2009 Kasm Anneleri

ooo kızına o koyduysa bıraksın da oğluna sen koy yaani aa lmaz:
onun dediği bi isim çok hoşuna gider koyarsın o ayrı da beğenmediğini niye koyuyon ki
kızlaaarr cerin kartanesi nazlı nesli aseba destna dilmuh nerde bunnar nannn çıksınlar ortaya bak kötü olcek kötükedihüso

burdayım gıı anca gelebildim işten güçten
bi geçmişi okudum işteee
nediyon bekemmm

anaam kavruluyo yine ortalık yaa.şu adını vermeyeceğim yere gideyimde serinleyeyim bari :)
:dilcikar:
ne varmış eskişehir yolunda ayyy beni de al beni de all :çok üzgünüm:

herkese günaydın kızlar umarım herkesin hamileliği rahat geçiyordur gerçi bir çoğumuz en zor kısım olan ilk 3 ayı atlatıp en rahat edeceğimiz 4. aya girdik bilehihoyyythihoyyyt

3 lü testi, iyi çıkan arkadaşların gözü aydın

kızlar benim sağ kolum ve 2 parmağım sürekli uyuşuk son 2 haftadır aynı şikayeti yaşayan varmı aranızda???

doktora önümüzdeki hafta gideceğim ama o zamana kadar nasıl dayanacağım bilemiyorum bu kol uyuşması özellikle geceleri çok rahatsız edici oluyor...

doğru deyon bacım evet ben koyacam kimse karışmasın araştırıp kur'anı kerimde geçen ve manası güzel olan isim koyacam eyyübde güzel amma ben başka istiyom okadar
sağol kuşum evet değişkli oldu allah hepimizin avladını bağışlasın
abooo kız çıkma camlşar düşecen aşağı allah korusun bi başdönmesine bakar canım dışardan eşin silsin seninde sonuçların yaklaşıyor bacım inşallah hayırlı haberlerini alacaz datlum
anaa ne güzel yaaa
biz sadece resim alıyoz o da net diil
dr.u değiştircem nan

:roflol: :roflol:
krispi naan sen de bugün canlize döndün hee :roflol:
kızcağız yemek pişirmekten bahsediyo genel olarak :tomato:
heee yemek pişirmekten bahsediyormuş bende yemek yedinizmi anladım ya ben niye bugün böyle oldum
zaten kızının adını kayınpederin koyduysa onların hakkı bitmiş. bence oğlunun adını gönül rahatlığıyla kendin koyabilirsin

evet kızımın ismini o koydu yeter ona okadar

ebiscecim sen kızıyosun diye isim vermeden söledim cnm kaydirigubbakcemile3 ama anlaşıldı galiba.hadi akşam üzeri görüşürüz kızlaaar.

dr.her gidişte cd veriyo en son ayda bütün hepsini dvd seklinde vercekmiş kızlar kıskandırmak gibi olmasın kaydirigubbakcemile3lülülülülülü

demi yani belki daha çocuk yapmayacam belki olmayacak ben hiç çocuğuma isim koyamayacammı bee

kız anneleri dün akşam isim kitabına bakıyordum bi tane kız ismi buldum ço hoşuma gitti hemide manası süper
eslem=allahın ibadetlerini en iyi şekilde yapan en doğru yolda giden miş
yanınada isterseniz su koyabilirsiniz
eslem su ben çok beğendim

dr.her gidişte cd veriyo en son ayda bütün hepsini dvd seklinde vercekmiş kızlar kıskandırmak gibi olmasın kaydirigubbakcemile3lülülülülülü

Allahım çıldıricim benim doktordauzandığım yerden koca lcd li ultarasondan bakıyorum ben doktor makineden bakıyordiye hava atıyordum neler varmış meğersem:umursamaz: kız sen nerdesin istdamı rizdee bu kadarınıda bulduk şükür kısakandırma yaws günahtırrkaydirigubbakcemile3

bacım itekle ben burda eslemdiye bağırkene nerdeydinnkaydirigubbakcemile3 çok güzel bir isim bende kızım olursa münire eslem yada müberra eslem düşünüyordum bunda olmadı bi dahakine kız olursa koyucam inşş

hoşgeldin cicim falla benimki serilmiş yatıyo daha bişi yok paşazade saray soylusu ya yormuyo kendini heralde
iyyim canım sen de ne var ne yok bakiim kıs bi gün yimee gidek senne gine hıı olmaz mı?

kaçırmışım demekki kız ne kızıyon zaten bi hoşum bugün
yazarkende diymki ya bunu snaki birisi söylemişti acaba kim senmişsin meğer

bence güzel bacım ben beğendim

yok anacım ben muğladayımda dr.a izmire gidiyorum.valla süper oluyo cd işi.Neyse buna şükür eskiden ultrasonda yokmuş üzülmeyinkaydirigubbakcemile3

destna naann seri üretime geçmeyi mi planlıyosun kıss bunda olmadı biha oda olmadı bidaha bakıyom da alıştın hee :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…