selam kızlar kusura bakmayın pek giremiyorun annemin yanındayım ya.
geçmişi okuyamıyorum ama galiba arzucum kuzun hastaymış geçmiş olsun
dünürüm kıyamam damadıma işallah ateşlenmez.bayıldım küvet fotolarına maşallah damadıma
sadetcim dikkat et canım.
hay allah nolduki zeynep defneye kıyamam ona
günaydın
bizim tadilat işi dün bütün gün sürdü ve sabah kalktığımda ne göreyim boru ek yerinden sızdırıyor
usta tekrar geldi çalışıyo bıktım walla bugünde tadilat
yeni aldığım çam mak su akıtıyor klima bozuldu elektrik süpürgem bozuldu
aksilik geldi mi hepsi beraber geliyor
allahtan annem var ama o da pazar günü dönüyor
1 çocuk 1 bebek çok zor oldu
napcam ben o gidince
neyse hepiniz için işler yolunda gitsin inşallah
herkese günaydınnn
bizim dün gecemzde berbat geçti.kızım grip yüzünden ateşlendi.makattan bi ölçtüm 39 olmuş.elim ayagım buz kesti.kendimi soguk kanlı sanırdım ama napcamı bilemedim.evde calpol vardı verdim.38e kadar düştü.sabah 5de bi daha calpol verdim.şimdi çok şükür düştü.burun tıkanıklıgımız var.oda uykuda zorluyo.
kızlar bide isim vemek yanlışmı bilmiyorum ama dr bize asist diye bi ilaç verdi.akşam içirdim anında kustu öyle böyle değil baya bi mideyi boşalttı.sabah bi daha verdim yine öyle oldu.dr bu ilaç öksürüryü çogalttır ama biran önce balgamı sokturur dedi.acaba bu kusması balgam söktürmesimi???eim işyerindeki dra sormuş oda bebek belki ilaçı kabul etmiyodur demiş.bebegi grip olan arkadaşlar acaba bu ilaçımı kullandınız bi sorayım dedimmm
kızlar fikre ihtiyacım var
elektrikli süpürge almak istiyorum her satıcı ayrı konuşuyor ne alacağıma karar veremedim
3 alternatifim var
bosch un hepa filtreli toz torbalı modeli
rowenta silence toz torbalı
samsung toz torbasız model
bunlardan kullanan varsa fikir verirseniz sevinirim
sğl zuzum bgn daha iyiyim eşim sağolsun
çok yardımcı oldu atlatıyorum sanırım
geçmiş olsun canım aynı problem bizdede var bende asist kullanıyorum
ilaçtan kusmuş olabilecegini sanmıyorum ilacı zor alıyorlar tadıda berbat asistin
ondan kusmuştur
o kusma balgam atması degil midesi kaldırmadıgından kusmuştur karnı doyduktan hemen sonra verme ilacı
geçen gece bende emzirdim antibiyotik var surup onu içireim dedim daha bir yudum aldı kustu hemen
sen bırakma ilacı devam et ama karnı doyduktan bi yarım saat sonra ver ilacını ben öle yapıyorum
canım asisitin tadı çok kötü belki ondan kusmuştur ama balgamı ancak kusarak çıkarabiliyorlar bende 1. kızımdan biliyorum
kusmuğuna bak balgam varsa işe yaramıştır ayrıca dr na da danış kustuğunu belirt belki başka i,laç verebilir
okyanus suyunu bu aylardaki çocuklara kullanılamayacağını iliyorum çünkü onlar sprey şeklinde ya
o yüzden serum fizyolojik harici kullanma dedi bana bizim dr
benim de çamaşır mak bozulunca yenisini aldım ama bu 2. servis hemde iyi,si olsun diye bosch un en iyi modelini aldım
dün sordum aynı arızadan 3. kez gelirlerse çam mak nın aynısı ile yenileyeceklermiş
bakalım ne olacak akşam üstü gelecek banada sevis
kızlar fikre ihtiyacım var
elektrikli süpürge almak istiyorum her satıcı ayrı konuşuyor ne alacağıma karar veremedim
3 alternatifim var
bosch un hepa filtreli toz torbalı modeli
rowenta silence toz torbalı
samsung toz torbasız model
bunlardan kullanan varsa fikir verirseniz sevinirim
merhaba güzell anneler .. geçmişi tam okumadım ama hasta olan bebişler varmış .. geçmiş olsun diyorumm... aarzu asist bebekler için ayrımı onu bilmiyorum ama onu astım hastalarına verirler .. böyle bir durum yok değilmi bebeğinde .. yanlış bilgide vermek istemem tabi ama benim bildiğim bu ..
