ooo kızına o koyduysa bıraksın da oğluna sen koy yaani aatubişim kayın pederim henüz öyle benim ismimi koy demedi benin annemler sağolsun sıkıştırıyorlar onu koy diye kayınpederimde isim aramaya başlamış üleynn bu çocuğun anası babası yokmu niye bukadar müdahale ediliyor yaaa ben doğuracam ben büyütecem babamız çalışacak yedirecek okutacak nedir bu iş anlamadım
ismini koymadım diye darılacaksa darılsın napim azcık anlayışı varsa darılmaz haksızmıyım kızımın ismini kayınpeder koydu bırakta bunuda biz koyalım
kızlaaarr cerin kartanesi nazlı nesli aseba destna dilmuh nerde bunnar nannn çıksınlar ortaya bak kötü olcek kötükedihüso
anaa ne güzel yaaa
biz sadece resim alıyoz o da net diil
dr.u değiştircem nan
:dilcikar:anaam kavruluyo yine ortalık yaa.şu adını vermeyeceğim yere gideyimde serinleyeyim bari :)
ne varmış eskişehir yolunda ayyy beni de al beni de all :çok üzgünüm:iyisin canım iyisin yaptırma bence de inş. kızın gibi sağlıklı bi bebiş daha gelceek
aaaa ben deee
ama hiç gitmediim bi kere yenimahalleye gitmiştim ama o kadar büyük diildii
iş çıkışı da geç oluyo yaa
meraba mavişiimmm
aaa eskişehir yolunda mııı?
odtüyü falan geçiyomusun
güzel oluyo mu kocişi kandırayım da cts gideliim ya da o gelmesin ben yalnız gideyim delikafadulden
doğru deyon bacım evet ben koyacam kimse karışmasın araştırıp kur'anı kerimde geçen ve manası güzel olan isim koyacam eyyübde güzel amma ben başka istiyom okadarisim koyma hakki kesinlikle annenindir. rahme dustugu andan itibaren bebegini hisseden, icgudusel olarak korumaya gecen, 9 ay ve sonrasi surekli yuregi agzinda gezen anneye aittir isim hakki.
Peygamber efendimize birisi sormus, efendimiz bebegim olucak adini ne koyayim diye. Peygamber efendimiz anneye sordunuz mu o ne diyor demis. dusunun artik, isim hakkinin kime ait oldugunu.
tabiki herkes fikrini verebilir ama israr etmenin bir anlami yok. omur boyu bir anne oglunu veya kizini icine sinmeyen bir isimle mi cagirsin?
sağol kuşum evet değişkli oldu allah hepimizin avladını bağışlasıngünaydın arkadaşlar, krispicim erkek bebiş geliyormuş çok sevindim ne güzel değişik olmuş, hayırlısıylada doğarlar inşallah sağlıklı, ben biliyorsun amniyosentezden sonra dinlenmem gerekiyordu malum işler birikti ev işleriyle uğraşıyordum bu günde var kızın odasının camını sileceğm perdesini değiştireceğm yani yen başladım işlere.
heee yemek pişirmekten bahsediyormuş bende yemek yedinizmi anladım ya ben niye bugün böyle oldumanaa ne güzel yaaa
biz sadece resim alıyoz o da net diil
dr.u değiştircem nan
:roflol: :roflol:
krispi naan sen de bugün canlize döndün hee :roflol:
kızcağız yemek pişirmekten bahsediyo genel olarak :tomato:
zaten kızının adını kayınpederin koyduysa onların hakkı bitmiş. bence oğlunun adını gönül rahatlığıyla kendin koyabilirsin
:dilcikar:
ne varmış eskişehir yolunda ayyy beni de al beni de all :çok üzgünüm:
ooo kızına o koyduysa bıraksın da oğluna sen koy yaani aalmaz:
onun dediği bi isim çok hoşuna gider koyarsın o ayrı da beğenmediğini niye koyuyon ki
burdayım gıı anca gelebildim işten güçten
bi geçmişi okudum işteee
nediyon bekemmm
dr.her gidişte cd veriyo en son ayda bütün hepsini dvd seklinde vercekmiş kızlar kıskandırmak gibi olmasın kaydirigubbakcemile3lülülülülülü
kız anneleri dün akşam isim kitabına bakıyordum bi tane kız ismi buldum ço hoşuma gitti hemide manası süper
eslem=allahın ibadetlerini en iyi şekilde yapan en doğru yolda giden miş
yanınada isterseniz su koyabilirsiniz
eslem su ben çok beğendim
hoşgeldin cicim falla benimki serilmiş yatıyo daha bişi yok paşazade saray soylusu ya yormuyo kendini heraldebeni çağırdığını hissettim koştum geldimkaydirigubbakcemile3 kız sabah kimse yoktu bende hazır evdeyim biraz iş yapiyim dedim balkonu banyoları temizledim çamaşır astım cam önleri silindi ciflendi süpürüp toz alıcam biraz mola veriyim dedim
ebiscecim nasılsın prens asaletine uygun tekmeleye başladımııkaydirigubbakcemile2
iyyim canım sen de ne var ne yok bakiim kıs bi gün yimee gidek senne gine hıı olmaz mı?ooo kızına o koyduysa bıraksın da oğluna sen koy yaani aalmaz:
onun dediği bi isim çok hoşuna gider koyarsın o ayrı da beğenmediğini niye koyuyon ki
burdayım gıı anca gelebildim işten güçten
bi geçmişi okudum işteee
nediyon bekemmm
bacım itekle ben burda eslemdiye bağırkene nerdeydinnkaydirigubbakcemile3 çok güzel bir isim bende kızım olursa münire eslem yada müberra eslem düşünüyordum bunda olmadı bi dahakine kız olursa koyucam inşş
Allahım çıldıricim benim doktordauzandığım yerden koca lcd li ultarasondan bakıyorum ben doktor makineden bakıyordiye hava atıyordum neler varmış meğersem:umursamaz: kız sen nerdesin istdamı rizdee bu kadarınıda bulduk şükür kısakandırma yaws günahtırrkaydirigubbakcemile3
bu itek karusu nerde yaaa yok piyasada
bugün gitcekmiydi dr.a belki sabah saatidir randevusu.
destna naann seri üretime geçmeyi mi planlıyosun kıss bunda olmadı biha oda olmadı bidaha bakıyom da alıştın hee :jeyyar::jeyyar::jeyyar:bacım itekle ben burda eslemdiye bağırkene nerdeydinnkaydirigubbakcemile3 çok güzel bir isim bende kızım olursa münire eslem yada müberra eslem düşünüyordum bunda olmadı bi dahakine kız olursa koyucam inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?