2009 Haziran Anneleri!!

ben sormuştum canım sağol.

Gelin canım çook seviniriz, benim eşimede komik geliyor bu haziran anneleri arkadaşlığı kaydirigubbakcemile3

Canım ya babannenin dikkat etmesi lazım ama ben sinir oluyorum öyle şeylere

Hülyacım mamayı istemediğine göre karnı doyuyor demekki, sütün yetiyordur ozman neden mama veriyorsun ?

Canım çok geçmiş olsun , inşallah ciğerlerine inmeden atlatırsınız, korkutmak istmeme ama bende bebekken bronşit olmuşum , bir daha hiç geçmedi hala astımım var , yusuf kayra ya sekrol vermişti doktor bende bilmiyorum o şurupları
Ihlamur ver ılık akşam yatarken iyi gelir

Bizimki hastayken mızmızlanıp duruyor daha sık emmek istiyor, bence istedikçe ver,
Allah şifa versin kuzuna , öyle ağlayıp üzme kendini ,annelerin kuvvetli ve ayakta durması lazım biliyorsun

benimki sıkıldı oyuncaklardan ağlıyor, öptük sizi gelirim yine

Canım bende 1 çay kaşığı veriyorum, inşallah çabucak iyileşir benim de meleğim.

Biras zaman geçsin canım, düzene girsin sende ayırırsın ama şimdi dediğin gibiyse zor tabi. Elif geceleri nisbeten daha sakin, yaramazlığı gündüzleri yapıo yoruluyo Öle olunca daha kolay oldu bizim için.

ben sormuştum canım sağol.

Önemli değil canım, geç oldu cevap biras ama aklımdan çıkmış kusura bakma olur mu a.s.

canım bence daha sık emzir daha çabuk atlatır anne sütü ona ilaç gibi gelecek şimdi ben sık sık emzirdim yarım saat 1 saat biraz oynadım onla biraz emzirdim daha çabuk atlattı

Hıımm şimdi uyuyo iki saattir, ana kucağında uyuuttum hiç adetim değil ama yüksek oluyo ya yatınca rahat etti. geceden de uykusuz pek derin daldı. 3 saattir de emmedi yine, şimdi kıyamam uyandırmaya uyansın daha sık emziriyim o zaman.

arminde ilk gunden beri kendi odasinda yatiyor..babyfoon almistim goruntulu bas ucuma koyuyorum..merak ettigimdede yataktan kalkmama gerek olmuyor bakiyorum babyfoondan..

canım emmiyorki ama ağlayarak bırakıyo 2 dk ya emiyo ya emmiyo günde 1 sefer veriyorum yada 2 sefer veriyorum kaşıkla verdiğim için istemiyo biberonlada ben vermek istemiyırum beni bırakır diye azcık emiyo zaten onuda bırakırsa anne sütünden mahrum kalıcak diye vermiyorum zaten bebekler bu aylarda bırakırlarmış anneyi o yüzden uğraşıyorum emsin diye mamayıda yarı içiyo yarı döküyo öyle karnı doyuyor işte

yok özgecim uyandırma uyusun kuzucuk zaten hasta halsizdir o uyanınca sık sık emzirirsin zaten uyandıktan sonra uyuması 1 2 saati bulur sen o aralarda emzirirsin

özlemcim sen kolay yolu bulmuşsun hem aklın takılmaz hem yataktan kalkmanada gerek kalmaz ne güzel valla sende rahatsın oda değmeyin keyfinize maşallah :):)

