hemde iyi,si olsun diye bosch un en iyi modelini aldım
dün sordum aynı arızadan 3. kez gelirlerse çam mak nın aynısı ile yenileyeceklermiş
bakalım ne olacak akşam üstü gelecek banada sevis

ayy canım ya büyüyolar fenalaşıyolar rahat edicez onlarda rahat edicek derken daha kötü oluyo bakalım ne olcak nazar felan değmiştir belki okuyun canım dua okuyun bol bol duanın düzeltemeyecği hiçbişey yok ben bol bol okuyorum allahım daha kötüsünü vermesin bunlar geçer senin işin daha zor hem iş hem ev hem çocuk perişan oluyosun allah yardımcın olsun eşinde azcık anlasa seni insan zaten çocukla uğraşırken strese giriyo bide onlar hiç çekilmiyo içinde biriktirme hiçbişeyi söyle gitsin onlar söylüyo rahatlıyo sussan biz oluyoruz boşver takma kafana geçicek bu günler

sağol hayatım takma boşver tatlım ben artık uğraşamıyorum valla ne yaparsa yapsın ona laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor o yüzden hiççç ne hali varsa görsün kendimi üzemicem bana ihtiyacı olan bi bebeğim var onu takamıcam hiç sende takma boşver sütünde azalır ayy bu erkekler düşüncesiz otur karının çocuğunun yanında ne işin var dışarda evde sıkılıyolar bahaneleride bu biz hiç çıkamıyoruz bi insan değilmiyiz onlar kendilerini düşünüyo anacım boşver sende kendini düşün bebeğini düşün boşver onu

sıkma canım boş ver bebegini ve kendini düşün izindesiniz hala degilmi
bırak eşinede hak ver biraz senede 15 20 gün tatili oluyor istedigi gibi
geçirsin ama bu senn içinde geçerli tabi senn ailenin yanındamısınız yoksa onn ailesinin mi

oooooo özge hanimlar gelmişlerŞeniz
dünür ne yaptın sen ya gelini gezinti mi yaptın, bak oğlum da çok seviyo gezmeyi dünya kazan bunlar kepçe gezerler!! Biz bulamayız bunlar dünyanın hangi köşesindedelikafadulden

Ahmet evden çıkınca şeytan kulağına kurşu ağlamıyo etrafını izlemeye bayılıyo, iki kere eşim ben ve ahmet dışarıda yemek yedik:içelim:Ahmet etrafı izliyo açlığı bile aklına gelmiyo sıpanın evde olsa 3 saati buldurma yapışır memeye:ecrin_bebek:
Canım ben kocamın benim için kariyerinden vazgeçeceğini hiç sanmıyorum ama daha sınavı kazandığı yok da ben şimdiden strese girdim. Bizim iş yeri bu sene 6 kişiyi 8 aylığına ingiltereye gönderdi, başvursam kesin giderdim ama Ahmet bey yüzünden cesaret edemedim. Yani gitsek bissürü babysetterlar var eşim de gelirdi bakardı ama başvuru doğum öncesiydi bebek nasıl olacak sağlıklı olacak sorunlu mu bilemeyince insan çekiniyo:gitme:

Eşim eğer sınavı kazanır mülakatı da kazanırsa nerelere gideriz Allah bilir belli olmaz canım-tatlicadiarzu-

Bu arada sen de benden aşağı giydirmiyosun Elifilülülülülülü Ben kombiyi geceleri açıyorum havaya göre, ama gündüzleri ev serin oluyo 21-22 derece..Eee gündüz kombi yanmaya başlayınca da böle olucak sonbahar tehlikeli bi mevsimdir ben hep bu mevsimde üşütürüm. Millet de laf edince hak verdim. Kombi yanınca da aynı giyer. Bi de gazman ya bizim Ahmet gaz sancısı azaldı sanki sıcağı görünce...Ama günde 20-30 kere popodan zart zart atıyo edepsiz Bi de ayağını aldırıp kıçını yan çeviriyo gaz yaparken gel poposunu ısır yaniŞeniz
Anam çenem düşmüş benim sustummm

kızlar fikre ihtiyacım var
elektrikli süpürge almak istiyorum her satıcı ayrı konuşuyor ne alacağıma karar veremedim
3 alternatifim var
bosch un hepa filtreli toz torbalı modeli
rowenta silence toz torbalı
samsung toz torbasız model
bunlardan kullanan varsa fikir verirseniz sevinirim

merhaba güzell anneler .. geçmişi tam okumadım ama hasta olan bebişler varmış .. geçmiş olsun diyorumm... aarzu asist bebekler için ayrımı onu bilmiyorum ama onu astım hastalarına verirler .. böyle bir durum yok değilmi bebeğinde .. yanlış bilgide vermek istemem tabi ama benim bildiğim bu ..
bebeğime boğazında hırıtlı olmuştu bir keresinde doktora götürmedim yarım çay kaşığından az keçi boynuzu pekmezi verdim 1 saate kalmadı söktü balgamı .. çok şükür bir daha da olmadı ondan sonrasında.. doktorumuzun bundan haberi yok tabi ... ilaç vermektense pekmez bence daha iyi . gerçi şimdi küçücük bebeğe pekmez verilirmi diyeniniz olur tabi haklısınızda belki ama bu durumda antibiyotik kullanmaktan iyi oldugunu düşünüyorum ben..

havalar soğudu aman bebeklere ve kendinize dikkat edin ..

hemen deniycen keçiboynuzu pekmezini inşallah bizdede işe yarar ilaç vermekten iyi bencede teşekkür ederim canım paylaştıgın için

hülya, abisis sağolun kızlar, takmamak lazım belki ama, zaten bebi hasta, tüm gün onunla ilgilenmekten hemyorgun hem stresliyim, bazen çekemiyor insan herşeyi, napalım bizim koca da anacını görünce saman kafalı olup çıkıyo :))

sibel canım, ben fakir haust almıştım güzel bayağı, hepa filtresi de var, yalnız biraz gürültülü çalışıyo, gerçi bu benim işime çok yarıyo çünkü bebişin gaz sancılarında hep onunla susturdum, ben memnunum

arzu canım asistle kusuyosa, doktoruna danış fluibron , sekrol falan dene istersen onlar da balgam söktürücü, asist biraz mideyi rahatsız eder, ben bile içince midem ekşir çoğu zaman, bi de ıhlamur falan bol sıvı alsın, bol bol da emzirmeye çalış, tekrar geçmiş olsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…