canım annemde yapıyordu domates kavanozlara, ama öyle koyu oluyordu, rende domates suyu değilmi, Allah güzel günlerde yemeyi nasip etsin
canım sagol..yok rendeyle yapmadım ben katı meyve sıkacagıyla sıktım çekirdeğine kadar ayırıyor..ama kayna kayna koyulaşmadı ..ben de tam bilmiyorum baktım koyulaşacagı yok kapattım altını.kavonozladım..insallah olmustur da bosa gitmez onca domates.
Narencim gecmis olsun hayatim...Biberon konusunda bende endise ediyorum , benimki ne emzik , ne de biberon aliyor...Ne yapacagim 6. aydan sonra bilmiyorum...
narencim biz de tesekkür ederizopuyorumnanaktan
kızlar ya saçımı yıkamak kabus oldu..doğumdan sonra saçların döküldüğünü biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum avuç avuç gidiyor..bu gidişle tarama özürlü olacağım..dr demir hapı vermişti kullanıyorum ama bana mısın demedi:1no2::1no2:bu şekilde olan var mı..
narencim biz de tesekkür ederizopuyorumnanaktan
kızlar ya saçımı yıkamak kabus oldu..doğumdan sonra saçların döküldüğünü biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum avuç avuç gidiyor..bu gidişle tarama özürlü olacağım..dr demir hapı vermişti kullanıyorum ama bana mısın demedi:1no2::1no2:bu şekilde olan var mı..
Kızlar sizinde bebekleriniz oturmaya çalışıyor mu?
Benim oğlum sabah kalkar kalkmaz kendini kaldırmaya çalışıyor, elinden tuttuğum zaman kendini kaldırmaya çalışıyor, sizce kucağımda oturtsam mı, zararı varmı ki?
3 ay 20 gülük oğlum
Canım benim de öyle, avuç avuç gidiyo walla. KEl kalıcam yakında.
Ayy benim kız da aynı. Ana kucağında, bizim kucağımızda yarı beline kadar oturtturuyor kendini. Daha miniksin diyorum dinlemiyor kaydirigubbakcemile3 Bıraksak yürücek bunlar. Daha sağına soluna dönemiyo benim tembel ama oturucam diye de yırtınıyo.
Doktora sordum canım ben, oturtturmamak gerekiyormuş kesinlikle. Aman dikkat. yerimseniben
Günaydın kızlar, Benim minnoş da gündüz uykusu kalmadı anacım. 15 gündür en fazla 1 saat uyuyo gündüzleri O da 10 dakka bi 20 dakka bi. Gece de 23'e kadar oturuyo bizimle. Aynı durumda olan var mı? Akşam 9 gibi uyutuyorum hooop 15 dakka sonra gülerek kalkıo, uykumu aldım diye. Gündüz de aynı uyutuyorum aslında zorlamıyorum hiç ya mememde ya da ana kucağında uykusu gelince uyuyo 15-20 dakka sonra günaydın diye kalkıo kaydirigubbakcemile3 Nolcak bu böle CADIARZU
aynen ya duşa girmek istemiyorum bile:gitmenarencim biz de tesekkür ederizopuyorumnanaktan
benim kzıımında ağzı çok salyalı.. inş erken diş çıakrmıaz.. eller hep ağızda.. emziği veriyorum ısırıyor bazı.. kaşınıyormuki acep dişleri??
benim kzıımında ağzı çok salyalı.. inş erken diş çıakrmıaz.. eller hep ağızda.. emziği veriyorum ısırıyor bazı.. kaşınıyormuki acep dişleri??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?