• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

dun de bir arkadas sormustu aynısını ama sana bayagı var daha
32. haftada eger 5 hafta daha calısır raporu alacaksan o gune ait vizite kagıdını alıp, hastanede doktoruna goturuyorsun. o gereklı bırıme haber verıyor sana 5 hafata daha calsırı raporu verıyorlar,orjınali sen de kalıyor,fotokopisini isyerine veriyorsun,5. haftanin bitiminde orjinalini yine o gune ait vizite kagıdıyla hastaneye goturuyorsun. Bu sefer normal raporunu acıyorlar, yine orjinali sen de kalıyor, fotokopisini isyerine veriyorsun, diger islemleri hastane senin adına yapıyor.

teşekkür ederim yaseminelcim..ben 5 hafta daha çalışmıycam direk 32 den ayrılıcam, o zaman b vizite kagıdı ve kimliğimle gidicem hastaneye ve orjinal raporu kendime alıcam ve fotokopisini işyerine vericem.dogru mu anladım canım yaa?fisfisfis

sorma zuzum yaaa
yok cnmm böle olmucak gözümü açamaıommm
ben gidiyom uyumuyaaa
haydinn görüşürükkkk

Günaydın kızlar nasılsınız bugün ? gerçi öğlen olmuş ama ,
ben geç kalktım bugün, iyi geldi uyumak, daha uyusam uyurum ama yeter
ben raporum orjinallerini verdim fabrikaya ,,lazım olursa isterim yine napayım

herkes uykucu bugün demek :))
Havvacım nasılsın arkadaşım ,
Pııınaar, Havvaaa , Saadet sizler nasılsınız canlarım ?

gunaydin kizlar...
nasilsiniz iyimisiniz bakalimm
ben oglusumun karnini doyurdum simdi bahceye cikicam
hawa coook guzel burda...
sizler nelerle meskulsunuz?

slm güzel anneler,ya kizlar bana yardim edin ya
3 gündür sol kalca kemigimide agri var, ve git gide fenalasiyo.dün kocis le yürüyüs yaparken oldugum yerde kala kaldim.evin icinde bile hareket edemiyorum dogru dürüst.araanizda benim gibi olan varmi.ya dr gidcem ama oraya kadar yügrüyemem.arabada kocosde.ya kalakaldim resmen

slm güzel anneler,ya kizlar bana yardim edin ya
3 gündür sol kalca kemigimide agri var, ve git gide fenalasiyo.dün kocis le yürüyüs yaparken oldugum yerde kala kaldim.evin icinde bile hareket edemiyorum dogru dürüst.araanizda benim gibi olan varmi.ya dr gidcem ama oraya kadar yügrüyemem.arabada kocosde.ya kalakaldim resmen

geçmiş olsun nezaketcim bende hiç olmadı.nolduki.dr ara bi istersen.uzan dinlen kendi kendine masaj yap zeytin yağıyla çok rahatlatıyo.benim bazen bacagımda olur kociş hemen zeytin yagıyla masj yapar geçer dr söylemişti kasları gevşetiyormuş.

canim 2 gündür yapiyo kocis ama nafile.ya inan dayanamiycam. dr suan öglen tatilinde.ariycam bu böyle devam edemes dayanamiycam.yani biryere falan da carpmadimki gece yatakdan mi düsdüm acaba hatirlamiyom diycam ama hatirlardim herhalde.cok sagol canim

slm kızlar gecmişi okumayı anca bitirdim

ende saglık ocagına gittim dün test yaptırıstım kan degerlerim biraz düşük çıktı pekmez ve kan hapı içmeme ragmen şeker falanda iyi çok şükür

sabah kızım uyandırdı yine sadolsun 8:30 da keyfi yerindeydi ama ben saglık ocagına gidip gelince yine ittirmeye basladı ayakları sağ kaburgamın altına dayadı
yaaa ben hep yatıp popo büyütmicem -tatlicadiarzu- heralde ama ayakta olmamı sevmiyor kızım yerimseniben napcaksam doktorda yatıp dinlencen diyooo laelaelaelaelae

canim 2 gündür yapiyo kocis ama nafile.ya inan dayanamiycam. dr suan öglen tatilinde.ariycam bu böyle devam edemes dayanamiycam.yani biryere falan da carpmadimki gece yatakdan mi düsdüm acaba hatirlamiyom diycam ama hatirlardim herhalde.cok sagol canim

canım kramplar dogalmıs doktorum normal demişti benimde gece giriyor sol bacagıma benburda arkadaslardan duydum magnezyum eksikliğinden oluyormus doktoruna danıs bi tablet veriyor kullanman için o iyi geliyor
bide süt yogurt peynir ihmal etme bolca ye ondanda oluyormus
:CüvCüv:

delirecem ya dr aradim ayin 17 sine kadar tatilmis, nöbetci dr yönlendiriyorlar oda bana cok uzakda .ofofofofofof ya aksilik gelince ard ardina.kizlar icime hic iyi seyler dogmuyo 2 gündür agrilarim falan cok kasilmalarim.gitgide artiyo.melegim erken gelcek gibi bi his var icimde.daha önce hic böyle olmamaisdim.bide migdem cok bulaníyo

teşekkür ederim yaseminelcim..ben 5 hafta daha çalışmıycam direk 32 den ayrılıcam, o zaman b vizite kagıdı ve kimliğimle gidicem hastaneye ve orjinal raporu kendime alıcam ve fotokopisini işyerine vericem.dogru mu anladım canım yaa?fisfisfis

evet canım dogru anlamısın
diğer işlemleri hastane senin adına yapacak zaten

Back
X