2009 Haziran Anneleri!!

biz daha kan hapına başlamadık erken herhalde bizim için henuz.bu arada ben su vermiyorum.hoş annem butun yaz her fırsat bulduğunda vermeye kalktı allahtan yakaladım hep:) neymiş sıcaktan içi yanarmış çocuğun,o bize vermiş de biz salak mı olmuşuz vs:)

herkeze iyi akşamlar biraz zaman bulmaya başladım artık.azda olsa girebileceğim nete.Bebişlrin fotoğraflarını bulamıyorum.çokmerk ettim bebişlerimiz nerde ya.

ben nadirde olsa vermeye çalışyorum
sütümüz bebeklere göre çok şekerli gelirmişş
ve suya ihtiyaç duyarlarmış

iyi akşamlar kızlar
canım cok sıkkın içim acıyo:sinifsinif:
bugün kızımı kucagımda tutarken nasıl oldu anlamadın yanagını omzuma vurdu
yavrum içini çeke çeke nasıl agladı o agladı ben agladımsenağlamasenağlama
affedemiyorum kendimi :mymeka:
canını açıttım yavrumun aklıma geldikce içim sızlıyorsenağlamasenağlama

slm hepinize...
saadetcim ben demir 11 damla kan v. 5 damla veriyorum..markasida davitamon...
su vermek icin elimden geleni yapiyorum ama icmiyor beyefendi atiyor azindan..
artik muz,elma puresi yiyor gunde 2,3 kasik,su icmesi mecbur ama icmiyor...
iki gundurde rahatsiz gibi..uykusunda agliyor..

kızlar ben bebeğimi doktora götürmüyorum, sağlık ocağına götürüyorum, ve monovit veriyorum başkada bişey vermiyorum, demir felan veriyormuşsunuz siz, kaçıncı ayda başlanıyor ve doktormu veriyor?

uzulme canm boyle boyle buyuyecekler...cook gecmis olsun ama kendini uzme bu kadar.
keske hic kazalar olmasa,biyerleri hic acimasa,hic ac kalmasalar ama oluyor iste..
bizlerde boyle buyuduk..:1hug:

canm ben dogdugundan beri veriyorum..dogum yaptigimda eve gelen hemsire soylemisti..

aşk kırıntısı bende doğduğundan beri veriyorum sende başla bence

ben doğduğundan beri dr tavsiyesi ile su ´papatya çayı veriyorum
vitamin için 15. günden itibaren multıtabs kullanıyoruz
ama demir için damla vermedi dr
sizlere neden demir için damla kullanmanız gerektiğini söyledi mi dr unuz

uzulme canm boyle boyle buyuyecekler...cook gecmis olsun ama kendini uzme bu kadar.
keske hic kazalar olmasa,biyerleri hic acimasa,hic ac kalmasalar ama oluyor iste..
bizlerde boyle buyuduk..:1hug:

haklısın canım ama elimde degil işte daha büyük kazalarda saklasın rabbim hepimizin yavrusunu:Saruboceq:

iremde zor içiooo cnm..
afiyet olsun arminime bnm
yavrum kıyamam ben ona ağlamasın oğluşum
doktor verdi bize
bu aylarda başlanması gerektiğini söledi bzm doktor
bi eksikliğinden değil yani...
haklısın canım ama elimde degil işte daha büyük kazalarda saklasın rabbim hepimizin yavrusunu:Saruboceq:

cnm haklısın ana yüreği dayanmaıyorda ama özlemcimin dediği gibi hayatı boyunca
elbet inişler çıkışlar yaşayarak büyüycekler

Saol sadetcim.hicbirimizin bebisi aglamasin ins iremimi Cook opuyorum

günaydın tüm haziran annişlerine a.s.
umarım herkesler iyidir
uzun ve zor bi yolculuktan sonra evimize döndük çok şükür,
yolculuk çok zor geçti, hava sürekli güneşli olduğundan çok terledi kızım, 6-7 sefer kıyafetini değiştirdim ama yetmedi, acayip gazlandı, köyde de üşütmüştü zaten, burnu da akmaya başladı tekrar, ama artık evimizdeyiz toparlarız inşallah, insan için evi gibi yok arkadaşlar, hele bi de bebkliyseniz,
biz de daha demire başlamadık, 4. ay kontrolünde verir belki drmuz,
vitamin olarak da multitabs veriyorum bu ara,

bu arada gece yatarken bebişlere şapka takıyomusunuz, en çok kafadan üşüyo gibi geliyo bana, malum keltoşlar daha :))

günaydın kızlar herkesi iyidir inşallah
ben çok kötü başladım güne eşime bi ton bağırdım sinirden deli oldum sabah sabah.gece 2 den beri bizim cadsı elini yakalayamdığı için( emmek için) mızmızlanıp durdu bütün gece yat kalk helak oldum sabah da eşim 7 de kalkar 10 dakika önce klk da biraz eceyi tut dedim ben de 10 dakika kestirsem yetecek almış kızı salıncakta bağıttırarak sallıyo ya 10 dakika tutamamış kız çatlıyo gittim aldım kucağıma.bağırdım kaynana da oğlunu tutuyo ona da bağırdım sabah sabah ellerim falan titredi ne bencil şu erkekler ya normalde böyle değildir bebek doğduğundan beri bi haller oldu
neyse işte böyle sizinle paylaşayım da içimde kalmasın
adrenal canım ben de şapka giydirmek istiyorum ama yüzünü örter falan diye korkuyorum
biz de sadece devit kullanıyoruz demire başlamadık henüz bazı doktorlar gerek yoksa hiç vermiyomuş bile demiri
bu arada ecenin ağzında pamukçuk çıktı antibiyotik kullandık ya onun yan etkisiymiş karbonatlı suyla sildim hala geçmedi yayılır diye korkuyorum

Günaydin kizlar,

biz yine bir büyüme atagini basariyla atlattik, ve bu kez de kizim yeni bir beceriye kavustu.. her kirizin ardindan yeni birseyler ögreniyorlar...

Hepinize iyi haftasonlari...

canım erkekler hep öyle merak etme bizde de aynı
dayanamayıp kaklıp elinden alıyoruz yapcak bişey yok

bizde de pamukçuk olduğunda dr bebeğe damla verdi
benimde göğsüme sürmem için pomat verdi
2 güne geçti bende dr a gitmeden önce karbonatlı su ile göğsümüde bebeğin ağzını da sildim ama kar etmemişti
dikkat et yayılmasın sonra emmeyi bırakıyo canı yandığı için

herkese merhaba...
saç dökülme konusunda tek olmadıgıma sevındım.
bızım evımızın heryerı kıl , ama ben su sıralar bıoxcın kullanıyorum etkısını gordum gercekten.
bız hala demır e baslamadık bakalım ekım 25 de gıdıcez doktora belkı verır doktor.......
benım oglusumunda ellerı hep agızında , bıde su sıralar ayagını tutup agzına goturmeye calısıyor =)

günaydın kızlar ... nasılsınız bakalım bugun .. bebişlerde iyidir umarım ..
olymposss ; her erkekte var o ... bizim kadar ilgilenemezler bebekle ... sıkma canını ve sakin olmaya çalış .. biraz daha büyüdüklerinde hiç sorun kalmayacak emin ol .. şimdi bizim bebekler 1 değil 2 tane .. babalarınıda büyütüyoruz :)))
aşkkırıntısı ; bize demir ilacını doktor yazdı ama sağlık ocaklarına bunu takip ediyo . bizim ilk kontrol sağlık ocagındaydı orası verdi demir ilacını . doktorda yazdı aynı ilacı .. 4.ay bitince veriyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…