2009 Kasm Anneleri

iyi geceler güzel bayanlar biz geldikopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalımmben yokken beni merak eden oldumu bakem ben gelmeyeli 400 sayfa filan geçmişş
uffya ne kaynatmışsınız
taşındım yerleştimm şükür
iyi geceler annişler

hoşgeldin canım tanıyamadım seni bende yeni sayılırım 400 sayfa olmuştur bu kasım anaları çok geveze anam hep çene hep çene bunlardan fena kaynana olur tabi bendende:roflol::roflol:

krispicim selam nasılsın,2 gündür işlere daldım giremedim nete,merak ettim bebişinin cinsiyetini,

var itekcımde anca yetişiyoruz evet bu aralar mezunuyettı dugundu malumyazın agdalar kesımler manikür pedikür derken aksam olyo alkisalkisalkis
allah bereket versin kaydirigubbakcemile2
saol canım ben münire eslem yada müberra eslam düşünüyordum seninkide kız olucakmış gibime geliyor saklananlar hep kız çıkıyor yaa hayırlısı tabikiikaydirigubbakcemile5
kızın olmıcak da ilerde olursa o isimleri kullanmaz bitek eslemi kullanır benden sölemesi lülülülülülü angarya olur ancak hee
hansa ne demek ya? alman ismi hans gibi.:bbo:
hee hansa bana da pek bi itici geldi yaa anlamını bilmiyom daa kaba biraz sanki
kızlar iyi akşamlaaarrrrr
iteeeek haberlerini bekliozz kız olursa kertek mi nann yerimseniben
öptüm hepinizi
:dilcikar:
yok anam bu kkdaki oğlan annelerinin hiçbirine benden kız yok
5-10 kıza birden bakıyolar Çok üzgünüm çoook
çok şey kaybettin ebiscee şakkıdı
destna gözün aydın canımmmm.... :lepi: ama keşke cd ve resim alabilseydin benimki her ay veriyo özledikçe onlara bakıyorummm ...opuyorumnanaktan:asigim:
ne nan sana hep cd mi veriyolaar
bize sadece resiim :umursamaz:
kıız geçmiş olsuun heralde sabah dr.a gitcen
iyi haberlerle gel
valla bu konuda fikrim yok ama göğüsten beyaz yağlı süt gibi bi sıvı gelebilir ama sıkıp gelmesini sağlamayın diyodu gerçi erkenmi diil mi bilmiyom
eyüp gayet güzel bence hatta bebeğe de sölenebilir niye slenmesin gıı
iyi geceler kızlar, yarın kontrol günüm aslında cumaydı ama dr cuma yokmuş yarın gidecem. Sizler nasılsınız a.s.
hadi gene iyisiin bebişini erken görcen hihoyyyt

geçmiş olsun kurtuldun dimek
nassınnn iyiyminn

günaydın kızlar hazır boşken geçmişi okudum bi de selam vereyim
hepinize günaydııınn
güzel günler diliyoruum

kızlar günaydın nasılsınız?epeydir gelemedim yanınıza kızımdan fırsat kalmıyo tam oturucam ben oturucam diyoo .yandık valla tatilde elimi sürebilirsem iyi :))))))))
ben iyiiyim kötümü bilemiyorum.3lü testim yaş riski hariç çok güzel çıktı.bir sorun yokmuş değerlerde.sadece yaşımdan dolayı rsik veriyo.amniyosentez önerdi doktorum.ama yaptırmayacağım.rabbim inşallah kızım gibi sağlıklı bir vlat daha vereck bana.yaptırsam ve sonuç ktü çısa yıklıcam.bebeğimide kaybetmek istemiyorum.5,5 aylık alacak sonuç geldiğinde.3,5 ay sonra doğum ypacağım sonuçtan sonra.o kadar büyümüşbir bebeği doğurup öldüremem.oyüzdende nasip diyorum .inşallah bebeğim sağlıklıdır kızlar.rabbim hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın.çok öpüyorm hepinizi güzel hamişler

saolsın canım araştırma hastansinde yaptırdım sonuçta iyi olsunda resmini vermesinler dimii napalımm gıcık oldum amamafoldumben

canım ben de devlet hastanesinde yaptırıcam... büyük ihtimal bana da vermiycekler ama izin verirlerse yanımda eşim girsin telefonuna çeksin dicem... pek ümidim yok ama denemekte fayda var buyrunnnnnnnnn

canım yazdığın isimlerden beğendiğim isim ADA.. Ben birde DURU ismini beğeniyorum...ama kızım olsaydı adını ZEREN ADA koymayı düşünüyordum...

düğünde giyeceğim elbisem
nasıl kıslar yaa zor buldum valla

zeytin kızzz çok hoşuma gitti elbiseeeenn...zevkin süper tam benim tarzım valllaaa.... fiyatı daha da güzel yerimseniben

bu yaz eşimin kuzeninin nişanı olur belki, ben de o zaman kıyafet derdine düşerim artık a.s

canım çok geçmiş olsun..a.s.. bügun nasılsın ve doktora gitmeyi düşünüyomusun?

ooo şimdiden süt üretimine başladıysaaaaaann.. senin bebiş iyi besleniicek demektir...:dance:
zaten normalde de bir gögüs siğerinden büyük olur... ama çok endişeliysen ve ağrı dayanılmayacak gibiyse doktora git canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…