2009 Kasım Bebeklerinin Dişleri Çıkıyor mu?

sgumus saol şekerim biraz nazlı çıkıyo dişlerimiz ama olsun.
ay senin oğluş da ne kadar büyümüşşşş maşallahhhh

sgumus saol şekerim biraz nazlı çıkıyo dişlerimiz ama olsun.
ay senin oğluş da ne kadar büyümüşşşş maşallahhhh

bizimde 2 tane çıktı gerisi yok. sağol canım büyüdüler valla 3 ay sonra 1 yaşında olucaklar sanki daha dün doğdular zaman ne kadar çabuk geçiyor emzirirken kucağa bile sığmıyorlar artık gamyoncuiremsu

Benim kızımın dişleri biraz erken çıktı bu yüzden şimdiden 8 dişi var.Ve babannesinin omzunu ısırıp morartmış kaydirigubbakcemile3..Eline ne geçerse ısırıyor çünkü...

Benim kızımın dişleri biraz erken çıktı bu yüzden şimdiden 8 dişi var.Ve babannesinin omzunu ısırıp morartmış kaydirigubbakcemile3..Eline ne geçerse ısırıyor çünkü...

hay allah kuzucuga bak ben de simdiden korkmaya basladim oglum napacak
inci tanelerini cikartinca.....zemuszemus

çıkarcnm benimde 2. diş göründü ama öyle kaldı 15 günü buldu meydana çıkması birbuçuk dişi var
diyordum soranlara

Bizimde alttan iki diş çıktı üstten bir diş cıktı Üç tanesi yolda patladı patlayacak.Geceleri acısından uyuyamıyor yavrum. Calgel diye bir jel sürüyorum ama içimde hiç rahat değil.Yan etkisi olmasa bari.

bende calgel sürüyorum cnm çok eskiden beri kullanılan bir jeldir o yengem kuzenlere bile hep onu kullanmıştı 15 sene önce
bizimde bu hastalığımızın arasında kuzumun üsttwen ikitane patladı daha belirli belirsizler tık tık etmeye başladılar ama ne iştah ne bişey birde balgam yediğini kusma allahım yardımcım olsun çok zorlanıyorum çok

bizim ilk dişimiz 7 aylıkken çıktı.Şu anda altta 2 üstte 4 toplam 6 dişi var.10 gün kadar önce,bir gün boyunca garip bir biçimde sürekli göğsümü ısırmıştı.O gün sayısız denedim her defasında çok fena ısırdı ve böyle çekiştirerek.Nasıl ağladığımı anlatamam ,tüm gün hiç emziremedim .Ertesi gün şükür bıraktı ısırmayı ama 1 hafta acıdan mahvoldum.Şimdi o ısırma olaylarını bıraktı pek umrunda değil.Allaha şükür biz ağrısız ,sızısız ,ateşsiz çıkardık dişleri.İnşallah sizlerinde biran önce dizilir inciler.Daha uzun yolumuz var gerçi ,20 dişi çıkaracağını düşünürsek...........

benim oglumun 7aylikkan alttaki 2 tane, 3 hafta once de yukaridaki 2 tane disleri cikti. hemde kocaman kocaman yerimseniben. jel filan kullanmadim. kasinti oldugu zaman galete gibi sert biseyler veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…