2009 Kasım Hatunları Hadi Zayıflayalım

doğuma 74le girdim başlagıç kilom 57 idi
doğumdan sonra bugün itibariyle 12 kilom gitmiş şuanda 62 kiloyum
ideal kilom 55 daha 7 kilo vermem lazıımmmm

yediklerim ise ev halkı ne yiyorsa bende onları yiyorum. bol bol şerbetde içiyorum. hurma helva sırf süt olsun diye

ya kilolar giderde bu sarkan dikiş üstü göbeee bi çaree bulsak diyorum ben asıl onlar sinir bozucu

Ben korse kullanmaya başladım biraz daha toparladı.

slm kızlar...
62 kg hamile kaldım
en son 85 kg idim
son hafta tartılmadım bile.....
şu an 2 aylık bebeğim 70 kgyim.

benimde zayıflam lazım.
nasıl yapıcam bilemiyorum.....

karnım baya sarkık kaldı.
yaş 28
2 çocuk
2 sezeryan yani....

caanım sezeryan mı oldun ne kadar oldu dogum yapalı bana takma diyorlar sezeryan oldugum için doktor arkadaşım demişti takma diye dr una sordunmu CADIARZUCADIARZU

42 gün önce sezeryan oldum canım doktoruma bi daha gidip sormadım zaten sezeryanı da başka doktor yaptı.Ama annemler falan dedi normal doğum yaptıktan sonra falan kuşakla ya da çarşafla sarıyorlarmış bende deneyeyim dedim.30 gün sonra taktım dikişlerim iyileşince....Ben faydasını gördüm daha toplandı eşim bile farketti.Eskisi gibi değil karnın dedi.....

kızlar ben sezeryandan 1 hafta sonra karnımı sımsıkı sardım yoosam karnım çook daha kocamandı kesinlikle faydası var. ama korseyi bilmiom bence kasları zayıflatır sonrasında sıkılaşmak daha zor olur gibime gelio

kızlaaaar diet başarı öykülerinden buldum bakınn

Giriş tarihi: Aug 2009

80 kılodan 58 kıloya 3 ayda dustum :))) Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

selamlar benım hıkayemde ayrı bı trajıkomık :))) sısmanken aılem dahıl cevremdekı hıc kımse bunu bana hıssettırmıyordu bende mutlu mesut yasıordum. tartılarla aramda kotuydu hıc tartılmazdım. bı donem bole gectı gıttı bı gun erkek arkadasım bana ayrılmak ıstedıgını cunku yanında ondan buyuk gosterdıgımı ve kendı mutlulugum ıcın kılo vermem gerektıgını soledı ( o gun tartıldıgımda 80 kılo oldugumu gordum ve sonrası bunalım.
su an 57-58 aralıgında dolanıorum, bu kıloları nasıl verdıgıme gelınce ben ole aman sık yıyeyım metabolızmam calıssın, duzenlı yıyeyım falan yapamıordum. az ve sık yemeyı hıc beceremıordum.ılk baslarda bırden yemeyı kesmem gerekıyordu kı mıdeyı kucultebıleyım dıe nıtekım basardımda. ılk bı ay hıc denecek kadar az yedım tabı meyveyı hıc bırakmadım vucudun vıtamınsız kalmamsı ıcın. kızartma, hamur, ekmek, tuz, seker, pılav, makarna, cıkolata, abu cubur, fast food artık hayatımda yer almayan seyler, ancak cok canım ısterse tuketıyorum.
bırde ılk baslarda bu olaya karar verdıgımde sabahları elma sırkesı ıcıordum ve gercektenfaydasını gordum. duzenlı yuruyuslede bugun oldugum hale gelebıldım. sımdılerde ıse az ve duzenlı yıyorum ama ekmek uzunca bı zamandır hayatımda yok. eger ben basarabıldıysem herkes basarabılır :))) bugun aynaya baktıgımda benı terkeden erkek arkadasıma cok tesekkur edıyorum :))))

