2009 Haziran Anneleri!!

bende kucağımda yada mama koltuğunun yatar pozisyonun da oturur gibi tutuyorum artık ama bizim ki 4 ay 10 gün oldu
tv karşısına koyma ne olur ben 1. kızda dursun diye koyuyordum ve konuşma gecikmesi ve i,çe kapanıklık oldu zaten dr da tavsiye etmiyor hem biliyorsun tv ler radyasyon yayıyor
ayrıca salyaya çözüm yokmuş dr söyledi
bizim çözüm bol bol önlük değiştirmek

herkese selamm.2gündür nette sorun wardı giremiodm.
2 gün önce rota virüsü olduk,şapur şupur emdi yağmur hanım..
bende aşı oldumm kolum hala sızlıo walla
gündüz uykumuz 20 dk yarım saat ne iş yapabiliorum nede uyuyabiliorum..ne olcak böle bilmiorum..
gecede en fazla 4 5 saat uyuyoo..uykuyu hiç sewmio benim kızım..

salya bizdede war kollarınını öle bi sokuoki ağzınaa taa dirseğine kadar..
oturma konusundada bizimki erken davranıo sanırım.yatarken kafayı kaldırıoo..
benim saçlarda fena dökülüoo tutam ttutam walla:)))
şimdidlik yağmur hanım uyuyoo birazdan kalkarr çığlıklara başladık bide kendi kendine çığlık atıyoo .:):)
hergün bişeyler öğrenio..1,2 sonra iyice kıpır kıpır olucakk..
hasta olan bebişlere aciil şifalarr..

ayy evet benim minnoş da çığlıklara başladı. Çığlık çığlğa bağırıyor,çok komik.

merhaba kızlar benim kızımda 4 haziran doğumlu dün aşı olduk ve çok huysuzlandı ateş 37.5 çıktı calpol verdim bugünde öle bu arada 62 cm 7150 kilo ek gıdalara sadece elma suyu bide havuç suyu ver dedi ebe bide demir ilecına başlıyoz bakalım ayın 4de başlıcaz ağzımızın suları bizimde akıyo kızlar aşıya giden var mı

ee kimse yokmuuu?**
yağmur uyurken yemeklerimi yaptım,yedim hatta:))
şimdi size bakayım dedim ama kimse kalmamış..bende nette takılıyım bari..

bizde de bir salya var ki sormayın önlük dayanmıyor
10 lu paket önü havlu arkası naylon önlük aldım
çok rahat ettim penye önlüklerle olmadı
dişler için hazırlık galiba

salyalanmaları çok doğal hepsinde oluyo bu ay. Bizim ücüncü ay kontrolünde dr. salyalanma başladı mı diye sormuştu çünkü. ama zavallı oğluşum salyalı salyalı ellerini yaladığı için elleri çok üşüyosenağlama

canım önlükleri nerden aldın, boyundan geçmeli mi? Ben evden kolay kolay çıkamadığım için çıkınca direk mothercare'e gidip boyundan geçmeli alacaktım diğerlerinde kafası yan dururken omuzlarınada çok kusuyo da.

Belli bi mağaza ise oraya gidip oradan alayım.

benim de saçlar felaket dökülüyo, evde kıl toplamaktan heder oldum, bi de saçlarımı kısa kestirdim toplanmıyo.. Ahmette sağolsun kucağıma alınca hemen saçlarıma yapışıyo resmen yoluyo elinden zor kurtuluyorum. Ellerinden tutam tutam saç topluyoruz-tatlicadiarzu-

narennnnn kuzum bi karşılamadık kk da...
çok geçmiş olsun canımcımmmm

bu arada ben hala ticker işini beceremedim oradakini aynen alıp worde kopyaladım ordan alıp yapıştırıyorum ondan mıdır sence???

emzik kullanan arkadaşlar,ben aventin 3 6 aylık emziklerinden kullanıorum..
sizler hangisini kullanıosunuz?**

merhabalar,sanırım hepimizin sorunları ortak.benım kızım d 3ay 4 gunluk ve aynen o da elını ağzından çıkarmıyor hatta yumruk yapıp onu sokuyor ağzına ve eller hep ıslak hep soğuk.demek kı bize mahsus değilmiş.

bizde ayni durumdayiz, eller agizda:sinifsinif:

merhaba kızlar nasılsınız ben bu aralar halsizim yaa hastalıktan galiba hiçbişe yapasım yok saç konusuna gelirsek bi ara durmuştu saçım dökülmüyodu şimdi gene başladı havlu yer tarak her yer saç oluyo yaa yere bi bakıyorum saç kızıma bile yapışıyo saçlar benim üstümdede oluyo üst değiştiriyorum o yüzden omzumda olur kızımın ağzına gider diye üstümü değiştiriyorum bizimkide bi huy çıkardı beni al diye yalvarıyo dudakları uzatıyo hı hıııı hıııı diyo alınca susuyo resmen yalvaıyo yaa ama çok tatlı oluyo bide artık emziğini ağzından çıkartabiliyo ya benim kızım hiç yatmıyo uyanıkken bende azcık oturtturuyorum aslında oturmaması lazım ama durmuyoki oturmak istiyo ellerinden destek verince kalkmak bile istiyo ne yapcam bilmem fena alıştı bu öksürüğüde hala geçmedi 1 hafta olucak hala öksürüyo ya hasta bebişler nasıl iyi oldularmı

herkese iyi akşamlar..
yağmuru uyutttum bakayım bi dedim..kimler varr ???

slm demir ilacı ne kullnıyorsunuz
bz yeni başladık 1 hafta oluo
doktor 2 damla sabah akşam sütüne damlat ver dedi yada suyunun içine damaltıp
ama sütün tadını değiştirdiği için kıızm içmek istemioo
artık suyuna damlatıp vericem
ilacın adı ferro sanol

Son düzenleme:

saadet benim bildiğim demir süt ve çay ile içilmez yoksa hiçbir etkisi olmaz
mümkünse ağzına damlalık ile verip üzerine biberon ile su içirmek bence en iyisi nacizane

sibelcim doktor söledi, ya sütüne yada mama kullanıosanız mamasına
yada suyuna damlatıp verin dieee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…