Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu saat yine erken yasemınelll
uyandırılmasaydım daha uyurdummm
miskin anne uyuyunda büyüyün inşallah
dun de bir arkadas sormustu aynısını ama sana bayagı var daha
32. haftada eger 5 hafta daha calısır raporu alacaksan o gune ait vizite kagıdını alıp, hastanede doktoruna goturuyorsun. o gereklı bırıme haber verıyor sana 5 hafata daha calsırı raporu verıyorlar,orjınali sen de kalıyor,fotokopisini isyerine veriyorsun,5. haftanin bitiminde orjinalini yine o gune ait vizite kagıdıyla hastaneye goturuyorsun. Bu sefer normal raporunu acıyorlar, yine orjinali sen de kalıyor, fotokopisini isyerine veriyorsun, diger islemleri hastane senin adına yapıyor.
oh zuzummm gez gezzz ben bu aralar duruldumm
kızlar show tv yi açın
slm güzel anneler,ya kizlar bana yardim edin ya
3 gündür sol kalca kemigimide agri var, ve git gide fenalasiyo.dün kocis le yürüyüs yaparken oldugum yerde kala kaldim.evin icinde bile hareket edemiyorum dogru dürüst.araanizda benim gibi olan varmi.ya dr gidcem ama oraya kadar yügrüyemem.arabada kocosde.ya kalakaldim resmen
canim 2 gündür yapiyo kocis ama nafile.ya inan dayanamiycam. dr suan öglen tatilinde.ariycam bu böyle devam edemes dayanamiycam.yani biryere falan da carpmadimki gece yatakdan mi düsdüm acaba hatirlamiyom diycam ama hatirlardim herhalde.cok sagol canim
teşekkür ederim yaseminelcim..ben 5 hafta daha çalışmıycam direk 32 den ayrılıcam, o zaman b vizite kagıdı ve kimliğimle gidicem hastaneye ve orjinal raporu kendime alıcam ve fotokopisini işyerine vericem.dogru mu anladım canım yaa?fisfisfis