kızlar geçmişi okuyamıyorum yorgunluğumu hala atamadım test yaptırıcak olanlara hayırlı güzel sonuçlar diliyorum benimde bu hafta üçlü testim yapılcak sersem gibi dolanıyorum ortada artık göbüşüm azcık büyüdü resim çekip koyacağım antalya çok sıcak yanıyo gelin beraber denize girelim
yok canım klima çalıştırmıyorum camları açtım esio püfür püfür ama deniz nasıl bilmiourm ay gerçi bikinilerimde gelmio artık göğüslerim sığmıo yeni almam lazımofff antalya klimasız nefes alınmıyodur şimdi orda :) ayrıca denizide serinşetmez cersu oda yanıyodur.Sen gel burda girelim denize :)
yok canım klima çalıştırmıyorum camları açtım esio püfür püfür ama deniz nasıl bilmiourm ay gerçi bikinilerimde gelmio artık göğüslerim sığmıo yeni almam lazım
mayo giyme ya normal bikini al daha büyük beden altını üstünü ayrı satıyolarya göğsüne ve popona göre alırsın ayrı bedenlerde göbüşünüde pareo sar oooooh mis gibi hihoyyytKlima bende açmıyorum yaa hemen hasta eder beni yazın klima :sinifsinif: bende arıyom valla hamile mayosu-bikinisi çok pahalısıda olmasın diyorum 3 ay giycez bidaha işe yaramıcak.nerden bulcam bilmem
ya bana da anlatın ne hareketi yapcaz nerden öğrenebilirim zeytiiiinnnncanım ya biliyorum
herhalde benim kadar bel sorunu olan yoktur diye düşünüyom ama
inan bu hareketleri aptıktan 2 gün sonra bel ağrılarımda azaldı
yataktan bilem kalkamıyordum
şimdi biraz daha iyiyim
ilk başta hareketsizlikten dolayı 2 gün ağrıdı sonra düzene girdi işte
valla benim sat 1 şubat emme ben de bel ağrısından çok çekiyommmm oğlanda bel ağrır ağırlık ve uyku yapar dedilerdi ben de tuttu vallahadi be beline ii mi geldiiiiii :1shok: ya bacım sat 12 şubatta mı bi sorun var acep ki kaydirigubbakcemile3 ölüyom bel ağrısından millet dioo ooo sen bi iki ay sora mafoldun o zaman falan üf yaaa :umursamaz:
ya bana da anlatın ne hareketi yapcaz nerden öğrenebilirim zeytiiiinnnn
valla benim sat 1 şubat emme ben de bel ağrısından çok çekiyommmm oğlanda bel ağrır ağırlık ve uyku yapar dedilerdi ben de tuttu valla
datluum uykuyu ilk 3 ay yaptıydı şincik uyutmama aşamasına geçtik lülülülülülübendede uykusuzluk yaptı bu oğlan yaavv. :umursamaz: sabahları uyuyamıyom.ama bel ağrısı var bendede gerçi hamile kalmadanda vardı ama arttı biraz daha.
datluum uykuyu ilk 3 ay yaptıydı şincik uyutmama aşamasına geçtik lülülülülülü
ya bana da anlatın ne hareketi yapcaz nerden öğrenebilirim zeytiiiinnnn
valla benim sat 1 şubat emme ben de bel ağrısından çok çekiyommmm oğlanda bel ağrır ağırlık ve uyku yapar dedilerdi ben de tuttu valla
neslim ya şartmıymış bu ayrıntılı ultrason meselesi
bide ne zaman yaptırmak gerekiyo
ben yokum buralarda ya doktora temmuzun 10 da falan gidecem de canım
zeynep kamil de sıraya alınıyorsun tarih saat verip çağırıyorlar, bir an önce gidersen rahat zamanlama yapabilirsin. Beni genetikten dopplere yönlendirdiler diye hemn bir hafta sonrasına aldılar. İki hafta sürüyodur herhalde..:uhm: yakın zamanda gidiver baria.solmadı ben de araştırayımda belkim zeynep kamile giderim uzak ama beleşse giderim napım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?