kızlar orda duruyonuzda neden yazmıyonuz
yaa şu isim olayını napacam ben bütün ailem bana kayınpederinin ismini koyman yakışır deyoo yakışırda adamın ismi eyüp sizce eyüphan efe olarak koysam olurmu ben efe diye çağırırım aslında hiç istemiyorum daha hoş daha söylenebilir isimler var tamam eyüp ismide güzelde bebeğe söylenirken hoş olmuyor hem efe diye çağıracaksam ne anlamı var eyüp koymanın demi yaaaaaaa ay bana bi akıl verin
düğünde giyeceğim elbisem
nasıl kıslar yaa zor buldum valla
iyi akşamlar kızlarrrr
unique canıım seninde mi kızın oluyorrrr gözünaydın yaaa çok sevindim
bu arada masal ve minel ismi çok güzel...
kızlar ben dün sandalyeden düştüm
ve dünden beri sağ tarafımmda çok ağrım var
ve bebişte sanki hareket etmiyor gibi geliyor
çok korkuyorum birşey olmuşmudur sizce???
yarın gidip bi baktırayım diyorum?
cnm ne zor bi durum olmuş yaa.gerçi paraları alırken iyi diyoduk :roflol: eşinle konuşun bence eğer kullanmıcaksanız bence gerek yok koymaya sadece gönülleri olsun diyede koyma bence.
günaydınn kızlarrrkaydirigubbakcemile2benimde 3 lü testim temiz çıkmış opuyorumnanaktanAllah herkese güzel sonuçlar haberler nasip etsin canlarımzemuszemus
gözün aydın ne güzel herşey yolunda Rabbim sonuna kadar böyle devam ettirsin inş bende ayrıntılı ultaron raporunu dün doktora gösteemdim çıkmıştı netten baktım çoğu şey anlaşılır bir şey vardı acaba kötümü diye baktım netten başı aşağıdaymış yani normasl doğum pozisyonundaymış galibaa neyse yarın doktora göstericem hayırlısıylaa
wannacım geçmiş olsun canım ne işin vardı kız sandalyeni,n üstünde kız yoksa otururkenmi düştün yada üstünemi çıktın heee hadi kızacam sana ona göre
ayyy öylemi bak yine sabah sabah aklımı aldınız leynnnnnnkızz düşen wannababy değil elifsun akıllım laelaelaelaelae kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zeytinim elbisen güzelmiş begendim güle güle giy bedne araştırma yapıyorum ihtiyacım oalcak bu sne çünkü... elifcim doktora gidip gel bekliyoruz geçmiş olsun inşalalh kötü birşey olmamıştır bebişin korkmuştur sen de korkunca tabii ondan hareket etmemiştir...krispi o wanna degil elifsun karıştırdın herhal...suu gözün aydın kzımız geliyor hee kızlar çogalıyor yaşasın zemuszemus
ya biraz da büyüsün bende saklamıycam
şimdi küçük ya göbüş gibi duruyo hamile olduğum anlaşılmıyo ondan canım
uniguem saol canım
sakladım işte oğlumu elbisemin altına
ama elbisem uyguna geldi
normalde abiye tarzı alcaktım 130 fiyat veriyorlar en az
ben bunu 50 ytl aldım nasıl amahihoyyyt
kızlar günaydın nasılsınız?epeydir gelemedim yanınıza kızımdan fırsat kalmıyo tam oturucam ben oturucam diyoo .yandık valla tatilde elimi sürebilirsem iyi :))))))))
ben iyiiyim kötümü bilemiyorum.3lü testim yaş riski hariç çok güzel çıktı.bir sorun yokmuş değerlerde.sadece yaşımdan dolayı rsik veriyo.amniyosentez önerdi doktorum.ama yaptırmayacağım.rabbim inşallah kızım gibi sağlıklı bir vlat daha vereck bana.yaptırsam ve sonuç ktü çısa yıklıcam.bebeğimide kaybetmek istemiyorum.5,5 aylık alacak sonuç geldiğinde.3,5 ay sonra doğum ypacağım sonuçtan sonra.o kadar büyümüşbir bebeği doğurup öldüremem.oyüzdende nasip diyorum .inşallah bebeğim sağlıklıdır kızlar.rabbim hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın.çok öpüyorm hepinizi güzel hamişler
günaydın kızlaaar,
mutlu haberle uyandırdı doktorum:teytey: 3lü testimiz çıkmış 2lide risk 1/2200 dü 3lü dede 1/2000 çıkmışdevam ediyoruz dedi hiç bişe yapmaya gerek yok dedi :teytey:darısı tüm sonuç bekleyenlerin başına :Saruboceq:
Günaydın kızçeler
Kızım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
Dualarım hep sağlıklı hayırlı evlat olmasından yanaydı öncelikle ama kalbimin bir yanı kız istiyordu.
