2009 Kasm Anneleri

cnm ne zor bi durum olmuş yaa.gerçi paraları alırken iyi diyoduk :roflol: eşinle konuşun bence eğer kullanmıcaksanız bence gerek yok koymaya sadece gönülleri olsun diyede koyma bence.

düğünde giyeceğim elbisem
nasıl kıslar yaa zor buldum valla

cok begendim. rengide modelide cok hos. cokda yakismis. gule gule giy canim. nerden kaca aldin? bizimde gitmemiz gereken dugunler var. elbise almam gerekiyor. Allah'tan bibirini tanimayan kisiler hep. bir elbise alsam yirtarim.kaydirigubbakcemile3

gecmis olsun canim. gorunmez kaza. gonlunu ferah tut. bebisler dusundugunden daha kuvvetliler. Allah'in izniyle hicbirsey olmamistir.:1hug:

cnm ne zor bi durum olmuş yaa.gerçi paraları alırken iyi diyoduk :roflol: eşinle konuşun bence eğer kullanmıcaksanız bence gerek yok koymaya sadece gönülleri olsun diyede koyma bence.

eşim hiç karışmıyor
yaaa paraları alırken iyi oluyorda isim verirken aha böyle sıkışıyoruz
bakalım ne olur daha önümüzde 5 ay var

wannacım geçmiş olsun canım ne işin vardı kız sandalyeni,n üstünde kız yoksa otururkenmi düştün yada üstünemi çıktın heee hadi kızacam sana ona göre

günaydınn kızlarrrkaydirigubbakcemile2benimde 3 lü testim temiz çıkmış opuyorumnanaktanAllah herkese güzel sonuçlar haberler nasip etsin canlarımzemuszemus

gözün aydın canım

destna hafta sonu dr uma gittiğimde bebişe bakarken " bebeğin başı aşağıda ya da yukarıda olabilir.. bu doğum pozisyonu aldığı ya da sorun olduğu anlamına gelmez. bu dönemde bebekler çok hareket ederler " demişti... o yüzden kafana takma canım normal bir durum.. bebişin canı öle yatmak istemiş sadeceyerimseniben...

wannacım geçmiş olsun canım ne işin vardı kız sandalyeni,n üstünde kız yoksa otururkenmi düştün yada üstünemi çıktın heee hadi kızacam sana ona göre

kızz düşen wannababy değil elifsun akıllım laelaelaelaelae kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

zeytinim elbisen güzelmiş begendim güle güle giy bedne araştırma yapıyorum ihtiyacım oalcak bu sne çünkü... elifcim doktora gidip gel bekliyoruz geçmiş olsun inşalalh kötü birşey olmamıştır bebişin korkmuştur sen de korkunca tabii ondan hareket etmemiştir...krispi o wanna degil elifsun karıştırdın herhal...suu gözün aydın kzımız geliyor hee kızlar çogalıyor yaşasın zemuszemus

kızlar ben kaçacam birazdan eve gidim temizlik ne alemde bi kontrol yapem
kadına yemek hazırlayam bende karnımı doyuram öğlen görüşürük

kızz düşen wannababy değil elifsun akıllım laelaelaelaelae kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy öylemi bak yine sabah sabah aklımı aldınız leynnnnnn

heee karıştırdım yaaa

tamam fiyati ogrendim. super bir fiyata almissin valla. nerdeyse bedava. simdi nerden aldigini soyle bakalim.

funda, bize yas riski vermesi cok normal. benim doktorum yas riskinin cok fazla kafaya takilacak birsey olmadigini soyledi. benim zaten riskim oldugu icin amniyoyu dusunmuyor bile benim doktorum. bir kac hafta sonra detayliya giricem. Rabbimin mucizesi saglicakla gelicek insallah.

gozun aydin canim:sm_cool:

gozun aydin canim. Rabbim hepimize saglicakla kucaklamamizi nasip etsin insallah.

günaydınn kızlarrrkaydirigubbakcemile2benimde 3 lü testim temiz çıkmış opuyorumnanaktanAllah herkese güzel sonuçlar haberler nasip etsin canlarımzemuszemus

seninde gozun aydin canim.:teytey:

canim, sandalyeden dusen ben degilim Allah korusun. Elifsun dusmus yazik, gorunmez kaza. Rabbim hem melegini hem onu korusun insallah.

günaydın kızlaaarrr test sonucu alan arkadaşlarım gözleriniz aydın

destnacım bu normalmiş çocuk sürekli pozisyonunu değiştiriyomuş o anda o pozisyondadır
tatlım ayrıntılı ultrason ne kadar sürdü ?

ay evet öyleymiş bende sna kızacaktım niye çıktın sandalyeye

:roflol::roflol:

canım hayırlı olsun bebeşin gözün aydın allah kavustursun fıstıgına hihoyyyt

eşim hiç karışmıyor

bence güzel ısım yaww nolcak ben begendım valla aslında doguma kadar sölemıycen sonra süprız yapcan ne guzel olur cok sevınır delikafadulden

eliiifff gel kız buraya ne işin vardı snadalye tepelerin hııı bencede bi doktora git gel bacım için rahatlasın yoksa kendini yersin

eşim hiç karışmıyor

kizim sen kayinpederinden aldigin parayi geriver en iyisi. paralari cukkaladikca mecbur kalican ismini vermeye.:roflol:sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3delikafaduldenlaelaelaelaelae

üleynn sizinde annemlerden aşağı kalır yanınız yok hee ben kendime cesaret bulmaya çalışıyom siz iyice beni isme alıştırıyonuz

kizim sen kayinpederinden aldigin parayi geriver en iyisi. paralari cukkaladikca mecbur kalican ismini vermeye.:roflol:sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3delikafaduldenlaelaelaelaelae

ay istemem para mara para yüzünden şimdi
ama bu adam doğuma kadar baya para erir bana haaaaaa
:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…