2009 Kasım Bebeklerinin Dişleri Çıkıyor mu?

oğluşum bi ısırıyo 2 dişininde izi kalıyo mememde.....

aynen ya,ustekinlerde çıkınca yandık valla.lmaz:birde eiyor emiyor doyunca memeyı bir asılıyor sıpa canımı acıtıyorsempatiksalakcinni:hulya:.aman emsinde razıyım,ne yapalım annelik zor

ben 1 aydır ugrasıyorum cok zor vallaha sıstı ama patlamak bılmedı cok zor olan dıs ı cıkarıyomus hergun feryat fıgan gezıyoruz :gitme:

canım jeli alt damağa ve üst damağa sürüyorum ama tadını çok sevmiş olmalıki jeli eme eme bitiriyor,

doktorumuz bizim dişerimize baktı ben çok şikayet ediyodum salyaları akıyo diye ama daha gelen giden bişey yok dedi bıktım şu salyalardan bütün gün giysi değiştirmekten

kızlar ya bizim de salyalar akıyor bikaç gündür de huzursuz annem de sabah telefonda kakası pütürlü mü dedi evet dedim ama ben hep ekmek filan kemiriyor ya sindiremiyor da onlar çıkıyor sanıyordum hah o zaman diş çıkarıyor zavallım dedi ay kociş de dün akşam çocuğun damağında bi sertlik var sanki dedi ama ağzını açmadı sıpa ben anlayamadım elimi de hemen emdi ne bulsa ağzına götürüyor galba biz de diş çıakrıyoruz daha çıkmasın yaaa gene mahvolcak göğüslerim zaten ilk 4 ay ağlaya ağlaya emzirdim şurda 2 aydır rahatım

evden yeni geldim dişlerini konrtol ediyim dedim ana oda neeeeeeeeee bir tane inci alttan dişimiz patlamış dün 6 aynı doldurdu 7 gün alırken cıktı dişimiz abimiz 8 aylık cıkarmıştı ... iki cocuk birbirinden okadar farklı oluyor ki utkuyu yere bıraktığımızda ilgisini cekeceği bir şey koyuyoruz ve bir sağ bir sol yapa yapa ulaşıyor tam emekleme demesek de amacına ulaşıyor zemuszemus

canım bizimkinin dışkısıda pütürlü dişmi çıkarıyor benimkide acaba
valla annem öyle diyor ama bence daha zaman var.. bilemiyorum ki nasıl çıkacak ne belirtiler olacak?
bugün dışkısı yapışıklıydı (ıyy ne iğrenç konuşuyorum di mi? ama insan anne olunca bunlar normal geliyor... )

cnm hadi hayırlısı demek pek sıkıntılı olmadı ay darısı başımıza

eveeeeeet bizimde ilk dişimiz çıkıyor dün deniz baya mızmızdı baktım elime iğne gibi birşey batıyor kuzucuğum diş çıkartıyormuş opuyorumnanaktan

slm kızlar bizimde bita ne dişimiz patladı çok az görünüyor akşam uyku yoktu butün gecem uyutma çabalarıyla geçti sbh farketmedim sonradan birde baksamki bitene acıcık çıkmış diğeri nezaman çıkar bilginiz varmı 2 si ayn çıkıyor galiba bize bugecedemi uyku yok

gozunuz aydın,bir haftaya kalmadan yanındakıda çıkıveriyor.

bizim şimdi üsttekiler geliyor sürekli mızmızlanıyor tabi bu arada olan benim gögüs ucumada oldu emerken inanılmaz canım yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…