günaydınn...
biz dr gidicez birazdan..burnu akıo yağmurun hapşırık da war..
bakalım ilerlemeden önlemi alalım.
şu burun aspriratörü kullanan arkadaşlr warmı aranızda memnunmusunuz.alıyım diorum bende..
bugece iyi geceler çayı werdim yağmura 20 ml fln.
milupanın.fena sayılmazdı uykusu..
artık uyusalarda bizde uyusak..
canım ben kullanıyorum burun aspiratörü..işime çok yarıyor..bizimkinin burnu tıkanık bu aralar okyanus suyu damlatıp onunla temizliyorum...
bir de kızlar ya ben de ıhlamur vereceğim ...ne kadar suya ne kadar ıhlamur katıyorsunuz...bebeğinize ne kadar veriyorsunuz..:uhm:
iyi canım sevindim:)) ben gece penye battanıye örtuyorum o kadar,ona rağmen gece baktığımda ensesi falan su gibi oluyor.minik ağız bezlerinden sokuşturuverıyorum ensesine.diğer yazıyor proflınde.hangı ildesin?izmir sıcak valla hala.:teytey:
sağol canım sanada geçmiş olsun, yorgunluktandr bencedekizlar benimde hamilelkte Olan o kuyruk sokumu agrisi basladi
ayni durumda olan varmi?
Sekercim sanada cok gecmis olsun
canım teşekkürlerşekercim ve özlemcim çok geçmiş olsun
özlemcim arada oluoo banadaaa eşim masaj yapınca rahatlıyorum
yüzükyun yatırmayı denesene canım , günde birkaç dakika ozaman kolay gaz çıkarıyo, birde sıcak suda yüzdürüp uyut rahatlar çkar gazıgünaydın herkesee, bugünün ilk annesi feci halde uykusuuz, yaa 3 buçuk aylık olduk hala gazdan uyuyamadığımız geceler oluyo, sabaha kadar tepiniyo, arada ağlıyo, karın gurul gurul, o uyusa da ben uyuyamıyorum ağzına emzik ver, emzir üstünü ört derken, bitsin artık gazlaaarr, bi de uyanıkken pek sallamıyo, hep uyurken rahatsız oluyo nedenseee kafamçokkarıştı
canım kıyamam elifime çok üzüldüm, bakalım doktor ne dicek?canlarım ya kızımın sol gözkapağı üstünde kızarıklık başladı
sabah kalkınca gözün altına da yayılmıştı
çok kaşıyo ve yumruk yemiş gibi çok kötü görünüyor
dr kaşıntısını almak için krem verdi ama işe yaramadı
kızımın yüzüne bakınca içim acıyo
eşim gelsin de dr a göstermeye götürücem
yanağındada sinek ısırığı var
acaba gözünü de sinek mi ısırdı ya
Konyalıyım ben. Burası izmir gibi değil, ben polar örtüyorum ve sırtına bakıyorum normal oluyor, hafif terler gibi olunca bende mendil koyuyorum.
Dün uyku tulumu aldık miniimize, Satıcı 2-4-6 diye gider numarası dedi.
Yani aldığım tulumu 2 yaşına kadar giyicekmiş. 1 yaşına kadar olanda var ama 1 yıl giyer dedi.
Siz aldınızmı? Birde çıngırak aldım set halinde, mağazada unutmuşum :
d-gabbana izmirin neresinde oturuyosun.bende izmir bornovalıyım ama evlenince manisaya geldim.
gerçi buranında izmirden pek farkı yok sıcaklık açısından..
bende çok giydirmiorum.kaloriferler yanar artık 20 güne kadar.
o zaman rahat edicem şimdi biraz serin evin içi.dışarısı güzelde..
yemek yapmam lazım ama napıcam bilmiorum..kaydirigubbakcemile2
merhaba kızlar bu gün aşı
olduk maşallah kuzuma bir bacagına vururken hiç sesi çıkmadı digerine vurrken biraz agladı
ateş falan olmaz inşallah
burasıda sıcak hala akşam biraz serin oluyor atlet uzunkollu penye ve ayaklı pantolon giydiriyorum
üzerinide penye battaniyeyle örtüyorum
sibelcim eliyle ovduysa belki ondan kızarmıştır
kızlar benim yavrukuşum büyüdükçe daha az emiyor, çevreyle ilgilenmeye başladığından beri emerken mesela bir ses duyuyor bırakıyor, biri geçiyor bırakıor ona bakıyor, yada bana gülücükler atıyo zorla emziriyorum, aç kalıyo diyede üzülüyorum, saat başı emzirsem bu seferde tokken hiç emmiyor ,napçam ben ??
sibelcim eliyle ovduysa belki ondan kızarmıştır
kızlar benim yavrukuşum büyüdükçe daha az emiyor, çevreyle ilgilenmeye başladığından beri emerken mesela bir ses duyuyor bırakıyor, biri geçiyor bırakıor ona bakıyor, yada bana gülücükler atıyo zorla emziriyorum, aç kalıyo diyede üzülüyorum, saat başı emzirsem bu seferde tokken hiç emmiyor ,napçam ben ??
mavişehirde oturuyorum canım.aynen benım de yapmam lazım ama evde hiç sebze yok.dun gıtmedık pazara.şimdi uyutuyorum ayağımda derını uyansın da bı mıgros yapıcaz.cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?