- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
- 683
merhabalar arkadaşlar.
3ay 10 günlük olduk bizde.akşama kadar miniklerle nasıl vakit geçiriyosunuz.benim minik arabaya binmiyor.kendi kendine oynamıyor.sürekli kucağımmda evde dolaşıyoruz.biyerden sonra sıkılıyoruzz daha bi fazla ağlamaya başlıyoruzz.ne önerirsiniz?
kızıma dönence alıcam kızlar ama karar veremedim
sizde hangileri var memnunmusunuz??
ya bu oyun halısı nasıl bı şey?
canım herkesin bünyesine göre değişiyor, ben humana kullandım yeni doğum yaptığım hafta, arttıdı sütümü, ama bende en çok bulgur pilavı süt yapıyor,
kimi incir diyor kimi petibör, herkesin bünyesi farklı sonuçta
adın ne bu arada canım?
sorma canım anlamaıyorumki..birgün geçenlerde çok güzel oldu.. sertleşti baya.. çok sevindim.. am ane yediğimi anlayamadımki.. bir gün öncesinden incir yemiştim ..omu petibörde yemiştim omu. anlamadım.. dün ikisiniide yedim az dolduArmycim çok olduğu günler yediklerine dikkat et, mesela ben bulgur yediğimde o kadar doluyorki acıyor göğüslerim, petibör büskiviyede çok süt yapıyor diyorlar denemedim hiç
Allah kuzularımıza bol bol sütler nasip etsin
geçmş olsun canım.... kusma olursa hemen dr a götürütün.. ama kusmadıysa inş bişi olmamaışıtr canım..sıkma cnaını..kızlar benim yavrukuşum düştü ya, bişey olurmu acaba sonradan? hertarafını kontrol ettik , kızarıklık çürük bişey yok ama korkuyorum yinede , sadece çok korkmuş saatlerce ağladı sonra uyudu
herkese günaydın,İlkecim ohh sevindim senın adına,bıraz uykunu almışsındır inşallah.burun aspiratörünün neyını becermedın?ama kuru kuru burnuna sokup çekersen olmuyo.yanı kuru sümüğü almıyo onlar.önce serum fizyolojık sık o yumuşatıyo sümüğü ondan sonra çek.öf yaaa muhabbete bak sabah sabah:))
şu humanayı ben de alıcam bugun.ben salak gıbı mılupanın kını iöiyomuşum doğumdan beri.ger.ı zararı yok tabı ama pek bı faydasını da görmedim emzıren anneler için yazıyo uzerinde.
Ayşecim maşallah götür şerbetleri de kılolar ne olacak peki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?