- Konu Sahibi mineogretmen
-
Arkadaşlar bizim dişimiz çıkacak galiba çok korkuyorum, Ateş olursa diye dün biraz ateşlendik 38 oldu. Dişi çıkan varmı neler yaşadınız. c...p...l kullanıyorum ateşi olduğunda birde fitil varmış havaleyi engelliyormuş. 1 haftadır düzenimiz bozuldu. Huzursuzlanıyor bebişim.(senağlama
bizimde 2 delik açıkdı alttan.
dişler görünürde yok ama delikler hazır.
jel falanda sürmedim hiç.
dokto 1 ay önce bu bebek diş çıkarıyo artık çok kg almasını belkeme demişti...
Bizdede aynı durum dr neredeyse 2 aydır dişler geliyor diyo ama hala görünürde birsey yok. Zaten salyalı olan kızım, salya üretim merkezi adını aldı artık. O jeli bende hiç sürmedim ne zamandan itibaren sürmek lazım acaba??
bzimkide salyalı çok kucağımıza bi alıyoruz anında sırılsıklam oluyo üstümüz.sürekl elini ağzına sokuyo.huysuzlaştı.yernde durmuyo.bakıyorum diş falan yok.bakalım nezman çıkack..jel olarak ne sürüyosunuz peki.??bizde fitil olarak p..r...x var.o mu bahsettiğniz fitil[/QUOTE
jelin adı calgel.Artık oğlum elimde jelı gorunce çok seviniyor,rahatlayacağını anlıyor yavrum.:lepi:
o fitil ateş için cnm bir şurup veriyor drlar zaten herkesin bildiği birde senin söylediğin fitil veriliyor şurupta kusar eder etkisini tam göstermez diyerekten
jel bende merak ettim birde hap bende duydum arkadaşımın dru önermiş ama benim bildiğim 6 aydan itibaren hap dişlerin sağlıklı çıkması için bende alıcam 6 aylık olalım
evet cnm bebekler içinmiş hap ben ismini öğrenince sizede yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?