:)) evet canım bızım 27 hazıran.benım k.valıdem de karşı blokta oturuyor ben de ona bı acındırayım barı kendımi.derin uyansın ben de onu alıp şöyle bir denız kenarı yapıcam ordan da migrosa
canım ben de çiğlideyim demek çok yakınmışızmavişehirde oturuyorum canım.aynen benım de yapmam lazım ama evde hiç sebze yok.dun gıtmedık pazara.şimdi uyutuyorum ayağımda derını uyansın da bı mıgros yapıcaz.cokacimcoook
sibelcim eliyle ovduysa belki ondan kızarmıştır
kızlar benim yavrukuşum büyüdükçe daha az emiyor, çevreyle ilgilenmeye başladığından beri emerken mesela bir ses duyuyor bırakıyor, biri geçiyor bırakıor ona bakıyor, yada bana gülücükler atıyo zorla emziriyorum, aç kalıyo diyede üzülüyorum, saat başı emzirsem bu seferde tokken hiç emmiyor ,napçam ben ??
nazancım kırmadan söylemenin pek kolay bi yolu yok, ama söylemek lazım, ben bayramda eşine annen grip bebişi çok kucaklamasın dedim ama annesine ulaştıramadık mesajı, bebiş de ben de hasta olduk,
hoş bazen söylesen de kar etmiyor, ama söylenmeli çünkü bizim önceliğimiz bebişlerimiz
benim kız da emmeyi oyun yaptı kızlar yaa, bazen resmen saklambaç oynuyo, bi dışarı bakıyo gülüyo, sonra kucağıma sokuyo başını, çook şeker oluyo ama doğru dürüst ememiyo tabi, bizim de kilo alımımız çok azaldı, sanırım mamayı artırıcam artık
canım ben de çiğlideyim demek çok yakınmışız
yaramazlık mı başladı bakiyim yusuf kayra beyefendi hıııkaydirigubbakcemile3
öyle yapıyorlar huyları zeynepte çok yapardı benim
bizde sizi özledik geçen gün eşime ist a bayramda giderken uğrayalım bursada bir emelle yusuf kayrayı göreleim dedim birde havva zuzusunun zeynosu güldü eşim
bak kafamız eser geliriz çat kapı
Kızlar çook üzgünüm ben ya.Benim minnoşda hastalandı hem de öle böle değil. Gece 1'de öksürük nöbetiyle uyandık. Sabaha kadar da uyuyamadık. Sabah doktora gittik. Genizleri hep dolmuş, hırıl hırıl hırlıyo. Ciğerlerine inmek üzere dedi doktorumuz.Allah korusun kızlar dua edin lütfen. Çok kötüyüm ya kendimi suçlayıp duruyorum bakamadım bebişime diye. Burnunu bi temziliyorum aspirotörle nasıl çıkıyor bilseniz. Cuma günü tekrar kontrole çağırdı. Elif hırladıkça öksürdükçe canımdan can gidiyor.
Bu arada aspiratör olarak ben otri bebe diye bişi kullanıyorum, doktorum önermişti. Kendi nefesimle çekiyorum.Diğerleini kullanma dedi doktor. Ben de bundan çok memnun kaldım. Aklınızda olsun.
Bİ de kızlar doktor iki tane şurup yazdı. Ama içinde 1 yaşından küçük çocuklara kullanılmaz yazıyor. Gerçi 1/4 ölçek verdi. Tedirgin oldum kullanan var mı? Hydryllin ve ventolin.
armağancım doğru diyosun , ben de hiç tutturamıyorum o dengeyi, bi de bu sene acayip nem var istanbulda, durduk yerde boncuk böncuk terliyo kızım(
geçmiş olsun özgecim, inşallah bi an önce iyileşir kuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?