2009 Kasım Bebeklerinin Dişleri Çıkıyor mu?

bizim şimdi üsttekiler geliyor sürekli mızmızlanıyor tabi bu arada olan benim gögüs ucumada oldu emerken inanılmaz canım yanıyor

of aynen üstekilerden dordu birden patladı,alttakiler çıkmıştı zaten şimdide onların yanındakiler,20 gun kadr once ateşlendi diştenmiş meğer altısı birden gelince yavrum ateşlendineyseki atlattık,şimdi rahatız.tek sorun arada goguslerimi ısırması sağ gogus ucum çatladı.çatlak gogusten emerken acayıp acıyordu.lansinoh iyi geldi,geçtı şimdilik...kafamçokkarıştı

aynı durum bizdede söz konusu canım garmastanı tavsiye edrim göğüslerin için anında uyuşturup tedavi ediyo dr vermişti benim çok memnunum

ardamında dişleri çıktı artık,
alttan iki tanelaelaelaelaelae
1 hafta önce ateşlenmişti 2 gün sürdü,
dişlerdenmiş meğerse

kızlarrr benm oğlan bugün ateşlendi 38,2 ye çıkınca ılık duşa soktum ondan önce de başını koltuk altlarını ensesini boynunu ıslak havluyla siliyordum ama gne de çıktı calpol verdim baya bi kustu sonra gene verdim içmek istmeiyor bütün gün mızıkladı baktım herşeyi ağzına sokuyor zorla damağına baktım alt damakta şişlik var acep diş mi geliyor bugün iki kez de kaka yaptı başka bişiden deildir dimi

ahhh canim ya kiyamam bebisine ishal olmasi distendir diye biliyorum ben
benim oglum da gunde 2-3 kez kaka yapmaya basladi......
ayyyy yani en tembel de bizim ogullarimiz cikti baksana diger bebekler
tamamlayacak neredeyse.... hayirlisiyla bir ciksaydi su disler.....
herseye de distendir demekten fenalik geldi yaniiiiii

şekercim geçen denizinde 37,5 du ateşi ve çok mızmızdı gece çok uyanıyordu üst dişleri bi türlü patlayamadı drunu aradık diş ateşi 38i geçmez dedi istersen bi drunu ara sor

kıyamam ben bu bebişlere ya((
valla ben de bıktımmmmm
şekercim geçen denizinde 37,5 du ateşi ve çok mızmızdı gece çok uyanıyordu üst dişleri bi türlü patlayamadı drunu aradık diş ateşi 38i geçmez dedi istersen bi drunu ara sor

cnm ben de dün calpol verdim ılık duşa soktum akşama babsı geldi fitil koyduk ateş 38,2 idi dr u aradım sordum nerden ölçtünüz dedi koltuk altından dedim ılık duş soğuk kompres (koltuk altı, kasıklarına) calpol önerdi normaldir artık dedi biz de bi daha duş aldırdık duş aldırınca hemen soğuyor zaten sonra ben dün bi tek fanilasıyla tutuyordum onu da çıkardık sadece beziyle kaldı bide dr duş aldırınca kurulamayın kendisi kurusun o zaman daha çabuk düşer ateşi demişti kurulamadık biz. bi de dün kusmuştu ama calpolden nefret ediyor onu içirdikten sonra kusmuştu. zorla içiriyoruz ne biçim şey bu calpol ya geçmesse sabaha gelin dedi baktım sabah 37,2 olmuş düşmüş ateş şimdi uyuyor bakmadım ama daha da düşmüş gibi geldi bana. paso emiyor hırslı hırslı... alt damağında da bir farklılık var. ama ne zaman patlatır dişi bilemem. çıksa da rahatlasak. mızmız sürekli kucakta gezdiriyorum oturunca başlıyor gene ağlamaya çok bitkin ve halsiz. keyfi yok yani. gece 11 gibi uyudu hemen biz d euyuduk artık aramızda yatırdık gece emmeye kalkınca yerine götürdm

çok geçmiş olsun.oğlumunda üst dişleri çıkarken ateşlendi.gece uyumadık bile o derece kotuydu devamlı ağladı.sabah doktoru aradım calpol düşürmüyorsa ateşi donuşumlu olarak pedifen vermemizi soyledi,onu kullandık,düştü hemen ateşi.