Allahım gönlüme göre verdi % 80 kız görünüyor dedi doktorumuuz.
günaydınn kızlarrrkaydirigubbakcemile2benimde 3 lü testim temiz çıkmış opuyorumnanaktanAllah herkese güzel sonuçlar haberler nasip etsin canlarımzemuszemus
wannacım geçmiş olsun canım ne işin vardı kız sandalyeni,n üstünde kız yoksa otururkenmi düştün yada üstünemi çıktın heee hadi kızacam sana ona göre
destnacım bu normalmiş çocuk sürekli pozisyonunu değiştiriyomuş o anda o pozisyondadırgözün aydın ne güzel herşey yolunda Rabbim sonuna kadar böyle devam ettirsin inş bende ayrıntılı ultaron raporunu dün doktora gösteemdim çıkmıştı netten baktım çoğu şey anlaşılır bir şey vardı acaba kötümü diye baktım netten başı aşağıdaymış yani normasl doğum pozisyonundaymış galibaa neyse yarın doktora göstericem hayırlısıylaa
tamam fiyati ogrendim. super bir fiyata almissin valla. nerdeyse bedava. simdi nerden aldigini soyle bakalim.
funda, bize yas riski vermesi cok normal. benim doktorum yas riskinin cok fazla kafaya takilacak birsey olmadigini soyledi. benim zaten riskim oldugu icin amniyoyu dusunmuyor bile benim doktorum. bir kac hafta sonra detayliya giricem. Rabbimin mucizesi saglicakla gelicek insallah.
gozun aydin canim:sm_cool:
gozun aydin canim. Rabbim hepimize saglicakla kucaklamamizi nasip etsin insallah.
seninde gozun aydin canim.:teytey:
canim, sandalyeden dusen ben degilim Allah korusun. Elifsun dusmus yazik, gorunmez kaza. Rabbim hem melegini hem onu korusun insallah.
canım hayırlı olsun bebeşin gözün aydın allah kavustursun fıstıgına hihoyyytGünaydın kızçeler
Kızım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
Dualarım hep sağlıklı hayırlı evlat olmasından yanaydı öncelikle ama kalbimin bir yanı kız istiyordu.
Allahım gönlüme göre verdi % 80 kız görünüyor dedi doktorumuuz.
gözün aydın canım hayırlı olsn
ne gıı ne diyonn günaydın canımm
napım canım ya yaz geldı bızım maraton basladı valla lülülülülülü çalısıyom anca
gözün aydın canım hayırlı olsun
eşim hiç karışmıyor
yaaa paraları alırken iyi oluyorda isim verirken aha böyle sıkışıyoruz
bakalım ne olur daha önümüzde 5 ay var
eşim hiç karışmıyor
yaaa paraları alırken iyi oluyorda isim verirken aha böyle sıkışıyoruz
bakalım ne olur daha önümüzde 5 ay var
kızz düşen wannababy değil elifsun akıllım laelaelaelaelae kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım hayırlı olsun bebeşin gözün aydın allah kavustursun fıstıgına hihoyyyt
bence güzel ısım yaww nolcak ben begendım valla aslında doguma kadar sölemıycen sonra süprız yapcan ne guzel olur cok sevınır delikafadulden
kizim sen kayinpederinden aldigin parayi geriver en iyisi. paralari cukkaladikca mecbur kalican ismini vermeye.:roflol:sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3delikafaduldenlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?