2009 Kasm Anneleri

Mart canım kazalar üstüste geldi galiba, topyekün geçmiş bitmiş olsun gayrı. Düşüncende haksız sayılmazsın, ben gibin gamsızsan dokunmuyor da, evhama meyilliysen sıkıntı yaratabiliyor. Arada bir haberini bıraktıktan sonra ben hakkımı helal ederim canımcığımvereliniortak:1rolleyes:

kıslar rüyamda doktora gidiyodum 4 boyutlu ultrasona sokuyodu beni. diyoki bebek erkek:1shok: içime kurt düştü şimdiCADIARZU

martcım geçmiş olsun..ama bu düşüncelerinde bahsettigin evhamlanma birazda kendimizin elinde..mesela bazı doktorlar risk gördügü dhastanıns akesinlikle 3 lüyüde ayrıntılıya yaptırıyor insanlarında aklına hep 3lüde yaptırıyorsan ayrıntılıda o zman risk vardır düşüncesiyle senin kapıldıgın hissi yaşıyorlar..bak benim 2lü gayet iyi çıktı ama doktorum 3 le istedi ayrıntılıya ama ben hiç bir zman acaba bebgimde bir sorunmu var benden bunları istedi diye aklımın ucundan dahi geçirmedim işte bu beyinden insanın kendisinde bitiyor eger ben öyle düşünseydim sürekli huzursuz mutsuz olacam ama dogrusu bu degil benim doktorum herşeyden emin hiç birşeyi atlamayan doktor ve dogana kadarda yine ne isterse yaptırırım...ama hassa olan bir sürü arkadaşımız var konu madem açıldı söyleyeyim hiç bir zman başka hamile ile sizinki aynı oalcak diye bir şey yok neler görüyoruz doktorun riskli diyen bebklerin hiçbirşeyi olmadıgı sıkıntı olmayan bebgin sorunlu dogdugu allah bilir işte bizler dua edipo içimizi ferah tuıtmamız hiç bir zman aaa onun doktoru bunu yaptırmış bana neden yaptırmadı doktorum yada doktoru bunu neden yaptırıyor bir sıkıntı mı var diye düşünmeyin her doktor farklı testler isteyebiliyor..rutine baglanmış olanlarda size yada doktorunuza kalmış birşey..ama sen kendin için dogrusunu yap sonuçta burada sürekli evhama kapılıyorsan uzaklaşman kendini toparlamam daha dogru olacakktır ... ama biz senin gitmeni istemezdik :gitme:biliyorsun bunu..ve hiç korkma üstelik sen farklı bir ülkedesin burada ki doktorlarla çok farklılıklar olabilir karşılaştırma yapma...seni seviyoruz bunuda unutma meleginde saglıkla sana gelecek...opuyorumnanaktan

Valla sizde durum ne bilmiyorum ama bir ara öyle bir duruma gelmiştimki eşime kapıyı açıştaki yüz ifademden suratıma bakıp "sen yine KK ya girdin degilmi?" diyordu:)

Valla sizde durum ne bilmiyorum ama bir ara öyle bir duruma gelmiştimki eşime kapıyı açıştaki yüz ifademden suratıma bakıp "sen yine KK ya girdin degilmi?" diyordu:)

neslim gitme gı buralardan
yavrucuk, daha evimi eskitemedim tamamen ayrılmam zaten, bi gider bi gelirim, kızı da uzun yol hostesi ederün artıkkaydirigubbakcemile3

aha bi kartanesü de buuuuuu beleşcüüüüü ama bende sizden oldum 3 lü için bakırköye gittimm çaktırmaaa :1ninca:delikafadulden
bi kerem kimse elime su dökemez benim:dilcikar:
nan ben pasom elimden gitcek diye 10 senedir okul okul sürünüyom. geçen dayanamadım balıkesir deki bölümlere baktım nereye çöksem diye:tomato::roflol:

ışte bende bilincindeyim zaten ben böyleyim diye herkes aynı olacak degil elbette:)

Ara ara gelip okuyorum bikaç sayfayı, mesela bakın bugünde kaçak olarak buradayım, yani hiçbirinizi unutmuş değlim. Kendimi demoralize etmemek için gelmiyorum ama bu arada sizleride meraktan çatlıyorum. Mesela listemizi en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum, kimin kızı kimin oğlu olacak onları bilmiyorum ve tek kelimeyle çatlıyorum meraktan:)

hadi gözün aydın canımm

senin için nasıl rahatsa öyle yap canımm

selam kızlr sabahtan beri baya iş yaptım khvaltımışimdi bitirmek üzereyim hava güzel ya yastıklarımı yıkadım eşimle arkadaşı öğlende yemeğe gelicekler bir yandan yemek hazırlığı bebişim kıpır kıpırr yer onu annesi siz nasılısınız bakiyimmkaydirigubbakcemile2

Fatih ürek yeni bir şarkı yapmış varya fıkır fıkır sözleride güzel yaa ilginç valla bayıldım

Sana bana kalmaz ki bu yalan dünya ağlama değmez davul zurna oyna sözleride böyle birşey bakın görün nasıl meşhur olacak bu şarkısı

Tvde çalıyor dikkatimi çekti ilk kez duyuyorum normalde hiç dinlemem ama oynak şarkıları çok cici yaakaydirigubbakcemile2

cersu kıyamam yaaaa birşey olmaz cnmda biraz daha dikkat olmazsa araya yastık:)

Destnacım maşallahın var seninde bizde şimdi hazırlanmaya başlıyoruz artık saatimiz yaklaştı Karneler elimizde mutluluk cebimizde:)

nazlıcım yaz coşkusu içine girdi bak senindekaydirigubbakcemile3 dünde ben horon edicektim nerdeysee ödüm koptu zıplayıp atlamaktann cuma günü bugün çokça dua edelim Allah hepimize sağlıklı sıhhatli güzel yavurularımızı mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin

martcım canım sen bilirsin nasıl iyi hissediyosan öyle yapp şahsen ben 1 hafta giremedim kudurdum yaniiikaydirigubbakcemile2

ay canım senin heyecanın bambaşkaa doğayı çok öp benim için hep güzel karnelr getirsin yavrun sanaa ilerde bizde görücez dimi duygulandım vallaa

kızlar dün gece uyurken eşim yanlışlıkla karnıma dirsek geçirdi yaaaa :1shok:

çok geçmiş olsun bişey olmaz Allahım korur meleğinii banada eşimin annanesi yanlışıklaa çarpmıştı acıdı ama bişey olmadıı sende eşinle arana bariyer çek gece napalım herşey bebiş içinyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…