2009 Haziran Anneleri!!

günaydın herkesee, bugünün ilk annesi feci halde uykusuuz, yaa 3 buçuk aylık olduk hala gazdan uyuyamadığımız geceler oluyo, sabaha kadar tepiniyo, arada ağlıyo, karın gurul gurul, o uyusa da ben uyuyamıyorum ağzına emzik ver, emzir üstünü ört derken, bitsin artık gazlaaarr, bi de uyanıkken pek sallamıyo, hep uyurken rahatsız oluyo nedenseee kafamçokkarıştı

herkese gunaydın . özlemcım bende agrı olmuyor fakat saadet ın dedıgı gıbı masaj ıı gelebılır.
yorgunluktan olmustur sımdı orası hamılelıkte agrıosa yorgun olunca vucut hassas yerınden bellı edıyo ıste.
masaj cok guzel valla 1-2 saat ınsan kendıne gelıo ama nerdeeeeeeeeeeee mafoldumben

canlarım ya kızımın sol gözkapağı üstünde kızarıklık başladı
sabah kalkınca gözün altına da yayılmıştı
çok kaşıyo ve yumruk yemiş gibi çok kötü görünüyor
dr kaşıntısını almak için krem verdi ama işe yaramadı
kızımın yüzüne bakınca içim acıyo
eşim gelsin de dr a göstermeye götürücem
yanağındada sinek ısırığı var
acaba gözünü de sinek mi ısırdı ya

Son düzenleme:
günaydınn...
biz dr gidicez birazdan..burnu akıo yağmurun hapşırık da war..
bakalım ilerlemeden önlemi alalım.
şu burun aspriratörü kullanan arkadaşlr warmı aranızda memnunmusunuz.alıyım diorum bende..
bugece iyi geceler çayı werdim yağmura 20 ml fln.
milupanın.fena sayılmazdı uykusu..
artık uyusalarda bizde uyusak..

canım ben kullanıyorum burun aspiratörü..işime çok yarıyor..bizimkinin burnu tıkanık bu aralar okyanus suyu damlatıp onunla temizliyorum...

bir de kızlar ya ben de ıhlamur vereceğim ...ne kadar suya ne kadar ıhlamur katıyorsunuz...bebeğinize ne kadar veriyorsunuz..:uhm:

herkese günaydınnn..
kızımı uyutum işlerimi bitirdim geldim buraya
kızlar kızım bu ay sadece 300 gr almış her ay 1 kilo alan çocuk bu ay niye bu kadar az aldı doktor normal dedi boyu baya uzamış ama ben sütüm azmı geliyo diye tedirgin oldum
bu ara zaten cok iştahsız bazen zorla emziriyorum doktor 1 ay daha anne sütü 5. ayda yavas yavas başlayalım ek gıdalara dedi
bide hala büyük tauvaletini 3 günde bir yapıyo sizlerin nasıl düzene girdimi
hasta olan bebiş ve anneler inş biran önce iyileşirler
nurcum ben öle ölçü kullanmadım bi avuç ıhlamur yarım cay bardağı kadar su koydum
5.6 çay kaşığı verdim bize öksürükten ziyade gazına çok ii geldi verir vermez pırtlatmaya başladı

bizde geldik doktordan hafif nezle olmuş yağmur..
okyanus suyu ve göz damlası yazdı..
ıhlamur werdiğimi söledim ,bence geerek yok, anne sütünün yerini hiçbişey doldurmaz bool bol emzir dedi..
ben bi tutam ıhlamuru biraz su ekleyip demledim.4 5 çay kaşığı verdim..
şimdide uyuyo yağmur.o uyuyoken bende uzanayım biraz..
görüşrüzz...

Konyalıyım ben. Burası izmir gibi değil, ben polar örtüyorum ve sırtına bakıyorum normal oluyor, hafif terler gibi olunca bende mendil koyuyorum.