özlemcim sen kolay yolu bulmuşsun hem aklın takılmaz hem yataktan kalkmanada gerek kalmaz ne güzel valla sende rahatsın oda değmeyin keyfinize maşallah :):)

saol canim... gercekten cok kolay oluyo bu sekilde..gozum uzerindeşakkıdı

armini öptüm sen bizim yerimize öpresin artık yakışıklıyıopuyorumnanaktan

ya kızlar bu havalar yanıltıcı hava armagancım sıkı giydirmek bebegi hasta eder demişin bide bunu denicem (( benim yavrum da hasta oldu öksürüyo tıksırıyo burnu akıyo hapşırık var ((( boncuk boncuk terliyo oda soguk terliyo yüzü buz gibi ama terliyo (

sibel özge geçmiş olsun yavrularınıza
inş hemen geçer rahatsızlıkları..
kızlar sık emzirmeden söz etmişsiniz bzm doktorumuz sık emen bebek az kg alır dedi
gndüzleri 3 saatte geceleri 4 saatte iççek sütünü dedi
ben öle yapıyorum
nasıl rejimde olanlara sık sık ve az yemeyi öneriyorlarya
az kg için
bebeklerde sık sık emzirilmemesi gerekyormuş
ve sık emen bebeğin uykusuda uzun olmadığı için uykudanda gıda alamazlarmışş

Kızlar ne olur bişeyler önerin bana:çok üzgünüm:

Bebişim sol göğsümü emmiyor, günde bir kere veriyorum onuda gece uyurken gönlü olursa alıyor. Hep sağ göğsümü emiyor ve doyuyor. Sorun aslında bu da değil.:çok üzgünüm:
Tek gösümü emdiği için diğer göğsüm çok doluyor ve benim göğüs pompam yok elimle sağarken çok canım yanıyor. Şİmdi sağdım 1 bardak süt çıktı ve hala göğsüm sert ama canım yandığım için sağamıyorum.Birde süt memede kaldığı için salgılanmaz ve süt çekilir diyorlar. emmediği göğsümünde sütünün çekilmesinden korkuyorum :çok üzgünüm:

neden emmiyorki canım ucumu yok, öyleyse silikon göğüs uçları var, ben yeni doğum yaptığımda onlarla emzirdim zamanla çıktı ucu

teyzeleri boncuğumun resmini ekledik albümüze bakalım büyümüş mü maşallah demeyi unutmayın teyzeleri

neden emmiyorki canım ucumu yok, öyleyse silikon göğüs uçları var, ben yeni doğum yaptığımda onlarla emzirdim zamanla çıktı ucu

emmediği göğsümün diğerine göre küçük. Diğer göğsümün ucu daha büyük ve daha dışarda.
Doğumdan önce göğüslerim aynı büyüklükteydi ama bebeğim doğunca biri büyük biri küçük oldu nedense benim gibi olan varmı aranızda. Bir arkadaşımda diyor ki, zaten biri büyük biri küçük olur diyor ama ben eminim aynı olduklarına, aynaya baktığımda çok farklı, resmen biri büyük biri küçük.

günaydın kızlaar,
yine kötü bi gecee, kızım 2 saatte bi uyandı, ıhladı durdu uykusunda, beni de uyutmadı ve ben de çok kötü gribim, tüm sinüslerim dolu, başım ağrıyo ve taş gibi vee bebişime tek bakmak zorundayım, çok zor bazen yalnız olmak, eşim de işe gidiyo, (

bebişim de bi garip, sabaha kadar gazdan ıkınıyo, ağlıyo uykusunda, uyanınca sanki tüm gece gazı olan o değil, gülücükler gırla gidiyo, sizin bebişler de yapıyo mu böyle, anlayamadım derdinin ne olduğunu yaa

canım benim kzmda bir ara aynısı yapyırodu..halda arada yapıyor.. sağ göğsümü almıyor benimkide.. dediğin gibi bernde körelmesinden kokrtum. zaten o tarf diğerinden küçük.. azaldı sanki .. emmeye ememye.. ama ben inatla verdim..yatarak falan teptim ağzına uykuda muykuda. şimdi arada almıyor.. arada zorlada olsa veriyorum.
aynen sağ göğsüm sola göre ufacık..çok komik gözüküyor ya.. inş emme işi bititkten sonra normale döner..

herkese günaydın.. güzel bir gün olsun inş..
adrenalcım geçmiş olsun canım. yalnzılık hakkatende hastayken dahada bir zor.. Allah yardım etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…