• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

sağol canım, benim görümcemin son ayında öyle günlerce suyu gelmiş öksürüyormuş,, sonra bir hafta sonra farketmişler doğuma girmiş
o foş diye gelmesinden bende korkuyorm

kızlar akşamdan beri öksürüyorum, soğuk su içmiştim üşüttüm herhalde,
öksürmekten su geldi iki seferdir acaba idrarmıdır, sumudur ?
beyaz su gibi, çamaşırım ıslancak kadar , zaten giyip çıkaramıyorum koca göbeğimle çamaşır değiştirmeye uğraşıyorum
gene olursa doktora sorayım bari

cnm benim suyum gelmişti idrarsa geldiğini ıslaklıktan anlarsın ama su geldimi içinden sıcak bişey akıyo akarken hissediyosun yani bana öyle oldu birden içimden sıcak su boşaldı ama dr sor yinede..

herkese günaydın...annem gelmişti hafta sonu pek giremedim çok birikmiş okurum artık yavaş yavaş benim annem gitti semoşun annesi geliyo gözünaydın cnm..kızlar bişey soracam çatlayan varmı bu çatlama işi nezaman oluyo bende hiç yok acaba şimdiden sonramı olur..

bu arada oğlum nasıl teyzeleri ilk kez resmini paylaşıyorum sizlerlekaydirigubbakcemile3
aman eşim duymasın pek korkuyo nazar değer bişey olur diye, çaktırmıyo ama geçen seferki olayımızdan dolayı bu bebeği kucağına alana kadar içi rahat değil...

gamzeli ben çatır çatır çatlıyorum valla, bişey fayda etmiyor :((
peki ne kadar gelmişti suyun ben öksürdükçe çamaşırım ıslancak kadar geliyor , yani bir kaşık falan,
bende aktığını hissediyorum içimden
rengi falan yok su gibi, idrar olsa sarı olur dimi
ne iğrenç şeyler konuşuyoruz :)

Nazcım çok tatlı görünüyor maşallah oğlumun adaşına , bugün bende ayrıntılıya gidicem , inşallah benim yusufumdanda böle güzel fotoğraflar alırız :)

gamzeli ben çatır çatır çatlıyorum valla, bişey fayda etmiyor :((
peki ne kadar gelmişti suyun ben öksürdükçe çamaşırım ıslancak kadar geliyor , yani bir kaşık falan,
bende aktığını hissediyorum içimden
rengi falan yok su gibi, idrar olsa sarı olur dimi
ne iğrenç şeyler konuşuyoruz :)

başladı demek çatlamalar benim göbiş çok büyümedi belkide ondan çatlamadı inş çatlamaz..bencede idrar olsa rengi olur sen doktoruna danış neolur neolmaz..

Nazcım çok tatlı görünüyor maşallah oğlumun adaşına , bugün bende ayrıntılıya gidicem , inşallah benim yusufumdanda böle güzel fotoğraflar alırız :)

sağol canım, hazır ayrıntılıya gitmişken sorarsın doktora turnusol kağıdı gibi bişey varmış sanırım bi süre onu kullanıyosun onun renginden su mu değil mi anlaşılıyomuş.
inşallah sizin yusuf daha güzel pozlar verir, bizim yaramaz elini yüzünden bi çekmedi, ya burnuyla oynadı ya gözü ya ağzı. Doktora gidince özellikle yavaşlıyo, yabancı biri olunca kıpırdamıyo pek. Bi kere tekme attı Allahtan doktor onu çekti, çok tatlılar ya Allah sağlıla kucağımıza aldırır inşallah:Saruboceq::nazar::Saruboceq:...

Canlarım günaydınnnn....Çok güzel bir hafta diliyorum annişlere ve bebişlere...

günaydınnnnnnnnnnnn güzel anneler ve kuzularıa.s.

Nazcım maşallah kzuzna negüzel poz vermiş.allah nazardan saklasın

emelcim günaydın kuşum benim karnım çatlamıyo ama bacaklarım çatlıyo.bende de su gelmiyo ama akıntı geliyo.dr sordum normal dedi hamilelkte daha fazla salgılanırmış

Semoşum gözün aydın, artık iki gün uğramassın buralara , annenle hasret gider doya doya,
Yeşimnur naber canım? bebiş nasıl ?
nasıl olim canım gözümü işten açamıyorum ne güzel sizler evdesiniz zaten kocişe hasta evde garibim işe gidemedi aklımda hep onda valla.Bebiş çok şükür iyi tekmeleyip duruyo annesini:)
kızlar akşamdan beri öksürüyorum, soğuk su içmiştim üşüttüm herhalde,
öksürmekten su geldi iki seferdir acaba idrarmıdır, sumudur ?
beyaz su gibi, çamaşırım ıslancak kadar , zaten giyip çıkaramıyorum koca göbeğimle çamaşır değiştirmeye uğraşıyorum
gene olursa doktora sorayım bari
canım geçen bendede oldu hapşurunca ama bende anlayamadım dahada olmadı benim gene olurs doktora danış ihmal etme bence.
bu arada oğlum nasıl teyzeleri ilk kez resmini paylaşıyorum sizlerlekaydirigubbakcemile3
aman eşim duymasın pek korkuyo nazar değer bişey olur diye, çaktırmıyo ama geçen seferki olayımızdan dolayı bu bebeği kucağına alana kadar içi rahat değil...
Maşallah nazcım Allah nazarlardan saklasın oğlunu:nazar:babası haklı bendede aynı korku var ama tadınıda çıkarmak lazım tabi.

demek ayrıntılıya giricen canım ne güzel benim daha önceki talihsizlikten dolayı her seferinde ayrıntılı inceliyo doktorum.ve ben 2 haftada bir gidiyorum kontrole bu durumdanda hiç şikayetçi diilim.Kuzumu daha çok görüyorum.

semoşum gözün aydın canım bol bol hasret gider annenle.

bende özledim anne mi 4 saat uzaklıka kociş göndermiyo.annem de gelemez kardeşim ilkokul 5.sınıfa gidiyo okulu var.anca doğuma gelcek :(

Emelcim hadi hayırlı haberler le dön canım gelince yaz. öptük seni.

Yeşimcim nasılsın tatlım????görüşemiorusss.....

sorma pınarcım valla hafta içi işten fırsat bulamıyorum evde olduğum zamanlarda hafta içi biriken işlerimi anca hallediyorum çalışınca çok zor oluyo böle kaçamak yapıyorum işte.Ama kısmetse mayısın 2.haftasından sora evdeyiz o zaman bol bol görüşürüz inşallah 1 ay daha dişimi sıkmak lazım.Sen nasılsın oğluşun nasıl canım ?

günaydın kızlar nasılsınız bugün ben hala kocişimi bekliyorum gelmedi daha dün geceki şehitleri göndermeden önce burda tören yapılıyor ona katılmışlar Allahım tekrar hepsine rahmet etsin bidahada göstermesin inşallah ailelerine sabırlar versin

Back
X