tatlım zeynep kamil e gittim, para mara ödemek yok yani.
(Yine beleş yine beleşşkaydirigubbakcemile3)
yavrucuk, daha evimi eskitemedim tamamen ayrılmam zaten, bi gider bi gelirim, kızı da uzun yol hostesi ederün artıkkaydirigubbakcemile3neslim gitme gı buralardan
bi kerem kimse elime su dökemez benim:dilcikar:aha bi kartanesü de buuuuuu beleşcüüüüü ama bende sizden oldum 3 lü için bakırköye gittimm çaktırmaaa :1ninca:delikafadulden
tatlım zeynep kamil e gittim, para mara ödemek yok yani.
(Yine beleş yine beleşşkaydirigubbakcemile3)
ohh ne güsel kız
yakacıkta yokmuydu sordunmu
zeyneo kamilde randevumu veriyorlar peki direk mi gidiyorsun
hadi gözün aydın canımmgünaydın bıdıklar :)
dün genetiğe gittim amniyo için bastırdı ordaki uzman, istemiyorum diye direttim, benim içim rahat dedim. Sorumluluk aldığıma dair bir kağıt imzalattılar,
boşa kağıt israfı yani!:dilcikar:
haftaya çarşamba detaylı ultrason mudur nedir ona gidicem.
senin için nasıl rahatsa öyle yap canımmİşin aslı KK ya girmemem konusunda eşim cok ama çok ısrarcı aslında her ne kadar sizleri özlüyor olsamda su sıralar nispeten onada hak veriyorum. Buradaki birçok insanla bakış açılarımız uyusmuyor ve bunu gördükçede "ben acaba iyi bir anne olamayacakmıyım" düşüncesine kapılıyorum. Ayrıca buraya geldiğim her seferinde acaba bebeğim iyimi, üçlüde sorun var as yaptırsammı, bebeğim niye kıpırdamadı, benim degerim niye böyle cıktı, dr bana neden bunu dedi ve bu tarz yüzlerce soru beynimi bulandırıyor. Girmediğim günlerde gördümki bu düşüncelere ne kadar uzak durursan huzurun o kadar artıyor. Aslında eşime ilk basta, "yasadıklarımı beni anlayan insanlarla paylaşmak istiyorum bu beni rahatlatıyor" diyordum, ama aslında burada olmadığım zamanda gördümki, burada hep aynı şeyler hakkında sürekli konusmak insanı evhamlandırıyorda.
Tabiiki sizleri özlüyorum ve evin içinde bütün gün yapacak birsey bulamıyorum ama kendime yeni işler yaratmaya başladım mesela simdi prisonbreak i indirip izliyorum:)
Bu arada bu dediklerimi sakın yanlış anlamayın ben bu şekilde etkileniyorum diye herkeslerin aynı durumda olduğunu düşünmüyorum ama bebeğimi kucagıma almadan maalesef kendimi anne olmuş gibi hissetmiyorum ve bundan dolayıda vicdan azabı cekmekte istemiyorum:)
kıslar rüyamda doktora gidiyodum 4 boyutlu ultrasona sokuyodu beni. diyoki bebek erkek:1shok: içime kurt düştü şimdiCADIARZU
Fatih ürek yeni bir şarkı yapmış varya fıkır fıkır sözleride güzel yaa ilginç valla bayıldım
Sana bana kalmaz ki bu yalan dünya ağlama değmez davul zurna oyna sözleride böyle birşey bakın görün nasıl meşhur olacak bu şarkısı
Tvde çalıyor dikkatimi çekti ilk kez duyuyorum normalde hiç dinlemem ama oynak şarkıları çok cici yaakaydirigubbakcemile2
kızlar dün gece uyurken eşim yanlışlıkla karnıma dirsek geçirdi yaaaa :1shok:
cersu kıyamam yaaaa birşey olmaz cnmda biraz daha dikkat olmazsa araya yastık:)
Destnacım maşallahın var seninde bizde şimdi hazırlanmaya başlıyoruz artık saatimiz yaklaştı Karneler elimizde mutluluk cebimizde:)
kızlar dün gece uyurken eşim yanlışlıkla karnıma dirsek geçirdi yaaaa :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?