geçmiş olsun canım napsın kuzucuklar canları yanıyor bitaneylede bitmiyorki 2yaşına kadar diş zamanları böyle geçecek hem bizim için zor hem onlar için deniz calpole daha doğrusu tüm ilaçlara bayılıyor görür görmez ağzını açıyor kaydirigubbakcemile3 bende gece çok mızmızlanırsa alıyorum yanımıza yat kalk daha kötü oluyorum bide sabah işe git sempatiksalakcinni

kızlar dün gece de zor uyudu sürekli ağlıyor kucakta dahi ağlıyor ateşi yoktu calpol içirmek de mesele... sabah içiremedim ağrısı varsa en azından onu azaltır diye içirecektim ama içmedi sıpa....
içim parçalanıyor ağladıkça
zorla uyuttum saatler de şaşınca düzene girmek zor olacak
bişey de yemiyor paso emişiyoruz

kıyamam canım,diş kesin geliyor galiba bu sefer.şekercik ismini mhazırlayamıyorumda calpole eş değer başka bir ilaç vardı,d ile başlıyor hatta doktora sorsanda ondan kullansan bundan sonra belkı onu sever oğlun.

larem zor ya dünden beri iyi ben de calpolu vermek için enjektör aldım ama onu görünce kaçıyor:) dr a götürcez zaten bu ay kontrole dr da biliyo paşamızın nazını bişey yazar heralde.

canım multıtabs vitamin kullanıyormusun yavruna eğer veriyorsan onun çubuklu pompası varya ben onunla veriyorum kaşıkla falan çok zor oluyor bir vuruyor dökülüyor yada ağızlarını kitliyorlar. ama onunla kolay veriyorum.. beli sende de işe yarar..

cnm ben multitabs da veremiyorum içmiyor dr da nutrigen toz karışım verdi onu yarı katı gıdasına katıyorum hoş gıda da almıyor ya fazla, bi kaşık gıdaya karıştırıp veriyorum işte.
çubuklu pompa da iyi fikirmiş cnm sağol

bu arada aramıza hoşgeldin:)

canım yemeyen çocuk çok zor. benimkilerden biri kaşığı hiç sevmiyor diğeri ise biberonu. gündüz biri ile gece diğeri ie savaşıyorum. ama her ikiside iştahsızzz(
hoşbulduk canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

heyooo ilk incimiz dün göründü:))) minicik bi beyazlık. ayy çok heycanlandım. ilk ben gördüm arkadaşıma da teyit ettirdim babamıza hemen msj çektim:)
iki gecedir baya sık uyanıyodu bundanmış demekkkk

wavy canım iştahsız çocuk zor ama bi yerde okumuştum bebeklere üç adet makarna dahi yetermiş biz illa bi tabak yesin diye düşünüyoruz ya benm oğlum anne sütü alıyor ondan dolayı bir kaşık bile yemesi yeter diyorum paso emişiyoruz yarın okul açılınca böyle sık emişemicez değerlendiriyoruz zamanımızı.

:lepi::lepi: eyoo gözn aydın canım. ay darısı başımıza inşallah.
benimkiler emmiyolar canım. emseler hiç uğraşmayacağım açıkçası. biberonla içmesi gerekeni içsa keşke onada oh be dicem. mesela biri biberonla mamsını yiyor o yüzden onu hiç zorlamıyorum. iki kaşık yese yeter diyorum. ama diğeri off canımı yiyor yaw. şu gewce acıkma olayları bir bitse o zman rahat edeceğim. beki o zaman acıkıp uyanmazda bende rahat ederim..

hadi gozunuz aydın,şimdi arka arkaya grlir diğer incileride bebeşinin:lepi:
emişin valla en iyisini yapıyorsunuz.bizde oğleyız oğlumla.bir ara ekgıda vercem kahvaltısını yapsın,meyvesini yesin,çorbasını,yoğurdunu yesin derken gunduz emmmeleri azalmıştı.şimdi emmeye oncelık verdim.nasılsa hayatı boyunca yıyecek,anne sutünü bir daha nerde bulacakcokacimcoook

gözünüz aydın canım yanındakide hemen gelir çom tatlı oluyorlar gülünce opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…