54 kg ile hamıle kaldım.
75 kg ile doğuma girdim.
54 gün oldu suan 64 kg bakalım daha kılo vermem lazım inş zamanla vericemm..
ya doktorda bana sakın korse takma dikişlerin iyileşmez dedi ama bende 2 ay dolduktan sonra kullanmak istiyorum

cnm ben 3.gün taktım korseyi ama 1 hafta kullandım şuan takmıyom
yaza egzersiz yapcam artıkmafoldumben
çok sıkmadıktan sonra bence takılabilir

Selam kızlar 24 kasımda sezaryenle doğum yaptım
74 ile doğuma girdim şuan 63 kiloyum , 55 olmak istiyorum.
Kilo değilde göbek benim moralimi bozuyor bide ortadaki çizgi bir an önce gitse ((
Bende 50 günden sonra korse takmaya başladım oda evde değil dışarı çıkarken

heyt beeee:))) hatınlarrr ben de 68le doğuma girdiydim doğumdan hemen sonra 60 olmuşum sonra 59q düştüydüm bugün bi tartıldım 57 kiloyum heheeee 2 kilo daha giderse işlem tamamdır eskiden 49 kiloydum çok zayıftım ama şimdi bayaaa güzelleştimm

selam kızlar rabbim zayıflmak isteyen biz kularına yardım etsin inşş kaydirigubbakcemile2bende 2 kasımda sezeyanla doğum yaptım 61le hamile kaldım 73le doğuma girmiştim sonrasında 64 kilyum hala daha öylee ama çok tatlı yemek istiyorum ondan vazgeçmek gibi bir niyetim yok meyve çok yiyorum ekmeği azalttım bide ender saraçtan dinledim doğum kilolarını vermenin eniyi yolarından biride ip atlamak diyor vucudu sıkılışatırıyormuş bende başlıycam

sezeryan sonrası korse kullanımına izin var doktoruma sordum alışkanlık olmasın diye hergün takmıyomm amme az göbiş var napıcaz yaws

şekerim kendiliğinden zayıflanıyor ben bi tek emziriyorum ne istersem de yiyorum:))) ip atlamayı ben de duydum ama apartmanda nasıl atlıcaz yavv? alttakiler kıyameti koparmaz mıı? havalar da buz gibi...

he ben bi de termal kemer duydum sauna kemer de deniyor o da terletip kilo atmaya yardımcı oluyormuş bi araştırın isterseniz ben korseyi rahat kullanamadım külot tiplilerden aldım göğüs aldına kadar gidiyor mide korsesi de deniyormuş ama kullanımı zor oldu giy çıkar bi de acayip terliyorum sıkıntıya gelemedim ama göbeğim baya eridi nası becerdim bilmiyorum sadece günde en az 3 lt su içiyorum bazen 4 bile oluyor belki onun faydası olmuştur bide ben korse giyemeyince tayt giydim onlar da çok sıkı ya.

aslında doğru canım en kolay zayıflama yolu emzirme çokta acelem yok yavaşça gider ama ip atlamayıı çok severim benim alttaki komşu çalışıyor yok gündüzlerii bi sakıncası olmas yanii hemde zevklii suyu bende çok içiyorum tabiatım suyu sever eskiden berii

o dediğini ilk kez duydum kısss bilmiyom:kedi:
korsede benimki tayt gibii göğüs altına kadar geliyii sadece dışarı çıkarken giyrum azcık bi göbek var hayırlısıyla hepimiiznki gidecek inşş

Korse takabiliyor musunuz? ben denedim karnım çok acıdı bıraktım...sporda yapamıyorum. hala dikiş yerleri acıyor... 63 te takıldım kaldım. Doğum sonrası 53 idim. 55 olsam yeter.

ben 64 le hamıle kaldım doğuma 78 kıloyla gırdım
eve geldığımde 72 kıloydum dr 3 hafta sonra korse takabılırsın dedı ben 3 gün taktım sonra malesef apandıst amelıyatı oldum
su an 68 kıloyum hedefım 60 olmak
ama korse kullanmadığım ıçın göbüş duruyobilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…