2009 Haziran Anneleri!!

tekrar merabaa,

iki gündür yıkayamamıştım bebişi, şimdi yıkadım da uyudu, ama canım sıkıldı yaa, iki hafta da yalnız 200 gr almış kızım, mama da veriyorum ama her zaman iştahlı olmuyo (

olimpos canım gerçekten hepsi aynı, özellikle de annelerinin yanında olunca, memlekete tatile gittik güya, burnumdan geldi, evliliğim 7 şiddetinde deprem geçirdi , çok şükür evimize geldik de rahatladım sonunda, biz kadınların yükü ağır malesef, Rabbim hepimize kolaylıklar versin,
marchandise canım şu şampuanı deniyeyim ben de bari, yoksa kel kalıcam, evin heryeri saç mubarek

benim de saclarim dökülüyor,, ama korkmayin kizlar, hamilelikte dökülmeyenler dökülüyor,o kadar kötü birsey degil yani...

Canlarım nasılsınız??yavrularım nasıl??
Ben yorgunluktan ölmek üzereyim...
perşembe,cuma temizlik vardı..deli gibi temizlik yaptık ablayla boşalmayan dolap kalmadı...salonum büyük olduğu için kışın ısıtma sorunu yaşamamak için ütü odasını oturma odasına çevirdik..salondaki koltukları oturma odasına geçirdik,salona yeni koltuk geldi...odamdaki yatağa baza aldık..belim sırtım kopuyor...şimdide ütüye başlıycam...yarında istanbul yolcusuyuz...bir hafta yokuz...eşimin semineri var...ankaradaydı...istanbula alınmış...öle olunca bizide götürüyor..kuzenlerim ve eşimin ailesiyle görüşücez...nete giremeyebilirim...fırsat bulursam girerim...hepinizi özlüycem...Nilayım ve Aylinim arıycam sizi...

herkese selammm..
kızlar benim kızım uyumuyorrrrr.ne gündüz ne gece artık gözlerim şiş ve morr..
gece 2 saatte bir kalkıo ağlamıo mırıl mırıl konuşunuo gülüo,çığlıklar kendi kendine sewivio anlamadım..
gece uyumuo bari gündüz uyurdiorum ama nafile.
napıcam ben ölüorum uykusuzluktan..
şu gece çayları nasıl,yada ıhlamur rezene
denicem bugün bakalım..

merhaba kızlar benim kızım 4 haziran doğumlu perşembe günü aşı olduk biraz ateş yaptı 2 gün buğün yok şükür bide sağlık ocağından demir ilacı verdi 4den sonra başlıcaz yani 4aylık olunca başlanıyomuş 7 damla kilosuna göreymiş 7150 olmuşuz 60 cm dedi ama yanlış ölçtüler sanırım 15 gün önce 62di küçülmediğine göre ben ölçtüm 63 felan çıktı bacağını kasmış kızm sanırım aşı yeri şiş kolanyayla ovdum ama gecer inşallah nasıl kilosu az gibi geldi bana ama ebe çok iyi hatta aya göre fazla bile dedi ek gıdaya gerek yok vermek istiyosan havuç suyu elma suyu verebilirsin dedi biride verme hiç dedi kafam karıştı doktorda 6 aya kadar vermene gerek yok dedi bu arada hem emiyo hem mama alıyo

cnm aşılı kolu kolonyaylamı ovdunn:1shok:
hem kilosuda gayet ii neden az geldi anlamadım...:bbo:

cnm aşılı kolu kolonyaylamı ovdunn:1shok:
hem kilosuda gayet ii neden az geldi anlamadım...:bbo:

yok cnm bacaktan yaptılar zaten bacağını ovdum okuyorumda yorumları 8 kilo felan hep 3 aylık bebişler ondan bana göre iyi kilosu

yok cnm bacaktan yaptılar zaten bacağını ovdum okuyorumda yorumları 8 kilo felan hep 3 aylık bebişler ondan bana göre iyi kilosu

cnm kız bebeklerde 3.ay kilo 4000-7200 arası.. 8000 değil.ha olabilirde ama normali bu..bebeğin kızmı erkekmi bilmiorum ama..
sağlıklı olsunda benim kıızmda 3 aylık 6 kilo takma sen bebeğin sağlıklı olsunda...

a.s.
bu arada bence ovma aşılı yeri hemde kolonyayla..

canım banada dr emzirmeden 1 saat önce veya emzirdikten 1 saat sonra ver dedi..
calsiyum demr emilimini azalatıyor.. sütle verme..

ovabilirsin demişlerdi sağlık ocağından ama bişey olmaz sanırım ben takmıyom sağlıklı olsun önemli deil kilosu kız bu arada

herkese merhabalar, ins herkez iyidir. pek firsatim olmuyo girmeye.
ya kizlar albümüme melegimin resimlerini yüklemeye calisiyorum ama nedense olmuyor

canım banada dr emzirmeden 1 saat önce veya emzirdikten 1 saat sonra ver dedi..
calsiyum demr emilimini azalatıyor.. sütle verme..

