valla ben de düşünmüyodum 3lüyü dr. yaptıralım dedi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı
herkesin boşuna morali bozuldu burda gibime geldi
anaaa o zaman bizim beğendiğimiz kumaşlar olmaaaazlmaz:
okudum kıız hatta ayyy sağol ya içim rahatlattın falan yazmıştım görmedin miii :sinifsinif:
efet yaa ondan alamıcaaaz :gitme:
burdayııımmm
beğendiiim çok güzelmiş
ayy biz çok sevdiydik yaa laelaelaelaelae
gııı iteeeek bana da de o kadının hele
ben korkuyom kadın çağırmayaaa
bi de bize de o gereksiz şeyleri de biz de almayalım
yok canim bebek hareketlendigi anda kullanma süresi bitti demektir..ama etiketinde 10 aya kadar yazio...eger bebek 10 aydan önce onun icindeyken basina bisey gelirse her türlü yasal hakkin var..sikyate mahkeme geriverip parasini bile alabilirsin
bu almanlarin en sevdigim sosyal haklarindan birisi..hakkini sonuna kadar savunuyosun
okudum kıız hatta ayyy sağol ya içim rahatlattın falan yazmıştım görmedin miii :sinifsinif:
gozun aydin canim. ama bu ayrintilida cd de veriyorlar. bir resim bile vermemesi tuhaf. sen ozelde mi yaptirdin yoksa devlette mi?
valla ben de düşünmüyodum 3lüyü dr. yaptıralım dedi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı
herkesin boşuna morali bozuldu burda gibime geldi
anaaa o zaman bizim beğendiğimiz kumaşlar olmaaaazlmaz:
efet yaa ondan alamıcaaaz :gitme:
burdayııımmm
beğendiiim çok güzelmiş
ayy biz çok sevdiydik yaa laelaelaelaelae
gııı iteeeek bana da de o kadının hele
ben korkuyom kadın çağırmayaaa
bi de bize de o gereksiz şeyleri de biz de almayalım
oooh süper canım yaaa çok sevindiim ayy keşke resim verseymiiş
yaa hrsde dvdye kayıt yapıyolarmış bi de renkli benim ona gidesim vaar ama çoook pahalııı
nemiş kıss sölesene ?talha değilde taha hoşuma gidiyor ama benim bebişimin ismi hazırzemuszemus
gözün aydın canımmerhaba ben geldim 3 lü tstimi doktora gösterdim çok güzel dedi ultarsona girdim ayrıntılıyaa bakan doktor başkaydı suratsızdı ama bebek ne kadar büyümüşş sadece arada güzel güzel dedii ve organlara teker teker baktıı ayakları tombiş tombiş geldi banaa onra rapor verdi resim vermedii tüm ölçümler iyi gibii benim işim bitene kadar benim doktor çıkmış gösteremedim yanii cuma günü gösterriiim inşş
nan hrsde neresi allaşkına fatih ünv. de istersen cd veriyolarmışlaelaelaelaelaeoooh süper canım yaaa çok sevindiim ayy keşke resim verseymiiş
yaa hrsde dvdye kayıt yapıyolarmış bi de renkli benim ona gidesim vaar ama çoook pahalııı
olamz kuzum olmaz destek yoksa icinde unut gitsinkartanesi .!.:anaaa o zaman bizim beğendiğimiz kumaşlar olmaaaaz
zeren06 .!.:burda o parayı alana kadar çocuk liseyi bitirir canım ben onu da almam o zaman...
çok sevindim güzelim yaa keşke fotoyuda verselerdi ne oluyormuş sanki neyse sen bebişini gördün yaa o yeter:1hug:merhaba ben geldim 3 lü tstimi doktora gösterdim çok güzel dedi ultarsona girdim ayrıntılıyaa bakan doktor başkaydı suratsızdı ama bebek ne kadar büyümüşş sadece arada güzel güzel dedii ve organlara teker teker baktıı ayakları tombiş tombiş geldi banaa onra rapor verdi resim vermedii tüm ölçümler iyi gibii benim işim bitene kadar benim doktor çıkmış gösteremedim yanii cuma günü gösterriiim inşş
sen bebisine ne alirsan al gereksiz olucak. cunku bebegin israrla mutfak cekmecesindeki kasik catallarla, mandallarla ve sizin cep telefonunuzla oynamak isteyecek. buda ayrica tuhaf ellerine oyuncak telefon verdiginizde firlatip atiyorlar, ille de gercek olucak.kaydirigubbakcemile3
nemiş kıss sölesene ?
gözün aydın canım
nan hrsde neresi allaşkına fatih ünv. de istersen cd veriyolarmışlaelaelaelaelae
merhab kızlar ya ben kac gündür sabah acıyorum kk yı günaydın msj atıyom sonra aksama ancak ısım bitiyo yogun ıslerım sonrada okuyamıyorum kım ne yazmıs çok ılerlemıs oluyo :sinifsinif: hepınizle lak lak yapmayı özledım a.s.
evet yaa onlar hep tencerelere tavalara vurmayı seviyoo kaydirigubbakcemile3sen bebisine ne alirsan al gereksiz olucak. cunku bebegin israrla mutfak cekmecesindeki kasik catallarla, mandallarla ve sizin cep telefonunuzla oynamak isteyecek. buda ayrica tuhaf ellerine oyuncak telefon verdiginizde firlatip atiyorlar, ille de gercek olucak.kaydirigubbakcemile3
hee herkese diyom bazı kadınlar uzağa gelmiyo falankartanesi kız banada dediydin sen istiyorsan temizlik için birini ben sana önerebilirim çoktandır havaların düzelmesini bekledigim için erteledim kadını çagırdım pazar günü temizlik yaptı evi iyi temizledi sagolsun...
yaw ben kapıcıyı çağırmıştım geçen ay hiç güzel temizlemedi bi camları akşama kadar ancak bitirdi birde 70 lira aldı neymiş ev büyükmüş mızmız ben temizleyemedim demiyorda.bu ay başka birisi gelecek çok iyiymiş birisi önerdi o gelecek gelince ben sane tlfn nosunu veririm çağırırsın.
gereksiz eşya derken mesela kanguru falan kullanılmıyor zaten arabada gidip geliyoruz oto koltuğu kullanıyorum şuan çok rahat.ana kucağı falanda pek kullanılmıyor ben oyuncakları oto koltuğuna takıyorum onlarla oynuyordu.dur aklıma geldikçe yazarım
nemiş kıss sölesene ?
gözün aydın canım
nan hrsde neresi allaşkına fatih ünv. de istersen cd veriyolarmışlaelaelaelaelae
erkek olursa ensar kıs olursa inş öle olur eslem olacak teyzesi.ama hansa ismide hoşuma gidiyor emme eslem diye tutturdum enese uysun diyekaydirigubbakcemile2
ensarda çok güzel biz ahmed said koyucaz nasipse kız olursa eslem hafsa düşünüyordum ama ilerde kızım olursa adıeslemli bişey olucak inşşkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?