2009 Haziran Anneleri!!

canım çok giydirmişsin ya.evin gayet sıcak.sizin eve daha kış gelmeden sen kara kışda kalmış gibi giydirmeye başlamışın.bana kalırsa biraz incelt canım.yoksa sıcaga alışır başka yerlerde çok çabuk hastalanır.

Bayramda yengemlere gittim senin dediğin gibi giydirmiştim ama üşür 2 taıım giydir biz 2 giydiriyoruz dedi bende korktum valla. Bak şimdi sen öyle diyince tek alt üst gydiriyorum. Birde erkek çocukları fazla giydirmemek gerekmiş. Peki gece ne giydiriyorsun sen, battaniye felan?

Haklısınız kızlar biraz abartmışım, ama 2 gündür hava yeni yeni güzelleşti. Ondan önce ben evde uzun kollu giyiniyordum ve doktorlar siz ne giyiyorsanız 1 kat fazlasını giydirin diyorlarya, bende kendiminkinden bir kat fazlasını giydirdim. Şimdi bende kolsuz giyiyorum ve oğlumada ince bir pijama giydirdim.

kızlar ya ben resim gönderemiyorum bir de profil resmimi de avatar resmimi de değiştiremiyorum hata veriyor sürekli..
bir de sizler cetvelin yanına nasıl resim ekliyorsunuz

cnm benim kızımda terlio özellikle kafası ..

herkeze selam kızlar...
hepinize iyi hafta sonları....
men kızıma bir çıtçıtlı askılı atlet üstünede penye altına kilotlu çorap ve pijama giydiriyorum kalkınca 15 dk yelek geçiriyorum üzerine sorada çıkarıyorum yatarkende uyku tulumu ile yatırıyorum üztünü çok açıyo benim kızım çünki biz böylebir çözüm bulduk..

nasılsınız bakalım kıslar
hafta sonu kimse yok sanırımm,
bizde kızımla basbasayız biras hafif öksürüyo hemen ıhlamur kaynattım burda okumuştum inş ii gelir

٩(̾●̮̮̃̾•̃&#830۶٩(•̮̮̃•&#771۶٩(-̮̮̃-&#771۶٩(●̮̮̃•&#771۶٩(͡๏̯͡&#3663۶٩(-̮̮̃•&#771۶

bizde kızımla basbasayız biras hafif öksürüyo hemen ıhlamur kaynattım burda okumuştum inş ii gelir

benim kızında öksürüyor ıhlamur bende içiriyorum
ama bi işe yaramadı uyuyamadı bugün dogru dürüs öksürmrkten
bende gögsümde uyuttum süt ılık gidince bogazına öksürmedi hiç hem arada emdi hem uyudu
yaklasık 2 saat uyumustur kollarım uyuştu ama
rahat rahat uyudu

hi hi hi cok tatlı bunlar ya

benim kızın aşı yeri sivilce gibi baş verdi patladı patlayacak da ne sürsem diye sordum bilen varsa söylerse sevinirim

arzucum ben değiştiriyorum öyle ıslak kalsa ben kendim rahat edememe diye gece hep değiştiriyorum nacizane tavsiyem değiştir belki ondan öksürüyordur

iyi canım sevindim:)) ben gece penye battanıye örtuyorum o kadar,ona rağmen gece baktığımda ensesi falan su gibi oluyor.minik ağız bezlerinden sokuşturuverıyorum ensesine.diğer yazıyor proflınde.hangı ildesin?izmir sıcak valla hala.:teytey:

iyiakşamlar
bgn adıyamandan misafirimiz geldi
giremedim
az önce ggtiler
öğleden sonrada akşama kdar dışardaydık iremle bi ilki yarattık 5 saat dışarda kalarak
maşallah çok korkmuştum ama hiç huysuzlanmadı
iyi gezdikk...
çarşı pazarrr

Ayyy çok sevindim inşallah olurrr

a.s. inşallah tatlışım , bu arada facebook işini daha çözemedinmi canım ben ekleyemiyorum seni

kızlar geceleri bebişlere şepka takıyor musunuz demiştim ama olimpostan başka cevap veren olmadı, (

Canım ben geçen gece takayım dedi çekmiş eliyle gözüne gelmiş, çok ağladı, kışın napçaz bakalım :bbo:

Geçmiş olsun canım, bizimde yara oldu kolu, o aşı tuttu demekmiş , bende çok korkmuştum

g
canım bu habaere çok sevindim inşallah her şey gönlünüze göre olur
a.s. canım özledim seni, nasılsın? kızlar nasıl?

kızlar iyi geceler yağmurun burnu akıo hapşırıyor...((sanıırım grip oluyoruz..
ıhlamur verdim 4 5 çay kaşığı..
nefes almakta zorlanıor..
umarım tam olmadan atlatırızz...
geçmiş olsun canım, başının altını yükseltirsen daha kolay nefes alır doktor öyle dedi bize
ıhlamuru ben küçük biberona koyuyorum 30 cclik içebildiği kadar içiyor, bir zararı yok ki

bence de çok giydirmişsin canım, bunalır çocuk

Pekmez 4 ay dolunca verilebiliyormuş en erken , bir doktoruna sor istersen canım,
Geçmiş olsun prensese

Geçmiş olsun sarıkızına canım, havalardan mı ne herkes hasta, nazarmı değdi acaba haziran bebeklerine

benim kızın aşı yeri sivilce gibi baş verdi patladı patlayacak da ne sürsem diye sordum bilen varsa söylerse sevinirim
hemşire bana öyle olması gerek dedi, bişey sürmek gerekmi ki bende senden duyuyorum canım,

İyi gezmişsiniz ana kız maşallah kaydirigubbakcemile2

kızlar ben hala hastayım feci grip oldum, inşallah geçmez kuzuma ,
neyse dinleneyim biraz benimkisi uyudu
inşallah bütün bebişler mışıl mışıl uyur bu gece
sabahki ilk anneyede günaaaaydıııııııın opuyorumnanaktan

kizlar benimde hamilelkte Olan o kuyruk sokumu agrisi basladi
ayni durumda olan varmi?
Sekercim sanada cok gecmis olsun

şekercim ve özlemcim çok geçmiş olsun
özlemcim arada oluoo banadaaa eşim masaj yapınca rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…