Benimde midem bulanmmaya başladı ne hikmetse.Psikolojik galiba.
Demir takviyesi için kimse bana bişey vermedi ayın 19 unda aşısı var ebelere sorucam.
Kızlar bebeklerinize ne giydiriyorsunuz malum havalar soğudu.
Ben yarım kol çıtçıtlı, üzerinede 2 tane penye giydiriyorum. (yıldız takımı diye tabir edilenden)
Altına çorap, üstüne patikli pantolon, üzerine patiksiz pantolon.
Gece yatarkende polar battaniyeye sarıyorum üzerinede penye örtüyorum.
Battaniyeye sarıyorum ama bir şekilde kollarını dışarı çıkarıyor ve omuzları açıkta kalıyor, yani beline kadar örtü olmuyor, üşümesinden korkuyorum, sizler neler giydiriyorsunuz.
Birde oda sıcaklığı sabahları 22-23 öğlen 25,26 oluyor.
canım maaptın sen yaa,günah bebişe.kışın ne gıydıreceksın pekı:ben kızımı yıkadım demın içinde ince yarım kollu bı atlet uzerınde de uzun kollu çıtçıtlı bı body var,acab bunalıyomudur dıye düşündüm.ben şu an askılı body ıle duruyorum çünkü.evin içi 24-25 derece.bayılacak çoıcuk günah annesi.
yok canım bişey sürmedim.banyodan sonra baktım havlusuna bi damla kan geçmiş.çokda sorun etmedim.yarası kalkmıştr ondandr diye düşündüm.şimdi yin ekabuk tutmuş.
ya bizim kızda uyuyunca çok terliyo.çok fazla saçı var o yüzden ensesi su gibi oluyo.ama gece falan uykulu üşür diye üstünü değiştiremiyorum.bişey olurmu öyle kalıncaaa
nasılsınız bakalım kıslar
hafta sonu kimse yok sanırımm,
bizde kızımla basbasayız biras hafif öksürüyo hemen ıhlamur kaynattım burda okumuştum inş ii gelir
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾۶٩(•̮̮̃•̃ ۶٩(-̮̮̃-̃ ۶٩(●̮̮̃•̃ ۶٩(͡๏̯͡๏ ۶٩(-̮̮̃•̃ ۶
yok canım bişey sürmedim.banyodan sonra baktım havlusuna bi damla kan geçmiş.çokda sorun etmedim.yarası kalkmıştr ondandr diye düşündüm.şimdi yin ekabuk tutmuş.
ya bizim kızda uyuyunca çok terliyo.çok fazla saçı var o yüzden ensesi su gibi oluyo.ama gece falan uykulu üşür diye üstünü değiştiremiyorum.bişey olurmu öyle kalıncaaa
Bayramda yengemlere gittim senin dediğin gibi giydirmiştim ama üşür 2 taıım giydir biz 2 giydiriyoruz dedi bende korktum valla. Bak şimdi sen öyle diyince tek alt üst gydiriyorum. Birde erkek çocukları fazla giydirmemek gerekmiş. Peki gece ne giydiriyorsun sen, battaniye felan?
Ayyy çok sevindim inşallah olurrr
kızlar geceleri bebişlere şepka takıyor musunuz demiştim ama olimpostan başka cevap veren olmadı,(
bizde bugün drdan sonuçlarımız aldık.idrarımız şükürler olsun temiz çıktı.atlatmışız.
ama öksürüğümüz biraz var.bide gecelri hırıltısı oluyo dedim.onuda bi kaç gün daha bekle dedi.devam ederse tekrar gitcez.zaten 3gün burun spreyi ve şurup kullanmıştım.bi daha ilaç önermedi.bakalım inşllh tamamen iileşiriz.ya bu arada dr okadar yogunduki demir damlasını söylemeyi unuttum.ama hafta içi aşı günümüz var sağlık ocagından alırım artık.
haa bu arada 2ci aydaki aşılar kolunuzda yara yaptımı?? gerçi hemşire yapar demşti ama bizimki anca 3cü aydayken yara oldu.ve hala devam ediyo.bugünde banyodan sonra hafif kanadı...
a.s. canım özledim seni, nasılsın? kızlar nasıl?g
canım bu habaere çok sevindim inşallah her şey gönlünüze göre olur
geçmiş olsun canım, başının altını yükseltirsen daha kolay nefes alır doktor öyle dedi bizekızlar iyi geceler yağmurun burnu akıo hapşırıyor...((sanıırım grip oluyoruz..
ıhlamur verdim 4 5 çay kaşığı..
nefes almakta zorlanıor..
umarım tam olmadan atlatırızz...
bence de çok giydirmişsin canım, bunalır çocukBenimde midem bulanmmaya başladı ne hikmetse.Psikolojik galiba.
Demir takviyesi için kimse bana bişey vermedi ayın 19 unda aşısı var ebelere sorucam.
Kızlar bebeklerinize ne giydiriyorsunuz malum havalar soğudu.
Ben yarım kol çıtçıtlı, üzerinede 2 tane penye giydiriyorum. (yıldız takımı diye tabir edilenden)
Altına çorap, üstüne patikli pantolon, üzerine patiksiz pantolon.
Gece yatarkende polar battaniyeye sarıyorum üzerinede penye örtüyorum.
Battaniyeye sarıyorum ama bir şekilde kollarını dışarı çıkarıyor ve omuzları açıkta kalıyor, yani beline kadar örtü olmuyor, üşümesinden korkuyorum, sizler neler giydiriyorsunuz.
Birde oda sıcaklığı sabahları 22-23 öğlen 25,26 oluyor.
Pekmez 4 ay dolunca verilebiliyormuş en erken , bir doktoruna sor istersen canım,ya bende tam kızım iileşti dedim ama gece hırıltısı yine oldu.öksürürken cigeri çıkcak gibi oluyo.ama eskisi kadar çok öksürmüyo.şimdi ilaçda kullanmıyoruz.dogal yollardan ne balgamı söktürür acaba bilen varmı???
pekmez diye biliyorum ama ne kadar vermek gerekir.bide pekmez çok tatlı içini yakmazmı???
Geçmiş olsun sarıkızına canım, havalardan mı ne herkes hasta, nazarmı değdi acaba haziran bebeklerinenasılsınız bakalım kıslar
hafta sonu kimse yok sanırımm,
bizde kızımla basbasayız biras hafif öksürüyo hemen ıhlamur kaynattım burda okumuştum inş ii gelir
hemşire bana öyle olması gerek dedi, bişey sürmek gerekmi ki bende senden duyuyorum canım,benim kızın aşı yeri sivilce gibi baş verdi patladı patlayacak da ne sürsem diye sordum bilen varsa söylerse sevinirim
İyi gezmişsiniz ana kız maşallah kaydirigubbakcemile2iyiakşamlar
bgn adıyamandan misafirimiz geldi
giremedim
az önce ggtiler
öğleden sonrada akşama kdar dışardaydık iremle bi ilki yarattık 5 saat dışarda kalarak
maşallah çok korkmuştum ama hiç huysuzlanmadı
iyi gezdikk...
çarşı pazarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?