canlarım benim günaydın hiç giremiyorum ben fırsat bulup bizim ihsoşun hergün bişeyi çıkıyor buseferde böbreğinde 2tane 3mm taş çıktı ağlamaktan harap oldum kendide acıdan kıvrandı yavrum büyükler o acıya dayanamazken o daha minnacık gözlerini aça aça ağladı yavrum şimdi ilaç tedavisine başladık bakalım günde 5kere farklı ilaç veriyorum zorla ameliyatını atlattık derken bide bu çıktı Allah çaresiz dert vermesin tabi ama benim ömrümden ömür gitti aylardır aah aaahhh inşallah biran evvel bunuda atlatırız teyzeleri duaedin olurmu
ilahi naren çok hoşmuş ya bu fıkraarzu ben manuel değil elektrikli kullanıyorum ameda 2 pompalı fiyatı pahalı ama mükemmel istersen incele bi
gülincim eşin niye sizle gezmio yazık ya gezin biraz
semayla gün aşırı görüşüyoruz ii maşalla selamı var
geçen bir yerde okumuştum sizlede paylaşayım kadının biri oğlu ilk aylarda gazdan dolayı hiç uyumuyormuş habire emiyormuş gece uykususz uykusuz kalkıp emziriomuş yine ağladıgı bir sıra kalkmış memesini açmış ağzına vermiş kocasıda istersen oğlana ver memeni benim ağzımdan cek hala ağlıo bak demiş
zavallı kocasının agzına dayamış :))))
emelcim konuşmamız yarım kaldı kapı çaldı misafirim geldi kusura bakma canımNarencim çok güldüm ya :))
sinirlerim bozuk zaten iyi geldi :)
Kızlar 2 gündür göğüslerim sertleşmiyor ve oğlum 2 saat dolmadan acıkıyor. Eskiden ayakta uyuyan çocuk 2gündür emerek uyumak istiyor. Vitamalt mı daha iyi humana stilmi? Fiyat aralığınıda yazarsanız sevinirim.
Kızlar 2 gündür göğüslerim sertleşmiyor ve oğlum 2 saat dolmadan acıkıyor. Eskiden ayakta uyuyan çocuk 2gündür emerek uyumak istiyor. Vitamalt mı daha iyi humana stilmi? Fiyat aralığınıda yazarsanız sevinirim.
emelcim konuşmamız yarım kaldı kapı çaldı misafirim geldi kusura bakma canım
herşeyden önce allah beterinden saklasın bende ilki 3. ayında olmak üzere 3-4 kere ve önlem almama rağmen zeynebi düşürdüm en sonuncusu feciydi çünkü merdivenden düştü ve 10 aylıkken 4 dişi kırıldı tedbirsiz değildim ama olacaksa oluyor maalesef
kendimi çok suçladım psikolojim bozuldu hep kendimi suçladım ama psikiyatriste gidince beni sarstı ve kendime geldim
onun için tabi tedbirli olcaz ancak herşey oluruna varıyor
sana dasemadan haber verdiğin için teşekkür ederim
uyutmasaydın keşke canım ne olur ne olmaz bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?