2009 Haziran Anneleri!!

:)) evet canım bızım 27 hazıran.benım k.valıdem de karşı blokta oturuyor ben de ona bı acındırayım barı kendımi.derin uyansın ben de onu alıp şöyle bir denız kenarı yapıcam ordan da migrosa

walla bu güzel havaları değerlendirmek lazım.kış gelio çıkaramayacağız bebişleri..
yağmur uyanıyo gibi emzireyimde gideyim görüşrüz..
yağmur derine selam sölüoo

mavişehirde oturuyorum canım.aynen benım de yapmam lazım ama evde hiç sebze yok.dun gıtmedık pazara.şimdi uyutuyorum ayağımda derını uyansın da bı mıgros yapıcaz.cokacimcoook
canım ben de çiğlideyim demek çok yakınmışız

yaramazlık mı başladı bakiyim yusuf kayra beyefendi hıııkaydirigubbakcemile3
öyle yapıyorlar huyları zeynepte çok yapardı benim
bizde sizi özledik geçen gün eşime ist a bayramda giderken uğrayalım bursada bir emelle yusuf kayrayı göreleim dedim birde havva zuzusunun zeynosu güldü eşim
bak kafamız eser geliriz çat kapı

selam kızlar...
haftasonu evimiz baya kalabalıktı..
oğluşum çok şükür uslu durdu..ama ne uyku ne yeme düzeni kaldı. Hemen huyu değişti..
kayınvalidem kaldı diğer misafirler gitti.

bebişimin alışkanlıkları değişmesin diye bazen ters şeyler söylüyorum insanlara ama ne yapayım ona sürekkli bakan benim.Siz kırmadan nasıl söylüyorsunuz ben pat diye söyleyi veriyorum sonra kendim üzülüyorum.

nazancım kırmadan söylemenin pek kolay bi yolu yok, ama söylemek lazım, ben bayramda eşine annen grip bebişi çok kucaklamasın dedim ama annesine ulaştıramadık mesajı, bebiş de ben de hasta olduk,
hoş bazen söylesen de kar etmiyor, ama söylenmeli çünkü bizim önceliğimiz bebişlerimiz

benim kız da emmeyi oyun yaptı kızlar yaa, bazen resmen saklambaç oynuyo, bi dışarı bakıyo gülüyo, sonra kucağıma sokuyo başını, çook şeker oluyo ama doğru dürüst ememiyo tabi, bizim de kilo alımımız çok azaldı, sanırım mamayı artırıcam artık

bu aralar bebelerin duraklama dönemimi ne benim kızda almamış bu ay fazla kilofisfisfis

Belli bir aydan sonra bebekler daha az kilo aliyorlarmis...Endise etmeyin..onlar ac kalmazlar, kalsalar ciyaklarlar...

merhaba kızlr nasılsınız bebişlerimiz oyun oynamaya bile başladı he benimkide ses duymasın pek meraklı hemen bakıyo memeyi bırakıp zaten pek emmiyo ağlayarak bırakıyo istemiyo bide oyun yapınca doğru dürüsst emmiyo bide bebekler büyüdükçe kilo alımı azalıyo 400 yada 500 gramcık alırlarmış buda onlara yetermiş benimki 400 ila 500 gram alıyo zaten çok emen çok yiyen bi bebek değil mama veriyorum mamayı bile istemiyo kıyametler koparıyo nasıl doyacak bilmem babası gibi boğazına düşkün değil demekki bana çekmiş :):)

Kızlar çook üzgünüm ben ya.Benim minnoşda hastalandı hem de öle böle değil. Gece 1'de öksürük nöbetiyle uyandık. Sabaha kadar da uyuyamadık. Sabah doktora gittik. Genizleri hep dolmuş, hırıl hırıl hırlıyo. Ciğerlerine inmek üzere dedi doktorumuz.Allah korusun kızlar dua edin lütfen. Çok kötüyüm ya kendimi suçlayıp duruyorum bakamadım bebişime diye. Burnunu bi temziliyorum aspirotörle nasıl çıkıyor bilseniz. Cuma günü tekrar kontrole çağırdı. Elif hırladıkça öksürdükçe canımdan can gidiyor.
Bu arada aspiratör olarak ben otri bebe diye bişi kullanıyorum, doktorum önermişti. Kendi nefesimle çekiyorum.Diğerleini kullanma dedi doktor. Ben de bundan çok memnun kaldım. Aklınızda olsun.

