benim kızım 3 ay 6 günlük bizdede salya sorunu var bu dönemde diş kaşıyıcı verebilirmiyizzzz... ayrıca resmen oturmak istiyooo oturtmayınca ağlayıp ortalığı yıkıyo mama sandalyesini yatırır konuma getirip tv nin önüne geçiyo ondan iyisi yok
salya sorununa çözüm bulan var mı varsa yazınnn hemen
bizde de bir salya var ki sormayın önlük dayanmıyor
10 lu paket önü havlu arkası naylon önlük aldım
çok rahat ettim penye önlüklerle olmadı
dişler için hazırlık galiba
herkese selamm.2gündür nette sorun wardı giremiodm.
2 gün önce rota virüsü olduk,şapur şupur emdi yağmur hanım..
bende aşı oldumm kolum hala sızlıo walla
gündüz uykumuz 20 dk yarım saat ne iş yapabiliorum nede uyuyabiliorum..ne olcak böle bilmiorum..
gecede en fazla 4 5 saat uyuyoo..uykuyu hiç sewmio benim kızım..
salya bizdede war kollarınını öle bi sokuoki ağzınaa taa dirseğine kadar..
oturma konusundada bizimki erken davranıo sanırım.yatarken kafayı kaldırıoo..
benim saçlarda fena dökülüoo tutam ttutam walla:)))
şimdidlik yağmur hanım uyuyoo birazdan kalkarr çığlıklara başladık bide kendi kendine çığlık atıyoo .:):)
hergün bişeyler öğrenio..1,2 sonra iyice kıpır kıpır olucakk..
hasta olan bebişlere aciil şifalarr..
merhabalar,sanırım hepimizin sorunları ortak.benım kızım d 3ay 4 gunluk ve aynen o da elını ağzından çıkarmıyor hatta yumruk yapıp onu sokuyor ağzına ve eller hep ıslak hep soğuk.demek kı bize mahsus değilmiş.
salyalanmaları çok doğal hepsinde oluyo bu ay. Bizim ücüncü ay kontrolünde dr. salyalanma başladı mı diye sormuştu çünkü. ama zavallı oğluşum salyalı salyalı ellerini yaladığı için elleri çok üşüyosenağlama
canım önlükleri nerden aldın, boyundan geçmeli mi? Ben evden kolay kolay çıkamadığım için çıkınca direk mothercare'e gidip boyundan geçmeli alacaktım diğerlerinde kafası yan dururken omuzlarınada çok kusuyo da.
Belli bi mağaza ise oraya gidip oradan alayım.
canım mother care den aldım 10 lu paket
önlüklerin olduğu reyonda var 5 li paketlerde var ama iyiki 10 lu almışım şakır şakır harcanıyor
arkası naylon önü beyaz havlu
boyundan çırtçırtla yapışıyo
beyaz olduğu için meyve suyu lekeleri için çamaşır suyu da rahat kullanabiliyorsun
slm demir ilacı ne kullnıyorsunuzmerhaba kızlar benim kızımda 4 haziran doğumlu dün aşı olduk ve çok huysuzlandı ateş 37.5 çıktı calpol verdim bugünde öle bu arada 62 cm 7150 kilo ek gıdalara sadece elma suyu bide havuç suyu ver dedi ebe bide demir ilecına başlıyoz bakalım ayın 4de başlıcaz ağzımızın suları bizimde akıyo kızlar aşıya giden var mı
slm demir ilacı ne kullnıyorsunuz
bz yeni başladık 1 hafta oluo
doktor 2 damla sabah akşam sütüne damlat ver dedi yada suyunun içine damaltıp
ama sütün tadını değiştirdiği için kıızm içmek istemioo
artık suyuna damlatıp vericem
ilacın adı ferrum sanol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?