slm kızlar kartanesi cerin nerelerdesiniz
burdayız burdayızzz yarem sana bişi sorsam eşine bi danışabilir misin?
burdayız burdayızzz yarem sana bişi sorsam eşine bi danışabilir misin?
geldim yarem napem yoğunluktan giremedim di senden nbr
ebisce sorunu bekliyom kartanesi karusu ne karışıyon ebiseye
ben geldim kızım izledi çizgi filmini sıra bana geldi o arada işlerimi yaptım yemek yapacam amma bu sıcaktatda yemek pişirmek kolay olmeyo yaww
allahım bu sbah namazdansonra uyuyamadım 7 de uyumuşum yaa nolcek böyle kudurdum resmen kafama ağrılar girdi
:dilcikar:
karışırın :1closedeyes:
ne nan burası alo fetva hattımı :mymeka: ara diyaneti sor :roflol:
bende iyim ya ne olsun yeğenim ynıma geliyor ablam çalıştığı için nette giremiyom eskisi gibi .bebişim iyi sen düzzeldin mi biraz
ben geldim kızım izledi çizgi filmini sıra bana geldi o arada işlerimi yaptım yemek yapacam amma bu sıcaktatda yemek pişirmek kolay olmeyo yaww
allahım bu sbah namazdansonra uyuyamadım 7 de uyumuşum yaa nolcek böyle kudurdum resmen kafama ağrılar girdi
20 hafta olduk nerseyse gıı benim kızdan akşamları bikaç tekme dışında fazla faaliyet yokbak karıyı sinirlendirdin cvp vermiyor kartanesi bebşin kaç haftalık oldu ben daha bebşimin tıkırtısını duymadım kızım olacak biiliyon mu ay onu çok merak ediyom kime benzeyecek diye öperim onu ben
ya adamım ya sen beni öldürürsün beaaaa işletim sistemimiz aynı galba bende aynı şeyi diyecedimmm :roflol:
kuzular bu arada benimki doppler, risk grubunda görünen annelere yapılıyormuş, ayrıntılı ultrason ise daha farklı bi nane imiş.
yaremciğim özelden özele durum değişiyo ama muhtemelen doppler için sizin orda da ücret farkı alınıyordur.a.s
ohhh ne ala yarum kıza ne erecem oda habire karpuz peynir ekmekmi yiyecek mecburen yapacam seninde kızın büyüsün kurtulamazsın öyle karpuz ekmek felanbiz artık yemek yemiyoz akşamlarıı karpuz peynir ekmek falan
yemek yapmak işkence öf bende şimdi yapıyom eşim okuldan geldi yemek bekliyor bende sizinleyim
biz artık yemek yemiyoz akşamlarıı karpuz peynir ekmek falan
kuzular bu arada benimki doppler, risk grubunda görünen annelere yapılıyormuş, ayrıntılı ultrason ise daha farklı bi nane imiş.
yaremciğim özelden özele durum değişiyo ama muhtemelen doppler için sizin orda da ücret farkı alınıyordur.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?