orda hamile hareketleri 3 bak canım günde bu germe hareketleri yapsak bile faydasını görürüz
bunun dışında bacak hareketleri yap bacaklarda varis selülüt yoğunlaşmasını engellemiş oluruz canım
ben bacaklarımı sağa sola doğru geriyorum
arka doğru gererek de popoyu hareketlendiriyom
bide bacaklarını aç ve aşağıya doğru dik olarak çömel hafif şekilde ve kalk bacak iç kaslar iyi çalışıyo böle
bir de öğrendiğim bir sitede vajına kasları için wc çişini yaparken arada durdur ya da gün içersinde çek bırak yap otururken bile yetiyo işte
akşamları da 1 saat yürü oldu bitti işte canım
:1shok:bacım ben bunların hepsini bırak hergün haftada bi yapsam daha ne isterim. ben birazcık üşengeç bi karıyımdasırnaşık şey
ya ben yürüyünce çok kötü oluyorum bel ağrısından zaten ölüyorum bide yürüdüm mü temem yeni işim bitioooooo :tomato:
günaydın göbişli gacılar
nasılsınız bende bugün afp test sonucumu almaya gidecem akşama doğru inşallah temiz çıkarda sevincim kursağımda kalmaz
gafasına vursaydın sen de keşkem:mymeka:
çok geçmiş olsun bişey olmaz Allahım korur meleğinii banada eşimin annanesi yanlışıklaa çarpmıştı acıdı ama bişey olmadıı sende eşinle arana bariyer çek gece napalım herşey bebiş içinyerimseniben
abbbaaowwwwwww annemm kıyamam ben size iyimisiniz baree :bbo:
canım geçmiş olsun cidden yastık koyun olmazsa aranıza.
delüüüü sen de zaten o video da hep oturduğun yerden yapıyon
ne üşenecen.hafta da bir de yapsan düzenli olsun bi yap bi yapma
faydadan çok zarar verir.ben şimdilik alıştırdım bakam hergün yapıyom
hele sıcaklarda hiç çekilmiyo yaww.
masa başında oturanlar mutlaka akşamları hergün yapmalı derim ben
canım ya biliyorum
herhalde benim kadar bel sorunu olan yoktur diye düşünüyom ama
inan bu hareketleri aptıktan 2 gün sonra bel ağrılarımda azaldı
yataktan bilem kalkamıyordum
şimdi biraz daha iyiyim
ilk başta hareketsizlikten dolayı 2 gün ağrıdı sonra düzene girdi işte
sabah söyledim ay nasıl üzüldü bu hafta kontrolüm var inşallah iyiyizdir
olduuuuuu canımmmmmmm kızımmmmmmmm ben akşam evde kendimi nereye attığımı bilmiom beeeeeeeeee ne hareketiiiiiiii :sinifsinif:
ay inşllahgünaydın cnm :) merak etme temiz çıkar inşallah
krispim hadi hayırlı haberlerini alırız akşama canım
krispiiiiiiiii kız benim sonuç ertesi gun öğlen çıkar didiler bugun hala çıkmamışş Çok üzgünüm çoook allahtan kalkıp hastane yollarına duşmedim yoksam onları fururdummmmmmmm dr arkadaş var o bakıyo çıkınca haber vercek gidip alcammm ya hadi ama yaaaaa p.tesi çıksın hoffff hayırlısıylan tabiiiiiiii yani bugun benden 3lü sonucu yok arkedeşlerrr tık yok
cnm sen bütün gün çalışıyosun zaten,eminim benden daha çok hareket ediyosundur.evde sadece ev işi falan benim yaptığım hareket ne olcak kaydirigubbakcemile3 o yüzden yürüyorum her akşam anacıım zemuszemus
krispiiiiiiiii kız benim sonuç ertesi gun öğlen çıkar didiler bugun hala çıkmamışş Çok üzgünüm çoook allahtan kalkıp hastane yollarına duşmedim yoksam onları fururdummmmmmmm dr arkadaş var o bakıyo çıkınca haber vercek gidip alcammm ya hadi ama yaaaaa p.tesi çıksın hoffff hayırlısıylan tabiiiiiiii yani bugun benden 3lü sonucu yok arkedeşlerrr tık yok
üleen ben 10 gün bekledim yaa kafamçokkarıştı 2 gün dayanamıcanmı şekerim.hayırlı haberler alalımda geç alalım cnm napalım.
nöbetim bitti yemek yemeye didiommm bakalım ne var yicek bişi kalmıştır işallah :) gelirim birasdannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?