- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
canım bebeğimzin gelişmi ve aşıları kontrolleri diye bir topki var.. orda yazabilriisn..slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl .Sizleri çok özledik ama uzun zamandır uğrayamıyorum iş yerinde işler yoğun evdede ancak oğlumla ilginebiliyorum.Geçmiş olsun hasta bebişler varmış.Allah şifa versin.En kısa zamanda atlatırsınız inşallah.
Bende oğlumda çok iyiyiz Allah şükür .tek derdimiz bu ay az kilo almışız süt miktarını arttırmaya çalışıyoruz.makina elimde geziyorum.tek sıkıntımız bu çok şükür.Az kaldı 15 gün sonra ek besine geçebileceğiz.
bebişlerin fotoğraflarının yada kilolarının bulunduğu bir topik varmı?
geçmiş olsun canım ben sekrol kullandım, birde damla olarak serum fizyolojik , iyi şimdi maşallah yusuf kayra , arada ateşleniyor calpol veriyorum
maşallah canım yusufumuz iyileşmiş.darısı bizim başımıza.ya bugün iş yerimdeki drda calpolu kullanmayın demiş.yurt dışında yasaklanmış ya.ama ben burdakinin içeriğinin farklı oldugunu biliyrdum.dolven almış eşimde
birde makattan ölçümde 38 derece çıkıyo.sınırda yani.38i geçincemi ateş düşürücü vermeliyimmmm:1no2:
canım benimki ölçtürmüyor ateşini , çığlık çığlığa bağırıyor, bende elimle ölçüyorum alnından yükselmeye başlamışsa 1 çay kaşığı calpol veriyorum
hasta olan tüm bebiş ve annelere geçmiş olsun
havalar soğuyor dikkat edelim bizde
sizler böyle hastalanınca tek tek bende korkmaya başladım
arzucum ben 37.5 görünce veriyorum ateş düşürücüyü
birde bebeşin eli ve ayağı (ateşli olduğu halde) soğuksa ateşi daha da artacak demektir
tecrübelerle sabittir
kızlar yazdıklarınızı okudum hastalık kol geziyor topikte tam gaz .hepinize geçmiş olsun bende katıldım bu kervana benim ogluşumda grip malesef ama bu gün daha iyi.ya ne yapacagımı şaşırdım artık .ardanın bacakları hep soguk kızlar ya.dahamı kalın giydirsem acaba . ama o zamanda terliyo . valla kış gelsin diye dua etmeye başladım artık bi soguk bi sıcak gına geldi.şimdide akgün hapşırdı ona olucak grip sanırsam bizde en küçükten başladı grip oglum babasınada bulaştırdı bak şimdi.:(((((
geçmiş olsun canımm, iki oğlunada Allah şifa versin, erkekler hastalanınca çocuktan beter oluyor :)
bir anı bir anına uymuyor canım bugün de o kadar sakindi ki oğluşum maşallahben de arada okuyorum haklısın nazar olabilir dediğin gibi.benimkine çabuk nazar değiyor.
sorma canım ya keske imkanlar elverseydi çalışmasaydım..ama mecbur işte..çok yorucu hangi işi ne zaman yetiştirsem diye şaşıp kalıyorum..eşim de bir tuhaf bebekten sonra beni sinir etmek için elinden geleni yapıyordu sanki.sürekli eleştiyordu bir de ..zaten canım burnumda tuz biber oluyor o da ama ne hikmetse 2 gündür melek..
ben de şimdi domatesleri katı meyve sıkacagıyla sıktım onu kaynatıyorum kışın oğluma çorba yaparım dedim anam kayna kayna bir türlü koyulaşmadı bu..akannehirilk kez yapıyorum bir de ..olmadan da yatamadım..uyku da bastırdı..mirmirmirmir
canım annemde yapıyordu domates kavanozlara, ama öyle koyu oluyordu, rende domates suyu değilmi, Allah güzel günlerde yemeyi nasip etsin
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl .Sizleri çok özledik ama uzun zamandır uğrayamıyorum iş yerinde işler yoğun evdede ancak oğlumla ilginebiliyorum.Geçmiş olsun hasta bebişler varmış.Allah şifa versin.En kısa zamanda atlatırsınız inşallah.
