2009 Kasım Anneleri Listesi Ve Güncellemeler

nazlı teyzesi bizi yine eklememişsin :çok üzgünüm:sat 17 t.d.t 24 kasım cins.erkek adı mehmet güncel notum: oğluşum seni dört gözle bekliyorumkaydirigubbakcemile4

nazlı teyzesi bizi yine eklememişsin :çok üzgünüm:sat 17 t.d.t 24 kasım cins.erkek adı mehmet güncel notum: oğluşum seni dört gözle bekliyorumkaydirigubbakcemile4

canımcım sağo yazmışsın güncel mesajımı.
bi ricam daha var.oğluşun ismini burak kaan olarak yazarmısın?benim delüler öyle karar verdi .burak kaan olarak yazılacakmış .belkimde son anda burak kalır geriye.delirtecekler beni yaaa.iki isim istemiyolar.belkide tek isim kalır en sonunda.
söylerken zor olurmuş tek isim olsun diyolar ama ikisie isimlerden vazgeçmiyo.gelde oynatma.:)))

mesajını okumadan yazmışım yaaa kusura bakma nazlıcım demek yoksun 1hafta.güle güle canım benim.ösliycez seniŞeniz

benim bebeğim de kız olacak en son kontrolünde 972 gr dı.

Tamamdır Kızlar yerim ben o bebişleri :kedi: :asigim:a.s.

Nazlııııı bende güncel notu degistirmek istiyorum neredeyse 4 aydır hep aynı kalmış. Yeni notum "Sabret Zilli kızım, az kaldı... "

opuyorumnanaktan Nazlımmmm bende notumu değişmek istiyorumm kaydirigubbakcemile2
'evimizin meleği EGEM seni bekliyoruz'opuyorumnanaktan

nazlıııış canımcım.güncel notuma.burak kaan 1440kg olmuş yazarmısın.
bide kaan yazıyoda başında burak yoook oğluşumun isminde.
burak kaan olarak yazıcan nazlışım.öptüüüm

canım yaşım 29 ve kızımın adı Özge olacak inşallah güncellersen sevinirim. Teşekkürler...

beminde kızım olacak doğum 8 kasım eklersen sevinirim.

Tam Bilgilerinizi verirseniz sevinirim

opuyorumnanaktan Nazlımmmm bende notumu değişmek istiyorumm kaydirigubbakcemile2
'evimizin meleği EGEM seni bekliyoruz'opuyorumnanaktan

nazlıııış canımcım.güncel notuma.burak kaan 1440kg olmuş yazarmısın.
bide kaan yazıyoda başında burak yoook oğluşumun isminde.
burak kaan olarak yazıcan nazlışım.öptüüüm

canım yaşım 29 ve kızımın adı Özge olacak inşallah güncellersen sevinirim. Teşekkürler...

Nazlııııı bende güncel notu degistirmek istiyorum neredeyse 4 aydır hep aynı kalmış. Yeni notum "Sabret Zilli kızım, az kaldı... "

Tamamdır Fıstıklarım :lepi: kaydirigubbakcemile5

32 haftada 2 kg bebişim 41 cm 25 inde nst bundan sonra 15 günde bir kontrol ;) nazlıcım sana zahmet eklersen sevinirim

Nazlı uzun zaman oldu özlemişim kız seniiiiiii opuyorumnanaktan
benimde güncel notuma "YAHYA oğlumuz geliyor inşallah"

Nazlı uzun zaman oldu özlemişim kız seniiiiiii opuyorumnanaktan
benimde güncel notuma "YAHYA oğlumuz geliyor inşallah"

Ayy ayy canım benimm hoşgeldinnn bende çok özlemişim senii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Yazmazmıyım hemennn düzenliyorum yakışıklının güncel notunu çok öperim canım Şeniz

bizde güncellenelim eksik kalmayalım :)

iki oğluş ama henüz isimleri yok :( doğumda 10 kasım değil 11 ekim tabiki dahada erken olabilirmiş her an gelicez diye kapıda bekliyor benim yaramazlar yerleri dar geldi kuzularımın ..

bizde güncellenelim eksik kalmayalım :)

iki oğluş ama henüz isimleri yok :( doğumda 10 kasım değil 11 ekim tabiki dahada erken olabilirmiş her an gelicez diye kapıda bekliyor benim yaramazlar yerleri dar geldi kuzularımın ..

sağol nazlım yazmışsın.mucuuuuksss

Nazlicim, bana da "Allah'im nolur kizim dayansin" yazarmisin.a.s.

sat 22 subat dogum 26 kasım erkek ömer mirza.....bızıde ekleyınnnnn

Tamamdır Kasımmm Fıstıklarımm a.s. a.s. a.s.

canım bizide ekleyebilirmisin?? daha öncede yazmıştım ama yoktun sanırım :) sat 29 ocak
normal doğum 5 kasım, isim Selin, güncel notumda prensesim seni heyecanla bekliyoruz.

Back
X