Bı de kızlar doktor iki tane şurup yazdı. Ama içinde 1 yaşından küçük çocuklara kullanılmaz yazıyor. Gerçi 1/4 ölçek verdi. Tedirgin oldum kullanan var mı? Hydryllin ve ventolin.

evet canım çok yakınız.benım iş yerım çğilide yanı okulum.ama bu" sene çalışmıyorum ucretsiz izne ayrıldım.opuyorumnanaktan

benim bebiş eskisi gibi artık emmeye iştahı kalmadı kızlar ya aynı sizin bebelerde öyleymiş içim rahatladı kızlar ben bi topik açtım bebişleri kg ve boy oraya yazmayı unutmayın topigimi tek başına bırakmayın olurmu katılımlarınızı bekliyorum :))

selam kzılar.. geçmiş olsun özgecim.
arkadşalr çocuklar en çok sıkı giydirilip terlerse hasta oluyorlar.. aklınzıda olsun. çok kalın giydirmeyin bebişleri.. benim karşım komuşumun kızı geçen sen hastalıktan kurtulamadı.. bronşit bile oldu doğduğundan 2 hafta sonra.. sebebipde çok sıcak tutup kalın gydirmek.. üşümekten değilde terlmekden hasta oluyorlr.. hasdta olan tüm bebelere geçmiş olsun..

benim kzıımda az emiyor.. sütümde azaldı bu ara.. ek gıdalarada başladım ama sütün yerini tutmaz hiç biri..

armağancım doğru diyosun , ben de hiç tutturamıyorum o dengeyi, bi de bu sene acayip nem var istanbulda, durduk yerde boncuk böncuk terliyo kızım (

geçmiş olsun özgecim, inşallah bi an önce iyileşir kuzun

canım benim kıyamam geçmiş olsun
allah a şükür biz atlattık kendini suçlama canım bebek bunlar tabi ki hasta olabilirler
o şurupları ben bilmiyorm asist kullandım ben

armağancım doğru diyosun , ben de hiç tutturamıyorum o dengeyi, bi de bu sene acayip nem var istanbulda, durduk yerde boncuk böncuk terliyo kızım (

geçmiş olsun özgecim, inşallah bi an önce iyileşir kuzun

hakllsın canım nem çok.. ben normal giyidiriyorum .. geeleride ince bir battaniye örityorum.. sıkmıyorum fazla.. öyle olduğu halde dün gece bir ara ağladı bir baktım terlemiş.. bne bir bady çorap kısa..birde nroaml tulum yada takım o akdr .. çok serin olursa birde uyanınca yelek.. onuda çıkarıyorum bir süre sorna..nasıl alışırlarsa öyle gidiyor çünli.. fazla sıcağa alışmasınlar..

Çok teşekkür ederim canlarım ya inşallah bütün bebişler iyieşir, nazar değdi topiğimize bebişlerin çoğu hasta. ıçim gidio walla. Ne zormuş anne olmak. Elif'e bakıp bakıp ağlıyorum.

Bu arada benim minnoş 3 saatte bi emiyo kzılar ve aynı şekilde memede oyun oynamaya başladı. Doyana kadar yumuluyo doyduktan sonra başlıo şebekliğe. Ama artık 5 dk filan emiyo.Doktor normal dedi. Hem de tek meme. Doyuyo heralde ki 2,5 3 saat istemiyo.

Şimdi hasta ya daha sık mı emzirmem gerekio kızlar? ıstemese de emzireyim mi?

Bı de konuyla alakası yok ama geçen gün, bebişin odasını ayırma konusunda biri soru sormuştu.Kimdi hatırlamıyorum cevap yazıcaktım atlamışım. Aklımdayken yazıyım hemen. Ben ayırdım Elif'in odasını 15 gündür kendi odasında, telsizimiz de var. Gerçi telsize bile gerek kalmıo hık deyince Allaha şükür duyuyorum. Ben memnunum şimdilkik bi sorun yaşamadık çok şükür. Yatak odam küçük, iki yetişkinin nefesi, kıyafetlerin ve bizim yatağın tozuyla uyumasın diye ayırdım açıkçası. ıçim daha rahat.

özgecim canım geçmiş olsun ya benim kızımda hastaydı şimdi iyileşiyo 1 hafta oldu gerçekten çok zor hastayken bakmak huysuz oluyo ee biz bile hastayken huysuz oluyoruz onlar dertlerinide diyemiyolar şuram ağıyo diye inş biran önce iyileşirsin canım dr um bize peditus ve bracianly diye şurup verdi bide okyanus suyu verdi ceclor diye okyanus suyunu pek kullanmadım ama arada verdim peditus iyi bi şurup gribini hemen geçirdi bracianlyde oda iyi verdim hemen kesmese bile azalttı iyi geldi burun damlası vermedimi dr un oda iyi geliyo burnu yatınca doluyo o yüzden damlayı damlatınca iyi geliyo rahat yatıyo bide ben 1er çay kaşığyla verdim şuruplarını fazlası dokunur dedi dr allah şifalık versin canımcım

nasıl ayırdım özgecim ya ben hiç düşünemitorum halbuki başta öyle kararlıydımkii
zehra sallanmak isteyen bi bebek memesi düşer dönerken uyanır aglar hep yanında olmam gerekiyo
bende bebefon almıştım ayırıcam diye ama nerdee

canım bence daha sık emzir daha çabuk atlatır anne sütü ona ilaç gibi gelecek şimdi ben sık sık emzirdim yarım saat 1 saat biraz oynadım onla biraz emzirdim daha çabuk atlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…