2009 Haziran Anneleri!!

Meyve suyu ve püresi: ılk verilecek ek gıdadır. Öncelikle elma suyu(tercihen tatlı) ile başlanır. Elma iyice yıkandıktan sonra soyulur cam rendede rendelenir süzülerek soyu elde edilir. ılk denemede 1-2 çay kaşığı veriniz. Daha sonra her gün taze hazırladığınız meyve suyunun miktarını arttırarak bir haftanın sonunda tam bir elmanın suyu verilebilir. Her hafta armut, mandalina, portakal, havuç, şeftali gibi değişik meyve suları denenebilir. Meyve sularına şeker eklenmemelidir. Çilek gibi alerji yapma ihtimali yüksek olan meyveleri daha ileride veriniz. Aynı hafta içinde birden fazla meyve çeşidi vermeyiniz. Dördüncü aydan itibaren muz dahil olmak üzere meyve pürelerine başlanabilir. alıntıdır

tamam canım vitamin olsun kuzuna , çok tatlı maşallah gördüm resmini ama yazamadım
ben çok veriyorsun sandım ondan şaşırdım

Meyve suyu ve püresi: İlk verilecek ek gıdadır. Öncelikle elma suyu(tercihen tatlı) ile başlanır. Elma iyice yıkandıktan sonra soyulur cam rendede rendelenir süzülerek soyu elde edilir. İlk denemede 1-2 çay kaşığı veriniz. Daha sonra her gün taze hazırladığınız meyve suyunun miktarını arttırarak bir haftanın sonunda tam bir elmanın suyu verilebilir. Her hafta armut, mandalina, portakal, havuç, şeftali gibi değişik meyve suları denenebilir. Meyve sularına şeker eklenmemelidir. Çilek gibi alerji yapma ihtimali yüksek olan meyveleri daha ileride veriniz. Aynı hafta içinde birden fazla meyve çeşidi vermeyiniz. Dördüncü aydan itibaren muz dahil olmak üzere meyve pürelerine başlanabilir. alıntıdır

ben henüz ek gıda vermiorum pericim benm defne de 3 ay 11 günnlük bi elma püresi denedim az bişey yedi o gün kakası baya katıydı ama kendi kendine yaptı (genelde yapmaz fitille anca ya da aklına eserse) sonra beni emmeyi bırakır die korktum simdi sadece anne sütü veriorum

tabi cnm herkes kendi bebegini daha ii bilir..ama benim kızın memeyi bırakacagını hiç sanmıyorum tam bir meme delisi...elma püresi biraz yogun ama ben süzdüm sadece suyunu verdim..ben sadece paylaşmak istedim yanlış anlaşıldı sanırım...doktorumuza güvendigim için onun sözünü dinliyorum...tabi hiç bir doktor birbirine uymuyo..tatlı kızını öpüyoruz canım

Canım çuval gibi düşün. bebeişi içine koyuyorsun. Tulum gibi olanları giydiremem ben minnoşa, küt diye uyuyuveriyor, çuval gibi olursa içine sokuveririm diye düşündüm. yerimseniben

narenişkooo geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz canım, defneyi çok öpüyorum.. sen drunu dinle canım anne sütüne devam..

kızlaar yazamadım ne zzamandır, nasılsınız iyiler mi herkesler..
eşim yurtdışına çıktı iş seyehat için bizde c.tesiye kadar annemde kalıcaz oğlumla..
bende tatile gelmiş gibi hissediyorum kendimi, emiri sadece emzirmek için alıyorum geri kalan zamanda uyuyorum, çok yoruluyorum artık emir çok hareketlendi..
özge uyku tulumunu sormuşsun bende almayı düşünüyorum napsak acaba karar veremedim..
kollarını örtemiyorum, battaniyesini eliyle yüzüne çeker falan diye korkuyorum,elleri soğuk oluyo bazen. gerçi üşüyüp üşümediğini ellerinden değil giysilerinin içinden anlayın diyolar ama heryeri ısıcak olsun istiyorum:))

