2009 Kasm Anneleri

ay istemem para mara para yüzünden şimdi
ama bu adam doğuma kadar baya para erir bana haaaaaa
:roflol::roflol:

kız adamcaz sevınmıs ıste bak kendıde demıyor beklentısıde yok ama koyarsan sevınır eyüphan demıstın galıba bence güzel canım gut gut veri veri gut :teytey: nolcak canım hakan kaan hosuna gıdıyoda bunu kötü ne guzel ıste klava:

herkese günaydın maşallah iyi haberlerle güne başladık. 3lü testleri temiz çıkanların gözü aydın. ya bugün sabaha kadar rüyalar gördüm durdum. bir sürü rüya... maşallah çoğuda aksiyon filmi gibiydi. bi kalktım rüyamda koşturmaktan heryerim ağrıyo:roflol: bide bi rüyamda bi bebek emziriyodum bi göğüsümle bebeği emzirirken öbür göğsümden süt fışkırıyodu hayırdır inşallahCADIARZU

aslında eyyüb han yani eyyüb sultan hazretlerimizn ismi öyle itemiyom felan deyince günahada giriyom şurda

krispicim tutturmuyolar mı bu isim konusunda sinir oluyorum hee Çok üzgünüm çoookbırakın anası babası ne istiyosa koysun dimi ama biliyosun ben kılpayı kurtulmuştum kayınpederimin adını koymaktan. gerçi hala bi dahaki kontrolde bi pipi görcem diye endişeliyim. walla bacım Allah kolaylık versin sana kimseyi kırmadan nasıl çıkacak bu işin içinden

günaydın cnm sağol :) hayırlara çıksın inşallah:Saruboceq:

tubişim kayın pederim henüz öyle benim ismimi koy demedi benin annemler sağolsun sıkıştırıyorlar onu koy diye kayınpederimde isim aramaya başlamış üleynn bu çocuğun anası babası yokmu niye bukadar müdahale ediliyor yaaa ben doğuracam ben büyütecem babamız çalışacak yedirecek okutacak nedir bu iş anlamadım
ismini koymadım diye darılacaksa darılsın napim azcık anlayışı varsa darılmaz haksızmıyım kızımın ismini kayınpeder koydu bırakta bunuda biz koyalım

isim koyma hakki kesinlikle annenindir. rahme dustugu andan itibaren bebegini hisseden, icgudusel olarak korumaya gecen, 9 ay ve sonrasi surekli yuregi agzinda gezen anneye aittir isim hakki.

Peygamber efendimize birisi sormus, efendimiz bebegim olucak adini ne koyayim diye. Peygamber efendimiz anneye sordunuz mu o ne diyor demis. dusunun artik, isim hakkinin kime ait oldugunu.

tabiki herkes fikrini verebilir ama israr etmenin bir anlami yok. omur boyu bir anne oglunu veya kizini icine sinmeyen bir isimle mi cagirsin?

günaydın arkadaşlar, krispicim erkek bebiş geliyormuş çok sevindim ne güzel değişik olmuş, hayırlısıylada doğarlar inşallah sağlıklı, ben biliyorsun amniyosentezden sonra dinlenmem gerekiyordu malum işler birikti ev işleriyle uğraşıyordum bu günde var kızın odasının camını sileceğm perdesini değiştireceğm yani yen başladım işlere.

kızlaaarr cerin kartanesi nazlı nesli aseba destna dilmuh nerde bunnar nannn çıksınlar ortaya bak kötü olcek kötükedihüso

iyisin canım iyisin yaptırma bence de inş. kızın gibi sağlıklı bi bebiş daha gelceek
aaaa ben deee
ama hiç gitmediim bi kere yenimahalleye gitmiştim ama o kadar büyük diildii
iş çıkışı da geç oluyo yaa
meraba mavişiimmm
aaa eskişehir yolunda mııı?
odtüyü falan geçiyomusun
güzel oluyo mu kocişi kandırayım da cts gideliim ya da o gelmesin ben yalnız gideyim delikafadulden

gözün aydıııınnn
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
gözün aydıınn
günaydınn kızlarrrkaydirigubbakcemile2benimde 3 lü testim temiz çıkmış opuyorumnanaktanAllah herkese güzel sonuçlar haberler nasip etsin canlarımzemuszemus

ooh oh herkesler iyi haberle gelmiş bugüün ne güzeel

anaa ne güzel yaaa
biz sadece resim alıyoz o da net diil
dr.u değiştircem nan
yemek derken bacım kahvaltıyımı kastediyon yoksa günün yemeğindenmi bahsediyon yok ben daha kahvaltı yapmadımda:sinifsinif:
:roflol: :roflol:
krispi naan sen de bugün canlize döndün hee :roflol:
kızcağız yemek pişirmekten bahsediyo genel olarak :tomato:

zaten kızının adını kayınpederin koyduysa onların hakkı bitmiş. bence oğlunun adını gönül rahatlığıyla kendin koyabilirsin

kızlaaarr cerin kartanesi nazlı nesli aseba destna dilmuh nerde bunnar nannn çıksınlar ortaya bak kötü olcek kötükedihüso

beni çağırdığını hissettim koştum geldimkaydirigubbakcemile3 kız sabah kimse yoktu bende hazır evdeyim biraz iş yapiyim dedim balkonu banyoları temizledim çamaşır astım cam önleri silindi ciflendi süpürüp toz alıcam biraz mola veriyim dedim

ebiscecim nasılsın prens asaletine uygun tekmeleye başladımııkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…