Bende oğlumda çok iyiyiz Allah şükür .tek derdimiz bu ay az kilo almışız süt miktarını arttırmaya çalışıyoruz.makina elimde geziyorum.tek sıkıntımız bu çok şükür.Az kaldı 15 gün sonra ek besine geçebileceğiz.
bebişlerin fotoğraflarının yada kilolarının bulunduğu bir topik varmı?
Canımm bizde özledik seni , nasılsınız ana oğul?
Kızlar bizde iyiyiz, oğlum uyurken bakayım dedim size, babannemiz kalıyor bizde iki gündür , yine faydası oluyor, uyutuyor sallıyor, altını değiştiriyor, yalnız olunca daha zor
Günaydın kızlar, sabahları uyanınca Elif'in elleri resmen buz gibi oluyor ama vucudu sıcak. Anlamadım gitti. Üşüyor mu sizce? Bİ de bebeişlere uyurken ne örtüyorsunuz kızlar? Torba şeklinde uyku tulumları var kullanan var mı? Nası memnunmusunuz?
Günaydın kızlar, sabahları uyanınca Elif'in elleri resmen buz gibi oluyor ama vucudu sıcak. Anlamadım gitti. Üşüyor mu sizce? Bİ de bebeişlere uyurken ne örtüyorsunuz kızlar? Torba şeklinde uyku tulumları var kullanan var mı? Nası memnunmusunuz?
merhabalar kızlar dün cokkötü biley oldu ertesi gün küçük bir kaşıntı oldu bir yerimde derken dün bütün vucüduma yayıldı inanmazsınız her tarafım şişip kızardı eşim işten gelinceye kadar hem defne hem bu cıldırtan kasıntıyla kafayı yedim akşam 7 gibi dra gittik acile bana idrar yolu enfeksiyonun var mı değişik birşey yedinmi farklı bi ortama girdin mi diye sordu sonra ürtiker (kurdeşen) sin dedi
ve antihistaminik bi iğne vurdu ve hemen gecti sebebi stresmiş ya cok kötüydü ama gecti şimdi sanki hiç olmamış gibi ;:))
umarım siz yaşamazsınız
defneyi de zayıf die dr a götürdüm gelişimi çok harika ayrıca zayıf değil ilk 5 auda dogum kilosunu 2 ye katlıyorsa normal sayılır dedi benimki şimdiden 2 katına cıkmış cocuk drumuzu da bunu söyleyinece içim rahat etti anne sütüne devam etmemi söyledi zaten defne de ne mama alıyor ne de biberon
uyuduktan sonra sütümü makineyle sagıp veriyorum ancak biberonu öle alıyor biberona alışmazsa napacam ben 6. aydan sonra siz biberona nasıl alıştırdınız
korkuyorum bu kez de biberona alışırda beni bırakır die
zaten en fazla 5 6 dk emio o da tek memeyi
canım geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz,merhabalar kızlar dün cokkötü biley oldu ertesi gün küçük bir kaşıntı oldu bir yerimde derken dün bütün vucüduma yayıldı inanmazsınız her tarafım şişip kızardı eşim işten gelinceye kadar hem defne hem bu cıldırtan kasıntıyla kafayı yedim akşam 7 gibi dra gittik acile bana idrar yolu enfeksiyonun var mı değişik birşey yedinmi farklı bi ortama girdin mi diye sordu sonra ürtiker (kurdeşen) sin dedi
ve antihistaminik bi iğne vurdu ve hemen gecti sebebi stresmiş ya cok kötüydü ama gecti şimdi sanki hiç olmamış gibi ;:))
umarım siz yaşamazsınız
defneyi de zayıf die dr a götürdüm gelişimi çok harika ayrıca zayıf değil ilk 5 auda dogum kilosunu 2 ye katlıyorsa normal sayılır dedi benimki şimdiden 2 katına cıkmış cocuk drumuzu da bunu söyleyinece içim rahat etti anne sütüne devam etmemi söyledi zaten defne de ne mama alıyor ne de biberon
uyuduktan sonra sütümü makineyle sagıp veriyorum ancak biberonu öle alıyor biberona alışmazsa napacam ben 6. aydan sonra siz biberona nasıl alıştırdınız
korkuyorum bu kez de biberona alışırda beni bırakır die
zaten en fazla 5 6 dk emio o da tek memeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?