2009 Kasım Anneleri Listesi Ve Güncellemeler

kızlar bende varım normal doğumum tarihim 5 kasım kızımız olucak inşallah. adıda selin :) güncel notumuzda 27+5 1.060 kg minik kızım :))

merhabalar benide eklerseniz çoook sevinirim 21 yaşındayım sat19şubat tahmini doğum tarihi 26 kasım güncel notada kızım ecrinim geliyo:)) yazarsanız sevinirim hayırlı akşamlar

benim de bebişim erkek 23 kasımda bekliorum oğuzhanımı Allah nasip edersi :)
yaşım24 sat 18şubat

Son düzenleme:
selam arkadaşlar,ben meral.oğlum 8 kasımda doğacak.daha ismi net değil ama asrın biraz daha ağırlıkta,kesinleşince haber veririm:)

ama ben asrını seviyom:)ikimizin bebişide asrın olsa olmaz mı?hem ayrı şehirlerdeymişiz...vereliniortak

ama ben asrını seviyom:)ikimizin bebişide asrın olsa olmaz mı?hem ayrı şehirlerdeymişiz...vereliniortak

olmass:olmaz:iki asrın hataya fazla gelir sen asrın ben asrın gel seninki mustafa asrın olsun :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canımcım sağo yazmışsın güncel mesajımı.
bi ricam daha var.oğluşun ismini burak kaan olarak yazarmısın?benim delüler öyle karar verdi .burak kaan olarak yazılacakmış .belkimde son anda burak kalır geriye.delirtecekler beni yaaa.iki isim istemiyolar.belkide tek isim kalır en sonunda.
söylerken zor olurmuş tek isim olsun diyolar ama ikisie isimlerden vazgeçmiyo.gelde oynatma.:)))

Back
X