2009 Haziran Anneleri!!

Selam kızlar ne zamandır giremiyordum. Benim oğlanı banyo yaptırdım rahatlayınca saatlerdir uyuyor.

herkes dızıyı mı ızlemeye daldı? ya drin sabahtan berı çok keyıflıydı,akşam ustu denız kenarına gıttık gezdık eve geldık,kucak ıstedı hep eve gelınce sonra bı ara uyudu memede,8 gıbı kalktı 2 defa kustu kucağımızdayken.ateşine baktım 36.5 ne yapsak ağladı çok mutsuz gözukuyodu belkı emerse sakınleşir dedim emerken uyudu gene,hala da uyuyo.hastamı oluyo acaba bebeğim.çok üzüldüm valla ki ne olduğunu bılmıyorum.Allahım hastalık vermesın hiçbirine keyfı olmayınca bıle nasıl üzüldüm(

narencim geçmiş olsun...
maşallah küçük prensese..resimlerine baktım şimdi çok tatlı..çok canlar yakacak belli şimdiden

saolsun kızlar evet ya bugün yine baslart gibi oldu akşama dogru dr ilaç vermişti süte geciomuş bende sağıp sonra içtim ilacı şükür tekrarlamadı aman kızlare siz
sıkılmayın stres yapıomuş (((

nurcum tesk bitanem en az senin poyrazın kadar tatlı benm kızımda bebişlerimize kurban olaytım bennnnnn

narencim biz de tesekkür ederizopuyorumnanaktan

kızlar ya saçımı yıkamak kabus oldu..doğumdan sonra saçların döküldüğünü biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum avuç avuç gidiyor..bu gidişle tarama özürlü olacağım..dr demir hapı vermişti kullanıyorum ama bana mısın demedi:1no2::1no2:bu şekilde olan var mı..

merhaba kızlar bikaç gündür giremedim nete şimdi uyuyo bizim cadı nasılsınız? hasta olan bebeklere ve annelerine geçmiş olsun kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah.
biz iyiyiz 4 ayımız bitti 5. ayımıza başladık idrar yolu iltihabı vardı daha önce yazmıştım iğnelerimiz bitti şurupla devam ediyoruz emmesi de düzelmişti ama geceden beri yine emmiyo beni mama versem yiyo heralde bırakıcak memeyi ya çok üzülüyorum.

Narencim gecmis olsun hayatim...Biberon konusunda bende endise ediyorum , benimki ne emzik , ne de biberon aliyor...Ne yapacagim 6. aydan sonra bilmiyorum...

canım bizimki de alamıyodu ama aç olunca alıyolar merak etme.

ya sorma ben de deli oluyorum acayip püskül püskül dökülüyo her taraf saç oluyo çok sinir bi durum ne zaman geçicek ki

Kızlar sizinde bebekleriniz oturmaya çalışıyor mu?
Benim oğlum sabah kalkar kalkmaz kendini kaldırmaya çalışıyor, elinden tuttuğum zaman kendini kaldırmaya çalışıyor, sizce kucağımda oturtsam mı, zararı varmı ki?
3 ay 20 gülük oğlum

Canım benim de öyle, avuç avuç gidiyo walla. KEl kalıcam yakında.

Ayy benim kız da aynı. Ana kucağında, bizim kucağımızda yarı beline kadar oturtturuyor kendini. Daha miniksin diyorum dinlemiyor kaydirigubbakcemile3 Bıraksak yürücek bunlar. Daha sağına soluna dönemiyo benim tembel ama oturucam diye de yırtınıyo.
Doktora sordum canım ben, oturtturmamak gerekiyormuş kesinlikle. Aman dikkat. yerimseniben

Günaydın kızlar, Benim minnoş da gündüz uykusu kalmadı anacım. 15 gündür en fazla 1 saat uyuyo gündüzleri O da 10 dakka bi 20 dakka bi. Gece de 23'e kadar oturuyo bizimle. Aynı durumda olan var mı? Akşam 9 gibi uyutuyorum hooop 15 dakka sonra gülerek kalkıo, uykumu aldım diye. Gündüz de aynı uyutuyorum aslında zorlamıyorum hiç ya mememde ya da ana kucağında uykusu gelince uyuyo 15-20 dakka sonra günaydın diye kalkıo kaydirigubbakcemile3 Nolcak bu böle CADIARZU

canım benimki de uyku konusunda öyle..gündüz 15-20 dk uyursa ne ala..gece de bizimle yatıyor zaten yatması 11.30 u buluyor...geceleri yine iyi kötü uyuyordu şimdi gece uykusunu da terketti..şuan da ise gece 3 ten bu yana ayaktayız...ben birazdan okula gideceğim..o kadar bitkinim ki bu gün nasıl biter onun hesabını yapıyorum..yorgunluktan iyice asabileştim..2 hafta sonra annemler geliyor..çok kalmayacaklar 3-4 gün anca kalabilirler..ama şimdiden heyecan sardı beni..en azından 3-4 gün de olsa rahat edeceğim.

sormayın ya bu saş dökülmesi de beni hepten üzüyor..:1no2:yarı yarıya azaldı saçım neredeyse..internette araştırdım doğumdan sonraki 12 ay boyunca devam edebiliyormus dökülme..1 ayda yarısı gitti..12 ay sürerse yandım..cıscıbır kalacak kafam..:bbo:

herkese günaydın sonunda bende ewimdeyim
bugünden itibaren başbaşayız zehra hanımla babamızda birazdan gidiyo
haziran meleklerini ve burdaki sohbetleri cok ösledim
dün doktor kontrolümüz vardı kızımın agzı felaket akıyo doktor dişler cıkabilir dedi
5. ayda ek gıdaya başlıycakmışız
bende 1 haftadır günde 1 defa mama vermeye başladım ramazanda sütüm çok azaldı
kızım bu ay sadece 200 gr almış ama diğer aylar fazlalık aldığından doktor normal dedi
tek korkum biberona alışıp beni bırakması
bizden böle birazdan sarı papatyamın resmini ekleri albümee

aynen ya duşa girmek istemiyorum bile:gitme kadar dökülüyorki.. yastık doalr nerdeyse dökülenlerle. bende boya yapmayı düşünüyorum ama sütede gerçmi bilmiyorum.. of ya kel kalmassam iyiydir..
herkese hayırlı cumalar
diliyorum.. herkes iyidir inşş..

benim kzıımında ağzı çok salyalı.. inş erken diş çıakrmıaz.. eller hep ağızda.. emziği veriyorum ısırıyor bazı.. kaşınıyormuki acep dişleri??

benim kzıımında ağzı çok salyalı.. inş erken diş çıakrmıaz.. eller hep ağızda.. emziği veriyorum ısırıyor bazı.. kaşınıyormuki acep dişleri??

canım benimki de öyle..önlük bile zapdetmiyor salyasını..elleri ağzında sürekli..emziği ve biberonu da ısırıyor dediğin gibi arada..damak kaşıyıcıyı veriyorum eline..onunla kaşımaya çalışıyor..

bizde de bir salya var ki sormayın önlük dayanmıyor
10 lu paket önü havlu arkası naylon önlük aldım
çok rahat ettim penye önlüklerle olmadı
dişler için hazırlık galiba

benim kızım 3 ay 6 günlük bizdede salya sorunu var bu dönemde diş kaşıyıcı verebilirmiyizzzz... ayrıca resmen oturmak istiyooo oturtmayınca ağlayıp ortalığı yıkıyo mama sandalyesini yatırır konuma getirip tv nin önüne geçiyo ondan iyisi yok
salya sorununa çözüm bulan var mı varsa yazınnn hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…