cnm banada ya emzirmeden 2 satten önce yada sonra ver dediler 7 damla sana ne kadar dediler sağlık ocağından ferro sanol ismi ücretsiz verdiler

merHABA KIZLAR nasılsınız umarım tüm bebişler ve güzel anneleri iyidir.günlerdir giremiyorun nette bütün geçmişi okudum beynim döndü bağımlı oldum resmen ne ler yazıştınız diye ama çok iyi birşey bu ortam ya herkesten yeni bir şeyler öğraniyor insan o kadar anneyiz ve o kadar denyim o kadar da drçgörüşleri paylaşıyoruz :enbuyukkk:

kızlar bir şey sormak istiyorum biberonun 1-2-3 numaraları varmış galiba bendeki nuk un 1 damaklı silikon emzikli kızım 3,5 aylık 2.geçme zamanım geldimi ki akış hızı daha mı fazla oluyor merak ettim.

yaren hanım şimdi uyuyor 41.kere yalnızken evimizde bana hiç zorluk yaşatmıyor ama kalabalıktan sıkılıyor sanırım.benim kızında eli hep ağzında dr.bu ayki refleksi bu dedi.herşeyi ağızlarına götürerek tanırlarmış ne bulsa ağzına götürcek şimdi o dedi.bebedorun sulu damk kaşıyıcısını aldım 4tlye ince tutup ağzına götürebiliyor henüz pek kavrayamıyor ama yine başarılı sayılır kuzum.
dr.kilo alımı iyi verme bir şey çok istiyorsan tattır dedi ama kabız ishal gibi şikayetlerin olur süt yeterli dedi.18 haziranda doğdu.62 cm.6300gr.

Canım geçmiş olsun, bile bile yapmamışsın ya, kaza olmuş, üzülme , daha kötüsünden Allah korusun

Canım bana sağlık ocağından verdiler ferro sanol içmedi ciyak ciyak bağırdı çıkardı,
doktor ferrum verdi şimdi günde 6 damla sabah 6 damla akşam veriyorum , zorla morla yutuyo , içmediği zaman ben zeytinyağına damlatıp veriyorum anlamıyor ozaman

ya siz bebeklere su veriyo musunuz??
ilacı suyuna damlatmaktan bahsetmişiniz de, ben hala vermiyorum.

ben su veriyorum canım, suyun yeri ayrı bana göre , zaten artık ek gıdaya başlayacaklar ozaman mecbur içmeleri gerek

Sibelim 4 aydan itibaren demir stokları tükeniyormuş bebeklerde, anne karnından gelen vücutlarındaki demir , 4-5 ay yetiyormuş, yüzden 4. aydan sonra demir damlası kullanılması gerekli

geçmiş olsun canım, erkeklerin hepsi aynı sıkma canını

Günaydin kizlar,

biz yine bir büyüme atagini basariyla atlattik, ve bu kez de kizim yeni bir beceriye kavustu.. her kirizin ardindan yeni birseyler ögreniyorlar...

Hepinize iyi haftasonlari...

Sanırm bizde dün bir büyüme atağı atlattık canım, bütün gün kucak istedi ağladı uyumadı , annesini hasta etti sonunda bugün uyuyor kuzum

Yorulmuşsun canım baya, İyi eğlenceler , sorunsuz bir yolculuk geçirirsiniz inşallah

Maşallah canım çok iyi kilosu , geçmiş olsun aşı olmuşsunuz

Kızlar bende çok fena hasta oldum, boğazım şişti acıyor yutkunamıyorum, grip oluyorum
yavrukuşuma geçmez inşallah :gitme:
Ananemiz yürüteç ,mama sandalyesi , birde alıştırma oturağı almış , daha çok küçük ama nasıl olsa lazım olcak,
yürütece koymuyorum daha 6. aydan sonra koyucam
Neyse bizimki uyurken yatayım biraz öptüm hepinizi

kızlar bu arada eşim müşavir benim, kendi bürosunu açacak artık, inşallah işler yolunda giderse ben de işten ayrılıp büro işlerini takip etmeye başlıcam, büronun bir odasına park yatak alıcaz ,kendi işimiz sonuçta, hem oğlumdan ayrılmamış olcam, hemde geç kaldın yok izin alma derdi yok, çok seviniyorum,
Dua edin kızlar bu kriz bitsin işler açılsın yoksa mecbur gene bırakçam kuzumu gitçem (

merhaba kızlar nasılsınız beni bu aralar acayip uyku bastırıyo bide midem bulanıyo geçen sene bu zamanlarda mide bulantılarım çok olmuştu hamilelikten dolayı şimdi gene aynı kokular burnuma gelince gene bulanıyo psikolojik galiba ne yapcam bilmem bu arada benim kızım daha 6 kilo olamadı 3 buçuk aylık geçen hafta dr kilosunu ölçtüğünde 5 650 demişti normal dedi yani çok kilolu olması önemli değil sağlıklı ve gelişimi iyi olsun yeter bu arada mamayıda değiştirdim sma aldım taa annem abimde kullanmış 25 sene önce şimdide ben kızıma kullanıyorum ve kullananlar hep iyi dediler deneyimli biri olarak annem dedi sma al diye maşallah toparlanamaya başladı kızım artık eskisi gibide ağlamayo aç kalıyodu demekki şimdi karnı doyunca uyuyo yavrum ayy huyu değişmez inş sütüm var ama emmiyo şimdi emmeyede başladı eskisi gibide değil düzelecek galiba

Canım çok saol inşallah problemsiz geçer yolculuk ve ist

Ayyy çok sevindim inşallah olurrr

cnm doktorumuz ilk bizede ferrum vermişti ama üretimi kaldırılmış eczanede bulamadık...
doktora tekrar söledik bu sefer ferro sanol verdi
sağlık ocağından almadık yaniii
bilmiyordum da sağlık ocağının verdiğini
blsem ordan alırdım
sütle zaten içmio suyla veriyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…