2009 Haziran Anneleri!!

sğl zuzum bgn daha iyiyim eşim sağolsun
çok yardımcı oldu atlatıyorum sanırım

Allah yardımcın olsun canım, en sinir olduğum şey evde tadilat , birde iki çocukla çok zor

geçmiş olsun canım ben sekrol kullandım, birde damla olarak serum fizyolojik , iyi şimdi maşallah yusuf kayra , arada ateşleniyor calpol veriyorum

benimki arçelik canım memnunum ben, küçük kolay taşınır ve çekme gücü yüksek istemiştim ben , annemdeki büyük bocsh , taşırken yoruluyo insan , evlendim kurtuldum :))

sğl zuzum bgn daha iyiyim eşim sağolsun
çok yardımcı oldu atlatıyorum sanırım

Geçmiş olsun Saadetçim

sibelcim ben bosch kullanıyorum emiş gücü cok ii toz torbalı tavsiye ederim gerci benm buzdolabının yanında hediye olarak geldi :) iiki kendim almamışsım bu daha ii cekio hem tasıması kolay küçük :)

biraz önce ilaçı bi daha verdim bu üçüncü içişi bu sfer çıkarmadı.sana dr kaç gün kullan dedi.bize öksürüğü geçince bırak dedi.sanki bugün öksürük geçti gibi ama hırıltı var hala

kusmuğunda şeffaf jel gibi.yani büyük insan balgamı gibi değil ama jel gibi olması bana balgam olarak geldi.:kedi:
bize dr otrivine diye bi burun spreyi verdi.serum fizyolojik nasıl damla şeklindemi????

philips maratonu tavisye ederim.ben fakirle ikisi arasında kararsız kalmıştım.fakiri aldıgıma pişmanım.çok ses çıkarıyo.philipsi arkadaşım kullanaıyo gerçekten güzel emiş gücü var

sağol canım denicem pekmezi.
astım yok canım balgam söktürmek için verildi

sğl cnm Şeniz a.s.

kusmuğunda şeffaf jel gibi.yani büyük insan balgamı gibi değil ama jel gibi olması bana balgam olarak geldi.:kedi:
bize dr otrivine diye bi burun spreyi verdi.serum fizyolojik nasıl damla şeklindemi????

evet canım öyle büyük insanın ki gibi değil
1 gün daha kullan sonra bırak bence ilacı kullanmayı
serum fizyoloyik damla gibi evet
otrivin ise sprey ama 3 günden fazla kullanılmıyo diye biliyorum
zararlıymış daha önce bende kullandım sinüzitim var biraz fazla kullanınca
baş dönmesi oldu dr otrivinin yan etkisi dedi

süpürge için fikir veren arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim

hasta olan tüm bebiş ve annelere geçmiş olsun
havalar soğuyor dikkat edelim bizde
sizler böyle hastalanınca tek tek bende korkmaya başladım

arzucum ben 37.5 görünce veriyorum ateş düşürücüyü
birde bebeşin eli ve ayağı (ateşli olduğu halde) soğuksa ateşi daha da artacak demektir
tecrübelerle sabittir

bana balgamı için verdi şurubu öksürügümüz yok allah a şükür

kızlar yazdıklarınızı okudum hastalık kol geziyor topikte tam gaz .hepinize geçmiş olsun bende katıldım bu kervana benim ogluşumda grip malesef ama bu gün daha iyi.ya ne yapacagımı şaşırdım artık .ardanın bacakları hep soguk kızlar ya.dahamı kalın giydirsem acaba . ama o zamanda terliyo . valla kış gelsin diye dua etmeye başladım artık bi soguk bi sıcak gına geldi.şimdide akgün hapşırdı ona olucak grip sanırsam bizde en küçükten başladı grip oglum babasınada bulaştırdı bak şimdi.:(((((

bir anı bir anına uymuyor canım bugün de o kadar sakindi ki oğluşum maşallahben de arada okuyorum haklısın nazar olabilir dediğin gibi.benimkine çabuk nazar değiyor.
sorma canım ya keske imkanlar elverseydi çalışmasaydım..ama mecbur işte..çok yorucu hangi işi ne zaman yetiştirsem diye şaşıp kalıyorum..eşim de bir tuhaf bebekten sonra beni sinir etmek için elinden geleni yapıyordu sanki.sürekli eleştiyordu bir de ..zaten canım burnumda tuz biber oluyor o da ama ne hikmetse 2 gündür melek..
ben de şimdi domatesleri katı meyve sıkacagıyla sıktım onu kaynatıyorum kışın oğluma çorba yaparım dedim anam kayna kayna bir türlü koyulaşmadı bu..akannehirilk kez yapıyorum bir de ..olmadan da yatamadım..uyku da bastırdı..mirmirmirmir

haziran bebişlerine nazar değdi galiba kızlar..hasta bebişlere geçmiş olsun..bir an önce iyileşir insallah kuzucuklar..

günaydınlar..
kızım çok şükür iyileşti.
ilaçları üçüncü verişimde etki etti.artık bu sabah vermiyorum.çok az bi burun tıkanıklıgı var ama oda geçer inşllh.keyfi yerine geldi yavrumun valla.gece falan baya ii uyudu.şükürler olsun.gerçekten bebekler çok kuvvetli oluyo.nasılda kısa zamanda atlattı maşallah.bebişlerimizin hiç hasta olmasınnnn:Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl .Sizleri çok özledik ama uzun zamandır uğrayamıyorum iş yerinde işler yoğun evdede ancak oğlumla ilginebiliyorum.Geçmiş olsun hasta bebişler varmış.Allah şifa versin.En kısa zamanda atlatırsınız inşallah.
Bende oğlumda çok iyiyiz Allah şükür .tek derdimiz bu ay az kilo almışız süt miktarını arttırmaya çalışıyoruz.makina elimde geziyorum.tek sıkıntımız bu çok şükür.Az kaldı 15 gün sonra ek besine geçebileceğiz.
bebişlerin fotoğraflarının yada kilolarının bulunduğu bir topik varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…