Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar akşamdan beri öksürüyorum, soğuk su içmiştim üşüttüm herhalde,
öksürmekten su geldi iki seferdir acaba idrarmıdır, sumudur ?
beyaz su gibi, çamaşırım ıslancak kadar , zaten giyip çıkaramıyorum koca göbeğimle çamaşır değiştirmeye uğraşıyorum
gene olursa doktora sorayım bari
gamzeli ben çatır çatır çatlıyorum valla, bişey fayda etmiyor(
peki ne kadar gelmişti suyun ben öksürdükçe çamaşırım ıslancak kadar geliyor , yani bir kaşık falan,
bende aktığını hissediyorum içimden
rengi falan yok su gibi, idrar olsa sarı olur dimi
ne iğrenç şeyler konuşuyoruz :)
Nazcım çok tatlı görünüyor maşallah oğlumun adaşına , bugün bende ayrıntılıya gidicem , inşallah benim yusufumdanda böle güzel fotoğraflar alırız :)
Nazımm maşalaah bebişine allah nazarlardan saklasınnnnn..........![]()
nasıl olim canım gözümü işten açamıyorum ne güzel sizler evdesiniz zaten kocişe hasta evde garibim işe gidemedi aklımda hep onda valla.Bebiş çok şükür iyi tekmeleyip duruyo annesini:)Semoşum gözün aydın, artık iki gün uğramassın buralara , annenle hasret gider doya doya,
Yeşimnur naber canım? bebiş nasıl ?
canım geçen bendede oldu hapşurunca ama bende anlayamadım dahada olmadı benim gene olurs doktora danış ihmal etme bence.kızlar akşamdan beri öksürüyorum, soğuk su içmiştim üşüttüm herhalde,
öksürmekten su geldi iki seferdir acaba idrarmıdır, sumudur ?
beyaz su gibi, çamaşırım ıslancak kadar , zaten giyip çıkaramıyorum koca göbeğimle çamaşır değiştirmeye uğraşıyorum
gene olursa doktora sorayım bari
Maşallah nazcım Allah nazarlardan saklasın oğlunubu arada oğlum nasıl teyzeleri ilk kez resmini paylaşıyorum sizlerlekaydirigubbakcemile3
aman eşim duymasın pek korkuyo nazar değer bişey olur diye, çaktırmıyo ama geçen seferki olayımızdan dolayı bu bebeği kucağına alana kadar içi rahat değil...
Nazcım çok tatlı görünüyor maşallah oğlumun adaşına , bugün bende ayrıntılıya gidicem , inşallah benim yusufumdanda böle güzel fotoğraflar alırız :)
Yeşimcim nasılsın tatlım????görüşemiorusss.....