güle güle kirlenCanlarım nasılsınız??yavrularım nasıl??
Ben yorgunluktan ölmek üzereyim...
perşembe,cuma temizlik vardı..deli gibi temizlik yaptık ablayla boşalmayan dolap kalmadı...salonum büyük olduğu için kışın ısıtma sorunu yaşamamak için ütü odasını oturma odasına çevirdik..salondaki koltukları oturma odasına geçirdik,salona yeni koltuk geldi...odamdaki yatağa baza aldık..belim sırtım kopuyor...şimdide ütüye başlıycam...yarında istanbul yolcusuyuz...bir hafta yokuz...eşimin semineri var...ankaradaydı...istanbula alınmış...öle olunca bizide götürüyor..kuzenlerim ve eşimin ailesiyle görüşücez...nete giremeyebilirim...fırsat bulursam girerim...hepinizi özlüycem...Nilayım ve Aylinim arıycam sizi...
günde 30-60 cc hazırlatıp verebilisinherkese selammm..
kızlar benim kızım uyumuyorrrrr.ne gündüz ne gece artık gözlerim şiş ve morr..
gece 2 saatte bir kalkıo ağlamıo mırıl mırıl konuşunuo gülüo,çığlıklar kendi kendine sewivio anlamadım..
gece uyumuo bari gündüz uyurdiorum ama nafile.
napıcam ben ölüorum uykusuzluktan..
şu gece çayları nasıl,yada ıhlamur rezene
denicem bugün bakalım..
bana dr um şişme ve kızarma olması durumunda kolonya yada alkollü pauk bas dedi ama ov demediovabilirsin demişlerdi sağlık ocağından ama bişey olmaz sanırım ben takmıyom sağlıklı olsun önemli deil kilosu kız bu arada
canım bu habaere çok sevindim inşallah her şey gönlünüze göre olurkızlar bu arada eşim müşavir benim, kendi bürosunu açacak artık, inşallah işler yolunda giderse ben de işten ayrılıp büro işlerini takip etmeye başlıcam, büronun bir odasına park yatak alıcaz ,kendi işimiz sonuçta, hem oğlumdan ayrılmamış olcam, hemde geç kaldın yok izin alma derdi yok, çok seviniyorum,
Dua edin kızlar bu kriz bitsin işler açılsın yoksa mecbur gene bırakçam kuzumu gitçem(
ben hazır suyu kaynatıp soğutup içiriyorumkızlar su verirken kaynamış sogutyulmuş su mu veriyosunuz yoksa hazır su mu veriyosunuz ben daha vermedim hiç
hayır canım çok terliyor hiç takamadım doğduğundan berikızlar geceleri bebişlere şepka takıyor musunuz demiştim ama olimpostan başka cevap veren olmadı,(
bizde bugün drdan sonuçlarımız aldık.idrarımız şükürler olsun temiz çıktı.atlatmışız.
ama öksürüğümüz biraz var.bide gecelri hırıltısı oluyo dedim.onuda bi kaç gün daha bekle dedi.devam ederse tekrar gitcez.zaten 3gün burun spreyi ve şurup kullanmıştım.bi daha ilaç önermedi.bakalım inşllh tamamen iileşiriz.ya bu arada dr okadar yogunduki demir damlasını söylemeyi unuttum.ama hafta içi aşı günümüz var sağlık ocagından alırım artık.
haa bu arada 2ci aydaki aşılar kolunuzda yara yaptımı?? gerçi hemşire yapar demşti ama bizimki anca 3cü aydayken yara oldu.ve hala devam ediyo.bugünde banyodan sonra hafif kanadı...
kaydirigubbakcemile3haklisin canim..Özlemcim ben markete bile gidemiyorum çocukla
maşallah siz ülke değiştiriyorsunuz kaydirigubbakcemile3
ben hazır su veriyorum canım, ama biberonda soğuk olur diye , kettledan kaynamış sudan biraz karıştırıyorum , ılık olunca içiyo yusuf kayra, soğuksa içmiyor
şu su konusu her doktorun görüşüne göre değişiyo galiba
kmnnki ver kmnki verme diyor çnküü...
Benimde midem bulanmmaya başladı ne hikmetse.Psikolojik galiba.
Demir takviyesi için kimse bana bişey vermedi ayın 19 unda aşısı var ebelere sorucam.
Kızlar bebeklerinize ne giydiriyorsunuz malum havalar soğudu.
Ben yarım kol çıtçıtlı, üzerinede 2 tane penye giydiriyorum. (yıldız takımı diye tabir edilenden)
Altına çorap, üstüne patikli pantolon, üzerine patiksiz pantolon.
Gece yatarkende polar battaniyeye sarıyorum üzerinede penye örtüyorum.
Battaniyeye sarıyorum ama bir şekilde kollarını dışarı çıkarıyor ve omuzları açıkta kalıyor, yani beline kadar örtü olmuyor, üşümesinden korkuyorum, sizler neler giydiriyorsunuz.
Birde oda sıcaklığı sabahları 22-23 öğlen 25,26 oluyor.
günaydın herkese,biz uykusuz bir gece geçirdik.yağmurun ateşi vardı biraz calpol werdim. şimdi daha ii.ıhlamur içirdim 4 5 kaşık..
hapşırık ve hafifde burun akıo ama bugün daha ii sanki eğer düzelmezse dr götürcem..
hava değişikliği.birde salgın herkes hasta..nasıl koruyacağız bebişlerimizi..
hayır canım çok terliyor hiç takamadım doğduğundan beri
ayrıca sırtıda öyle terliyor ki geceleri sanki bir bardak su dökülmüş
tekrar geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz
elifinde aşı yeri daha yeni yeni kızardı ve sivilce gibi bir görüntü aldı
sağlık ocağında yara olabilir ellemeyin dediler ama bizim kanama falan olmadı ama yeğenimin çok uzun sürede iyileşti
kanayınca birşey sürdün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?