merhabalar anneişler ve minik kuzucukları nasılsınız inşallah iyisinizdfir hasta olan benim minikda dahil allah acil şifa versin
canım çok sıkkın bulaşık makinam dün sabah çalışıyordu şimdi içine bulaşıkları yerleştirdim bide ne bakayım çalışmıyor çalışıyor gözüküyor ama su almıyor 1 makina dolusu bulaşığı elimde yıkadım tabi 3 saat sürdü benim kızlar rahat bırakmadıki biri paçamı çekiştiriyor park park diyor biri ağlıyor kucak istiyor bugün bunalıma girmessem iyidir valla
ayrıca kızlar uyku tulumu sormuşsunuz ben ilk kızımda hem torbalısını denedim hemde kollu bacaklı olanı şimdidi bebeğimde torbalıyı kullanıyorum ama sıkılıyor ayaklarını kıpğırdatmak istiyor sağa sola torba içinde olduğu için kıpırdatma alanı sınırlı sinirleniyor uayanıyor ama kollu bacaklı olan daha rahat kollarını kımıldatsada bacaklarını sağa sola sallasada uyanmıyor bence torbasız nacizane fikrim çok uzun yazdım kusura bakmayın

saol aylincim öle yapcam zaten anne sütü :) ama senin tosuncugun masallahı var benm kıza yaramıo süt :)

tatil ii gelir ne güzel dinlen annende

cabucak kavus eşine de

bizim burası sıcak kızlar defne ve tüm herkes yazlıklarla dolaşıyoruz:)

defne asırı hareketli zaptedemiyorum artık bende yoruluyorum
bir de hakır hakır gülmeyi öğrendi görseniz kocaman adam gibi göbeğini oynata hoplata gülüo :) bayramda video ya cekmiştim babasının onu güldürmesini ama izlesene ye yükleyemedim nasıl yükleyebnilirim bilen var mı izleriz oradan

ben defnenin kolunu bacagını sarmazsam uyumuo öle alıştırdım iiki de öle olmuş şimdi ayagımda sallıyorum kuzum karnı doyunca uyuyor maşallah :)

amin canım ya cok beter bişey kimseye vermesin cıldırtacak derecede deli gibi kaşınıo heryerin ve yaklasık 2 3 milim şişiyor deriden alllahtan gecti iğneden sonra

sana da allah sabır versin canım iki çocuk zor

ama ben 2. cocugu seney düşünüyorum kızlar malum 2 si bir arada cıkmazsa 10 yıl boşa gidecek birde bizim katılmamız gerek bi çok davet kokteyl ve mecburi zart zurt seyler oluyor biri büyüse diğerini bırakamıosun genelde böle yapıo subay eşleri benmde aklıma yattı bakalım hayırlısı bunun gibi uğraşmayalım ona da olsun die:)

slm hanımlar
naren geçmiş olsun canım
bir haftadır hasta diye yıkayamıyordum kızımın bugün yıkadım
yavrum yazık rahatlayınca 2 saattir uyuyo
eger bebekleriniz anne sütüyle doyuyorsa ek gıdaya gerek olmadıgını düşünüyorum
6 aya kadar ben arada tattırıyorum cok hoşuna gidiyor arkası gelsin diye yalanıyor cok komikdelikafadulden

slm pek gelemiorum
eşim izinli olunca
takılıyoruz irem ben kociş...
kendinize ii bkn

bugün misafirim vardı giremedim, geçmişi okuyum dedim Ahmet durmuyo:gitme:
walla ben internet olmadan kk ya girmeden duramıyorumkaydirigubbakcemile

selam güzel anneler ve bebişleri

bugün giremedim ancak vakit buldum çünkü temizlik var
yardımcı aldım ev annem gitmeden dip köşe temiz olsun istedim
anneyi pazar günü yolculuyoruz lale devri bitti bizim için
inşallah bende sıkılıp kurdeşen dökmem naren gibi

narencim geçmiş olsun sıkma canım kendini ya üzüldüm canısı ah bu subay eşlerinin hali ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…