inş canım, senin bir kızın vardı galiba değil mi
iyi geceler güzel bayanlar biz geldikopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalımmben yokken beni merak eden oldumu bakem ben gelmeyeli 400 sayfa filan geçmişş
uffya ne kaynatmışsınız
taşındım yerleştimm şükür
iyi geceler annişler
neden beğenmiyormuş sen ne buldunki söyle bakem bakalım ben beğenirmiyim
hoşgeldin canım, yeni evin hayırlı olsuniyi geceler güzel bayanlar biz geldikopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalımmben yokken beni merak eden oldumu bakem ben gelmeyeli 400 sayfa filan geçmişş
uffya ne kaynatmışsınız
iyi geceler annişler
benim oğlumun ismi emre buna da eren düşünüyordum uyumlu olur diye ama beğenmedi
allah bağışlasın canım, benim de bir oğlum var 14 haziranda 8 yaşına girecek, bir tane de yoldaevet canım bir kızım var ağustosta 3 yaşında olacak allah kısmet ederse
aaa neden güzelmiş ilk oğlunun isminii kim koydu sen koyduysan ona bırak o koyduysa o sana bıraksın
allah bağışlasın canım, benim de bir oğlum var 14 haziranda 8 yaşına girecek, bir tane de yolda
oğlumun ismini o koydu ben de beğendim, bunun ismini de ben koymak istiyorum ama kısmet artık
evet bayağı ara verdim, bu sene erkekler daha fazla galibahımmm allah seninkileride bağışlasın canım epey ara vermişsin
iki erkek hee işin zor bide eşin üç erkek aboooo bu sene zaten erkek patlaması var
ayy ben yatacam artık mutfağımı toplayacam yarına kalırsa içinden çıkamam sana iyi geceler canım
allah bereket versin kaydirigubbakcemile2var itekcımde anca yetişiyoruz evet bu aralar mezunuyettı dugundu malumyazın agdalar kesımler manikür pedikür derken aksam olyo alkisalkisalkis
kızın olmıcak da ilerde olursa o isimleri kullanmaz bitek eslemi kullanır benden sölemesi lülülülülülü angarya olur ancak heesaol canım ben münire eslem yada müberra eslam düşünüyordum seninkide kız olucakmış gibime geliyor saklananlar hep kız çıkıyor yaa hayırlısı tabikiikaydirigubbakcemile5
hee hansa bana da pek bi itici geldi yaa anlamını bilmiyom daa kaba biraz sankihansa ne demek ya? alman ismi hans gibi.:bbo:
:dilcikar:kızlar iyi akşamlaaarrrrr
iteeeek haberlerini bekliozz kız olursa kertek mi nann yerimseniben
öptüm hepinizi
ne nan sana hep cd mi veriyolaardestna gözün aydın canımmmm.... :lepi: ama keşke cd ve resim alabilseydin benimki her ay veriyo özledikçe onlara bakıyorummm ...opuyorumnanaktan:asigim:
kıız geçmiş olsuun heralde sabah dr.a gitceniyi akşamlar kızlarrrr
unique canıım seninde mi kızın oluyorrrr gözünaydın yaaa çok sevindim
bu arada masal ve minel ismi çok güzel...
kızlar ben dün sandalyeden düştüm
ve dünden beri sağ tarafımmda çok ağrım var
ve bebişte sanki hareket etmiyor gibi geliyor
çok korkuyorum birşey olmuşmudur sizce???
yarın gidip bi baktırayım diyorum?
valla bu konuda fikrim yok ama göğüsten beyaz yağlı süt gibi bi sıvı gelebilir ama sıkıp gelmesini sağlamayın diyodu gerçi erkenmi diil mi bilmiyomkizlar iyi aksamlar.. benim bi kac gündür sol gögsüm acaip agriyor.. bugünde gögüs ucumdan süt gibi bi sivi geldi.. bunun icin erken degilmi ya korktum bir an.. bide bu agri normalmi sag tarafimda yok öyle bisey.. sadece solda.. zaten sol gögsüm daha büyük duruyor sagdakindenn...
eyüp gayet güzel bence hatta bebeğe de sölenebilir niye slenmesin gııkızlar orda duruyonuzda neden yazmıyonuz
yaa şu isim olayını napacam ben bütün ailem bana kayınpederinin ismini koyman yakışır deyoo yakışırda adamın ismi eyüp sizce eyüphan efe olarak koysam olurmu ben efe diye çağırırım aslında hiç istemiyorum daha hoş daha söylenebilir isimler var tamam eyüp ismide güzelde bebeğe söylenirken hoş olmuyor hem efe diye çağıracaksam ne anlamı var eyüp koymanın demi yaaaaaaa ay bana bi akıl verin
hadi gene iyisiin bebişini erken görcen hihoyyytiyi geceler kızlar, yarın kontrol günüm aslında cumaydı ama dr cuma yokmuş yarın gidecem. Sizler nasılsınız a.s.
iyi geceler güzel bayanlar biz geldikopuyorumnanaktan
uffya ne kaynatmışsınız
iyi geceler annişler
günaydın canım.sanada güzel bir gün dilerim.nasılsın?günaydın kızlar hazır boşken geçmişi okudum bi de selam vereyim
hepinize günaydııınn
güzel günler diliyoruum
saolsın canım araştırma hastansinde yaptırdım sonuçta iyi olsunda resmini vermesinler dimii napalımm gıcık oldum amamafoldumben
bütün internet sitelerini taradım şimdilik bana yakın gelenler şunlar : bi fikir verin nolur...babası ne fikir beyan ediyo ne de benimkileri beğeniyo deli edicek beni...klava:
Masal, Yağmur, Lina, Minel, Beliz, Asya, Dila, Ada, Rüya, Ayşim, Ecehan, Miray, Ömür
düğünde giyeceğim elbisem
nasıl kıslar yaa zor buldum valla
iyi akşamlar kızlarrrr
unique canıım seninde mi kızın oluyorrrr gözünaydın yaaa çok sevindim
bu arada masal ve minel ismi çok güzel...
kızlar ben dün sandalyeden düştüm
ve dünden beri sağ tarafımmda çok ağrım var
ve bebişte sanki hareket etmiyor gibi geliyor
çok korkuyorum birşey olmuşmudur sizce???
yarın gidip bi baktırayım diyorum?
kizlar iyi aksamlar.. benim bi kac gündür sol gögsüm acaip agriyor.. bugünde gögüs ucumdan süt gibi bi sivi geldi.. bunun icin erken degilmi ya korktum bir an.. bide bu agri normalmi sag tarafimda yok öyle bisey.. sadece solda.. zaten sol gögsüm daha büyük duruyor sagdakindenn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?