ay istemem para mara para yüzünden şimdi
ama bu adam doğuma kadar baya para erir bana haaaaaa
:roflol::roflol:
Kızlar gunaydınn
hala benım gıbı mutfaga gırıp yemek yapamayan var mı????
kız adamcaz sevınmıs ıste bak kendıde demıyor beklentısıde yok ama koyarsan sevınır eyüphan demıstın galıba bence güzel canım gut gut veri veri gut :teytey: nolcak canım hakan kaan hosuna gıdıyoda bunu kötü ne guzel ısteklava:
Kızlar gunaydınn
Kızlar gunaydınn
herkese günaydın maşallah iyi haberlerle güne başladık. 3lü testleri temiz çıkanların gözü aydın. ya bugün sabaha kadar rüyalar gördüm durdum. bir sürü rüya... maşallah çoğuda aksiyon filmi gibiydi. bi kalktım rüyamda koşturmaktan heryerim ağrıyo:roflol: bide bi rüyamda bi bebek emziriyodum bi göğüsümle bebeği emzirirken öbür göğsümden süt fışkırıyodu hayırdır inşallahCADIARZU
Kızlar gunaydınn
krispicim tutturmuyolar mı bu isim konusunda sinir oluyorum hee Çok üzgünüm çoookbırakın anası babası ne istiyosa koysun dimi ama biliyosun ben kılpayı kurtulmuştum kayınpederimin adını koymaktan. gerçi hala bi dahaki kontrolde bi pipi görcem diye endişeliyim. walla bacım Allah kolaylık versin sana kimseyi kırmadan nasıl çıkacak bu işin içinden
iyisin canım iyisin yaptırma bence de inş. kızın gibi sağlıklı bi bebiş daha gelceekkızlar günaydın nasılsınız?epeydir gelemedim yanınıza kızımdan fırsat kalmıyo tam oturucam ben oturucam diyoo .yandık valla tatilde elimi sürebilirsem iyi :))))))))
ben iyiiyim kötümü bilemiyorum.3lü testim yaş riski hariç çok güzel çıktı.bir sorun yokmuş değerlerde.sadece yaşımdan dolayı rsik veriyo.amniyosentez önerdi doktorum.ama yaptırmayacağım.rabbim inşallah kızım gibi sağlıklı bir vlat daha vereck bana.yaptırsam ve sonuç ktü çısa yıklıcam.bebeğimide kaybetmek istemiyorum.5,5 aylık alacak sonuç geldiğinde.3,5 ay sonra doğum ypacağım sonuçtan sonra.o kadar büyümüşbir bebeği doğurup öldüremem.oyüzdende nasip diyorum .inşallah bebeğim sağlıklıdır kızlar.rabbim hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın.çok öpüyorm hepinizi güzel hamişler
aaaa ben deeegünaydın demeyi unutmuşum
günaydın kızlaaara.s.
iş çıkışı sosyete pazarına gitmek istiyodum ama cüzdanı boşaltmıştım ve geri para koymayı unutmuşum :1no2:
başka hangi gün nerede var sosyete pazarı ankaralı hatunlar söylen bakimCADIARZU
meraba mavişiimmmgünadın kızlar nasılsınız?krispi eyüp kötü degil ama iki sisim koymayın çogu kez kullanmayacaklar.birilerinin gönlünü hoş edecen diye istedigin ismi koymamazlık etme...unicim neden moralin bozuk kız anlatsana derdini.. özel degilse tabiiii?? zaren valla bende çok uzun zman oldu öyle sosyete pazarlarına gitmeyeli valla sıhhiyedeki pazar biliyorum cuma günleride oluyormuş galiba bugünde var tabii..bir ara ayrancıda vardı çarşamba günleri orayada bir kez gitmek nasip oldu sonra tadilat yapılacak diye uzunca bir süre olmadı şimdi ne durumda bilmem..birde c.tesi günleri eskişehir yolu üzerinde agaçlı tesisi var çagdaş market var büyük orası biraz işlek çünkü yanında pegeout galerisi falanda var orada c.tesi günleri pazar var bayagı kalabalıkta oluyor..ama gitmeyeli o kadar çok zman oldukii... nasılsınız bakalım kızlar?
gözün aydıııınnngünaydın kızlaaar,
mutlu haberle uyandırdı doktorum:teytey: 3lü testimiz çıkmış 2lide risk 1/2200 dü 3lü dede 1/2000 çıkmışdevam ediyoruz dedi hiç bişe yapmaya gerek yok dedi :teytey:darısı tüm sonuç bekleyenlerin başına :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2Günaydın kızçeler
Kızım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
Dualarım hep sağlıklı hayırlı evlat olmasından yanaydı öncelikle ama kalbimin bir yanı kız istiyordu.
Allahım gönlüme göre verdi % 80 kız görünüyor dedi doktorumuuz.
günaydınn kızlarrrkaydirigubbakcemile2benimde 3 lü testim temiz çıkmış opuyorumnanaktanAllah herkese güzel sonuçlar haberler nasip etsin canlarımzemuszemus
anaa ne güzel yaaakafanı karıştırma cnm netten falan bakıpta,yarın baksın bakaım dr.ayrıca kötü bişe olsa ultrasondaki dr.da sölerdi.Ya cd vermemelerine üzüldüm.benim doktor her gidişimde tüm ultrasonu veriyo cd olarak bizde bütün herkese gösteriyoz arada kendimiz seyrediyoz kaydirigubbakcemile3 görmemişin oğlu olmuş tutmuş .... tam onun gibi yani :roflol:
:roflol: :roflol:yemek derken bacım kahvaltıyımı kastediyon yoksa günün yemeğindenmi bahsediyon yok ben daha kahvaltı yapmadımda:sinifsinif:
tubişim kayın pederim henüz öyle benim ismimi koy demedi benin annemler sağolsun sıkıştırıyorlar onu koy diye kayınpederimde isim aramaya başlamış üleynn bu çocuğun anası babası yokmu niye bukadar müdahale ediliyor yaaa ben doğuracam ben büyütecem babamız çalışacak yedirecek okutacak nedir bu iş anlamadım
ismini koymadım diye darılacaksa darılsın napim azcık anlayışı varsa darılmaz haksızmıyım kızımın ismini kayınpeder koydu bırakta bunuda biz koyalım
kızlaaarr cerin kartanesi nazlı nesli aseba destna dilmuh nerde bunnar nannn çıksınlar ortaya bak kötü olcek kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?