Dün uyku tulumu aldık miniimize, Satıcı 2-4-6 diye gider numarası dedi.
Yani aldığım tulumu 2 yaşına kadar giyicekmiş. 1 yaşına kadar olanda var ama 1 yıl giyer dedi.
Siz aldınızmı? Birde çıngırak aldım set halinde, mağazada unutmuşum
:

Son düzenleme:
yok canım almadım ben.bizim evlerde 24 saat kalorıfer yanıyo kışın ve evın içi hep 24 derece.o yuden lazım olacağını sanmıyorum.ama konya soğuktur tabi buraya nazaran.ben şu an şort ve t-shırtle oturuyorum.o derece yani,sıcak burası pöfff:)

kizlar benimde hamilelkte Olan o kuyruk sokumu agrisi basladi
ayni durumda olan varmi?
Sekercim sanada cok gecmis olsun
sağol canım sanada geçmiş olsun, yorgunluktandr bencede

şekercim ve özlemcim çok geçmiş olsun
özlemcim arada oluoo banadaaa eşim masaj yapınca rahatlıyorum
canım teşekkürler

yüzükyun yatırmayı denesene canım , günde birkaç dakika ozaman kolay gaz çıkarıyo, birde sıcak suda yüzdürüp uyut rahatlar çkar gazı

canım kıyamam elifime çok üzüldüm, bakalım doktor ne dicek?

canım güle güle giysin bebişin, bende tulum giydiriyorum geceleri
bu arada benim baba tarafmda konyalı çumrada çoğu akrabalar

merhaba kızlar bu gün aşı
olduk maşallah kuzuma bir bacagına vururken hiç sesi çıkmadı digerine vurrken biraz agladı
ateş falan olmaz inşallah
burasıda sıcak hala akşam biraz serin oluyor atlet uzunkollu penye ve ayaklı pantolon giydiriyorum
üzerinide penye battaniyeyle örtüyorum

d-gabbana izmirin neresinde oturuyosun.bende izmir bornovalıyım ama evlenince manisaya geldim.
gerçi buranında izmirden pek farkı yok sıcaklık açısından..
bende çok giydirmiorum.kaloriferler yanar artık 20 güne kadar.
o zaman rahat edicem şimdi biraz serin evin içi.dışarısı güzelde..
yemek yapmam lazım ama napıcam bilmiorum..kaydirigubbakcemile2

sibelcim eliyle ovduysa belki ondan kızarmıştır

kızlar benim yavrukuşum büyüdükçe daha az emiyor, çevreyle ilgilenmeye başladığından beri emerken mesela bir ses duyuyor bırakıyor, biri geçiyor bırakıor ona bakıyor, yada bana gülücükler atıyo zorla emziriyorum, aç kalıyo diyede üzülüyorum, saat başı emzirsem bu seferde tokken hiç emmiyor ,napçam ben ??

mavişehirde oturuyorum canım.aynen benım de yapmam lazım ama evde hiç sebze yok.dun gıtmedık pazara.şimdi uyutuyorum ayağımda derını uyansın da bı mıgros yapıcaz.cokacimcoook

ateşsiz atlatırsınız inşallah yasemincim

bende ıspanak yapçam ama yusuf kayra izin verirse ayıklaması yıkaması uzun sürüyor

aynen dun toplasan 1 saat emmemiştir.ben de sağıp bıberonla verdim.

bugün emmesse bende öyle yapayım canım,
şimdi dakika tutçam bakalım kaç dakika emcek
biz emişmeye gidiyoruz görüşürüz kızlar :)

benim kızda aynı canım
benimki birde benim ona baktıgımı görsün
memeyi bırakıp bana sırıtıyo onla konuşayım istoyor.

kızlar aynısını bizde yaşıoruz..benim kızımda durup durup yüzüme bakıo kahkaha atıo gerçekten..
ben genelde 2 saatte bir emziriyorum..acıkınca belli ediolar zaten..üzülmeyin..

mavişehirde oturuyorum canım.aynen benım de yapmam lazım ama evde hiç sebze yok.dun gıtmedık pazara.şimdi uyutuyorum ayağımda derını uyansın da bı mıgros yapıcaz.cokacimcoook

hmm biliorum mavişehiri cnm güzel yerdir..

buarada bizim kızlar aynı tarih doğumluydu sanırım yanlış hatırlamıosam..CADIARZU

ben daha bulamadım cnm ne yapıcam die.

kayınvalidem yakın onamı gitsem acaba-tatlicadiarzu-aradı gel dedi

yağmur uyuyo,uyansın bakalım havada güzel belki çıkaırırm biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…