iyi akşamlar kızlar
canım cok sıkkın içim acıyo:sinifsinif:
bugün kızımı kucagımda tutarken nasıl oldu anlamadın yanagını omzuma vurdu
yavrum içini çeke çeke nasıl agladı o agladı ben agladımsenağlamasenağlama
affedemiyorum kendimi :mymeka:
canını açıttım yavrumun aklıma geldikce içim sızlıyorsenağlamasenağlama
kızlar ben bebeğimi doktora götürmüyorum, sağlık ocağına götürüyorum, ve monovit veriyorum başkada bişey vermiyorum, demir felan veriyormuşsunuz siz, kaçıncı ayda başlanıyor ve doktormu veriyor?
uzulme canm boyle boyle buyuyecekler...cook gecmis olsun ama kendini uzme bu kadar.
keske hic kazalar olmasa,biyerleri hic acimasa,hic ac kalmasalar ama oluyor iste..
bizlerde boyle buyuduk..:1hug:
iremde zor içiooo cnm..slm hepinize...
saadetcim ben demir 11 damla kan v. 5 damla veriyorum..markasida davitamon...
su vermek icin elimden geleni yapiyorum ama icmiyor beyefendi atiyor azindan..
artik muz,elma puresi yiyor gunde 2,3 kasik,su icmesi mecbur ama icmiyor...
iki gundurde rahatsiz gibi..uykusunda agliyor..
doktor verdi bizekızlar ben bebeğimi doktora götürmüyorum, sağlık ocağına götürüyorum, ve monovit veriyorum başkada bişey vermiyorum, demir felan veriyormuşsunuz siz, kaçıncı ayda başlanıyor ve doktormu veriyor?
bu aylarda başlanması gerektiğini söledi bzm doktorben doğduğundan beri dr tavsiyesi ile su ´papatya çayı veriyorum
vitamin için 15. günden itibaren multıtabs kullanıyoruz
ama demir için damla vermedi dr
sizlere neden demir için damla kullanmanız gerektiğini söyledi mi dr unuz
haklısın canım ama elimde degil işte daha büyük kazalarda saklasın rabbim hepimizin yavrusunu:Saruboceq:
günaydın kızlar herkesi iyidir inşallah
ben çok kötü başladım güne eşime bi ton bağırdım sinirden deli oldum sabah sabah.gece 2 den beri bizim cadsı elini yakalayamdığı için( emmek için) mızmızlanıp durdu bütün gece yat kalk helak oldum sabah da eşim 7 de kalkar 10 dakika önce klk da biraz eceyi tut dedim ben de 10 dakika kestirsem yetecek almış kızı salıncakta bağıttırarak sallıyo ya 10 dakika tutamamış kız çatlıyo gittim aldım kucağıma.bağırdım kaynana da oğlunu tutuyo ona da bağırdım sabah sabah ellerim falan titredi ne bencil şu erkekler ya normalde böyle değildir bebek doğduğundan beri bi haller oldu
neyse işte böyle sizinle paylaşayım da içimde kalmasın
adrenal canım ben de şapka giydirmek istiyorum ama yüzünü örter falan diye korkuyorum
biz de sadece devit kullanıyoruz demire başlamadık henüz bazı doktorlar gerek yoksa hiç vermiyomuş bile demiri
bu arada ecenin ağzında pamukçuk çıktı antibiyotik kullandık ya onun yan etkisiymiş karbonatlı suyla sildim hala geçmedi yayılır diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?