doğuma 74le girdim başlagıç kilom 57 idi
doğumdan sonra bugün itibariyle 12 kilom gitmiş şuanda 62 kiloyum
ideal kilom 55daha 7 kilo vermem lazıımmmm
yediklerim ise ev halkı ne yiyorsa bende onları yiyorum. bol bol şerbetde içiyorum. hurma helva sırf süt olsun diye
ya kilolar giderde bu sarkan dikiş üstü göbeee bi çaree bulsak diyorum ben asıl onlar sinir bozucu
Ben korse kullanmaya başladım biraz daha toparladı.
caanım sezeryan mı oldun ne kadar oldu dogum yapalı bana takma diyorlar sezeryan oldugum için doktor arkadaşım demişti takma diye dr una sordunmu CADIARZUCADIARZU
54 kg ile hamıle kaldım.
75 kg ile doğuma girdim.
54 gün oldu suan 64 kg bakalım daha kılo vermem lazım inş zamanla vericemm..
ya doktorda bana sakın korse takma dikişlerin iyileşmez dedi ama bende 2 ay dolduktan sonra kullanmak istiyorum
selam kızlar rabbim zayıflmak isteyen biz kularına yardım etsin inşş kaydirigubbakcemile2bende 2 kasımda sezeyanla doğum yaptım 61le hamile kaldım 73le doğuma girmiştim sonrasında 64 kilyum hala daha öylee ama çok tatlı yemek istiyorum ondan vazgeçmek gibi bir niyetim yok meyve çok yiyorum ekmeği azalttım bide ender saraçtan dinledim doğum kilolarını vermenin eniyi yolarından biride ip atlamak diyor vucudu sıkılışatırıyormuş bende başlıycam
sezeryan sonrası korse kullanımına izin var doktoruma sordum alışkanlık olmasın diye hergün takmıyomm amme az göbiş var napıcaz yaws
şekerim kendiliğinden zayıflanıyor ben bi tek emziriyorum ne istersem de yiyorum:))) ip atlamayı ben de duydum ama apartmanda nasıl atlıcaz yavv? alttakiler kıyameti koparmaz mıı? havalar da buz gibi...
he ben bi de termal kemer duydum sauna kemer de deniyor o da terletip kilo atmaya yardımcı oluyormuş bi araştırın isterseniz ben korseyi rahat kullanamadım külot tiplilerden aldım göğüs aldına kadar gidiyor mide korsesi de deniyormuş ama kullanımı zor oldu giy çıkar bi de acayip terliyorum sıkıntıya gelemedim ama göbeğim baya eridi nası becerdim bilmiyorum sadece günde en az 3 lt su içiyorum bazen 4 bile oluyor belki onun faydası olmuştur bide ben korse giyemeyince tayt giydim onlar da çok sıkı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?