2009 Haziran Anneleri!!

herkese selamalr.. geçmiş olsun tüm hasta anneler ve bebelere. en kısa zamnadsa Rabbim şifa versin.. benim bıdıkda dün ateşleniyordu aşıdan dolayı fitil verdim..şükür bugün iyiyidi..

canım bebeğimzin gelişmi ve aşıları kontrolleri diye bir topki var.. orda yazabilriisn..

Günaydın kızlar, sabahları uyanınca Elif'in elleri resmen buz gibi oluyor ama vucudu sıcak. Anlamadım gitti. Üşüyor mu sizce? Bı de bebeişlere uyurken ne örtüyorsunuz kızlar? Torba şeklinde uyku tulumları var kullanan var mı? Nası memnunmusunuz?

Günaydın canım sanada,
Ben giydiriyorum tulum ama terliyor tek body ve altın üstüne uyku tulumu giydirip başka bişey örtmüyorum, çok rahat , benim oğlum ne örtersen ört açıyordu üstünü üşüyordu tabi, şimdi uyku tulumuyla çok rahat
nasıl torba şeklinde onu anlamadım, normal kolu bacağı var tulum yani benimki

emel iki ogluna diyyince şaşırdım kaldım .evet haklısın hasta olunca bebekten beter oluyo benim koca.bi salıyo kendini sorma .ama ben hasta olunca gelip bana ne zaman iyileşeceksin diyor sanki zamanını biliyormuşum gibi.evlerin diregi biziz aslındakocalar hastalanınca herşey gene devam ediyoda biz hastalınca ev evlikten çıkıyo

geçmiş olsun dilakleriniz için hepinize teşekkür kızlaroglum bu gün biraz daha iyi ama huzursuz tabi.

Özgecim ben uyku tulumu kullaniyorum burasi iyice sogudu üzerine ayrica battaniye örtüyorum ,terlemiyor...

Tüm hasta olan anne ve bebislere gecmis olsun...

merhabalar kızlar dün cokkötü biley oldu ertesi gün küçük bir kaşıntı oldu bir yerimde derken dün bütün vucüduma yayıldı inanmazsınız her tarafım şişip kızardı eşim işten gelinceye kadar hem defne hem bu cıldırtan kasıntıyla kafayı yedim akşam 7 gibi dra gittik acile bana idrar yolu enfeksiyonun var mı değişik birşey yedinmi farklı bi ortama girdin mi diye sordu sonra ürtiker (kurdeşen) sin dedi

ve antihistaminik bi iğne vurdu ve hemen gecti sebebi stresmiş ya cok kötüydü ama gecti şimdi sanki hiç olmamış gibi ;:))

umarım siz yaşamazsınız

defneyi de zayıf die dr a götürdüm gelişimi çok harika ayrıca zayıf değil ilk 5 auda dogum kilosunu 2 ye katlıyorsa normal sayılır dedi benimki şimdiden 2 katına cıkmış cocuk drumuzu da bunu söyleyinece içim rahat etti anne sütüne devam etmemi söyledi zaten defne de ne mama alıyor ne de biberon
uyuduktan sonra sütümü makineyle sagıp veriyorum ancak biberonu öle alıyor biberona alışmazsa napacam ben 6. aydan sonra siz biberona nasıl alıştırdınız

korkuyorum bu kez de biberona alışırda beni bırakır die

zaten en fazla 5 6 dk emio o da tek memeyi

narencim çok geçmiş olsn canım.taşınmak falan strese girdin tabi dikkat et kendine.
hiç bişeyciği yok defnemin maşallh tosunuma

narencim bişey sorcam ben foto eklicem ama kocaman oluyo.hızlı resim den 3 noluyu kopyala yapıştır yapıyorum kocanan oluyor.önceden böyle yapıyodum oluyordu anlamadım valla

gecmis olsun narencimm..aynisi 2 yil once bendede olmustu stresten cok lanet biseydir iyi bilirimm..ve tatildeydik 15 gun surmustu..tatilimde berbat gecmisti bu yuzden..tekrar cook gecmis olsun

havacım resmi yüklemeden önce 640 480 i sec

özlemcim ve havvacım çok sağolun evet ya berbat seinde aklında bulunsun bi antihistaminik halledio

çok geçmiş olsun,o ürtiker belasıyla yaklaşık 3-4 yıl uğraştım ben.allah düşmanıma vermesın benım dudaklarım bıle ters dönuyodu şişip allahım çok kötü gunlerdi.hep stres dıyolar bışey bulamayınca ama yedığın bişey de alerjı yapomış olabilir.uumarım kronık hal aşmaz.benımkı de öyle otururken bı anda dırseğimde kaşınıp başlamıştı.tekrar geçmiş olsun.

saolasın canım benm bi kaç yıl sadece dudagımda olmuş
tu dediğim gibi kaaıntı şiş çok kötü ya (((((

canım geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz,
defnemede maşallah , biberonu ben su veriyorum arasıra biberonla yada ıhlamuru biberonla veriyorum hem emiyor bırakmadı maşallah,
dr. brovnsun biberonu çok güzel, anne memesi gibi çekince geliyor akmıyor tavsiye ederim

Narencim gecmis olsun hayatim...Biberon konusunda bende endise ediyorum , benimki ne emzik , ne de biberon aliyor...Ne yapacagim 6. aydan sonra bilmiyorum...

benim kızımda emzik almıyo ama hem biberon alıyo hem gögsümü ...dün ilk defa elma suyu verdim onuda şapur şupur içti maşallah...tabi bir günleri bir günlerini tutmuyoumarım degişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…