bebeğime boğazında hırıtlı olmuştu bir keresinde doktora götürmedim yarım çay kaşığından az keçi boynuzu pekmezi verdim 1 saate kalmadı söktü balgamı .. çok şükür bir daha da olmadı ondan sonrasında.. doktorumuzun bundan haberi yok tabi ... ilaç vermektense pekmez bence daha iyi . gerçi şimdi küçücük bebeğe pekmez verilirmi diyeniniz olur tabi haklısınızda belki ama bu durumda antibiyotik kullanmaktan iyi oldugunu düşünüyorum ben..
havalar soğudu aman bebeklere ve kendinize dikkat edin ..
Allah yardımcın olsun canım, en sinir olduğum şey evde tadilat , birde iki çocukla çok zor
geçmiş olsun canım ben sekrol kullandım, birde damla olarak serum fizyolojik , iyi şimdi maşallah yusuf kayra , arada ateşleniyor calpol veriyorum
benimki arçelik canım memnunum ben, küçük kolay taşınır ve çekme gücü yüksek istemiştim ben , annemdeki büyük bocsh , taşırken yoruluyo insan , evlendim kurtuldum :))
Geçmiş olsun Saadetçim
geçmiş olsun canım ben sekrol kullandım, birde damla olarak serum fizyolojik , iyi şimdi maşallah yusuf kayra , arada ateşleniyor calpol veriyorum
maşallah canım yusufumuz iyileşmiş.darısı bizim başımıza.ya bugün iş yerimdeki drda calpolu kullanmayın demiş.yurt dışında yasaklanmış ya.ama ben burdakinin içeriğinin farklı oldugunu biliyrdum.dolven almış eşimde
birde makattan ölçümde 38 derece çıkıyo.sınırda yani.38i geçincemi ateş düşürücü vermeliyimmmm:1no2:
kusmuğunda şeffaf jel gibi.yani büyük insan balgamı gibi değil ama jel gibi olması bana balgam olarak geldi.:kedi:
bize dr otrivine diye bi burun spreyi verdi.serum fizyolojik nasıl damla şeklindemi????
biraz önce ilaçı bi daha verdim bu üçüncü içişi bu sfer çıkarmadı.sana dr kaç gün kullan dedi.bize öksürüğü geçince bırak dedi.sanki bugün öksürük geçti gibi ama hırıltı var hala
ayy canım ya büyüyolar fenalaşıyolar rahat edicez onlarda rahat edicek derken daha kötü oluyo bakalım ne olcak nazar felan değmiştir belki okuyun canım dua okuyun bol bol duanın düzeltemeyecği hiçbişey yok ben bol bol okuyorum allahım daha kötüsünü vermesin bunlar geçer senin işin daha zor hem iş hem ev hem çocuk perişan oluyosun allah yardımcın olsun eşinde azcık anlasa seni insan zaten çocukla uğraşırken strese giriyo bide onlar hiç çekilmiyo içinde biriktirme hiçbişeyi söyle gitsin onlar söylüyo rahatlıyo sussan biz oluyoruz boşver takma kafana geçicek bu günler
sağol hayatım takma boşver tatlım ben artık uğraşamıyorum valla ne yaparsa yapsın ona laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor o yüzden hiççç ne hali varsa görsün kendimi üzemicem bana ihtiyacı olan bi bebeğim var onu takamıcam hiç sende takma boşver sütünde azalır ayy bu erkekler düşüncesiz otur karının çocuğunun yanında ne işin var dışarda evde sıkılıyolar bahaneleride bu biz hiç çıkamıyoruz bi insan değilmiyiz onlar kendilerini düşünüyo anacım boşver sende kendini düşün bebeğini düşün boşver onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?