ay canım senin heyecanın bambaşkaa doğayı çok öp benim için hep güzel karnelr getirsin yavrun sanaa ilerde bizde görücez dimi duygulandım vallaa
kızlar dün gece uyurken eşim yanlışlıkla karnıma dirsek geçirdi yaaaa :1shok:
Fatih ürek yeni bir şarkı yapmış varya fıkır fıkır sözleride güzel yaa ilginç valla bayıldım
Sana bana kalmaz ki bu yalan dünya ağlama değmez davul zurna oyna sözleride böyle birşey bakın görün nasıl meşhur olacak bu şarkısı
Tvde çalıyor dikkatimi çekti ilk kez duyuyorum normalde hiç dinlemem ama oynak şarkıları çok cici yaakaydirigubbakcemile2
selam kızlr sabahtan beri baya iş yaptım khvaltımışimdi bitirmek üzereyim hava güzel ya yastıklarımı yıkadım eşimle arkadaşı öğlende yemeğe gelicekler bir yandan yemek hazırlığı bebişim kıpır kıpırr yer onu annesi siz nasılısınız bakiyimmkaydirigubbakcemile2
kızlar dün gece uyurken eşim yanlışlıkla karnıma dirsek geçirdi yaaaa :1shok:
bende duydum şimdi nazlıcım bayıldım, kaydirigubbakcemile2 yaz geldimi böyle şarkılar patlıyo zaten şekerim
ya kızım sen ne kaaaaaa çalışkan bi gacisin yauwwwwwwwbi kerede gebeş gebeş yatıyom üşendim geç kalktım falan bişiler söle beeeeeee kendimden utaniyim fallaaaaaaaa :kedi:
kıslar aranızda egzersize başlayanlar var mı
ben 4 gündür yapıyom da bişeyler
fazla kendimi yormadan istemesenizde zaten çabuk yoruluyorsunuz
bacaklarımı daha çok çalıştırıyom hantallaşmayım diye
kıslar aranızda egzersize başlayanlar var mı
ben 4 gündür yapıyom da bişeyler
fazla kendimi yormadan istemesenizde zaten çabuk yoruluyorsunuz
bacaklarımı daha çok çalıştırıyom hantallaşmayım diye
nası hareketler yapıyonki bende istiyom ama yanlış bişey yapmaktan korkuyom
neslim ya şartmıymış bu ayrıntılı ultrason meselesi
bide ne zaman yaptırmak gerekiyo
ben yokum buralarda ya doktora temmuzun 10 da falan gidecem de canım
canım ben netten araştırdım
Anne Bebek Video Galerisi - Hamilelik Egzersizleri - 2
burdan da bakabilrisin adam güzel anlatıyo
benim doktorum istedii 19 ve 23 hafta arası yapılıyormuş galibaa bebekleilgili herşeye bakılıyor tüm organları tek tek inceleniyor ama renkli deil ben girdim yaa raporunu göasterdim doktor hey süper dedii normal doğum gibi pozisyondaymış
gelişimi iyiymiş bnim doktor araştırma hatanesinde orda yaptırdım kuruş vermedim
canım ben netten araştırdım
Anne Bebek Video Galerisi - Hamilelik Egzersizleri - 2
burdan da bakabilrisin adam güzel anlatıyo
ben yürüyüş yapıyorum yanlızca cnm akşamüstü kendim yada akşamları eşimle sahilde yürüyoruz yaklaşık 1 saat kadar.kilomuda kontrol etmem gerekiyo ya o yüzden ben yürüyüş tercih ediyorum.ama burda eğer olsaydı eşimle şu nefes derslerine,platee falan giderdik ama yok burda öle şeyler senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?